21171
LCD - Plazma
  • [NST]Cifu
    Szvsz ne erőltess amerikai készüléket Európában. Az NTSC egy dolog, a 110Volt a másik, és a többi. Inkább végy normális európai készüléket, azzal kevesebb bajod lesz.
  • [NST]Cifu
    A JVC-t húzd le a listádról, nem támogatja a PC-vel való összekötést. Az LG és a Philips a két jobb választás. Az LT75-ös csak HD felbontású (1366x768), viszont van beépített merevlemeze, amivel TV adást tudsz felvenni - de onnan letölteni nem! Az LF65-ös FullHD felbontású változat, monitorcélú felhasználásra inkább ez. A Philips TV nézésre, DVD-re jobb, mint az LG-k, viszont a monitorként való használata terén nem árt utánanézni mit támogat (a kézikönyvek letölthetőek .PDF formátumban), mellesleg ez is csak HD felbontású.

Ha most akarsz vásárolni, akkor LF65 vagy Samsung LE-40M87 amit én ajánlanék. A Samu drágább valamivel, de egy klasszissal jobb a feketéje.

Ugyanakkor egy-két hónap, és itt vannak az új modellek, szóval ha nem égető a vásárlás, lehet megéri várni már.
  • Forrest Gump
    Megjelenés mikor?
  • ballor
    Mi a tapasztalatok az internetes boltokkal? Azok nagy része ugye nem hivatalos gart ad, hanem rajtuk keresztül kell érvényesíteni. Így viszont jelentősen olcsóbban lehet hozzájutni a termékekhez. Pl. a kinézett Sharp TV 369 helyett 300-ért. Azért ez már barátibb ár.
  • Gaboca76
    Sziasztok!
    Egy közérdekű infot szeretnék megosztani veletek a LCD és a plazma tévékről. Lesz egy nagyon jó teszt a CHIP újságba csak ajánlani tudom, nagyon részletes tesztek lesznek a 40”-42” colos fullHD tvékrö.
  • Kaci70
    Sziasztok!

Az Samsung LN-T4665F készülékről érdekelne a véleményetek.

Illetve annyit szeretnék kérdezni , ahogy nézem ennek a készüléknek csak NTSC tunere van ezzel , hogy tudok Európai szabványú adásokat nézni. Van e valami megoldás arra, hogy a Pal rendszerű képek megjelenjenek rajta. Köszi
  • cloud.strife
    Meg DVB-C-re is ugye, ami viszont van. Csak csesznek kompatibilis CA kártyamodult csinálni hozzá.
  • Throme
    Helló
    Ha van valakinek információja/tapasztalata a következő készülékek valamelyikéről, pls írja meg. Amire használnám: dvd, fényképnézegetés, pc később talán konzol, és tv.
    Kb ez is a prioritás. Jó képminőség, semmi csicsa.
    Ha már volt szó ezen tv-kről akkor bocs, a hozzászólás szám is tökéletes segítség!

Philips 37PFL5322
    JVC LT-37G80SU
    LG 37LF65 LG
    LG 37LT75 LG

Köszi!
    T.
  • [NST]Cifu
    Dekóderkártyához DVB-T szolgáltatás esetén. Mivel ilyesmi még nincs itthon (bár nagyon igérgetik), ezért semmire sem jó.
  • rallyeati
    Nekünk is ilyen van és nagyon király.
    A géppel összekötve néztünk full hd-s videókat és hát jah. :))
    A tv adásoknál az m1 nagyon jó. Például a múltheti motorverseny, ami szélesvásznú is volt, nagyon szép képe volt. De a többi se rossz, de műsor függő szerintem. Ja és nem torzít, ha úgy állítod be.

Az a kártyahely mire jó?
  • Lothargia
    Helló cicamisk!
    Végre vki akinek van W3000:) Én jövő7végén veszek tv-t,de még mindig nem tom biztosra,h melyiket...
    Miért ezt választodtad? Miért nem a D3500-at?
    Nézegetem élőben is és a DVD adástól nem voltam elájulva, padig azt írják (http://www.sony.hu/view/ShowArticle.action?section=ODW+SS+hu_HUProducts&articlesection=1&article=1200495055991&productcategory=TV+Projector&site=odw_hu_HU),h a BraviaEngine EX-nek köszönhetően felkonvertálj vmi DRC-MF v1.0 funkció révén
    Légyszi írjál róla! +éri a +50ezret a D3500-hoz képest? tv adások milyenek?
    köszi
  • cicamisk
    Sony KDL-40W3000 em van. Gyönyörű, semmi problémám nincs vele, HD vevő is van benne. Egy CAM-on keresztül lehetne bele kártyát dugni, de azt még nem próbáltam. Próbált valaki ilyet?
  • Landor
    #5222! :D:D
    egyébként pedig #5103
  • Lothargia
    Hali!
    Mi a véleményetek: Samsung LE-40F86 BDX vagy Sony KDL-40W3000 vagy Sharp 42X20E?
    Valakinek van tapasztalata Philips 42PFL7662D-ról? 317e-ért találtam, de úgy látom technikailag nem vmi erős...
  • Landor
    én nem várok!
    40F86BD!!
  • rallyeati
    ATI-kártyám van.
    Azért köszi.
  • gorgonita
    köszi.már alig várom az új modelleket.

http://www.engadget.com/2008/01/06/samsung-reveals-pn58a750t-pn42a450p-and-pn50a550s-plasma-lineup/
  • Breki33
    privi ment
  • kaposi1
    Milyen videokartyad van?
    Nekem is volt ilyen problemam.
    Esetleg segithetek holnap ha te is Nvidia-t hasznalsz.
    Most meloba vagyok,fejbol meg nem emlekszem hol kell bepipalni a "videok tukrozese" ablakot.

• max74
    Az lcd-nél állítólag kb egy hónap múlva jön ki az új széria, szerintem akkor dobják ki a plazmát is, de pontos infóim nincsenek a készülékekről
  • max74
    #5143 Mint említettem már akkor is elég jól áron adtuk
  • Zodd
    A zúgás, valószínűleg földhurok miatt van.
    Esetleg próbáld lehúzni az antennát a TV-ről ha abbamarad akkor a gép és az antenna között van a hurok. Ha nem akkor máshol kell keresni.
    A DVD lejátszáson kívül más videó lejátszásnál minden rendben van (avi és társai és persze ugyanazzal a lejátszóval amivel a DVD-t játszod.)?
  • Landor
  • gorgonita
    Helló!Tud valaki az új samsung 42-es plazma modellekről valamit?(forgalomba hozatal,ár).
  • gardosv
    Üdv!
    Olyan kérdésem volna, hogy tudtok-e valamit a Sony T-sorozatáról, konkrétabban a KDL-T3000-ről? Érdekes, hogy itthon szinte minden boltban lehet kapni, a sony honlapján (sem hazai, sem külföldi, kivéve asszem az angol) viszont nincs fent. Szinte teljesen megegyezik az S3000-el, fogalmam sincs, tulképpen mi lehet a különbség, a párezer Ft-on kívül. Talán Ti jobban vagytok informálva :).
    Köszönöm!
  • [NST]Cifu
    Akkoriban bőven 200e Ft felett volt még.
  • max74
    Nem tartom valószínűnek hogy a samsung gyártaná. Én infóm szerint csak pár panelt használ a sony,
  • max74
    Hát nem tudom, nekem jobban bejön a M87-nek a képe, valahogy jobb a képalkotása. Azt viszont neked kell eldönteni hogy megér e 22e ez a külömbség. Nálunk most 183e a 32M87, te menniért láttál?
  • Landor
    és?
    kövesd azokat amiket leírtam :D
  • rallyeati
    -"akkor nyilván nem a kontraszttal vagy ilyesmivel van a baj, hanem magával a beállításokkal - vagy a lejátszó szoftverében vagy a videókártyád szoftverében
    Vagy tedd át a TV-t AV2-re :D"
    Minden jól működik, egyedül a dvd-ket nem játsza le. ha áthúzom a tv-re akkor elsötétül a kép, de a hang megy tovább.
    Videókártyának fent van a legújabb drivere.
  • Landor
    dejo
  • Hedgehunter #5205
    Csinaltam egy kepet Optimus-rol:
  • Prince of Máté
    Hi!

Most van egy 5:4 arányú LCD monitorom.
    A következő mindenképpen szélesvásznú lesz...
    Nem tudom melyiket érdemes venni, milyen képarányút!
    A 16:10-é lesz a jövő, vagy a 16:9-é?
    Kicsit zavar, hogy egy 16:10 arányú monitoron egy normál szélesvásznú filmnél is van alul felül pár centi fekete csík.
    A filmek nagy része most már OAR arányú, az meg végképp kicsi lenne rajta...
    Van olyan MONITOR ami 16:9 arányú?
  • Landor
    nekem meg kurvahangos a gépem és kicsi a szobám, azért használok midnig asztalit
  • Magnum PI
    Én is azt használok most de én pont le akarom váltani, mer ta gépem alsó hangon is 200 wattot fogyaszt, egy DVD lejátszó meg gondolom ennek a töredékét
  • [NST]Cifu
    Nem igazán, mivel én kb. 3-4 éve nem használok asztali lejátszót, csak PC-t filmnézésre.
  • Landor
    akkor nyilván nem a kontraszttal vagy ilyesmivel van a baj, hanem magával a beállításokkal - vagy a lejátszó szoftverében vagy a videókártyád szoftverében
    Vagy tedd át a TV-t AV2-re :D
  • rallyeati
    fekete a kép, a számláló megy, és a hang is megy.
  • Landor
    most sötét vagy nincs csak fekete kép?
  • Landor
    gagyi kábel/hangkártya