21171
LCD - Plazma
  • Ombika
    Jaja,vki amugy nem banna ha zugna is csak lenne ilyenje! :)
  • vki
    Végülis nagyon nagy csendnek kell hogy legyen ahhoz, hogy halljam. Mellesleg a gép szinte ott megy a fejem mellett, szal ez a legkevesebb :D.
  • Klemice
    én azt hittem a tv sípol nálam (samu :D) de miután kihúztam a konnektorból és még mindig ment a sípolás rájöttem hogy nem az volt :)
  • Ombika
    Samsung 244t monitor volt! :)
  • Klemice
    na és még nyomják itt a dumát hogy csak a szar samsungok sípolnak.. :)
  • Ombika
    En csak akkor hallottam mikor folehajoltam,oda meg 10 evbe max 1szer! :)
  • vki
    Mondjuk annyira nem zavar. Úgyis benyomom a kikapcsolót 1 órára, és öt percen belül alszok :D.
  • Ombika
    En mar ezt tft monitornal is eszrevettem anno,azt mondtak normalis!!
  • vki
    Hi!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális, hogy ha kikapcsolom a TV-t, egy ideig (kb. 1 óra) egy pici, enyhe sipoló hang jön a hátuljából?
    Nem feltűnő, csak azért na :D. A TV amúgy egy Sony KDL-32L 4000.

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Devergo Boy
    HAli! Azt szeretném kérdezni szerintetek melyik érné meg a legjobban és miért? Miben különböznek? Tv nézésre dvd-zre ps2-re használnánk?
    Samsung PS42A410C1
    Samsung PS-42A450P2
    Samsung PS-42A456P2D
    Samsung PS-42A457P1D
    Samsung PS-42A451P1
  • zsutyesz
    kösz mindenkinek, még megfontolom, a 117cm képátló azért csábító :)
    de ez a másik samu is jónak tűnik, meg 100hz-es is...
  • Piko888
    Samu 40A656, annál jobbat 300 körül nem nagyon kapsz
  • r4pt0r
    Hát képminőségben azért a M87es elmarad mivel tavalyi modell, ha neked a nagyobb képátló kell akkor Samu ha nem akkor meg szintén Samu A656 vagy W4000 izlés dolga. :P
  • zsutyesz
    hello szakik, 300 körül melyik a jobb vétel ezek közül?

Samsung - LE-46M87 vagy Sony - KDL-40W4000?
  • Ombika
    Utso 2 marka kozul valogass! :)
  • vki
    Közben rájöttem... A 2-es HDMI alatt van egy jack bemenet :D.

cudarz:
    Én most vettem egy Sony 32"-os TV-t a Media-ban (aránylag elég jó áron volt), nem full HD, viszont van benne DVB-TV tuner, 2 HDMI, meg a szokásos. Eddig meg vagyok vele elégedve, csak a 25x szétosztott analog kábeltv jel egy kicsit furcsa rajta, viszont az Alpha, kemény 10e forintos DVD lejátszót rákötve a DVD gyönyörű.
  • cudarz
    Sziasztok!

Lehet hogy már volt róla szó, de én nem találtam meg. A kérdésem az lenne, hogy jelenleg LCD TV márkák közül melyik viszi a pálmát. Ha bemegyek egy media markta ott JVC, SHARP, TOSHIBA-át ajanlanak. Neten mégis inkább a Samsungokat és a Sonykat dícsérik.

Szerintetek melyik a jobb?

köszi
  • vki
    Hi!

Adott egy LCD TV (Sony), egy laptop DVI kimenettel. DVI-HDMI kábellel ráküldöm a képet a TV-re, fasza is, meg minden, de hogy tudnám megcsinálni, hogy a hang is ott legyen? Most jelenleg van egy kis hifi fölötte, és azon jön a hang, de nem szeretném mindig azt használni. Előre is köszi a választ!
  • ttzolee
    Mi a véleményetek erről a TV-ről?
    Samsung LE32R88BD
  • waspika
    Megnéztem bőven benne vagyok a szórásban, de mindenhol írják, hogy tetőantenna kell hozzá.
    Holnap kipróbálom. Elvileg aug. 31-ig van ingyenesen.
  • cloud.strife
    Merre laksz? Mert most még csak a pesti Széchenyi torony adja.
  • Klemice
    43x mindegy :) 3mas széria ugyanaz mindkettő
  • kerti008
    Olvasgatom a fórumot és Én is beregisztráltam a7up-ra. Köszi az ötletet:) Max. 120e-ig kinéztem 2 Samsungot, de nem tudom mi a különbség közöttük: LE32A431T2 és LE32A430T1? A 430-asra rengeteg cirilbetüs találat jön be a google-n. Igazából azt sem találom, hogy 2008-as modellek-e? Ebből a keretből mit érdemes venni?
  • waspika
    Még egy kérdés.
    Elvileg aug 31-ig van ingyenesen az M1 és M2 HD. Nekem a sony nem akar befogni semmit.
    Azt olvastam, hogy tető antenna kell a vételéhez.
    Ez tényleg igaz???

Ha igaz, akkor csak rá kell dugnom vagy itt is kell állítgatnom az antennát a szebb vételhez?

A Sonyról egy pár szót.

Ps3, BD, DVD gyönyörű. Számomra tökéletes. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
    A upc viszont egy nagy fos. Bár nem rosszabb mint a régi plazmámon.
    Hát röviden ennyi.

Már csak a régi erősítőmet kell lecserélnem, mert kra idegesít a dd, dtsHD pattogása. BD-n meg kevés film van még a régi DD-ben.

De ez egy karácsonyi téma lesz.
  • waspika
    Na megjött a tv. Fasza a cucc, de mindenhol azt olvasom, hogy elvileg a sima sd adást is fel tudja skálázni 1080p-be. Ezt minden tesztben leírják, de én nem tudom felskálázni a sima upc-met sehogy.

Valaki tud segíteni???
  • Mike65
    Szerintetek lg 32lt75 vagy 32lg5000?
  • yositosi
    hasonló cipőben járok
  • Sissy0
    azér nyugi, ha nem nyersz vehetsz egyet pár forintért....:D
  • mopsar
    Még jó, hogy izgulok, majd szétvet az ideg :D.
  • bigyokaaa
    LCD tévét énis szívesen hazavinnék, főleg ingyen, de nekem az ilyenekkel nem szokott szerencsém lenni... :S
  • Sissy0
    na, aki érintett 7uppos nyereményügyben, az kezdjen izgulni, mert kedden eldől, hogy kinyeri az lcd tvt!ha nem is én nyerek, azért szeretnék kezet rázni a nyertessel, mert mi 30 email címmel reggeltünk.:-)
  • Ombika
    Samsung 40a656 kinnt 250-ert lenne,tok mind1 reszemrol hogy hova kell vinni garira,mert ismeros van kinnt ! :) De,ha azt nezzuk,h 270-ert van itthon es ha ahhoz hivatalos gari jar,akkor +20 ropit meger!!
  • las vegas
    Én is ismerem ezt a soproni céget beszéltem velük párszor hivatalos szervízesek is,osztrákból hozzák a cuccot kinti 2év gari van rájuk ha valami van a tévével javítják vagy cserélik,ők nem sufnituningosak
  • waspika
    Elvileg ezek a soproniak a sony, pana meg a jvc-nek a hivatalos szervize.
    Ez azért már jelent valamit.
    Gondolom.
  • waspika
    Ha holnap megjön leírom mi volt hozzá.
  • Ombika
    Ugy legyen,de sokszor a kis ceges garipapir nem er semmit se! :(
  • Xerxész
    Tud valaki 2 tuneres PIP funkcióval rendelkező LCD vagy plazma tévét mondani?
  • waspika
    Nekem 2 évet mondtak a cuccra.
    Bízom benne, hogy nem szarik be. Eddig is k drága elektronikai cuccaim voltak, hála az égnek semmi soha nem szart be. Remélem itt se lesz szükség a garira.
  • Ombika
    A lenyeg a garin van,sima nyomtatott szar nem er semmit se!!
  • waspika
    Nem tom. Én a soproniaktól rendeltem. 2 is volt raktáron. Kihozzák, megnézem, ha valami gebasz van, nem fizetek. Szóval nagyon nem tudnak megsz*patni.