21171
LCD - Plazma
-
#5916 Innentől kezdve a monitorok, és nem az LCD TV-k körül nézelődj. LCD TV-ken manapság nem nagyon van DVI bemenet... -
#5915 Ha DVI kimenetes a notid, akkor igen. -
#5914 Ja igen, kéne rá min 2 DVI bemenet. -
Scooby87 #5913 akkarom mondai a pv7est... -
Scooby87 #5912 jó ,de a pv70est úgye összetom kötni dvi-hdmin keresztül notival? -
#5911 Szigorúan saját vélemény, de ennyiért már kaphatsz Samsung LE-40M87-est, és talán Sony KDL-40V3000-est is. Azok pedig egyel nagyobb méretűek...
Ettől függetlenül az adott célra megfelel az a TV. -
#5910 Arra tényleg jó. -
#5909 Én a Px8-as Panát választanám.
A PV7-esben gyengébb panel van, gyengébb elektronika, és pár bemenetet (mint VGA) lehagytak róla a PV70-hez képest. -
#5908 Üdv mindenkinek. Segítségeteket kérném, hogy milyen LCD TV-t érdemes vennem. A következőkre kéne: XBOX360, PC monitor és TV, tehát ilyen 3 az egyben funkciót látna el. Régi TVmet és a mostani monitoromat szeretném lecserélni egy LCD-re, tehát tűéles képe kell, hogy legyen. Méretben ne legyen nagy, mivel a motitor helyén lenne, szóval kb 1 méterről nézném. Árban úgy 100e Ft körül szánnék rá.
Godoltam, hogy van itt néhány LCD szakértő, aki tud nekem segíteni. -
Number One #5907 Sziasztok!
LG 375000 erdemes vasarolni vagy hasonlo arkategoriaban(250-260) tudtak e ajanlani egy jobbb vetelt?
Dvd +X360-ra hasznalnam. -
#5906 PS3 lehet, hogy engem is érdekelne, de tényleg csak akkor, ha nem rajtam akar valaki pénzt keresni és esetleg odaadja annyiért, amennyivel drágább volt neki így... privizz! -
206cc #5905 Szia Sippie!
Vedd meg nyugodtan nagyon jó tv,én is ilyet vettem.A PS3-t meg add el nekem,mert pont azt keresek akciósan!!! -
#5904 Persze, ez a magamfajtáknak jött kapóra, akinek ps3 meg tv is kellett
-
#5903 najó, csak ha az embernek nem feltétlen kell PS3, akkor önmagában a tv 270-ért jobban megéri. Én is ezért hezitálok most, hogy kell-e PS3 :) -
#5902 Imho a 15k is jobb mint a semmi.. Én ma voltam bent MM-nél, hétfőn hozzák ki a pakkot. Nagyon kíváncsi leszek a TV-re.. /Sony kv29fx30-ast cserélek le/ -
Ronny #5901 itt 270+PS3 GT pack 95
Digitalszalon
-
#5900 meg egyébként maga a tv jó-e, megéri-e egyáltalán, vagy már vannak sokkal feljettebbek? Nem értek hozzá :) -
#5899 az attól függ. Sony boltban pl a tv önmagában 329ezer forint. Ahhoz képest 20ezerért kapsz egy PS3-at Gran Turismo 5-el a médiába.
Ezért kérdezem, hogy hol 250ezer a tv :P -
#5898 Sehol se.... csak terv volt.... :( -
Ronny #5897 kemény 15 ezret lehet megpsórolni ezzel az egybe pakkal? -
#5896 hol 250?
Amúgy most media marktban Sony KDL-40V3000 + PS3 + GT5 egybe 349e FT. Vélemények? Megéri, nem éri? Bár gondolom az utóbbi, ha már csak a boltra gondolok is :) -
#5895 Sziotok,
nem veszek tvt csak ha a crt-m tönkremegy, nekem 94cm elég lenne és plazma hd vagy full HD ...itt mi a jó ajánlat? panasonic?
kösz -
Scooby87 #5894 Philips 42 PFP 5332 ez is jónak tünik....jön az eb és vmi tv-t kéne választanom...170ért érdemes ilyet venni..bocs a sok kérdésért... -
Ronny #5893 szerintem hívd fel őket! -
Scooby87 #5892 ja és,hogy a pv70 és a pv7 között mi a külömbség? -
Scooby87 #5891 42PG3000 erről mi a vélemény?...ez vagy a pana px8-as? -
Scooby87 #5890 nem tudnád a tv típusát beírní és,hogy melyik euronicsbe lehet kapni? -
#5889 A C62-es Samu "kissé" régi modell, felejsd el, legalábbis szerintem. -
mescal #5888 sziasztok, tanácsot szeretnék kérni, mert a nagy akciócunamiban tv vásárláson töröm a fejem.
szóval a MM-es hirdetésben nézegettem a LG 32LB76 LCD-jét 120k-ért vagy rádobni még jó sokat és SamsungPS42C62 Plazmát 170-ért. ezek jó tv-k? jó minőségűek? megéri a drágább plazma? jó vételek?
xbox360-al, és upc digitallal nyüstölném.
előre s köszönöm a segítséget!
-
Ronny #5887 anyuék kaptak otthon egy euronics hirdetőujságot. Grundig Full HD 94cm 150-ért. Nem rossz... -
las vegas #5886 Szerintem szuper választás.Elég jó akció csodálkoztam is rajta mikor megláttam. -
#5885 Igen, megfelel.
Felhívnám a figyelmedet (és másokét) az alábbi linkre:
Sony Centrum UEFA EURO akciók -
#5884 Sziasztok!
Mostanában esedékes tv csere nálunk, lcd-t szeretnék vásárolni. Főként ps3 lenne nyúzva rajta, dvd filmet néznénk, valamint a notebookom szeretném időnként összekötni vele. Most néztem az MM aktuális prospektusát és van benne egy sony tv + ps3 350k-ért. Kérdésem az lenne, hogy ez megfelelő lenne arra amire használnám? A tv típusa KDL 40 V 3000.
Előre is köszi a válaszokat. -
#5883 ja nem! :D havernal voltam es keson jottem haza, gondoltam meg beirok a forumra^^
na tortenet: megigertem mar havernak(gyerekkori cimborasag prioritast elvez ugye^^), hogy kimegyek hozza de kozben megvettem a TV-t... nos mivel megigertem neki igy kiszaladtam hozza es kb kicsit ketto elott eljottem es elkezdtem tesztelgetni a TV-t, 3-ra kb megneztem amit akartam igy irtam ide izs^^ -
#5882 Köszi a segítséget! -
#5881 és ezt így hajnali 3-kor sikerült beszerezni? :D:DDDD -
#5880 Openoffice-tól kezdve minden létező M$ Office alternatívával próbáltam. Az Openoffice esetén az egész makró minden sora végig REM-el kezdődik, kézzel próbáltam tegnap rendbeszedni, de feladtam... marad majd valamilyen M$ office feltelepítése.
Lammer, grat a TV-dhez. ^^ -
marfoglalt #5879 "PSZÁF excel táblázat van elöttem".
Jé, maga is zenész! . Mivel akarod futtatni, ha nincs benne a VBA támogatás, akkor igaz lehet. Mi is kínlódunk a kedves PSZÁF adatszolgáltatással..... -
#5878 Grat hozzá és orulok, hogy osszejott... :) -
#5877 gyerekek... Cloudnak koszonhetoen meg a netes kutakodas izzadas eredmenye... nem bantam meg, hogy lecsereltem a fullhds plazmat(42py70) egy S-PVA paneles Sony 40S3000-es hdredi lcdre... a fekete mar-mar plazmas(najo plazma agyonveri meg igy is^^) de a betekintes meg a szinek is egesz jok(teknologianak koszonhetoen)... nagyon-nagyon meg vagyok elegedve^^ aki hasonloan szinbuzi es fekete erzekeny es occcccckodik a plazmitol es raadasul eleg neki a Hádéredi(fontos tenyezo volt, hogy ne erolkodjem szet a szememet pecezesnel esetleg [nativban nezes rulz]) annak melegen ajanlom ezt a Tévét!4!4!negz
no! osszessegeben NAGYON vaj a TV, szep keppel meg minden^^