LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung kell már tudom.
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Az LG-k 32" 250e-ért futnak nálunk, a Samsunghoz közeli képpel.
Most kapunk egyébként új LG, Pana, Philips LCD-ket, már izzítom a HD,SD tesztcuccaimat!!!!!! 😊))))
www.digimomentsvideography.com
Van benne DVB tuner, szebb a képe. 470e-ért fogod megkapni októberben ezt a modellt itt:
Sony hivatalos márkaboltok
+ itt még októberben egy dvd lejátszóval is megkinálunk ajándékba és hivatalos Sony Mo-i 3 év garanciát adunk. Ez a jó vétel... 😊
u.i.: a Samsung R széria 40"-ban 1000:1, a Sony U 1300:1 kontrasztos, ami nagyon látszik a képükön.
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A Sony kifutó modell de bízok a márkában.
Lcd tv-t szeretnék vásárolni és kiváncsi lennék a véleményetekre.Többnyire Xbox360-nal játszanék rajta.
Mit szóltok ezen tipushoz :LG 32LP1R ?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én is így nézem máá.... 😊
A Sony márkaboltokban 359e 3 év garanciával... 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És ebbõl annyit lehet leszûrni, minthogy a Lada ugyanabból a bányából veszi az acélt mint a merci.... 😊)
Na ez persze túlzás volt..... vagy mégse... 😊
1. Philips panorámakép
2. Sony Smart fokozat
A philipsen a közép szakasz torzmentes és a széleket húzza (ötkörös tesztábra, nagy kör kör, 4 kiskör a sarkokban ovális), itt van mód a teteje, alja levágásra, kézzel lehet tologatni/ nagyítani a képet. A Sony egyszerûen ua. csinálja mint a philips, annyi kül, hogy a kép aljából, tetejébõl levág kb 2 centit az ötkörös tesztképen a nagykör kör, a 4 kicsi kevésbé ovális, mint a Philips-en.
Persze mindkettõt az ember vagy megszokja, vagy nem..... 😞 Én 3 éve megszoktam... 😊
Toshibát még életemben nem láttam LCD-ben, nem tudom honnan az ötlet? Sztem nincs is hivatalos képviselete itthon, ha van is akkor nagyon csendben vannak..... 😞 Akkor inkább már Sharp, na azok yoo LCD-k. Vagy még a Philipseket érdemes megnézni, azok is yoo LCD-k.
Ha viszont ebbõl a 3-ból kellene választanom, akkor S-es Sony. A kékes árnyalat valszeg az igenokos eladóbácsi tudományát tükrözi, ugyanis a gyári beállítás un. élénk módra van kapcsolva és annak a gyári színhõmérséklet beállítása hideg. Azt rakasd át semlegesre és máris nem kékes a kép..... 😉
Most volt egy vevõm, akire rásóztak egy Samsung 1366*768-as felbontású plazmát 650e-ért az Elektropontban........hmm.................................. jajj..............................benyalta..........LOL...............
790e-ért lesz az új SXRD FullHD tv a jövõ héten............. Szemetek, megölték Kenít!! 😊
Nagyon nag káosz lenne a földön, ha minden ember okos lenne.... 😊)
Persze tudom, sok függ az igényszinttõl is, valaki tökéletesnek lát még egy nevesített noname lcd-t is.
És hogy tovább bonyolítsam a sort, én ráadásul a plazmára esküszöm
<#vigyor>#vigyor>
Olcsó luxus, újgazdagoknak....
Inkább várok, vagy veszek fel +50-100e áruvásárlási hitelt rá és van egy igazán yoo tv-m... én ezt látom ésszerû, kultúrált döntésnek... 😊
Sajnos ezek a "minõségi" termékek csak nálunk foglalnak ilyen elõkelõ helyet az eladási statisztikákban, külföldön (és nemcsak nyugaton, hanem pl cseh, lengyel, román, szlovén, stb..) csak a 4-5-6 helyen kezdõdnek, az elsõ helyeken a Sony, Pana, Philips, Pioneer foglalja el. Aszem más az IQ szint kint, meg persze a pénztárca is, bár ezzel vitatkoznék...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
mondjuk nekem is számtalan ismim van, aki pl a koreait jobbnak tartja úgy általában mint a japán márkákat, csak nemtom miért, mikor majd mindegyik befürdött már valami carral.. sajnos a pénztárca nagy úr, és inkább vesznek pár ezressel olcsóbban valami gagyit, mint normál minõséget <#levele>#levele>
Aszed itt bénáznék? 😊)))
Az a baj, hogy nem tudom elviselni, hogy a laikus, alacsonyképességû embereket ezzel a falsmarketinggel így hasba tudják akasztani..... 😊
Megkellene fogadnom azt a marketinges dumát, hogy mindenkinek megvan a maga vevõköre. Aki mindenkinek el akar adni, az a végén senkinek sem ad el.
Az igényteleneknek igénytelenség kell, mert sötét.... 😊
Visszatérve a CSamihoz, a legjobb:
van most egy akciójuk, hogy telefont kapsz bizonyos LCD tv-khez.
A legjobb, figyi:
1. monnyuk a 32R idáig beszáron került 200ft-ba, most telefonos akcióval 220ft. LOL
Tehát, megint egy hasbaakasztás, vegyél most Csami LCD-t mer egy telefont kapsz ajándékba!!!!!! Az má minegy, hogy megvetetik veled azokat az eladhatatlan fot telókat, de örüjjön a parasztja, hogy AKCIÓBA vett egy tv-t.
Ja és ha nem akarom az akciót, akkor vehetek ám tõlük teló nélkül is tv-t, 20-30-40e olcsóbban... Röhejjjjj!!!
Csamit a népnek!!! 😊
Uff, tiszta forradalmi hangulatom van!!
Le a ......nyal!!! 😊))))
Az LCD vs. 3LCD kérdésben én is így látom (meg sokan mások, akik itt a boltban látják egymás mellett õket....), a 3LCD képe simább, kicsit homályosabb, kontraszttalanabb, de az emberi szemnek nyugodtabb képet ad, az LCD erõsen kontrasztos, tûéles és tényleg néha egyszerûen nem életszerû. DE:
Mi itt már nem erõsen túltupírozott demó HD mûsorral nézzük, hanem pl Sat1HD, Pro7HD, HD1, HD2, HD5 élõ normális adókkal, ott viszont az LCD sztem jobb...
u.i.: nemsokára jön az SXRD tv, full HD akár 70", már láttam a képét, lehet hogy egy kisebb ilyenre fogok váltani, majd a részletes teszt a többi fajta mellett eldönti...
LOL! Hát kövessük végig a Playstation3-mal és a rá készülõ játékokkal kapcsolatos dolgokat. Senki nem hazudott még ennyit konzollal kapcsolatban, mint a sony folyamatosan teszi 😊 Gondolom akkor a TV-knél is ezt teszi, csak ahhoz nem értek annyira, ezért nem tûnik fel.
Egy viszont feltûnt: Sony Bravia S-es és V-s sorozatot is néztem és próbáltam belõni rendesen, de nekem egyszerûen nem életszerû a képe. Kétségkívül gyönyörû, de a fehér színek valósággal világítanak és egyszerûen az életben nem így néz ki egy adott tárgy, mint ahogy az az általam próbált 2 Bravia TV-n. Komolyan mondom, hogy a 3LCD-s projis TV-jük képe - ebbõl a szempontból - jobban tetszett. Persze amúgy messze elmarad az LCD-tõl, de mégis valahogy életszerûbb, nem tudom, ez teljesen az én véleményem, lehet, hogy el kellett volna még szarakodni egy fél órát a beállításokkal.
Ez komoly, hogy vannak emberek akik ezt gondolják? a hajam is égnek áll...
<#csodalk>#csodalk>