21171
LCD - Plazma
-
#5316 Köuép-felső kategóriás LCD TV. Mire akarod használni? -
riccsi #5315 Kaphatok eről véleményt philips 32PFL7762D
-
barca15 #5314 köszi az eligazítást és segítséget -
#5313 R81/82/83/84 - más-más külcsíny, ugyanaz belül, DVB-T tuner nélkül
R85/86/87/88 - a fentiek, csak DVB-T tunerrel -
barca15 #5312 ill. az R81-en 3 hdmi van míg a másik kettőn 2 -
barca15 #5311 annyit még hogy az R81,R84, R86 között mi a különbség,melyik jobb? adatokat megnéztem ,de számomra azonosnak tűnnek. -
barca15 #5310 köszi gyors válaszod, akkor ezek szerint az árak tekintetében nincs értelme 1 hónapot várnom... azt hiszem megfogadom tanácsodat is -
#5309 Nem lehet tudni, mennyivel mennek lejjebb az árak. Inkább a felső kategóriánál szokott lenni komoly áresés, az alsó árketegóriában nincs olyan látványos változás.
Én most 150e Ft-ért Samsung LE-32R8x-et vennék. -
barca15 #5308 új modellek megjelenésével az is várható hogy a mostaniak ára csökkeni fog? te melyik típust ajánlanád ha max 150e-ed lenne tévévásárlásra?
-
#5307 Az LB76. -
riccsi #5306 szerintetek meik a jobb LG 32LC52 vagy LG 32lb76 -
Inquisitor #5305 OFF: Nem dölt el, nem dölt el ... mostantól lehet még csak pályázni! Ha kis szerencsénk van, akkor Mpeg4 lesz, mive Mpeg2 avult, jó lenne nem ezen spórolnának, a H264 meg HD adások hiányában felesleges bitrate pazarlás lenne. Nyár közepére eldöl ki nyeri meg a tendert, és talán ki is hírdetik a nyertest. Viszont a lentebb említett Outlet üzletben árulnak vagy 20 féle DVB-T motyót, akkor ők sejtenek valamit, vagy azok mindkét formátumot támogatják? A MUX1-en tudtommal csak "ingyenes" csatornák lesznek, de a másik kettőn esélyes, hogy lesz pár fizetős csatorna is. HD adás meg gondolom DVB-C és DVB-S2-n, és csakis jópénzért lesz. -
#5304 Az "olcsó" elég relativ, pláne itt. Ha ugyanannyi egy LG 32LE2R, LC2R és LC56, akkor értelemszerűen az LC56 a legjobb választás. Szigorúan saját vélemény, de 20e Ft-t bőven megér az, hogy ne 26, hanem 32" képátlót nézz, persze tisztában vagyok benne, hogy ez nem ennyire egyszerű döntés. ^^
Ami az extrákat illeti a DVB-T például tipikusan olyan dolog, amivel jelenleg nem lehet mit kezdeni. Még mindig nem dőlt el, hogy MPEG-2 vagy MPEG-4 tömörítésű lesz, fizetős, ingyenes, miért, hogyan. -
Inquisitor #5303 Megértem amit írsz, csak ezek ugye azért olcsóak mert régiek, amiket írtam. Nyilván jobb lenne egy új modell, ami jobban tud SD adást felskálázni (hogy hívják ezt magyarul?), meg ilyemi.
Remélem a tévém még kibírja a köv. generációváltásig :D
Nincsenek nagy igényeim, de azért nem a leggagyibbat szeretném nyilván. -
#5302 Samu LE-32R8x-eket nézd meg szerintem. Ha TV nézés és az SD felbontás (DVD) nagyon fontos, akkor Sony KDL-32S3000 még, de az már egy árszintel feljebb van.
Ismét: hamarosan itt vannak az új modellek. Nem azt mondom, hogy nem szabad most vásárolni, csak azt, hogy egy hónapon belül teljesen más választék lesz... -
#5301 C9x samu plazmát ne, a ghostingja katasztrófa állítólag. -
#5300 Ha "holnap" veszed, akkor 130e Ft-ért szvsz LG 32LC51, 150e Ft-ért Samu LE-32R8x. -
Throme #5299 ..bocs, a legutóbbi hozzászólásom az 5283-ra ([NST]CIFU) válasz!.... -
Throme #5298 Helló!
Nagyon jó tv-d van! A sonyval a magas ár (40"-esek) és a kevés 37"-es választék a gondom. Nekem az a fontos hogy megbízható tv-t vegyek, elfogadható áron. A középszerűség nem nagy probléma. Átlagos a szemem. Na meg ugye a tv-knél is kezd megjelenni ez a PC-s "betegség". Megveszem és fél év múlva már sokkal jobb, okosabb tv-t vehetnék ugyanannyiból... Nem mindegy hogy 450e vagy 250e ft-os tv-t cserélek le majd 5-6 év múlva amikor mondjuk jönnek az oled tv-k (csak tippelek!!). Addig meg már bírja ki az LG ha lehet.... Egyébként a saturnban láttam az LF76-ost. Máshol még nem. Nekem tetszett a képe a többivel összevetve. Igazából ez érdekel (és ezért bújom a net-et) hogy az LF76-al nem fürdök-e be?! Kösz még1x a válaszokat! T. -
Landor #5297 lehet venni ilyen szűrős konnektort vagymit, az nem segítene? -
barca15 #5296 megvan. tehát a dolog xbox-os oldalával nincs gond, tv kéne vmi jó ilyen árban -
Inquisitor #5295 Szerintem nem egy hátrány, ha van HDMI az Xboxodon. -
barca15 #5294 helló! nem értek a tévékhez, vásárlás kikérném vélemányetek:
mb max 150e-et szánnék egy új lcd tv-re. normál funkciók mellett( dvd,tv-műsor) xbox-hoz is használnám. légyszi írjátok meg mire kell figyelnem, ill ár/érték arányban mi számítana jó vételnek. ha konkrét típust mondanátok az lenne a legjobb. köszönöm annak előre is aki időt szán rám:) hali -
Zoli82 #5293 "C"-seket nem érdemes venni Samuból, akkor inkább Panasonic TH42PV7P 200-ért. -
Kaci70 #5292 Hi! Ehez mit szóltok 200 ért Samsung PS-42C91HX. -
Inquisitor #5291 Köszi szépen. Azzal tisztában voltam, hogy régiek, mert egy outlet-ből vannak, csak azt is tudom, hogy egy friss ÉS normálsi készülék inkább 200K-hoz van közel, mint 100-hoz, én meg még ezt se tudom miből venném meg ha lehal a régi CRT. :(
(Persze lehet kapni ilyen überrégi 26"-os LCD-ket, ami még 1280-as 16ms-es panellel van 75K körül, de azt hiszem azok már semennyiért sem érik meg.) -
#5290 Kérdezném, hogy az LG 32LC2D megérne e 129.900-at?
Az LC2D 2006-os model. Az LG-ből az LC41/42/45/46/51/52/55/56 sorozat 2007-es. A 2008-as modellek jövő hónapban jönnek. Szvsz ennyit nem ér meg, ennyiért LC51-eseket is látni...
A felsoroltak közül a 32LC56 a legjobb választás, ha mégis most rögtön akarsz vásárolni. -
#5289 Ez nem panel szerintem, hanem valószínűleg a tápegység... -
Inquisitor #5288 Kezd haldokolni az ezer éves SABA tévém.
Kérdezném, hogy az LG 32LC2D megérne e 129.900-at? Ahogy látom elég nagy (32") (kisebb is elég lenne), van benne DVB-T és csak egy HDMI-je van, de legalább HDCP-s. (HDCP-nek van értelme nem full HD esetén?)
Vagy van ugyan ennyiért LG 32LE2R 32, nix HDCP, nix DVB-T, van helyette pár ez meg az.
Vagy van LG 32LC56 ugyan ennyiért és LG 26LC55 110.000-es áron. Na most ezekre némi keresgélés után azt állította pár weboldal, hogy a képminőség nem túl jó, és állítólag csak 6 bites a paneljük? Viszont újabbak azt hiszem a fenti kettőnél. -
Landor #5287 spam! ne nyissátok meg! -
Landor #5286 Cifu!
#5270 lehet hogy panelhibás? -
ziby20 #5285 igazan jo ajanlatok:
http://href.hu/x/54ek
http://href.hu/x/54ey -
#5284 Az AD5 a Sharp alsó szériája. Egyszerű, nincs semmi olyan extrája, ami a konkurensek felé emelné. Az ára sem túl kezdvező, mert ezeket még Japánban gyártották, és az EU ez esetben védővámot vet ki rá (elvileg már idéntől Lengyelországban gyárták a Sharp TV-ket az EU piacára).
Nem tudom milyen videojeleket támogat, sem a magyar, sem az Európai Sharp oldal nem tartalmaz semmi erre vonatkozó információt. Ha tippelnem kellene, akkor szvsz 1080p-t nem támogat, csak 1080i-t, mint a konkurensei (nem igaz, az LG 32LC4x/5x széria fogad 1080p jelet például). Nekem ez már egy negatív visszajelzés, ha a gyártó el akarja adni nekem a termékét, akkor ugyan már had tudjam meg vásárlás előtt mégis miért adnék ki pénzt. A Samsung, LG, Sony vagy a Philips oldalai sokkal informatívabbak általánosságban...
LG 32LT75: egy középszintű LG model, és beépített DVR-el (merevlemezes felvevő), DVB-T tunerrel. 1080p jelet képes fogadni HDMI-n (akár 24Hz-en is, de a TV valószinüleg ezt utána felhúzza 60Hz-re, nem úgy tünik, hogy képes a valós 24Hz-es üzemmódra).
Samu LE-32R86: középszintet képviselő Samu TV, DVB-T tunerrel. Nem képes az 1080p/24Hz videojelet fogadni. -
#5283 Ezt nem lehet ennyire leegyeszerűsíteni, hogy most az LG gagyi, a Sharp vagy a Sony meg minőségi. Nekem egy Sony KDL-40V3000-esem van, de pl. a menüje és TV távja szerintem finoman fogalmazva egyszerű, letisztult (ie.: kissé gagyi). Az LG PG6000-es plazmájának a távja és menüje is szemet gyönyörködtettő, igényes. Ez egy apróság, de ugyanúgy a minőségről beszélünk.
Az LG szerintem TV-k terén alapvetően az ár/érték szintre ügyel. Nem mondom, hogy egy LG általánosságban felér egy Sharp vagy egy Sony minőségére, de egy átlag felhasználó számára az adott árért általában pont olyan minőséget nyújt, amit elvár tőle.
Ha a minőséget a hibákra érted, akkor itt inkább az ügyfélszolgálat, a garancia és hasonló kérdésekről van szó. Nekem volt LG TV-m tavaly, fél év után a panelje meghibásodott. Nem egész egy hét után kaptam a telefont, hogy egy cseregarira vagyok jogosult, az Auchanban pedig visszakaptam a készülék teljes vételárát (amit kifizettem anno érte, noha a készülék vételára azóta jelentősen zuhant már). Szerintem ez teljesen korrekt eljárás volt, én elégedett voltam velük. -
#5282 Csak a külcsíny a különbség. -
riccsi #5281 mi a véleményetek a Sharp LC-32AD5E?
tipusú tv-ről támogatja ezeket felbontásokat 720p 720i 1080i 1080p?
nem találom sehol a részleteket
segitsetek már kérek valakit
Lg-nek jó az LG32LT75-tipusa vagy samsung Le32R86-mien felbontásokat támogat? -
Throme #5280 Köszi!
Kezdetben a japán márkák érdekeltek. Főleg a megbízhatóság, minőség miatt. Lehet tudni hogy milyen minőséget képviselnek a koreai típusok (főleg LG mert most egyelőre ez a befutó...) mostanában?
T. -
Landor #5279 nézd én DVDs anyagot anyagot nézek 2 méterről 40"es fullhdn és teljesen élvezhetőnek tartom :)
szerintem nincs jelentős az élvezhetőség rovására menő különbség a 720p és a 1080p között, ha jó a TV upscalere :) -
#5278 Egy 40"-os FullHD TV-n 2-2,5m-es nézési távolságból a 720p-s videoanyagok milyen képminőséget produkálnak? Jelentős minőségbeli romlás lesz az 1080p-hez képest, vagy teljesen élvezhető/nézhető marad? A tömörítési hibák gondolom jobban kijönnek azért 720p-n, kérdés, hogy ez mennyire lesz zavaró?! -
riccsi #5277 AZ Lg- 32LB76R miben kűlömbözik a 32LB75-ÖS Modeltől
az Lg.hu- nem találom holvan hozzá részletes leírás?