21171
LCD - Plazma
-
#7077 Sok az olyan sufni bolt,ami csak 1 bungallow! :( -
waspika #7076 Ennél többet én sem tudok. -
#7075 Ismerem es van meg 1 rakat ilyen hely! :) -
waspika #7074 argep.hu -
#7073 Electro World-hoz kepest nem volt draga! :)
Samut nemtudsz jo arban? -
waspika #7072 Hát b*szott drága volt így is, de még mindig olcsóbb mint 2 hónappal ezelőtt, amikor meg akartam venni.
380eft -
#7071 Mennyibe lotted?! :)
Tegnap elott lattam rajta HD minosegbe olimpia zarot,majd elajultam igaz fel misiert adtak ott,eleg rohejes ar!!! -
Izgága1 #7070 Én elbuktam a feladatokon:) mik a jóválaszok? 8 kérdés van:) -
waspika #7069 Sony KDL-46W4000 megrendelve. Csütörtökön kézhezkapom.
Már alig várom.
:) -
0ckH4M #7068 Ugyan az a kettő szvsz, csak nem minden bolt írja ki a név mögé, hogy P2R. -
eliza99 #7067 És még tartós is. Haveromnál kb két hete leöntöttem, sörrel és azóta is működik. Bár azóta sose hívtak sörözni. -
#7066 LCD-k között még egészjónak számít sztem.. -
tremore #7065 Finisbe ért a játék a www.7up.hu -n, úgyhogy mindenki regeljen és játszon még egyet, mert jövő héten valaki megnyeri az LG HD TV-t!
-
nyehhencs #7064 Hali egy olyan kérdésem van hogy egy ilyen tv az időt állóbb vagy pedig valami plazmát nézzek? Tv: LG LCD TV - 47LG5000 -
#7063 Elméletileg 2012-re hazánkban is át kell állni a digitális TV adás sugárzásra, vagyis elméletileg antennán lehet fogni majd HD adásokat ingyen... elvileg... -
Xerxész #7062 Még azt szeretném kérdezni, hogy P2R-nek van valami jelentősége? Csak mert van:
Samsung LE-32A551
és
Samsung LE-32A551P2R
típusú tévé is...árban kb. ugyanott vannak, de nem tudom, mi a különsbség a kettő között.
Valaki tudja esetleg? -
Xerxész #7061 Köszi! :-)
Amúgy mire jó a digitális tuner? -
0ckH4M #7060 Jó választás, nekem is majdnem ez a tv lett. De éppen nem volt a raktáron a boltban, ezért lett helyette LE-32a558P3R. Kettő tv között az a különbség, hogy az enyémben van digitális tuner, de az semmire nem használható jelenleg. -
Xerxész #7059 Dehogynincs akkora méretben.
SAMSUNG LE-32A551P2R
Én is ezt tervezem hamarosan megvenni.
Nincs túl nagy szobám, kicsit nagy lenne bele a 37"-os (94cm) LCD tévé, ráadásul durván 3 méterről nézném, szóval asszem ez a 32"-os bőven elég lesz nekem. -
#7058 Azért nem is feltétlen ragaszkodnék a FULLHD-hez, mert ekkora méretben nincs, plusz egy kicsit húzósabb is, mint a másik :D.
De mi van a lennt emltett 6-os szériával? Valaki tud mondani valami jót? :D. -
patiang #7056 Hát ha ennyiért talász full-t akkor malacod van. -
#7055 Samsung 6 series-nek jon mostansag ki vmi ujabbja?! -
elmerfudd #7054 Ott kell megvenni ahol hivatalos Magyar garit adnak hozzá, és az 3 év teljeskörű!!!! -
#7053 Hi!
A közeljövőben terveztem egy LCD TV beszerzését, de nem tudom, hogy tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb. Egyelőre Samsung-ban gondolkodtam, mert az összes vásárolt TV otthon Samsung. A hely, ahova beférne, kb. 80 */- 5cm. Árban még nem gondolkodtam, de azért 150 felé nem akarnék vele szaladni. Nézegettem, de FULLHD-ban ebben a méretben nem nagyon találkoztam.
Tudtok valamit ajánlani?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Scooby87 #7052 én csak egy dolgot nem értek...a 37a656 és 37a659 valamint a 37a615ös között mi a különbség a panelban?.....mivel mind3 15.000es dinamik kontrasztu panel,de az árban azért jocskán van eltérés...vagy van más is?
ha vki tudja elárulhatja nekem. -
Lados #7051 Az 501 és az 500-as között a külöbség csak annyi, hogy az 501-esnél teljesen fekete a káva, az 500-as típusnál ezüst csík van körbe.
A 1.080p/24 Hz-t semmire sem tudnám használni jelenleg :( Itt most nagyon jó árban lenne 501:
http://www.digitall.hu/index.php?conect=shop&fokat=23&alkat=79&fullview=51344
Csakhát magyar gari nincs rá... -
patiang #7050 Én a 32xv500-ba zúgtam bele. Arról írták, hogy kitűnő, csupán a visszajátszás hagy némi kívánnivalót maga után.
A 32xv501 a site szerint mindenben kitűnő, csak 1.080p/24 Hz mód esetében a kép lassú mozgások esetében kicsit remeg, s a távirányító működési "szélessége" lehetne nagyobb.
Az analóg képei óriásiak., tehát ha tudsz kompromisszumot kötni, ne habozz. Minden tipusnál van ami not ok.
A másik pedig, hogy milyen sűrűn használod egyenlőre a 1.080p/24 Hz-t. -
Lados #7049 Én is a 32XV500-at néztem ki, de most elbizonytalanítottál. Ezt a tesztet láttad ? Sajnos német tudásom nem tökéletes, de nagyon nem húzták le, 10-ből 9 csillag.
http://www.areadvd.de/hardware/2008/toshiba_32XV501P_1.shtml
Már csak az kérdés, ha nem ezt akkor mit ? -
patiang #7048 Én a drágább tosi-t akartam megvenni /199000/, de a tesztek szerint bár kitűnő a képminősége, nagyfelbontású anyag lejátszásakor digitális zavar vehető észre, s a színek minősége is romlik. -
patiang #7047 Elég hasznos:hd -
Nufy #7046 köszi -
#7045 lehet kapni speciális lcd tisztító készletet én azt javaslom...
utána olyan a képernyő mintha vadiúj lenne
nem marad foltos stb... (és tuti nem karcolja) -
Nufy #7044 az a vaj, hogy a vizes rongy miatt lett foltoss. 8-( -
#7043 puha tisztító kendő,ha így nem lehet a port letörölni,akkor nedvesítse be a rongyot mosószeres oldatba.ne használj súrolószert .ez egy hivatalos leírás a sony tévémhez.szerintem sima vizes nedves rongy.én a laptopot így szoktam,és semmi baja -
Nufy #7042 Sziasztok!
Nagyon fontos, és SOS-es kérdésem lenne. Hogyan, mivel lehet szépen letakarítani a maszatokat az LCD tv-ről???
Előre is THX -
chicken chaser #7041 köszi, azért 20 rongy az elég jelentős különbség... -
elmerfudd #7040 Az Auchanban 99.900.- Nekem már évek óta Toshiba van, hibátlan és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Nézd meg személyesen, probáld ki. -
chicken chaser #7039 szóval a link... -
chicken chaser #7038 Sziasztok!
véleményetekre lennék kíváncsi az alábbi lcd-vel kapcsolatban:
Toshiba 32AV500P
http://www.edigital.hu/product.php?bid=5&partner=11342&productid=37709
ár/érték elég jónak tűnik és a toshiba sem ismeretlen gyártó. szerintetek megéri-e beruházni, vagy tudtok esetleg jobbat kb. ezen az áron? -
#7037 ezért van túlcizellálva ez az mpeg4-képesség. kb. ki nem sz@rja le? Úgyis mindenkinél (ok, nem mindenkinél, de a legtöbb embernél) valami szolgáltató nyomja kábelen, oda meg amúgy is kell a settop box, pláne ha az extrákat is ki akarod élvezni (műsor megállítás, tekerés, stb...)