LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõbb ezt írod:
"Gondoltam, hogy a kutyámra tereled a szót, mivel ez a magadfajta emberek egyik alapvetõ jelemvonása. Kutya, apa, anya, húgica, báttyus, család, bõrszín, származás, IQ, kinézet, végzettség, nemi identitás, vagyon stb.-stb., általában ezeket hozzák fel, ha szemétkedni akarnak."
Most meg te magad emlegeted édesanyámat:
"Nyilván jó anyád elõtt is vállalnád a fentemlített kultúrált,"
Szedd össze a gondolataidat, vagy aludd ki magad mert ez a fokú ostobaságod már nekem kezd ciki lenni.
Na jóccakát!
Megjegyzem az hogy ki kit vádol meg mivel, téged még nem jogosít fel arra hogy megvádolj egy embert (jelen esteben Cloud-ot), bûncselekmény elkövetésével (feketézés, számlacsalás), még poénból sem. Ha már annyira jogászkodni akarsz, pedig ebbõl úgy tûnhet, hogy elképzelésed sincs az egészrõl. De persze ez épp úgy nem érdekel senkit sem, mint a te eddigi okoskodásod. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1xûen a gondod szerintem az, hogy én még mindig nem voltam veled szemben vulgáris (még Cloud sem), míg te bebizonyítottad (többször is), hogy miféle nevelést kaptál és ki is vagy valójában.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És mind az SG, mind Borg számára kényelmetlen lehet, ha a fórumon egy mûködõ vállakozást kereskedelmi bûncselekménnyel vádolnak alaptalanul!
Ebbe gondolj bele és ne az infantilis "akutyámlemészárolmindenkit" történeteiddel traktálj minket.
Egyébként tiszta sor, hogy Borg gyalulni fog és Cloud alaptalan rágalmazásával kezdi.
Ezért elõre is köszönet.
És nem személyeskedtem, csupán én kérdésként szegeztem neki azt, amit õ állításként nyomott egy ismert vállakozásra.
A feldobott labdát lecsaptam, nem baj, ha nem védi ki Cloud, megelégszem azzal is, ha helyreigazítja eredeti állítását, ami ennek az egész vitának a kezdetét eredményezte.
De esetleg írhatok is egy levelez az érnitett vállakozás tulajdonosainka, hátha benéznek ide az SG-re.
Ezt nem akarnám, mert Cloudnak sem akarok rosszat egy esetleges hülye elszólás miatt.
Azért mondom: egyenlõre itt van felajánlva a kiigazítás helye a #1197 kommentel kapcsolatban.
Azért meg ne aggódj mirõl beszélünk, már szóltam Borg-nak, majd õ takarít, ha jónak látja, itt õ a(z egyik) közkedvelt modi!
Egyrészt komoly gyávaságra utal, másrészt nemigen szeretheted te a kutyádat. Kicsit se félted, hogy a hülyeséged miatt kicsontozza valaki szegényt?
Látod te azért tartasz kutyát, mert félsz valamitõl, v. valkitõl, én csupán állatszeretetbõl.
De ugye nem akarunk ilyenekrõl beszélgetni egy tévés topikban???
:o)))
Te mirõl beszélsz??? Ollózd már ide a személyeskedést legyél szíves.
Egyfolytában halálos nyugalommal érvelek és eddig minden hátsó próbálkozásod kudarcot vallott. Ettõl vagy ideges?
A személyeskedést egyébként te kezdted meg durván, amikor privátot ideollóztál.
Kicsit se pirong az orcád emiatt?
Én próbálok a topik témájánál maradni, te téríted a vitát folyamatosan ezekkel a "Kutya, apa, anya, húgica, báttyus, család, bõrszín, származás, IQ, kinézet, végzettség, nemi identitás, vagyon stb.-stb." dolgokkal. Senki nem személyeskedik itt rajtad kívûl és senki nem bántotta se a hozzátartozóidat, se a háziállatodat, se a vagyonodat.
Egyáltalán mért hozol fel ilyen dolgokat egy technikai topikban?
Ezért vettem meg abban a bizonyos másik üzletben.
De mit is akartál ezzel mondani?
Ja, hogy semmi értelmeset. Már csak az utolsókat rúgod, szerintem ma már ne blamáld tovább magad.
Hát haver ezeket mind te hoztad fel ebben a minutumban és a kutyádat se bántottam egy szóval sem. Mért is tenném, nem tehet róla szegény, hogy több esze van mint a gazdájának. :o)))
Egyébként én az enyémet nem felejtem el kiengedni a kertbe, jó gazdi vagyok! :o)))
Ez nagyon gyenge próbálkozás volt, szerintem menj aludni, rádfér.
Ja és a kutyust ne felejtsd el levinni.
"Lassan 14 éve foglalkozom mûszaki kereskedelemmel, 5 éve saját boltom van,"
Aha.. Akor csupán 9 évig árultál feketén? Számla, garancia, hogy is volt? Kapualjban, kínai piac kerítése tövében, vagy sufniban volt addig az "üzlethelyiséged"?
Na mesélj!
:o))
Hidd el, a nyomorodról nem a pesti emberek tehetnek.
Nyugodtan kérdezd meg a pszichiáteredet, ha nekem nek hiszed.
Most amúgy az újabb nagyfelbontású (szal. nem samu) 30"-es TFT-kkel szemezek, de van már két TFT-m, egy LCD TV-m, meg egy projektorom, most ha még beállítok egy 30"-es cinema display-el, akkor az Isten sem mossa le rólam, hogy teknofrík vagyok...
Ha jól emlékszem te szaladtál el, hogy a kutyád el visz téged sétálni vagy mi. :o)))
"No, majd jövök, csak a kutyám már vár egy kis sétára! 😄"
Vagy megfeledkeztél szegényrõl??? Ajaj, lehet, hogy egy szép nagy kutyaszar virít a nappalidban???
Télleg felhõ baszod nem is mondtad, hogy sajátod a bolt. NA majd megyek oszt alkudok a felébõl mint a bucsuban :-)
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1033817.html
Ezt a linket légyszíves nézd meg és mondd el nekünk, mennyiért osztja a mûszaki depo az le32r74-est.
Ja tudom, a mûszaki depo is sufnibolt. :o)))
Na ennyit az "így-úgy" árakról.
Sajnos egyébként ott el fogyott ez a típus, mert szétkapkodták a készletet.
Köszi
Más bizniszét feketíted, hogy a tied jobban menjen???
Gartula! Na ezért rágtam be, mert elég gusztustalan ez a mentalitás.
Annyira hihetõ egyébként, hogy az én tévém miatt aggódsz, de köszi nem kell, végül is nem nálad vettem.
De tudod mit? Írd ide szépen, hol van a te komoly üzleted, mi a neve, címe stb. Egy kis reklám nem árt, megaztán, ha már másokat feketítesz, legalább adj rá esélyt, hogy a tiédet megtekintsük. Ki tudja, lehet, hogy a következõ cuccomat tõled veszem. Úgy is akarok venni egy új kamerát.
szerénytelenség nélkül mondhatom, a mi törzsvásárlóink pont azért járnak hozzánk, mert nem így csináljuk... ha vmit hírdetünk, akkor abból van is.
www.digimomentsvideography.com
- Dícsértessék! Van XY izéke?
- Van.
- De a V jelú 2-es típus?!
- Az.
- De raktáron van?
- Igen.
- Biztos?
- Naná.
- Mennyi van belõle?
- Bõven.
- Meddig lesz még?
- Napokig lesz elég.
- Félre tenne Z darabot Q névre.
- Természetesen.
- Egy fél óra és ott vagyunk érte.
- Ok.
Odaérünk:
- Gyjónapot! Jöttünk XY izékéért, Z darab volt Q névre.
- XY-nunk nincs.
- Dehát fél órája azt mondták, hogy...
- Nincs!
- És mikor fogyott el?
- Soha nem is rendeltünk belõle.
- De mikor lesz?
- Nem rendeltünk belõle.
- Köszönöm! Istená'gya!
- Ok.
A legszebb képet adja, amit vha láttam (kivéve a Bravia W és X sorozat... 😊
Megfogtalak, SXRD-be csak 55" és 70" van... 😊
Elõzõ hozzászólásom helyesírásáért bocsi, hulla vagyok... 😞
Zommmmbííí 😊
Ne akard már feltalálni a spanyolviaszt!!!
Lassan 14 éve foglalkozom mûszaki kereskedelemmel, 5 éve saját boltom van, elég sok ilyen okoska kiscsákóval beszélgettem már, hogy a netes árak így-úgy. Furcsa, hogy itt mindenki tudja a nem épp "tiszta" netes, garázsboltos vásárlások hátrányait.
Amikor egy cég a weboldalán is köteles (nem kis perek után) feltüntetni, hogy a garanciafeltételek nem hivatalos forgalmazó által, hanem saját néven adódnak, vagyhogy pl egy másik bolt weboldalán is fel kellett tüntetniük, hogy nem a hivatalos mo-i képviselettõl való az árujuk már felmerül ez a kérdés. Leginkább az általad említett 100ezres különbségek az áfa csalásból erednek, nehogy azt hidd, hogy egy tv, ami 650font, 1000-1200euró körül fut európában, az minden hivatalos pénz befizetése után 240e-bõl kijön... LOL
Egy ilyen cég kb 10-150mil csinál egy évben, ennyiért a kinti nagykerek sem álnak szóba senkivel... LOL Nem is tudom mit hiszel???
Amúgy ha elolvasod a hiozzászólásomat (amin így kiakadtál) láthatod, hogy nem iszítani akartam, csak aggódtam a tv-d miatt nehogy gáz legyen vele... Gondolkodj el ezen....
u.i.: ha minden stimmelne ezzel a módszerrel (ahogy Õk dolgoznak) már rég bezárhatott volna az összes kis, nagy, multi cég, hisz még egy MediaMarkt/Saturn/ElektroWorld is drágább ezeknél...
Píszlávjúnití!
ez pont az amit én írtam. :-) szóval remélem megértetted :-)
"Ezzel a 100 forintos károddal meg ne nevettesd már ki makad öcsi, jó hogy a benzinpénzt nem akarod kifizettetni a Tescoval, ha anyukád elküld oda egy kiló kenyérért.
:o)))"
na figyelj ÖCSI. Te kezdtél el jogászkodni, hogy végülis nem károsították meg, mert nem vett meg semmit. De sajnos a mai fogyasztóvédelemben nem ez megy. Tudod mi az a BTK? Abban van egy olyant, hogy a vásárlók megtévesztése. Ami egy bûncselekmény is lehet....
no de hát én potyára beszélek, mert amiket most írtál tökre abból lejön nem érted meg a dolgok lényegét, És nézzed már vissza miért ugrottál egy másik embernek!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Biztos bölcs lenne eltakarítani színvonalas vulgaritásod nyomait, ebben egyetértek, csak meg ne tudja az utókor...
Ja és az elsõ hozzászólásomat fenntartom az említett céggel kapcsolatban, mivel az szimpla tény, ami ma esett meg velem. Elnézést, ha ilyenek esnek meg velem, dehát ilyen az élet... 😄
(és én inkább nem mondanék búcsúzóul véleményt rólad, magáért beszélnek a szavaid 😄)
Ha valóban moderátor vagy és meg akarod szüntetni ezt a szardobálást amit Cloud és nagyrészt te indítottál, majd újult erõvel tovább is folytatsz látom élvezettel...
Szóval ha valóban modi vagy, akkor szépen töröld a topik tartalmát onnan kezdve, hogy Cloud fellengzõs hazúgságokat írogatott alaptalanul egy olyan kereskedõvel kapcsolatban, akivel pl. én tökéletesen meg vagyok elégedve mint vásárló.
Amennyiben ezt nem teszed meg, nem moderátor vagy, hanem egy balhés hülyegyerek.
Na üdv!
Bizonyára a rendõrt is inzultálod és megrúgdosod, ha rádszól az utcán, hogy ne hangoskodj, majd közelrõl a fülébe suttogod, hogy a jó kurva édes anyukáját (nehogy valaki más meghallja még a végén, hoyg ki/mi is vagy te valójában), de utána még te lennél a sértett fél! 😄 Ismerem az ilyen fajtát, fõleg az áljogvédõ típust!
És ezt te írod?
Aki moderátor létére privátot rak át publikusba, azonkívûl egy számára nem megfelelõ kimenetü vita végét bannolással akarja befejezni???
Te viszont egyáltalán nem vagy szórakoztató, kicsit elszomorít, hogy az SG-n ilyen forrófejû embernek moderálási jogot adnak.
Nehogy azért tílts ki most, mert nem a topik eredeti témájáról vitatkozunk. Azaz offtopikolunk. Tudod miért ne? Mert te hoztad át privátból ide, és így magadat kellene kitíltanod.
Ehez mit szolsz?
Némi kultúrát így neked kellen magadra erõltetni, fõképp, hogy ráadásúl moderátor vagy.
Szerintem elég sok ember elõtt elvesztetted a hiteled most, de gondolom nem nagyon érzel szégyenérzetet.
Ha már ilyen ügyesen tudsz idézgetni, mesélj légyszíves az idézetben általad írtakról:
"közel voltál az egy hét pihenõhöz!"
Milyen alapon akartál te engem kitíltani???
Hallod, még szép, hogy nem mindenki olyan stílusban írogat, ahogy azt te megkívánod lütyõkém.
"Alectos írta, 2006. 11. 08. 19:50
Hülyeséget beszélsz öregem, már sajnálom, hogy privátban írtam neked, tartom magam az eddigiekhez.
Így privátban meg korrektûl megmondom neked, ritka egy kis fasz patkány lehetsz, ha minden vesztes vitádat bannolással akarod lezárni.
Amúgy meg csak a suttyó kis korodbeli nettfüggõ faszokat tudod ilyen gyermeteg kitíltgatásokkal ijesztgetni.
Na szevasz hülyegyerek....
Sir Quno Jedi írta, 2006. 11. 08. 19:14
Nos, "kissé" tájékozatlan vagy a témában (garancia, márkaképviselet, viszonteladó, reklámok, vásárlók megtévesztése és ahsonló témákban), ezért inkább nem mondok semmit. Falra hányt borsó lenne. De a stílusod moderáld, mert közel voltál az egy hét pihenõhöz!
ÉS nem privátban kell bocsánatot kérni, ha nyilvánosan követtél el valamit, hanem ott nyilvánosan kell megejteni azt! Sry, EZ csak így (lenne) korrekt!
Alectos írta, 2006. 11. 08. 19:06
Visszaolvastam a dialógusunkat az LCD-s topikban.
Igazad van, tényleg kicsit erõsen fogalmaztam veled kapcsolatban igazságtalanul.
Remélem nincs harag.
A stílusomat ne fírtasd, remélem a mondanivalómmal viszont egyet értettél.
Üdv"
Fingás az én esetemben is történt, de itt a kutya panaszkodik.
Az bosszantott fel, hogy míg ide benéznek emberek vásárlási tanácsok miatt, van aki egybõl a legdrágább "hivatalos viszonteladókhoz" küldözgetik az embereket, közben lecsalózva más üzleteket, amikor teljesen tisztességes más üzletekben is megvásárolhatóak ugyanezek a termékek, adott esetben 100 000 Ft-os nagyságrenddel olcsóbban.
Konkrétan a tévé amit én vettem több mint 100 000 Ft-al kerül kevesebbe, mint a hivatalos viszonteladóknál.
Ennek ellenére én is 3 éves, hivatalos Samsung garanciát kaptam.
Pár nappal ezelõtt egyébként a www.muszakidepo.hu-n is kint volt ugyanez a modell 240-ért. Azóta elfogyott. Más ugyebár azt írta lentebb, hogy valami mûszaki udvarban is látta 240-ért, de másnapra felnyomták az árát 300valamennyire.
Ha ennyi helyen adják sokkal kíméletesebb áron, akkor ki az az idióta, aki mindenáron hivatalos forgalmazótól akarja megvenni 120-al drágábban???
Vagy minden helyen lopott árut terítenek garancia nélkül???
Ugyan már....
Mit "doktor úr"-azól engem, összekeversz a pszichológusoddal vagy mi?
Vedd már észre, hogy a vita nem abból robbant ki, hogy milyenek a hivatalos forgalmazók.
Ez esetben magasról tojok rájuk ha nem haragszól, nem is része a vita tárgyának.
A vita lényege az, hogy Cloud minden átmenet nélkül egy a kereskedelemben hivatalosan jelenlevõ üzleti válalkozásról feketén fehéren azt állította, idézem:
"garancia feltételek sem igaziak"
"a termékek eredete sem épp legális"
Ez eleve hazúgság, mert én személyesen voltam az üzletükben és nem tapasztaltam semmi olyan jogsértõ tevékenységet, amit Cloud itt állított.
A jogi oldaláról nem beszélek a dolognak, ha eljut a tulajdonosi kör fülébe az eset, majd eldöntik mit lépnek, ha lépnek egyáltalán valamit, ugyanis valószínû, hogy egy két ilyen alaptalan, nevetséges hazudozás nem árt nekik, nem ront a forgalmukon.
Volt elég ügyfél ott rajtam kívül amikor ott voltam, valószínûleg nem panaszkodhatnak.
Ezzel a 100 forintos károddal meg ne nevettesd már ki makad öcsi, jó hogy a benzinpénzt nem akarod kifizettetni a Tescoval, ha anyukád elküld oda egy kiló kenyérért.
Az alapbeállítások általában semmire sem jók, már én is tapasztaltam...
ha jol tudom cska plazma van meg lcd kijelzo meg projektoros tv meg sima tv es projektor van..... sxrd cucc az egyikbe beletartozik.. nem?
amugy segitettem a szomszednak felhozni az 50 es sxrd-t sooot en kotottem ossze neki. a kutyak meg budoset fingtak mogottem mikozben ezt irom...........
nah mindegy. amugy a kepe nagyon zorall.
MErt ha kiírják hogy a TV a használt, akkor nem telefonál... 100ft nem pénz? nem vagyoni hátrány?
Beviszed a TV-t a boltba. Segítõkészen üdvözöl az eladó. Megkérdi mi a gond. elmondod. Õ is meggyõzödik róla, hogy igazat mondasz e. Átveszi a TV-t a garancia levéllel együtt. És itt szét válik a történet:
1. NEM hivatalos viszontealdó esetében (aki ugyanolyan korrekt eladó mint a hivatalos viszonteladónál): fogja a cuccot és elviszi oda, ahol vette. Ezeknél a cégeknél ez általában külföld. Szóval kb 1 hét míg oda ér. Ott megvizsgálják. Ülnek rajta 2 hetet a szervízesek, oszt valamit csinálnak vele. És visszaküldik. Újabb 1 hét. És megkapod a TV-d és használod mintha mi sem történt volna. Szuper (volt a kommunizmusban anno)
2. Hivatalos viszonteladó: CSávóka csomagol és beviszi a Sony, Samsung stb. hivatalos nagykerbe/depoba. (kb még aznap, de legkésõbb másnap). Ott megnézik mi a hiba. Ha nagy hiba akkor cserélik a TV-d AZONNAL. HA meg nem akkor 1 hetes határidõvel javítják. 1 nap vissza. A többi meg rajtad áll mikor veszed át.
Különbség? Nem vernek át sehol. Nem vagy bûnözõ. CSak az egyik esetben egy hónapi nincs TV-d a másik eesetben meg 1 hét múlva újra lesz. Itt csak egy a kérdés. Megér valakinek 20.000 ft-t kb. ez az egy hónap?
Érthetõ doktor úr?