21171
LCD - Plazma
-
#6796 Sziasztok,
van 150 ropim, hogy vegyek a családnak egy TV-t.
Ami alap követelmény lenne:
- 32-37" között
- DVB-T
- HDMI
- SCART
Nem annyira szeretnék Funai, Sungoo és hasonlót
(tudom, nőt keres hatalmas mellekkel, hosszú lábakkal ingyen)
Tudnátok nekem ajánlani pár típust, esetleg a beszerzés helyét?
Nagyon megköszönném.
Amúgy Sony-tól néztem ki Fukarosban egy KDE32S3020K típust.
Köszi: SiD -
#6795 ja megvan egy kisbetüs hír kicsit más cimmel -
#6794 mivel én máshonnan másoltam és akkor még nem láttam nem érreztem feleslegesnek -
elmerfudd #6793 Ez az SG.hu főoldalán is olvasható, felesleges volt bemásolni. -
#6792 Áresés jön az LCD-piacon
A világ legnagyobb LCD-gyártója a vártnál gyengébb második negyedévi eredményről számolt be, ráadásul közölte, hogy a tévék iránti kereslet lassulása miatt áresésre számít.
Napi Online, 2008. 07. 24. 15:43
A tajvani AU Optronics Corp. nettó nyeresége - a bevétel 17 százalékos gyarapodása mellett - az egy évvel korábbihoz képest több mint a háromszorosára, 671 millió dollárra ugrott, ám az eredmény így is tizedével alulmúlta a Bloomberg által megkérdezett elemzők átlagos várakozását.
A társaság közölte: a folyó negyedévben visszafogja gyártását, kapacitásainak csak 90 százalékát használja ki a második negyedévi 100 százalék után, a lassuló gazdaság ugyanis mérsékli a tévékben és számítógép-monitorokban használatos LCD-k iránti keresletet. (Ezt a várakozást támasztja alá a JPMorgan és a Lehman Brothers prognózisa is, amely szerint az iparági túlkínálat még 2009-re is áthúzódhat.) Miután a makrogazdasági helyzet és a subprime-gondok kedvezőtlenül érintették a nagyméretű tévék iránti igényeket, a cég megrendelőinél viszonylag magas készletek halmozódtak fel - jelentette ki az AU Optronics alelnöke.
A világ második legnagyobb LCD-gyártója, az LG Display Co. már korábban jelezte, hogy a folyó negyedévben az árak csökkenésére számít a vártnál szerényebb kereslet miatt.
Az AU Optronics szerint a tévépanelek árcsökkenése - százalékban - az egyszámjegyű tartomány közepére eshet a második negyedévi 356 dolláros árhoz képest, míg a számítógépeknél használatos panelek több mint 10 százalékkal lehetnek olcsóbbak.
-
#6791 Webkettes és mobil is a műholdas tévé
Tóth Balázs - [email protected]
| 2008. július 28., hétfő 10:26
Egész Európa készül a digitális átállásra, amikor az tévétornyokban lekapcsolják az analóg tévéadást, hogy átadják a helyet a digitális jelfolyamnak. Az Európai Unió a DVB-T szabvány használatát ajánlja, hogy egységes páneurópai tévészolgáltatás jöhessen létre, de nagyon úgy néz ki, hogy a műholdas technológiákat sem lehet kihagyni a buliból.
http://index.hu/tech/uzlet/aszta080710/ -
#6790 köszi az infót -
#6789 15 óra meló és egy szabadnap. Munkaidő megkötés csak alkalmazottakra van. Vállalkozóként kidolgozhatod a beled, a kutyát sem érdekli... -
#6788 Minden második nap szabadnap?
ez hogy jön össze, 24 órázol és utánna szabadnap?
bár ez már off -
#6787 Mire másra? Minden második nap szabadnap nekem, akkor otthon vagyok, net, játék, filmnézés napi 8-10 órában általános. Amikor dolgozom, akkor este 9-től éjfélig ugyanez. -
#6786 napi 8 órát?
de most csak a saját otthoni tv-dre mondod?
Az úgy elég durva -
#6785 Én heti átlag olyan 50-60 óra körül... -
#6784 volt szó -
#6783 #6714-től olvasgass pont erről vol szó -
#6782 sziasztok.
Engem az érdekelne, hogy mi a különbség az LCD és a Plazma tv közt? melyik a jobb?
sajnos tök fogalmatlan vagyok ebben a témában.
köszi -
#6781 nekem tv-zésre és dvd-re kellett a tv amire tökéletesen megfelel a hd ready és 32".. ez is épphogy befért
úgysem használnám ki a full hd-t, nem fektetek ps3ba -
#6780 sztem ha az ember vesz pl egy HD Ready 32-es Samsungot pl az nem ócska szar.
Nem csúcskategória, de lehet neki teljesen megfelel.
Énis sokart filóztam, kell-e FUL-HD ennyiért és megértem azokat akiknek még nem vagy esetleg nincs most rá keretük (ugye sokaknak ez több hónapos kereset)
Azért kiváncsi lennék ilyen 4-500 ezres készülékeket vásárlók mennyit ülnek naponta előtte -
#6779 ez pontosan így van -
#6778 nagy tv-hez nagy szoba is kell :) -
las vegas #6777 egyszer élünk ha most nem vesz az ember akkor mikor?én 400ezernél húztam meg a határt.Mondjuk mi hülyeség mi nem,szerintem hülyeség egy suzukiért kiadni 2.5-3 milkót vagy még többet de mégis sokan megteszik,te is biztos sokmindenre kidobsz feleslegesen sok pénzt.Sajnos ha minőséget akasrz venni(NEM CSAK TÉVÉNÉL)azt meg kell fizetni.Nekem sem volt szándékomban ennyit kiadni lcd-re de ha már veszek nem fogok olcsó szart venni aztán évekig szidni magam.Elbukom az árát 6-8 év alatt na és,a kocsin 1év alatt bukik az ember ennyit az nem gond?7 éve vettem az ez előtti tévét egy 72cm 100hz pana crt-t 240 ért azt sem bántam meg,most a hálóban van gyönyörű a képe neki is csak hát a mostani 46colos azért nem semmi! -
#6776 lol
kérdés milyen ára -
#6775 nekem pl a minőség is számít,annak pedig ára van.meg már volt biciklim is -
#6774 és akkor még a külföldi ár érték arányról nemis beszétem -
#6773 Én ezt máskép látom és 200 ezernél többet kiadni egy tv-re hülyeségnek tartok.
De izlések és pofonok. -
#6772 van annál a kocsinál jobb vétel is :) -
#6771 Most ennek mi köze van ahhoz, hogy "TV" boltba dolgozom? Attól még akinek nincs pénze tv-re az akkor se fog venni, ha fejen állok egy hétig. Csak azt mondtam, hogy egy ilyen termékért nem sok a 250-280e ft.
Mintahogy sztem az új Mitsubishi Lancer-ért se sok a 3 999 990 Ft. Speciel az életbe nem lesz ennyi pénzem kocsira, se részletre, se sehogyan. Érteeeeeem????? :D -
#6770 175-ért már van, ha 32-esre gondolsz, mondjuk nem retek -
SAFIII #6769 Hi!!!
ezeknek a retek fullhd tvéknek mikor fog lejjebb menni az áruk??
olyan 150000-re??
kössszeee -
#6768 Oh jaj a jelek szerint sose lesz nekem mar uj tv-m :)
Koszi az infokat. Akkor ismet parkolo palyara helyezem magam egy kis idore. Gondoltam errol mar nem huznak mar le annyi rokabort, egybol kidobjak a regi tipusu hattervilagitast, majd cserilk erre, tevedtem.
-
#6767 A LED háttérvilágítás prémium árkategória, és csak nagy méretben gyártják. Egyenlőre csak a Samunak van piacon ilyen készüléke a tavalyi LE-46F96 és LE-52F96.
Idén Augusztus környékére várható az utód, az LE-46A950 és LE-52A950. A nagy konkurens LG készül még az LG 47LG7000-es sorozattal. Mint látható, a 46-47 col alatti képátlóban nem gyártanak LED-es háttérvilágítású modellt... -
#6766 aki tv boltban dolgozik jóhogy ez mondja
de nem mindenki költi egy-két havi fizetését tv-re
azért vannak fontosabb dolgok is -
Scooby87 #6765 idén meg a samu 9es széria lesz ledes...ha van még türelmed várd meg...ősszre igérik...mondjuk 37ben kérdéses,hogy lesz-e -
Scooby87 #6764 samsung tavalyi modelből van ledes verzió a csúcskategóriába. -
#6763 Anno gondoltam megvarom az oledet tv vasarlasig, naiv voltam, vagy tul bizakodo. Azert meg ebben az eletemben szeretnek uj tv-t venni :)
Most jott a ledes hattervilagitas, de az sg keresoje 1 darab hozzaszollast se talal a temaban led szora.
Egy ket uzlet oldalan probaltam led-es lcd--re keresni nem sok sikerrel a hosszu tipusszamok meg utana olvasas nelkul nem sokat mondanak.
Szoval megkerdem itt, ahol sok a jartas emberke mi a kinalat ma 37" kornyeken ledes lcd tv-k kozott ? Vagy merre kutakodjak ?
jo rossz, tapasztalat ezekrol ? Ha mar valaki kerdezte a link is johet a valaszrol :)
koszi
-
#6762 Hát sztem manapság egy 40" Full HD LCD tv-ért 250-280e ft igazán nem sok. Speciel vagy 8 éve 350e-ért vettem annó a 82cm-es Wega-mat, persze részletre... :D -
#6761 hát én még a 175-öt is szivva a fogam adtam ki
inkább vettem mellé egy biciklit -
#6760 279 :D de mindennek lemegy az ára lásd már 250 :) -
#6759 280 ezer egy tv-ért? -
#6758 én a sony v 3000 vettem,én már most nagyon szeretem.szerintem még az analóg adás is szép rajta.semmi homály a képben.nagyon megérte az árát.én -279-ért vettem ,de már hozzá lehet jutni 250-ért is.igazi értelme akkor van ,ha van ami kell hozzá.pl blu ray vagy ps 3.ott az igazi.a többi márkát nem ismerem,de nem is néztem.nekem a sony a favorit mindenben. -
#6757 Na itthon figyel végre a kicsi kis 32E4050 sötétdióbarna keretes Bravia!!! :D
Irdatlan jó ez a design. Ja és ha vki győri (nem a reklám miatt:) és kíváncsi az E szériára, akkor nézzen be hozzánk (Kis-Duna), csináltunk egy nappali designes sarkot, ahol rendes fények mellett, szoba feelingben, falra akasztva, stb megtekinthető a cucc! :D