21171
LCD - Plazma
  • patiang
    Ne haragudj CIFU, de az igaz, hogy a normál TV adás szörnyű FullHD-n?
    Köszi a választ!
  • [NST]Cifu
    Samsung LE-40A450-es széria, ez már ugye 102cm-es.
    Alternatíva a Panasonic plazma (PV8, PV80), de szvsz annak a képarányai nem olyan jól eltaláltak, mint a Samu-é. A Samu széles nagyítás opciója korrektebb, mint a Pana Zoom lehetőségei.
    Olcsóbb megoldás 94cm-en a Sony KDL-37P3000. Itt a SMART képarány elég jó kis cucc...
  • [NST]Cifu
    Mint az LF65, csak egy fokkal jobb a panel benne.
  • Speni
    Hali Skacok most akarok én is Lcd-Tv-t venni + hozzá valami házimozit...
    A Tv 94 cm-re gondoltam kb 220 Ft-t szánnékrá.
    Amire kellene normál használat tvnézés :), Dvd ...
    + ugye hozzá 1 házimozi nem kell valami nagyon állat hogy a szomzéd is jól halja ;) az a lényeg hogy Dvd nézéskor 1 4x5ös szobában jól szóljon ..
    Nah szal ebben kérném a segítségeteket.
    Köszi ...
  • Landor
    40F86 :P
  • olahjana
    Üdv Cifu
    Erről mi a véleményed?
    http://www.argep.hu/product_444050.html
  • [NST]Cifu
    Hát 250e Ft elég komoly határ.

Samsung LE-40M87, Sony KDL-40D3500 vagy KDL-40V3000 (ha sikerül ennyiért hozzájutni) esetleg LG 42LF65/LF66/L75/LF76.

Az LG feketéje nem az igazi, ennyi a hátránya, cserébe olcsóbb általában.
  • [NST]Cifu
    Bevilágítás. Sajnos az LCD TV-k egyik rákfenéje. :S
  • [NST]Cifu
    Ha elégedett vagy vele, és nem akarsz nagyobb képátlót, akkor várj. Ha képátlóban nagyobbat akarsz, és tervezed esetleg konzol, vagy számítógép ill. asztali Blu-Ray lejátszó rákötését, akkor érdemes.
  • olahjana
    Üdv
    LCD TV-t keresek.
    40-42" FullHD. Amire kellene Pc--tv-dvd. Max 250 000-em van rá. Tud valaki ajánlani valamit ami jó is? Mit érdemes venni? Eddig samut meg LG-t néztem.
    Valami 5let?
    THX
  • horfe
    Sziasztok!Vettem egy lcd tv-t.A képernyő alján ha szélesvásznú filmet nézek a fekete részben 4cm-es világosabb rész van.Ha teljes képernyőn van nem látszik semmi,szerintetek mi lehet a baja?
  • PyRex
    nincs tv előfizetésem :D:DAS:ASD:
  • Piko888
    Nekem most iylen tv-m van samsung ws-32z308p, igaz csak hd-ready,szerintetek érdemes most lecserélni vagy várjak vele még?
  • Piko888
    Nekem upc direct van, igaz nem hdmi-s a beltéri. Szerinted ezzel milyen lesz?
  • [NST]Cifu
    Mint minden TV-nél, függ a jel minőségétől. Gyenge analóg jelen ennek is sz*r a képe, mint minden TV-nek, jó jelnél viszont éles és tiszta, a legjobb persze a digitális TV szolgáltatásról.
  • [NST]Cifu
    Hidd el, Rea4-nél csináltunk egy BR tesztet (csak aztán rájöttünk, hogy a kutyát nem érdeklik a BR lejátszók ^^), 52X20E volt amin néztük a BR-eket. Utána láttam 42XL2E-t. Nem rossz TV-k, de az A656-os lelépi mindkettőt.
  • Piko888
    Akinek samsung a656-os tv-je van , lécci mondja meg hogy milyen a tv adás minösége, mert pár német oldal nagyon lehúzta.
  • PyRex
    a sharpoknál is jobb szerinted? ez meglep, de adok a vélemányedre, én csak régebbi sharpot láttam.
  • las vegas
    NEM tudok képeket feltenni nem engedi.máshova feltudtam nézd meg ott.av fórum,index-en
  • patiang
    CIFU!
    Nagyon sok írásod olvastam más oldalakon.
    Gratula!!!!
  • Landor

• Les6963
    na így mindjárt más...
  • [NST]Cifu
    Szó nincs róla, nagyon elégedett vagyok az A656-ossal, továbbra is azt mondom, hogy per pillanat ez a legjobb LCD TV, amivel valaha is dolgom volt (beleértve a Sharp XL2E-t, X20E-t, Sony W4000-est, X3000-est, stb.), csak kiváncsi vagyok, hogy miben tud többet az A659-es.
  • Les6963
    Ennyire nem jött be? Mi lenne helyette?
  • [NST]Cifu
    Számomra nem ennyire egyértelmű. Először is a Pananának nincs normális 4:3 -> 16:9-es képmódja, mint a Samunak a Széles Nagyítás. A Zoom opciók ilyen téren szinte használhatattlanok. A másik dolog a konzol / pc felhasználás. Ilyenre sokkal jobb a Samu.

Én nem véletlenül írtam, hogy kb. egy szinten mozog a kettő.
  • Scooby87
    és 220ért meg 42es pana pv8 is leveri ezt a samut....
    samu 457 vs pana pv8 is 0:1....eddig 0:2 a pana javára
  • Scooby87
    amúgy annyita a teszthez,hogy
    194ért van már px80as is igaz csak 37es átlóval,de az azért jóval inkább odaver képben egy samsung le-40a457esnek mint egy pv8-as.....
    http://www.argep.hu/product_711755.html

sztem samu 457 vx pana px80 0:1 árban és minőségen is.
  • [NST]Cifu
    Samsung LE-40A457 teszt.
  • Guer
    ez vajon mit tudhat?
  • kcst
    Felhívtam a boltot, szinte kikérte magának, hogy újracsomagolt lenne ott náluk bármi... Az S31 és egyéb gyanús számok a termékek neve után belső használatú raktárazonosítók. Úgyhogy be a böngészőbe kezdőlapnak, oszt figyeljük...
  • [NST]Cifu
    Erősen gondolkozom rajta. ^^
  • [NST]Cifu
    Én úgy tudom még nem kapható, csak kikerült az adatlapja a weboldalra.
  • EasyLife
    sőt ha jól látom már usa ba van 7 es széria is :S
  • EasyLife
    Nálunk ilyen miért nincs?
  • jAsOn VoOrHeEs
    [...]ráadásul megjelentek az A659-esek, ezek elvileg egyel újabb panelt kapnak (60.000:1 dinamikus kontraszt)[...]

Csodálkozom, hogy az avforum adás-vétel részlegében még nincs meghirdetve a 656-osod. ^^
  • PyRex
    engem nem érdekel... :D
  • [NST]Cifu
    Minden webboltban esnek az árak, a Samu kőkemény árharcba kezdett a Sony-val, ~330e Ft körüli áron mennek az A656-osok, ráadásul megjelentek az A659-esek, ezek elvileg egyel újabb panelt kapnak (60.000:1 dinamikus kontraszt).

Hát eddig is ment folyamatosan a W4000 vs. A656 kérdés, de ezek után elég egyhangú lesz, ha a Sony nem megy árban a Samu után. Kb. azonos áron ugyanis nem kérdés, melyik a jobb vétel...

Pyrex: Sajnos nem vicc, tényleg ilyen durván estek az árak. A jelek szerint befürödtünk, hogy nem vártunk két hónapot... dehát az LCD TV piac már csak ilyen. ^^
  • PyRex
    szerintem meg az hogy kiírnak egy alacsony árat rá, semmit nem jelent :) majd ha annyiért meg is kapod, majd akkor... :DDD
  • [NST]Cifu
    Próbáltad minden pozitúrában a SCART-okat (csak az egyiket végigpróbálni, aztán a másikat)?

Esetleg másik TV van kéznél, kipróbálni? Vagy kompozit-SCART átlakító?

Ha sehogy se megy, akkor vidd vissza. Sajnos már láttam olyat, hogy egy TV-nek meghalt a SCART bemenetje (de hogy kettő is, olyat még nem. :)))
  • digital
    Szerintem nem lehetetlen, hogy 299e-ért valaki nem a tö.ét vakarta és rávágott...Na mindegy, lesz ez még így se, 330e körül már nyomatják így is.