21171
LCD - Plazma
  • 206cc
    Szia Cloud!
    Van már raktáron 40"W4000 tv??Az ajándékra való tekintettel ment fel az ára?:)))
  • Silverford
    Cifu lesz összehasonlítva a Sony új W4000-e a Samsung A550-es típusával?
  • cloud.strife
    Na akkor:

32W4000 270e
    40W4000 370e
    46W4000 470e
    52W4000 590e
    32E40.. 270e
    40E40.. 370e

Minden 40"-46"-52" FullHD LCD mellé májusban 1db KDL-20G3000 LCD tv-t adunk (Sony Centrum), + a 3 év gar.

Az E modell kizárólag Sony Centrum-ban kapható modell lesz és vmikot június kozepe-vége felé érkezik.
  • [NST]Cifu
    A DVB-T szolgáltatás ugyebár antennával fogható, szerintem te a kábel vagy műholdas TV szolgáltatódról beszélsz, nem?
  • las vegas
    Tényleg jó árnak tűnik brutto 1400 euró.Az szolgáltatomtól azt a választ kaptam,hogy mpg4 es lesz,már tesztelik a hd adásokat,de a tévében mindegy,hogy milyen tuner lesz,mert úgyis kell az ő set top boxuk,csak legyen benne hdmi.Visszaüzentem,hogy abból 3 is lesz
  • kcst
    [NST]CIFU + SIDE76, köszi!

Erről a boltról egyébként tud valaki valamit? Szabad ezektől rendelni? Megnéztem jobban, bruttó árnak tűnik...

• SIDE76
    Igen az A676-ban MPEG4 tuner van ennyi a külömbség. A Franciákhoz vitték eddig, de gondolom majd most már egyre több helyre is inkább ez megy majd.
  • kcst
    Bocs, azon a linken tényleg nem... Ide katt! De az árat nem innen vettem, ez valszeg nettó, ÁFA nélküli ár...
  • [NST]Cifu
    Hol írják, hogy MPEG-4-es? Amúgy mivel még mindig nincs végleges állapot DVB-T terén, ezért csodák nincsenek, tehát nem tudni, mennyi értelme lesz a DVB-T tunernek.
  • kcst
    Üdv, most találtam egy ilyen tévét. Ez ugyanaz lenne, mint az A656-os, csak mpeg4-es tuner van benne? Érdemes ezt megvenni? Merthogy az egyik magyarországi boltban ugyanannyi, mint az A656-os...

• Devergo Boy
    Vkinek van esetleg Samsung PS-42Q97HD plazma tv-je? Véleményeket szeretnék kérni? Milyen tapasztalat van a tv-vel kapcsolatban? Ha esetleg van vkinek képe róla és feltenné azt megköszönném.:) Üdv.Laci
  • patiang
    Mégegyszer köszi a válaszod!!

Amúgy én Pan-fan vagyok, s lehet, hogy közülük fogok majd választani.
  • [NST]Cifu
    Nekem két JVC-vel volt közvetett tapasztalatom. Mindkettőnél azt tudom elmondani, hogy PC-t nem lehet rákötni DVI-HDMI-vel, mert a belső elektronikája fejreáll tőle, úgy, hogy csak szervízes emberke tud segíteni rajta - magyarul PC-hez egyáltalán nem ajánlott. Ezt leszámítva komoly gond nincs vele, de komoly érv sincs mellette.

Ha valaki azt kéri, hogy javasoljak neki egy jó TV-t, XY célra, XY pénzmagért, akkor nyilván azokat a TV-ket fogom neki javasolni, amivel sok tapasztalatom van, hiszen azokról tudom, hogy megfelelnek az adott célra, és mindezt az adott árkereten belül. A JVC-t azért nem javaslom senkinek, mert egyfelől kevés tapasztalat van vele, másfelől ahol van, ott is opció volt a számítógéppel való összekötés, amire a JVC konkrétan alkalmatlan. Úgy meg nem fogok neki javasolni egy TV-t, hogy nem vagyok biztos benne, mit tud, nem láttam rendes körülmények között, stb.

Nos, ezért nem lehet a kevésbé népszerű márkákról, mint a JVC-ről is olvasni. Legalábbis tőlem.
  • patiang
    CIFU!
    Nekem egy 100Hz-es JVC-m van, CRT, mely tökéletes.
    Légyszi mondd meg miért nem lehet olvasni JVC LCD-ről.
    Neked mi a tapasztalatod?
    Előre is nagyon köszi!!
  • PyRex
    A jelet tudja fogadni, nyilván le kell neki konvertálnia a saját felbontásába. Mint ahogy csomó plazma pl. 1024x1024 felbontású, mégis 1080p-s jelet is tudnak fogadni. Szerintem hívd fel őket.
  • Oldman63
    Köszi a tippet, sajnos az ott leírt adatokat sehol máshol nem találom, így számomra beetetés szagú a hirdetés...

Lehet hogy cseppet sem értek hozzá, de pl. hogy tud egy 1366x720 -as felbontású kijelző megjeleníteni 1920x1080-as képet megjeleníteni?
  • PyRex
    a helyedben ezt venném, picit drágább, de kb. 5x jobb :)

http://apronet.hu/one.php?adid=7154712
  • Oldman63
    Sziasztok!

Felmerült, hogy rövidesen vennénk egy HD-Ready LCD TV-t, nem utolsó sorban az XBOX 360-as konzolhoz!

Eddig ezt néztük ki, nagyjából ennyi is lenne, amit rászánnánk...

Philips 32PFL3312 LCD Tv

Van-e valakinek információja erről a TV-ről, vagy általános ismerete a hasonló tv-k vásárlása előtt feltétlen megismerendő dolgokról?
  • cloud.strife
    Sony DAV-DZ830W

Nekem ez van. Kiváló cucc (az árában).

És pont 150e körül van.
  • [NST]Cifu
    A kontrasztarányt leszámítva nem látok különbséget. Az meg nem jelent semmit. Kb. olyan, mint a Samu FullHD A550-es plazmákon az 1.000.000:1 dinamikus kontraszt. Jajj de jó, jajj de szép, igaz azért látványos változást nem látni, de a számok szépen festenek a PR anyagon... :S
  • PyRex
    dinamikus kontraszt meg amúgy is kit érdekel...
    elvagyok natív 3000:1 kontraszttal :)
  • las vegas
    Ja az ára meg kb 550 ezer,azért egy kicsivel többe kerül mint a 656 os.igaz 60000:1 kontrasztos,de akkor sem bitos,hogy megéri az a 100-150 ezer plussz.
  • PyRex
    elvben ugyanaz csak a dinamikus kontrasztja nagyobb. viszont qrva drága...

a nyálam meg nem csorgatom rá, mert akkor mindig le kéne törölnöm :)
  • kcst
    Gyerekek, mi itt csorgatjuk a nyálunk a Samsung A656-osra, Németországban pedig már meg sem találjátok a hivatalos Samsung oldalon, hanem csak az újabbat, az A659-est...

Samu Németországban
  • PyRex
    kinek mi a sok, én megvettem drágábban ^^
  • Landor
    vegyél networkedmediatankot :D
  • r4pt0r
    Szerintem nem kell sokat várni és mindenhol ennyi lesz, és akkor már nem lesz hiány. :D
  • [NST]Cifu
    Ez olyan, mint amikor a DigitalMix-nél meg lehetett rendelni az LG 42LF65-öst 2007 márciusában. Két hónap múlva még mindig nem volt TV-m, csak folyamatosan "amint be tudjuk szerezni" szöveget hallottam. Júniusban már volt is nekik, de akkor már volt a sima boltokban is...
  • PyRex
    azt a 375-öt felejtsd el, 3-4 hétre vállalják TALÁN... beszéltem velük.
  • r4pt0r
    Hát nem tudom, már 375.000 ért elvileg lehet kapni A656ost, ami akkor azért jobb. De ezt majd a tesztek után lehet eldönteni.
  • [NST]Cifu
    Gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mint a Samsung LE-40A550-es széria. :)

LE-40A557 spec. @ Samsung.de
    KDL-40W4000 @ Sony.hu

A legkomolyabb különbség az MPEG-4-es DVB-T/-C tuner.
  • jeti00
    köszi, úgytűnik nincs más szal ez lesz :)
  • PyRex
    pc-t rákötöd... és letöltöd hd-ben a cuccot.
  • jeti00
    üdv!

tv lerendezve, egy 106cm-es lg lcd lett, de megvan máris a következő hatalmas gondom :D
    H fogok én ezen hd-t v bluerayt nézni? :D csak sima dvdlejátszóm van :S amit letöltök fogalmam sincs hogy írjam ki h a minőség megmaradjon bár még nem kísérleteztem. Vlmi ötlet h tudom kihasználni a tv-t? :) Akadnak már nálunk blueray olvasók?
  • PyRex
    ez a w4000 amúgy mit tud, hogy mindenki ezután érdeklődik? :)
  • [NST]Cifu
    Akit érdekel, információ a PH!-ról, 206cc-től:

05.13-17 között boltokban a Sony W4000 seria!!!!
    a 32" 269.990.-
    a 40" 349.900.-
    illetve aki most a 40"-46"-52" sony lcd-t vesz az "kialkudhat" egy ajándék lcd Braviát 20" 20G3000 seriából!!!!!Az akció csak a Sony centrumokban él erre figyeljetek!
  • Csabesz100
    Köszi szépen. Utánanézek. Esetleg konkrét típusszámot nem tudsz mondani?
  • [NST]Cifu
    A Samsungnak és az LG-nek is vannak ilyen házimozi rendszerei, plusz a Logitech 5450-es hangfalszett. De őszintén szólva ha komolyan gondolod egy házimozi rendszer kiépítését, akkor nem "drót nélküli" hangfalakban gondolkozol...
  • Csabesz100
    Hi!

Bocs, hogy ide írok, de írtam a házimozi fórumba is, de nem válaszoltak :-( Remélem Ti tudtok segíteni!
    Tudnátok mondani olyan házimozi rendszer, amihez vezeték nélküli hangfalak vannak?! Olyan max. 150eFt-ig. Előre is köszi!
  • Lammer
    ok, megoldva :D