21171
LCD - Plazma
-
ballor #5076 Az baj. Annyira zavaró a karc? Mély? -
#5075 nem tudom, porszívó valamijével, végighúzva :/ -
ballor #5074 Igazából mi történt vele? Mivel lett megkarcolva? -
#5073 na igen, 118 ezerért javítanák....fasza, erről ennyit, csak tudnám miért nincs valami külső védelem rajta, hisz bármikor bekövetkezhet :/
ja, LG 32CL41 a TV...
szerintetek? esetleg kicsiszolással? házilag? -
#5072 Az hogy ára van, még nem jelent semmit. Itthon is szerepelt az LF65-ös LG az árlistákban, de hónapokig nem lehetett kapni... -
SIDE76 #5071 A németeknél talán már lehet is kapni a Panasonic 42PX80-at?
Német ár. -
SIDE76 #5070 Itt egy német oldal tesztje a Panasonic új plazmájáról a 42PX80-ról:
Panasonic 42PX80 -
#5069 Ajánlom figyelmedbe... -
Nufy #5068 Sziasztok!
egy olyan kérdésem lenn, hogy én tv-t szeretnék venni, és amit kinéztem a következőket tudja: 5000:1 kontraszt 500 cd/m2 5ms válaszidejű. ez a tv jó?
Illetve a kontrasztnak nagyobbnak, vagy kissebbnek kell lennie? tehát pl melyik a jobb? 8000:1-hez, vagy az 1200:1-hez? -
#5067 haj, haj, :( -
Lbaxta #5066 HI!
Ha van jó ismeretséged valamelyik helyi szaküzletben,akkor megoldható.
Bár attól függ milyen márka,milyen idős(mert ha "Samu"jó eséllyel véghatsz bele). -
#5065 Nem tudom milyen TV, de hívd fel az ügyfélszolgálatukat. Amikor nekem az LG-vel volt bajom, akkor felhívva az ügyfélszolgálatot megadták a lakhelyemhez legközelebbi szakszervíz címét és telefonját.
Viszont van egy rossz hírem, valószinüleg nézhetsz új TV után, vagy meg kell szoknod a karcolást, mert én eddig még olyat nem láttam, hogy LCD panelt cseréltek volna egy TV-ben... Túl drága, és pótalkatrész (panel) sincs, tehát nem sok jóval tudlak vígasztalni... -
patiang #5064 talán segít
ez -
#5063 segítség :(
haj :( apám ügyesen megkarcolta a LCD TV -t :( elég szép nyoma van a képernyőn, bár csak karc, de kurvára idegesítő,:(
hát gondolom ez nem garancionális javítás lesz, viszont kisvárdai vagyok és valaki tudna segíteni esetleg, hogy hol találok szakszervízt a környéken? (láttam a BP. szervízt, de az nekem 350 km, szóval valami közelebbi megoldás kellene)
-
zottyantas #5062 Köszöntem -
Zoli82 #5061 Panasonic DVD S42, ha hdmi-s kell akkor Panasonic DVD S511 -
zottyantas #5060 Helló. Tudom nem ez a topik ahova írni kéne, de dvd-s nem nagyon él, ahol választ is kapnék azért itt kérdezem. Nem tudnátok ajénlani valami fasza dvd lejátszót, ami "mindent" visz, nem is romlik el 1 év alatt és nem egy rakás pénz? Köszi előre is. -
#5059 Miért kell 1900x1080-at "kihozni"? A natív felbontás 1920x1080... -
rallyeati #5058 Na most áthúztam egy 1900*1080-as videót és jó lett. :)))
Rohadt jó képe van!!!! -
rallyeati #5057 Na mostmár csak 1 problémám van. Az, hogy a tv-n csak 1024*768-as és az 1280*720-at tudom beállítani. Mivel a beállításoknál csak az 1920*1080-at tudom beállítani, az 1900*1080-nem ezért ott nem jó.
Vhogy ki kellene hozni egy 1900*1080-at. -
rallyeati #5056 Okés megpróbálom. Azért köszi.
De végülis a kép átmegy, az asztal hátterét viszi át a tv-re. Ha megfordítom, hogy melyik az elsődleges/másodlagos, akkor ott megy az asztal és a gép monitorán meg csak az asztal háttere és hálistennek 15mp után visszaáll. -
#5055 Na itt jön be, hogy nem ATi-m van. Nem tudom, hogy ott hogy kell beállítani rendesen ezt, szvsz a hardver fórumban kéne az ATi-soktól megkérdezni mi az eljárás ilyenkor. :S -
rallyeati #5054 A legfrissebb van fönt. (talán- az ati oldaláról szedtem le még régebben, de azóta nem frissült. -
#5053 Telepísd fel a legújabb videókártya drivert. Elvileg az is elég, ha rá van dugva, alapból a natívot kellene kiválasztania. -
rallyeati #5052 Meg írják, hogy ha vmit meg akarok jeleníteni a tv-n, akkor csak áthúzom rá. Mit és hol?
Légyszíves segítsetek, előre is köszönöm! Lehet nektek ezek hülye kérdések de én nem tudom. -
rallyeati #5051 Üdv újra!
Ma megjött a dvi-hdmi kábel.
Újraindítás után a tv-n megjelent az asztal háttere csak a tv közepén.
Próbáltam a megjelenítés beállításoknál a másodlagos képernyőnek a felbontását 1920*1080-ra beállítani, de akkor eltűnt a kép a tv-ről.
Ati videókártyám van. Van ugye a megjelenítő eszközöknél négy négyzet. Abban van 2 megjelenítő, alul tv és FPD. Most nekem egy megjelenítő eszköz és az FPD van bejelölve, igaz az FPD-nél írja, hogy a megjelenítő neve sony tv xv. -
#5050 A Sony esetében régiónként eltérnek a modellek, Ausztráliában pl. nincs se V3000, se T3500, se D3500, viszont HD felbontásúból van 2 teljesen más változatuk, ami Európában nincs. Az amerikai piacon megint saját változatai vannak.
Szóval ami minket érint, az az európai modellek bejelentése. -
ballor #5049 Huh, nem rossz a KDL-40F1 (1080p, 24p) és mivel nekem max 95 cm széles helyem van, maradna ki 5-6 mm :). Ezeknek mikor lesz áruk? -
Lbaxta #5048 F series -
#5047 Ez aztán a baromi informatív hír. Ennél már eddig is többet tudtunk... -
Lbaxta #5046 Új SONY LCD TV-k!!! -
#5045 csak itt a logot sikerult betenniuk a képsávba, az eredmeny
jelzőt pedig nem, az a fekete csikra kerult.
Szlovákok meg tudták csinálni, hogy a logó legyen fent az eredmény pedig lent..... -
#5044 Szélesvásznon adja a BL-meccseket az m1
link -
#5043 köszi az infót -
#5042 Még nem. -
#5041 Hali!
Nem tudni már valamit az idei új Sony LCD Tv-kről?? -
Landor #5040 De ha nekem egy Yamaha erősítőbe megy úgy is az audio jel, akkor az orvosolható úgy, hogy ott állítok késletetést, nem?
Mondjuk ez már az új Sigma 8635ös chippel szerelt medialejátszó lesz, szóval talán nem jelentkezik ez a hiba jelenség.. :S -
#5039 Az Audio-Sync miatt igen. Az 1.3-ban jelent meg az, hogy a video és az audio jelet szinkronban tartja egymással, ez azért volt korábban probléma, mert volt, hogy a hangot (vagy a képet) gyorsabban kikódolta a lejátszó vagy a beltéri egység, mint a hangot, így a kép és a hang el volt csúszva egymástól. -
Landor #5038 sziasztok!
Most rendeltem egy HDMI 1.1esel rendelkező media HD Mediaplayert!
Származhat hátrányom belőle hogy ha majd meglesz a Samsung TVm hogy azon már 1.3 van? -
#5037 Néhány budapesti fodrászszalonban már láttam ilyen rendszert, igaz nem LCD TV-t használnak, hanem sima "kicsi" monitorokat.