21171
LCD - Plazma
  • PyRex
    szép!
  • Gascoigne
    Végre sikerült a vásárlás, köszönet az itteni segítségért!
    Erre esett végül a választás: Philips 37PFL7603D
  • PyRex
    én 40 collost nézek kb. 1 méterről (monitornak használom)
    xbox360-nal kb. 2m-ről tolom rajta, néha filmezek 3,5 méterről
  • las vegas
    Szerintem nincs,de ha mégis zavarni fog akkor felteszem a falra ami hátrébb van és akkor kb 3m lesz a távolság,a sógornál ugyanekkora távolságból kicsinek tűnt a 37 col,a 40 es sem győzött meg,ezért lett 46col.Inkább legyen nagyobb minthogy utána fogjam a fejem,így még van lehetőség hátrafele.
  • elmerfudd
    Ha jól értem 46collos tévét akarsz nézni 2,6 méterről? Az nincs közel egy kicsit???
    Sztem minimum 4 méter az optimális.
  • digital
    Doksit elemezve ez az LG 42LG6000... hát nagyon remek. Azt hiszem rá fókuszálok, és ha 250-300 alá megy, lehet, hogy rámozdulok. ( Addig jó lesz az anno eisa díjas "öreg CRT" 32PW9xxx matchlineIII philips) Árak úgy is lefelé mozdulnak, elektronikai cuccok avulnak ezerrel. Mostani TV-m is akcióban 549e helyett 359ezer volt 2004-ben, most talán érhet vagy 50ezer ft-ot. De ez az LG nagyon ott van. Remélem előbb utóbb olyan "LG-s" lesz az ára is.
  • las vegas
    aha.6 éve vettem egy 72 cm-es 100hz-es panasonicot 220 e ft ért azt sem bántam meg.a kocsin 2 év alatt buktam ennyit sajnos,inkább pár évig marad a mostani autó.egyszer élünk mikor vegyem ha nem most,gyerek még nincs ha lesz nemsokára akkor meg majd rá kell a pénz.Sokat tévézünk sportcsatornák stb,laptopot is rákötöm legalább nem megy tönkre a szemem,ezért veszek ennyiért,meg hamár veszek valamit szeretem az árban az egyik legjobbat megvenni.
  • Breki33
    fél millát elköltesz tv-re?
  • las vegas
    balli,tudom,hogy van olcsóbban is de itt 3 év teljeskörű garit adnak hozzá,online boltban 1 év van.
  • las vegas
    hello balli.zegi sony márkakereskedőnél rendeltem múlt héten,és e hétre ígérték,már nagyon várom,rendeletem hozzá egy sony dvd lejátszót DVP NS78HB-t.A TV most májusban akciós a sonynál ami azt jelenti,hogy 500e ft és kapsz hozzá egy 20colos sony lcdt.Nekem sikerülr 430e ft-ra lealkudni cserébe a kis lcdt otthagytam,azt meg majd jó áron eladják gondolom,de nekem nincs rá szükségem így mindenki jól járt.a dvd lejátszó 26 ezer volt.Sajnos erősítőre meg hangfalakra már nem maradt zsé,jön megint a gyűjtés.Eredetileg sony házimozit akartam hozzá,de lebeszélt az eladó mondta,hogy válogassam külön össze a dolgokat,jobban járok de már igazat adok neki.JA kb:2.6-2.7méterről fogom nézni a tévét,sokat megnéztem,ha megteheted és min ennyiről nézed majd te is,akkor ne vegyél kissebbet.
  • PyRex
    sony mindig ezt csinálja sajna...
  • [NST]Cifu
    Vagy az LG 42LG6000-es (szintén minden jóval felszerelt, 100Hz-et támogató készülék)... Ezért is írom, hogy ha ez igaz, akkor sajnos megint kissé túlárazott készülék lesz, szemben azzal a versenyképes árú jó kis TV-vel, amit eredetileg az első híreknél vártunk tőle.
  • PyRex
    Samsung 656-os kerül annyiba, ami azért jóval többet tud. Szerintem.
  • guardian hero
    6 font = 2100Ft, és házhoz jön.
  • [NST]Cifu
    Ha lehet hinni a szóbeszédeknek, akkora az érdeklődés a Sony W4000-es után, hogy már árat is emeltek a hivatalos boltokban. 390e Ft-t emlegetnek a 40" modellel kapcsolatban, ami már egy kissé túlárazásnak tűnik nekem...
  • PyRex
    persze és akkor már 5-6 ezernél tartok :)), amikor elvileg ennek a reális ára magyarországon olyan 2e huf...
  • guardian hero
    Beraksz még egy fordítót :)

Vagy szétnézel e-bayen :)
  • PyRex
    az alsó nem jó, mert nekem ilyen kell:

ez nem jó:

mivel ugye pont a dvi dvi kábel végén vannak a tüskék...
  • guardian hero
    Itt van pl.

Nem tudom, mitől ilyen drága.

szerk:

hong-kongban 350Ft, postával is csak egy ezres kb.
  • PyRex
    dvi-hdmi -t hol a búbánatban lehet kapni?
    saturnban és media marktban csak hdmi-dvi van :((

mármint adapterre gondoltam, ugye dvi hdmi kábel van, de mivel 5m-es kellene, az 14 rugó... és van egy 5m-es dvi-dvi kábelem már.
  • guardian hero
    Vagy ~200Ft-ért egy DVI-HDMI átalakítót. DVI kábel meg vagy van neki, vagy úgyis vennie kéne.
  • [NST]Cifu
    Alaphangon alacsony árkategóriás TV-t nézett. Vesz egy 100e Ft-s TV-t, majd hozzá ~10e Ft-ért két DVI-HDMI kábelt?
  • [NST]Cifu
    Már a 3000-eseket is lehetett, csak DVI-HDMI-vel. VGA-n max. 1360x768.
  • Balli
    Ha nem titok honnan es mennyiert rendelted? Mikor erkezik meg?
    En is egy 46W4000-at fogok venni ha minden igaz remélhetőleg nemsokára.

Milyen messziről fogod nézni a tv-t?
  • guardian hero
    De minek kéne DVI, ha ott a HDMI?
  • guardian hero
    Ezeket a sonykat lehet már natívon hajtani pécéről?
  • elmerfudd
    Nem vagyok nagy guru, csak személyes tapasztalat jőhet szóba.

Ha samsung akkor minimum R sorozat. Nekem Toshiba van és maximálisan elégedett vagyok vele. Javaslom hogy nézz be a Lurdy házban lévő üzletükbe, mert kiárusítás van!!!! Van ami fél áron van!
  • mescal
    köszi szépen.
    melyek lennének a jobbak?
  • elmerfudd
    A két tipus teljesen alapgép. A két funkcióra(xbox+upc digital megfelel)
    Bár szerény véleményem, szerint kis + pénzért lehetne jobbat venni.
  • Minstrel
    A teljes meg a részleges scart csatlakozó között mi a különbség?
    Pl. egy LG-nél igy van:

SCART (teljes) (hátlap) 1 (TV out)
    SCART (részleges) (hátlap) 1 (MNT/TV out)
  • mescal
    #5888 -ra tudna még valaki nekem segíteni?
  • cloud.strife
    40D3500 és a 40V3000 azonos TV, utóbbinak 1-el tobb HDMI-je van. Ennyi. És 8 bitesek.
  • las vegas
    a sony.hu nézegesd,ezek az online boltok néha írnak olyat ami nem igaz gndolom,hogy jobban el tudják adni őket,de aki ilyet vesz az úgyis előtte megnézi és ha tetszik utána veszi meg.Bár én pont most rendeltem egy 46W4000et(nem online boltban) amit még én sem láttam,de már a w3000 ről is jókat írtam és nekem már a v3000 képe is tetszett,úgyhogy remélem ez is jó lesz.
  • digital
    Kösz szépen. Több helyen írják 10 bitesnek, de akkor ezek szerint még se. pl. D3500 vagy pl [URL=http://www.muszakiudvar.hu/shop.php?todo=item&vproduct_id=3759&vcategory_id=15]40D3500/URL]
  • las vegas
    a D3500-ben nem 10 bit-es panel van,a W,X,ben van az.DE hasonló árban már lehet v3000 et is venni szerintem az jó tv.de d3500 is ok,ebben az árban.
  • digital
    Üdv!
    Megfogalmazott bennem egy halovány gondolat, hogy esetleg vennék egy ilyen csodát.
    SONY KDL-40D 3500 (10 bits panel)esetleg nem lenne jobb vétel? Ára kb.detto
    Pc-t (Gf 6800 Ultra) melyikre lehet inkább kötni?
    (Sony márkát megjelenítőkbe csak azért preferálom, mert egy 2001-es Sony G500 monitorom van, nagyon klassz, olyan mint az új, mindenki dob egy hátast az élességétől, színeitől)
  • [NST]Cifu
    Utoljára az LX2R-en láttam, ami 2006-os modell. Némelyik kis Philips TV-n van még talán DVI bemenet.
  • Scooby87
    szerencsére dvios a notim :D
  • PyRex
    LG-ken van, nem?
  • KILLER2
    Aha. Köszi.