21171
LCD - Plazma
  • kcst
    Á, akkor ez nem volt komoly... vagy kamu volt, vagy elírták az árat, vagy mittomén...
  • digital
    B..hatjuk. Elvitték, eltűnt. már csak 32-es van...A kur..pi..ába.
  • Devergo Boy
    RAkj fel képet! Miis megakarjuk nézni,mint az öcséd,hátha misem jutunk majd szóhoz.:)
  • kcst
    Én is így gondoltam, holnap délelőtt 9-12-ig nyitva, van telószámuk...
  • digital
    De nem biztos, hogy ott azért ennyi. Én, mindenesetre regisztráltam magam a honlapon, és ha no problém, és nincs refurbizé, akkor villám gyorsan megrendelem ezt a samut.
  • kcst
    Aha. Szóval a sérült, lepattant, megkarcolt, esetleg pixelhibás... Azt inkább kerülném...

Köszi az infót.
  • digital
    [URL=http://partner.alacsonyarak.hu/]Infó "refurbished"[/URL]
  • kcst
    Teljesen igazad van!
  • kcst
    Egyébként nem csak annál van ott, hanem a legtöbbnél. Hajszárítótól kezdve majdnem minden terméknél ott van az S31 vagy valami más szám...

Az általános feltételeknél ezt írják: "Minden készüléket gyári bontatlan csomagolásban tárolunk a raktárunkban."

Egyébként a refurbished mit jelent? Sérült?
  • digital
    Szerintem várjuk meg Cifu-mestert,nekem az ő véleménye az etalon.
  • digital
    Én is komolyan gondolkodóba estem,hogy nyomjam-e be a kosárba... de tényleg mi az az S31? Remélem nem refurbished.
    Amúgy a Philips 42pfl7603H-ra vagyok rákattanva, (ambilight+mpeg4+usb+naturalHD3 etc...)
  • kcst
    Akkor lehet, hogy most nagyon gyorsan meg kellene vennem, mert épp ma ugrott vissza a forint a helyére :-)
  • digital
    Itt is olcsóbb lett. Teljesen reális és elképzelhető mert új euro/forint beszerzés,viszonylag gyors "avulás" és tömegével jelennek meg az újabbnál újabb típusok. S31 mit jelent nem tudom, de jelenleg tényleg túl "jó" ár az 40a656- hoz...
  • kcst
    Sziasztok, azt elképzelhetőnek tartjátok, hogy

ebben a boltban

közel 60 ezer forinttal olcsóbb a Samu LE40 A656, mint máshol? Mi a neve után az az S31? Nekem ez gyanús, nagyon gyanús...

Szerintetek?

Esetleg van valakinek tapasztalata erről a boltról?

Köszönöm előre is a válaszotokat.
  • Tyrrell
    Sziasztok.
    Vettünk egy LG 32 LB 76 LCD tv-t.hazajöttünk,felszereltük,bedugtuk a vezetékeket.2 scart bemenet van rajta.az egyikbe az antenna digital dekódert,a másikba pedig egy Sony dvd felvevőt dugtunk.Bekapcsolom a tv-t,erre mindkettőn csak hang van,kép nincs.Dekóderbe és a Sonyba is belepróbáltam sima komponens kábelt(sárga-piros-fehér vezeték)ott viszont jön a kép és hang is rendesen.próbálgattam beállítani a dekódert és a Sonyt is,de nem tudtam rábírni hogy jöjjön a kép.Van valami ötletetek?előre is köszönöm a segítséget.
  • Devergo Boy
    Rakj fel egy képet róla,és akkor nem kell elképzelnünk hanem megtudjuk nézni!:) Előre is köszi,és gratulálok hozzá
  • rinpocse
    Köszi! Azért érdeklödtem, mert valamikor augusztusban magam is beszerzek egy ugyanilyen készükéket!
  • Piko888
    Van valami negativ tulajdonsága?
  • las vegas
    Hát semmi extra egyszerűen szép,elég sötét olyan éjkék,nézd meg élőben ha tudod nem nagyon tudom kifejezni.a tévé kinézetre gyönyörű az öcsém feljött ő most vett egy 94cm es sharpot,hát nem nagyon jutott szóhoz.
  • rinpocse
    Bocs, nem voltam elég egyértelmű. A készülék szinére (éjkék) vagyok kiváncsi, mert még nem láttam élőben.
  • las vegas
    Nagyon jó nekem az élénk jött be smart1 be használom.De még állítgatásban vagyok.
  • rinpocse
    Örülök hogy tetszik, mindjárt gondolta, hogy nem fog hiányozni a 100 Hz. Nekem egy 40-es W3000 van, már azzal is nagyon megvoltam elégedve.

A szine milyen?
  • las vegas
    NA végre megvan a sony 46w4000,hát egyszerűen besz..ás.Hihetelen jó.Analó adáson is szuper képe,hangja van,dvd-vel meg fenomenális,pioneer dv 600al hdmin keresztülsok sportot nézek most is foci megy nekem a 100hz egyáltalán nem hiányzik!
  • hykao #6173
    Akkor lehet inkább plazmát kéne vennetek, vagy várni, mert egyelőre szvsz a 100e-ért kapható LCD-k képe nem natív felbontásban alulmúlja a CRT-k és a plazmák képminőségét.
  • las vegas
    Holnap végre érdemben is tudok válaszolni a kérdésedre,délután már itthon lesz a tv.(46W4000).
  • Piko888
    Srácok mennyire gáz hogy ebben nincs 100 hz sony kdl-40w4000?
  • piamania
    TV-zésre később Xbox-ozáűsra.
  • Klemice
    nézz körül outletekben 120ért 8000-es kontrasztal már kapni samut
  • dashed_
    helloo

130E-ig mien 32"-os tv-t tudnatok ajanlani?
    hd filmeket, dvdket, es neha tvt neznek rajta. illetve nem hatrany ha a gepet ra tudom kotni.
    amit idaig neztem az a
    Samsung LE-32S62BX
  • digital
    Köszönöm szépen a beszámolót. Azt hiszem körbenézek a "halpiacon" hol lehet
    legbarátibb áron hozzájutni.
    ThX!
  • Gascoigne
    Ok, köszi, mondtam hogy nem értek hozzá. :) Meg nem is próbáltam.
  • [NST]Cifu
    Megj.: Tudja az 1920x1080-at is DVI-HDMI kapcsolattal. ;)
  • Gascoigne
    Hát nem vagyok valami hozzáértő, ez az első LCD-m. Sok összehasonlítási alapom nincs, csak haveroknál játszottam több órát Samsung LCD-n, és az is HD Ready volt. Én PS3-hoz vettem, főleg játékra, egy pár játék használja ki csak a Full HD-t, azok is azt hiszem felskálázva, viszont látványosan szebbnek tűnnek (GT5P, COD4, stb). A 100Hz hiányáról nem tudok nyilatkozni, én a képminőséggel tökéletesen meg vagyok elégedve, bár a kábel tv képe nem a legszebb, nemsokára kötik be csak a DigiTV-t. De így is elég szépen lehet javítani a képminőségen, a különböző beállításokkal. Az ambilight funkció nagyon ütősre sikerült, este mindig be van kapcsolva, és inkább az a zavaró, ha nem használom. Talán csak egy negatívumot tudok mondani, hogy a leírása szerint a PC-t rákötve csak 1024*768-as felbontást tud maximum. De engem nem zavar, mert nem erre vettem. Szerintem még a külső is elég ütősre sikerült, bár az egyik havernak az nem tetszik benne, hogy a hátulja fehér. De ez gondolom az ambilight miatt lett így kialakítva, mert az előző verzióban, amiben nincs benne ez a funkció teljesen fekete. A Blu-Ray képminőségről még nem tudok nyilatkozni, nemsokára kapok kölcsön pár filmet, és akkor azt is részletezem. Én eddig teljesen Samsung párti voltam, de egyáltalán nem bántam meg, hogy a Philips mellett döntöttem, köszönet az itteni segítségnek. Meg persze ez volt az a készülék, amit elég jó áron tudtam megszerezni, hasonló készülék Samsungban jóval borsósabb áron volt.
  • [NST]Cifu
    Csak a technikai jellemzőiről tudok nyilatkozni ugyebár, az alapján elég korrekt kis TV.
  • TNormi
    Erről tudna nekem valamit mondani? most lesz akció Orion LCD PT32-S LCD TV, 82 cm ,Kontraszt 6000:1, Válaszidő:5ms, HDMI csatlakozás, erről tud valaki valamit? vagy a felbontásáról?
  • [NST]Cifu
    Milyen messziről néznéd? Csak filmnézés átlagos (2 méter+) nézőtávolságból, vagy monitorként is használnád?

Ha csak filmnézés a cél, akkor belefér egy jobb HD Ready készülék 32"-ból (pl. Panasonic TX-32LX85), vagy egy közepes színtű 37"-os (pl. Samsung LE-37A450-es, Sony KDL-37P3000). Opció a Samsung LE-37M86/M87, ez már FullHD modell, számítógépre jobb választás, de 2,5-3 méterről már nem nagyon fogod látni a felbontásbeli különbséget.
  • patiang
    CIFU!
    Erről mi a véleményed?
    Nem zavarlak többet.sony
  • [NST]Cifu
    A Q széria tavalyi, a maga kategóriájában nem volt rossz. Az A450-es széria az utódja, idén jöttek ki. Utóbbit még személyesen nem láttam, de egyel újabb plazma panel van benne, dinamikus kontrasztú modell, és támogatja az 1080p/24p (Blu-Ray) videojelet is. Én inkább az A450-esre szavaznék...
  • patiang
    Még csak annyit, hogy hallottam, hogy a plazmák "bejáratása" nehézkesebb, meghibásodásuk gyakoribb.
  • patiang
    Bocsi, de elfelejtettem, hogy mire gondoltam:
    nekem elég 82-94cm, főleg filmeket néznék, legyen összekapcsolható számítógéppel
    egyenlőre a Blue-Ray nem annyira fontos
    Köszi a válaszod!