21171
LCD - Plazma
  • nono77
    Na szal az Xboxom-at szeretném összekötni HDMI kábellel,de lehet kapni oylan HDMI kábel ami már 1.3-as (én ezt venném meg mert ez a legujabb) de azt nemtudom hogy a tv-m tudja e az 1.3-ast :) amugy most az xboxom kábele a tv-m hátulján komponensbe van bedugva,de HDMI kábel sokkal digitálisabb,csak nemtudom hogy a tv-m 1.1 -es(ezt biztos) sztem, de tud-e vajon 1.3 is fogadni?! 3db HDMI kimenete van az egyik HDMI/DV többi kettő sima HDMI...googlen,kézileirásban mindenhol néztem hogy mivan...pont ezt nemirják sehol...tök gáz :D max annyit tehetek hogy veszek egy 1.3-as HDMI kábelt és ha nem mukodik akkor lecserélem 1.1-re...
  • Gascoigne
    Én most vettem a Philips-et, igaz csak a 37PFL7603-ast, de meg vagyok vele elégedve, főleg PS3-ra használom. Szerintem szép képe van, és kívülről is mutatós. De a felsoroltak közül, szerintem mind a három parádés lehet, nekem ezt tudták olcsóbban szerezni. Ha tudod, nézd meg mind a hármat élőben, és utána dönts.
  • Csabesz100
    Van valakinek/látott már közületek valaki olyan párosítást, hogy Ps3-40W4000 és/vagy Ps3-40A656? Melyiken volt jobb a kép? Ha bemegyek a MM-be, ott úgysem fogják a kedvemért rádugni a ps-re! :-(
  • Csabesz100
    Holnap meg is nézem. Remélem ki van téve a MM-ban mind a kettő!
  • las vegas
    NE csak az adatokat figyeld,hanem élőben nézd meg mindkettőt és úgy dönts.olvasd el ezt a tesztet a w4000ről.www.hdtvtest.co.uk oldalon,és lehet,hogy ezután sonyt veszelmint én tettem,csak jönne már meg.
  • Csabesz100
    De ahogy nézem az adatait, a Samsung jobbnak tűnik! Bár én is Sony párti vagyok, de jó lenne látni élőben is egymás mellett a tv-ket és összehasonlítani.
  • Zoli82
    Sony40W4000 egyértelműen a legjobb ezek közül:)
  • Csabesz100
    Sziasztok!

Egy kis technikai tanácsot szeretnék kérni. Gondolkozok, hogy veszek egy full hd-s lcd tv-t. Főleg Ps3-al használnám, meg persze simán csak tv nézésre. Számítógépet nem kötném rá. Ezt a 3 típust néztem, Ti melyiket tartjátok a legjobbnak? (ha valakinek ps is van rákötve, leírhatná, hogy mennyire van vele megelégedve)

Ezek lennének a kiszemeltek:

Samsung 40A656
    Sony 40W4000
    Philips 42PFL7603
  • Scooby87
    PV80 / PX80: V-Real3 (2008-as) képjavító technológia, jobb panel (500.000:1 din. kontraszt), a PV-ben nincs DVB-T, a PX-ben van.

ez alapján azt gondolnám,hogy a pv80 olcsobb...,de nem így van...miért?...pv80 200e px 80 194e...vki megmondja,hogy most akkor mi van?
  • elmerfudd
    061-577-01-07 LG szakszerviz.
  • Balli
    Mas HDMI kablet kell venni egy 1.1-es vagy 1.3-as kimenethez?
    Egyebkent vigyazz a googleval ez tipikus olyan kerdes hogy lehet rossz infot tartalmaz, meg akar a gyarto honlapja is..
  • nono77
    kerestem googlen,nemtaláltam rá! tv-m re igen de amit tudni akarok arra nem!
  • elmerfudd
    www.google.hu
  • nono77
    Srácok!!! Vali segitsen már nemtudom hogy a tévémnek(LG 32LB76)a hátulján 3 db HDMI van és azt akarom tudni hogy hányas... 1.1-es vagy 1.3-as? mert hdmi kábelt akarok venni az xbox és a tv-m összekötéshez és nemtudom hogy milyen hdmi kábelt vegyek 1.1-es vagy 1.3-as...

Köszönöm emberek!!!!
  • rinpocse
    Most jut eszembe, hogy az LCD korszakomat egy 15"-os SONY monitorral kezdtem, s immár 4 éve van egy Samsung SyncMaster 173P tipusú monitorom. Ezenkivül a lakásban van még egy Samsung 222BW tipusú monitor is a fiúk szobájában.

• rinpocse
    Nem vagyok márkafüggő! Valamikor az voltam, Panasonic.

Mostanában úgy választok, hogy megnézem a műszaki paramétereket, a PR dumák nem hatnak meg, s ezt követően jöhet a design.

Nekem nagyon bejött a Sony 40W3000-es. Ha más gyártó terméke- azonos paraméreket feltételezve - ennél szebb, akkor azt fogom megvenni.

Ha a W4000 feketéje/kékje olyan mint a Samsung lakkfeketéje akkor az - kizárólag a külalakra értve - bizony számomra az a gagyi kategória.
  • Devergo Boy
    Hali! Plazma vásárlás előtt állok, és véleményket szeretnék kérni a Samsung PS-42Q97HD készülékről! Szeretnék minél több infót megtudni. Van még időm,mert nyár vége fele tervezem a vásárlást.:)
    Samsung párti vok,igy ebben gondolkozok csak. Q sorozatról mi a vélemény? Vkinek esetleg van? 50% tv,30% dvd,20% konzolozásra használnánk. Számitógéppel is összeszeretném kötni. A Q sorozaton kívül melyik sorozatot érdemes még venni? Hol érdemes venni plazmát? Netről érdemes venni vagy inkább vmilyen üzletből személyesen? Ha mondanátok megbizható üzletet megköszönném. Nem nagyon értek a műszaki cuccokhoz ezért fordulok hozzátok,mert ahogy olvasgatom a fórumot látom ti értetek hozzá.:)
    Mi a különbség a
    Ps-42Q92
    Ps-42Q96
    Ps.42Q97-es között?
    Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv.Laci
  • Scooby87
    már megvan...csak kéne egy táblázat,hogy melyik betű milyen panel...abban esetleg vki help?
  • Scooby87
    37R82/Bxec ez milyen paneles?...vagy azt hogy kell keresni...tom már kismilliószór volt...,de akkor is...
  • [NST]Cifu
    A W4000-es viszont nem a Samu A656-os "ellenfele", hanem inkább az A550-es szériának. Épp ezért írtuk lent, hogy a hivatalos Sony kereskedői árak ehhez képest kicsit túl vannak lőve. A webboltokban olcsóbban kínálják, általában 320-330e Ft körülre vannak belőve, ez reális ár, ennyiért tényleg nagyon jó kis TV.
  • r4pt0r
    Hát igen nem sok embert láttam aki azt mondaná rá hogy "szar" :D Én is majd ezt veszem pár hónapon belül.
  • Forrest Gump
    Hát srácok, ma volt szerencsém körülnézni az EW-ben, a w4000-re lettem volna kiváncsi élőben, design, kép, stb..
    Sajnos nem volt már, tegnap vitték el még a mintadarabot is.
    De legalább meg tudtam nézni a Samu 656-ot.Hát tényleg kurva jó képe van, nem túlzás a hype körülötte. Én úgy általában nem vagyok ilyen vagy amolyan párti, a jót szeretem, de eddig távol tartottam a samsung tv-éktől magam. Sonyaim és Panáim voltak crt-ből.
    Most a hálómban egy Sony 32v2000 van, ami nem mai modell, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont a W4000-nek, ha sikerül megnéznem, baromi jónak kell lennie, hogy ne a Samut vegyem.
    Még annyit a Samuról, hogy a teljesen laikus asszonyt is gyorsan odahívtam, hogy melyik tv képe tetszik neki a legjobban ( voltak x-es, v-és sonyk, phillipsek, lg-k), habozás nélkül a Samu 656-ra mutatott.
    Mindegyiken ugyanaz a HD anyag futott. Persze a beállításokkal biztos el lehetett volna játszani.
    Szóval a hsz.-met lezárva nagy respect a Samunak ezért a tv-ért!
  • nono77
    Sziasztok kinek van ilyen tipusu tvje? LG 32LB76 kérdeznék tőle 1 dolgot :)
  • [NST]Cifu
    Igazán jó CRT-ket már nem gyártanak, sok gyártó már egyáltalán nem is foglalkozik CRT-kkel.

Én eddig azt mondtam, hogy átlagos TV nézésre a plazma jobb. De az újabb, közepes vagy felső kategóriás LCD TV-k egyre jobban beérik őket, így már nem ökölszabály...
  • LAMBDA61
    Az idén nyáron új TV-t szándékozunk venni. Biztos, hogy nálunk még sokáig nem lesz digitális csak analóg kábeltévé szolgáltatás.37"-ostól 42"-os-ig godolkodunk. Ebből a szempontból milyen jelenlegi színvonalu (LCD vagy plazma) TV-kel van jó tapasztalatotok. A multkor egy 106 cm-es plazma TV-n néztem egy üzletben foci meccset és az is felmerült bennem, hogy talán analóg kábeltévé szolgáltatáshoz jobb egy hagyományos tv. Erről miként vélekedtek ? Esetleg milyen nem plazma és nem LCD és manapság is elérhető TV típus az, amiről jó véleményetek-tapasztalatotok van?
  • r4pt0r
    Ha még nem vetted volna észre elég Sony párti. De nem baj minidg kellenek a fanok. ^^
  • PyRex
    "a gagyi hatást keltő fekete lakk szinvilágba."

Hmm, hát az a656-omról nem lehet azt mondani, hogy gagyi hatást keltene... :)
  • cloud.strife
    Z szériáról kuss van..... :(
  • cloud.strife
    Abszolute nem olyan gagyi fos műanyagból készül, mint a sokat hirdetett Csamu kristálytiszta design pianoblack szar. Csak fényes és nagyonszép kék metál. Attól még karcolódhat....:(
  • Scooby87
    Panasonic TH-37PV8P plazma TV br:189.900 ennyiért megéri?...
    ugye ez már az a verzió amivel a noti dvi-hdmin kersztül összeköthető...és nem ég be...valamint a ghosting sem jellemző már rá...tvnézésre(eb) DVDnézére lenne...esetleg notival összkötve hdripek....és xbox360....szóval úgye ez már beégés mentes?
  • rinpocse
    Nekem egy 40W3000 van, s most gondolkodom, hogy ősszel lecserélem a 42" -os Pana PA-50-es plazmámat egy 46"-os W4000-re. Mivel élőben nem láttam még az új sorozatból egy darabot sem, ezért érdeklödőm.
    Ezek szerint a Sony belépett a gagyi hatást keltő fekete lakk szinvilágba. Kár.

CLOUD! Az amerikai oldalakon van egy Z4100 sorozat is. Ez váltja az X-et vagy pedig csak amerikai piacra szánt termék?
  • cloud.strife
    Náluk is felmegy az ára 390e-re.
  • cloud.strife
    Háááát, kb fifti-fifti. Mindkét modell gyönyörű, talán a W3000 a bejövősebb, mivel takarítás, karcolódás szempontjából a zongoralakk fekete kényesebb.

Nekem monnyuk már megvan az új tv-m. 32E4050 lesz... :)
  • [NST]Cifu
    Miért anno mi volt? A D3000 és az X3000 is felső kategóriás modell volt, csak az egyik HD, a másik FullHD.
  • rinpocse
    Nincs mit csodálkozni! Jön az EB meg az olimpia! Szeptemberben meg majd utánad dobják..... Na ez csak vicc volt, de az biztos, az eredeti ár alá fog menni szeptemberre. Legalábbis én így gondolom.

Egyébként a W4000 és a W3000 közül neked melyik jön be? Mármint design vonatkozásában?
  • Les6963
    Azt asjnálom nagyon, hogy a Sony már csak a felső katos tv-iben hagyta meg a 100Hz-et...40D3000-et vagy 46D3000-et lehet még kapni? Menniyvel jobb a W4000?
  • Les6963
    Üdv,
    EW-ben a 40W4000 349.900- ;)) BTW, LG6000-es 399.-
  • Ombika
    Akkor ez a medias lcd+ps3+gt5p akcio nem is olyan nagy akcio! :)
  • cloud.strife
    Szép ez a TV, grat! :) (azt a sok kábelt elünteted a hátamögül és mehet katalógusba a kép...:)
  • cloud.strife
    40W4000 ára 390e lett sajnos. Egészen pontosan hozzáárazták az E modellekhez. Sztem is túl lett árazva kicsit. :(