LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Kitalálhatom? Sonykon gyönyörû volt a kép, Samsungokon szarabb 😊)
Ezt most spec. még el is hinném - tekintve hogy a SONY PS3-ról van ugye szó 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

cloud.strife
Ha gyõrben jársz, keress fel....

Tényleg kíváncsi lennék, milyen konkrét tesztek, tapasztalatok alapján nem hiszel nekem. Ami teljesen érthetõ, hisz én se hiszek neked, mivel abszolute nem ismerjük egymást.... 😊

Épp most próbáltam ki a PS3-at a HD tv falunkon. Van Sony 26S, 32U, 32P, 32S25.., 40U, 40S, 40V és van Samsunk 32T, 32S, 32R a falon, mind HD-be. Pár PS3 játékkal csináltam a tesztet..... Tudod mit? Inkább nem osztom meg az eredményt.... Majd priviben válaszolok annak, aki nem kötekedni jön ide... 😞 😊

www.digimomentsvideography.com

EmThor
lol iszonyat drágák vagytok :]

nekem ilyenem van lassan 1 honapja, sajna nativ felbontast nem tud csak 1280*768at de ahhoz kepest elesek a pontok nem esik 1 logikai keppont 2 fizikai keppontra... erdemes szerintem a subpixel élesítést (cleartype) kikapcsolni szerintem. lehet hogy ha vasarlas elott jobban korulnezek akkor samu mellett dontok, de eleg szep szinei vannak, foleg HD modban eleg utos szerintem.. szerintetek jo valasztas volt vagy nagyon gaz a samuhoz kepest? 200er vettem (KDL-32U2000)..

másik: nehogy már valaki 66cmest vegyen, az én szobám se nagy, de lemértük, és ennek a 82cmesnek a képmagassága 2-3cmel elmarad egy 72cm-es LG képcsõves TVtõl!! Auchanben néztem 66ost de annak a magassága még az ezelõtt használt gagyi 52cmes kistv magasságát se éri el azaz tök 'csík' hatása van... mellesleg a 82cmeshez is eleg kozel kell ulni hogy lassa az ember a HD reszletesseget, 3mrol mar semmi ertelme mert nem eleg hozza a szem felbontokepessege h megkulonboztesse a tipust..
url beszúrás sose sikerül....bocsi,egyéb termékek alatt, ha vki tv-t szeretne......köszönöm uraim! 😊

www.uberkonzol.hu Játékosok a Játékosokért

[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=16]ÜK[/url]

www.uberkonzol.hu Játékosok a Játékosokért

Amse
én is megvagyok elégedve a Samsungommal (le27s71b)
használom a pc funkcióját (2. monitorként) PiP-el, nézek rajta hd-s cuccokat, ps2 is fut néha (kompoziton) szóval jópár funkciót kihasználok és teljesen jó.

Sir Quno Jedi
No, én meg pont egy órája adtam el a Samumat. Nem mintha nem lettem volna megelégedve vele, mert király kis cucc, de vettem nagyobbat, most éppen Hyundai-t. A döntõ tényezõ az ár volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Engem kicsit sem zavar, hogy a saját biznicednek jót teszel itt. Én is így csinálnám a helyedben!

Az már inkább zavar, hogy túlzottan hangoztatod a Sony létjogosúltságát a Samsung termékekkel szemben. És mindezt úgy teszed, hogy kritikád messze nem kritika, inkább egy ítélet.

Jómúltkor volt egy vitánk itt ha még emlékszel. Én a saját tapasztalataim alapján még mindig tartom magam ahoz amit akkor írtam és úgy néz ki a sors egyenlõre engem igazolt.

Szóval most van egy Samu LCD tévém, ami kiválóan mûködik és minden specifikációt hoz, amit elõzetesen írtak róla.

Kamerából pedig szintén körültekintõ megfontolásból, egy Sony HDR-SR1 típusú kamerát szereztem be.

Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy minden márkának megvan a maga kiválóan sikeredett terméke.
Azzal, hogy állandóan egy bizonyos márkát súlykolsz, azzal nem segítünk az itt topikolóknak a választásban...
PyRex
Nincs bajom, csak elvben ellenkezik a fórum szabályzatával a reklám. Az még ok, hogy elmondod, hogy van akciótok meg ilyenek, de most már kb. ott tartunk, hogy bejön valaki venni egy tv-t és te erre rávágod, hogy inkább vegyen sony-t nálatok (persze gondosan belinkelve a címet). 😊

Na ez így nem állja meg a helyét.
Nekem is Samu van és az égadta semmi gondom a készülékkel.
Valószínûleg tipúsok között lehet némi eltérés, de hogy az enyémmel ilyen gond nincs az tuti.
És tesztelem rendesen: notebbok, Xbox360, DVD, HD felvételek, stb.
Szóval azért van jó Samu is, csak ki kell fogni!
Szia! Akkor tudnál valami képet küldeni? Itt is jó, vagy mailben. Nagyon köszi, ha tudnál valamit küldeni!

Thx
Hát akkor ha hazaértem (mert jelenleg németben dolgozom), asszem belevágok egy ilyen tv vásárlásába, de lehet, hogy én is csak a kisebbet választom, mivel a szobám nem túl nagy. sõt mondhatni kicsi, illetve mini. Tehát oda elég lenne a 66cm-es is. De még azért várom a képet, hogy mégis mire is számithatok. :-) Elõre is köszi
cloud.strife
Vmi bajod van? 😊

Amúgy még soxor, de ha vkinek nem tetszik, vagy nem lehet szóljon.... 😊

guardian hero
Meglátom mit tehetek... szerintem elégedett leszel vele, és monitorként is beválik - nekem bevált.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Akkor ez azt jelenti, hogy a jelenlegi monitorom nyugodtan kidobhatom, ha vettem egy ilyen cuccost? Esetleg küldhetnél egy képet róla, kiváncsi vagyok nagyon rá!
Shenlong
Köszi a választ.

http://gamer-planet.freeblog.hu

PyRex
Nem akarok kötekedni, de hányszor akarod még belinkelni a boltodat? Mást már minimum 6x bannoltak volna emiatt.

guardian hero
Én ennek a kisebb változatát (KDL-26U2000) használom monitornak. Hátránya, hogy DVI-on keresztül nem megy natív felbontásban. D-Sub-on keresztül igen, pontosabban 1280x768-ban, két keskeny függõleges fekete csíkot hagyva a képernyõ szélein. Szerintem nem zavaró, a képminõséggel pedig nem lesz gondod.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nos, én kinéztem egy Sony KDL-32U2000 tipusú TV-t. Ehhez az van irva, hogy támogatott számitógépes felbontások: VGA; SVGA; XGA; SXGA; Wide XGA. Akkor ez azt jelenti, hogy ez jó lehet?
guardian hero
Igen, használhatod monitorként. Azoknál a típusoknál mûködik ez legjobban, amik támogatják a natív felbontást a PC bemeneten keresztül. LG, Samsung javallott.

cloud.strife
Mindegyik Samu foltos. Sajna ez a félvezeto, meg a háttérvilágítás hibája. Csak keményenyen szembol jó... 😞

cloud.strife
Juteszembe!

Ajánlott a www.kisdunaelectronic.hu oldalon feliratkozni a hírlevélre, pár napon belul korbemegy egy komolyabb V.I.P ajánlat!

cloud.strife
www.klubmedia.hu
Itt még van 0%THM akció! 😊

Ez azért nem jó nekem, mert részletre tudom csak megvenni a cuccost, és csak az érdekelt volna, hogy mi a helyzet az elõzõ hozzászólásban leirtakhoz
Sir Quno Jedi
Nékem van eladó 26"-es Samum, ha érdekel. Le is tesztelheted.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Üdv. Most tervezem egy LCD TV vásárlását. És arra lennék kiváncsi, hogy ha van a TV-nek PC bemenete, akkor lehet a TV-t monitor helyett használni? Vagyis nyugodtan eladhatom a régi monitoromat? Lehet, hogy elég láma a kérdés, de nem vagyok otthon ebben a témában (egyenlõre). Egy LG-t néztem ki: LG 26LC2R. Ez csak egy 66cm-es tv, de nagyobb nem is nagyon kell, mert a szobám nagyon kicsi.
Shenlong
Hi! Pár napja vettem egy sam le32r72b-t. De a feketéjével nem nagyon vagyok megelégedve(a széleken elég szürke. Lehet, hogy vmi nem stimel a háttérvilágításával. Esetleg tudna vki felrakni egy képet az övérõl(hamarosan én is rakok)Elöre is köszi.

http://gamer-planet.freeblog.hu

EmThor
hát hivatalosan több színt tud megjeleníteni de ezt nem vágom, jobb a panel az R sorozatban (S-PVA)

Avx.hu is beírtam, láttam a választ.

Az 'R' sorozat "jobb valamivel" mire érted? Oké design jobb, bár a hangját több helyen is lehúzták és saját tapasztalataim szerint is tényleg valamivel jobban szól az 'S'.
Kontrasztkülönbséget nem nagyon vettem észre, a "fekete" nem nagyon különbözik a 2 tipus között, viszont az 'R' 50ezerrel drágább.
Ha van tapasztalatod szívesen várom!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
avx.hu-n rossz tapasztalatról számoltak be a pixelplus kapcsán...

samuból az R sorozat jobb elvileg. annyira kell az a digitális tuner? itthon még nincs adás. pixelhiba lcd technikából kifolyólag elõfordulhat, problémásabb az lg volt állítólag, de ki lehet fogni rossz sorozatot is akármelyikbõl. sony-nál samunál azért nem olyan gyakori

Philips LCD-vel van valakinek jó vagy rossz tapasztalata? Én konkrétan a 42PF7621-el szemezek, ebbe már van digi tuner és pixelplus áramkör.

A másik márka a Samsung azon belül 40R71 vagy a 40S71. Ezekben van DVB tuner? A hivatalos oldalon nincs feltüntetve és tény, hogy most még nincs rá szükség, de pár éven belül ez a helyzet változhat.
Pixelhiba sûrün elõfordul ezeknél a márkáknál? Úgy hallottam a sony a legmegbizhatóbb ilyen téren.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sir Quno Jedi
60hz-en használd és nézd meg, hogy nincs-e valamiféle "real" üzemmód a cuccon, mikor nem próbálja meg az adott aspect ratio-ban fullra húzni a képet, hnem csak kirakja ahogy jön, ha kicsi a felbontás, akkor kisebb a kép is. Mert az sokkal jobb eredményt adhat. Igaz csamumon nincs is ilyen, de pl. a Hyundai-omon van.

Ja és ne feledd az auto beállításokat néha lefuttatni, hátha elmászik.

dante3
Na vásároltam vga kábelt,van kép,végre!!!
1280x800-on 75hz-n gyönyörû a kép! 1366x768-on széthúzza a képet,ezen lehet még esetleg javítani?
Hopp közben,meglett,csak át kellett rakni a tv-t 16:9-re!😄
Köszönöm mégegyszer a segítségeket!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sir Quno Jedi
Nohát, inkább próbáld ki valakiével, mielõtt veszel, aztán ha ez a gáz (ami több, mint valószínû), akkor vegyél!

1-2 érdekes oldal:

http://www.engadgethd.com/2007/02/05/lgs-f...s-with-built-i/

http://www.engadgethd.com/2007/01/07/sharp...w-aquos-lineup/

http://www.engadgethd.com/2007/01/07/toshi...olor-and-xvycc/

http://www.avforums.com/forums/forumdispla...sc&daysprune=30

http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=107
PyRex
Nekem is most esett le, én is erre tippelek 😊

mrzed001
Hát, nekem LG-hez adtak nagyobbacska D-SUB + DVI-D kábelt is 😉
Majd írd meg, hogy müxik-e

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

dante3
Oksa,így legyen! Sajna vennem kell akkor vga kábelt,tv-hez nem adtak csak hálózatit!Még a monitorét se tudo kihúzni,mert az meg fix-re van forrasztva gyárilag!<#gonosz3>
Marad a vásárlás,de csak délután,mert most már aludni kellene,éjjel meló volt!
Köszi a segítséget mindenkinek,remélem most már jó lesz!<#taps>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mrzed001
Megvan mi a gond 😊))
Lefogadnám, hogy DVI-D-s a DVI kábeled (azaz csak a digitális jelet viszi át), így aztán a TV-nél nincs már meg a DVI-A analóg jel (így átalakító semmit sem tud átadni TV-nek)
Amit e helyett kell tenned:
- átalakító OK
- az átalakítót a sz.gép hátuljába dugod (NEM a TV-be !)
- DVI kábel eldob, elõvesz egy normál D-SUB (azaz VGA kábel, lehet adtak is LCD TV-vel) és bedug

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

dante3
Vga drivert kipróbáltam egy csomót,pc felismeri a tv-t,szerintem valamiért nem megy át a jel,de nem értem,hogy miért!<#nemtudom><#szomoru1>

EmThor
pedig jónak tûnik... lehet átalakító a szar, vagy a tv bemenete alapból hibás, vagy nem tudod kirakni a képet. frissíts vid kártya drivert.

dante3
Telefonnal készítettem képeket!

Remélem látható minde amire kíváncsi vagy.

Sir Quno Jedi
Képet tudsz csinálni, hogy mit-hogy dugtál a tévébe, illetve a PC-be?!

dante3
A váltott soros üzemmódot a rendszer nem támogatja.
Nem szabványos videoformátum kiválasztása esetén az egység mûködése rendellenes lehet.
A DVI nem támogatja a PC funkciót.
Az önálló és az összetett módokat támogatja a készülék. Az SOG-módot nem támogatja.

Ezt írja a kézikönyv!<#nemtudom>

dante3
Akkor pedig úgy van összedugva! 😞

dante3
D-sub átalakítóval van bedugva a tv-be!

EmThor
samun tudtommal d-sub van azért nem értem hogyan nem sikerült kirakni a képet... dvi-dvi? az bele se megy a d-sub-ba O_O

mrzed001
Nem kábel, csak egy csatlakozó/átalakító