21171
LCD - Plazma
-
#7117 Jaja,vki amugy nem banna ha zugna is csak lenne ilyenje! :) -
#7116 Végülis nagyon nagy csendnek kell hogy legyen ahhoz, hogy halljam. Mellesleg a gép szinte ott megy a fejem mellett, szal ez a legkevesebb :D. -
#7115 én azt hittem a tv sípol nálam (samu :D) de miután kihúztam a konnektorból és még mindig ment a sípolás rájöttem hogy nem az volt :) -
#7114 Samsung 244t monitor volt! :) -
#7113 na és még nyomják itt a dumát hogy csak a szar samsungok sípolnak.. :) -
#7112 En csak akkor hallottam mikor folehajoltam,oda meg 10 evbe max 1szer! :) -
#7111 Mondjuk annyira nem zavar. Úgyis benyomom a kikapcsolót 1 órára, és öt percen belül alszok :D. -
#7110 En mar ezt tft monitornal is eszrevettem anno,azt mondtak normalis!! -
#7109 Hi!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális, hogy ha kikapcsolom a TV-t, egy ideig (kb. 1 óra) egy pici, enyhe sipoló hang jön a hátuljából?
Nem feltűnő, csak azért na :D. A TV amúgy egy Sony KDL-32L 4000.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Devergo Boy #7108 HAli! Azt szeretném kérdezni szerintetek melyik érné meg a legjobban és miért? Miben különböznek? Tv nézésre dvd-zre ps2-re használnánk?
Samsung PS42A410C1
Samsung PS-42A450P2
Samsung PS-42A456P2D
Samsung PS-42A457P1D
Samsung PS-42A451P1 -
#7107 kösz mindenkinek, még megfontolom, a 117cm képátló azért csábító :)
de ez a másik samu is jónak tűnik, meg 100hz-es is... -
Piko888 #7106 Samu 40A656, annál jobbat 300 körül nem nagyon kapsz -
r4pt0r #7105 Hát képminőségben azért a M87es elmarad mivel tavalyi modell, ha neked a nagyobb képátló kell akkor Samu ha nem akkor meg szintén Samu A656 vagy W4000 izlés dolga. :P -
#7104 hello szakik, 300 körül melyik a jobb vétel ezek közül?
Samsung - LE-46M87 vagy Sony - KDL-40W4000? -
#7103 Utso 2 marka kozul valogass! :) -
#7102 Közben rájöttem... A 2-es HDMI alatt van egy jack bemenet :D.
cudarz:
Én most vettem egy Sony 32"-os TV-t a Media-ban (aránylag elég jó áron volt), nem full HD, viszont van benne DVB-TV tuner, 2 HDMI, meg a szokásos. Eddig meg vagyok vele elégedve, csak a 25x szétosztott analog kábeltv jel egy kicsit furcsa rajta, viszont az Alpha, kemény 10e forintos DVD lejátszót rákötve a DVD gyönyörű. -
cudarz #7101 Sziasztok!
Lehet hogy már volt róla szó, de én nem találtam meg. A kérdésem az lenne, hogy jelenleg LCD TV márkák közül melyik viszi a pálmát. Ha bemegyek egy media markta ott JVC, SHARP, TOSHIBA-át ajanlanak. Neten mégis inkább a Samsungokat és a Sonykat dícsérik.
Szerintetek melyik a jobb?
köszi -
#7100 Hi!
Adott egy LCD TV (Sony), egy laptop DVI kimenettel. DVI-HDMI kábellel ráküldöm a képet a TV-re, fasza is, meg minden, de hogy tudnám megcsinálni, hogy a hang is ott legyen? Most jelenleg van egy kis hifi fölötte, és azon jön a hang, de nem szeretném mindig azt használni. Előre is köszi a választ! -
ttzolee #7099 Mi a véleményetek erről a TV-ről?
Samsung LE32R88BD
-
waspika #7098 Megnéztem bőven benne vagyok a szórásban, de mindenhol írják, hogy tetőantenna kell hozzá.
Holnap kipróbálom. Elvileg aug. 31-ig van ingyenesen. -
#7097 Merre laksz? Mert most még csak a pesti Széchenyi torony adja. -
#7096 43x mindegy :) 3mas széria ugyanaz mindkettő -
kerti008 #7095 Olvasgatom a fórumot és Én is beregisztráltam a7up-ra. Köszi az ötletet:) Max. 120e-ig kinéztem 2 Samsungot, de nem tudom mi a különbség közöttük: LE32A431T2 és LE32A430T1? A 430-asra rengeteg cirilbetüs találat jön be a google-n. Igazából azt sem találom, hogy 2008-as modellek-e? Ebből a keretből mit érdemes venni? -
waspika #7094 Még egy kérdés.
Elvileg aug 31-ig van ingyenesen az M1 és M2 HD. Nekem a sony nem akar befogni semmit.
Azt olvastam, hogy tető antenna kell a vételéhez.
Ez tényleg igaz???
Ha igaz, akkor csak rá kell dugnom vagy itt is kell állítgatnom az antennát a szebb vételhez?
A Sonyról egy pár szót.
Ps3, BD, DVD gyönyörű. Számomra tökéletes. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
A upc viszont egy nagy fos. Bár nem rosszabb mint a régi plazmámon.
Hát röviden ennyi.
Már csak a régi erősítőmet kell lecserélnem, mert kra idegesít a dd, dtsHD pattogása. BD-n meg kevés film van még a régi DD-ben.
De ez egy karácsonyi téma lesz. -
waspika #7093 Na megjött a tv. Fasza a cucc, de mindenhol azt olvasom, hogy elvileg a sima sd adást is fel tudja skálázni 1080p-be. Ezt minden tesztben leírják, de én nem tudom felskálázni a sima upc-met sehogy.
Valaki tud segíteni??? -
Mike65 #7092 Szerintetek lg 32lt75 vagy 32lg5000? -
yositosi #7091 hasonló cipőben járok -
Sissy0 #7090 azér nyugi, ha nem nyersz vehetsz egyet pár forintért....:D -
mopsar #7089 Még jó, hogy izgulok, majd szétvet az ideg :D. -
bigyokaaa #7088 LCD tévét énis szívesen hazavinnék, főleg ingyen, de nekem az ilyenekkel nem szokott szerencsém lenni... :S -
Sissy0 #7087 na, aki érintett 7uppos nyereményügyben, az kezdjen izgulni, mert kedden eldől, hogy kinyeri az lcd tvt!ha nem is én nyerek, azért szeretnék kezet rázni a nyertessel, mert mi 30 email címmel reggeltünk.:-) -
#7086 Samsung 40a656 kinnt 250-ert lenne,tok mind1 reszemrol hogy hova kell vinni garira,mert ismeros van kinnt ! :) De,ha azt nezzuk,h 270-ert van itthon es ha ahhoz hivatalos gari jar,akkor +20 ropit meger!! -
las vegas #7085 Én is ismerem ezt a soproni céget beszéltem velük párszor hivatalos szervízesek is,osztrákból hozzák a cuccot kinti 2év gari van rájuk ha valami van a tévével javítják vagy cserélik,ők nem sufnituningosak -
waspika #7084 Elvileg ezek a soproniak a sony, pana meg a jvc-nek a hivatalos szervize.
Ez azért már jelent valamit.
Gondolom. -
waspika #7083 Ha holnap megjön leírom mi volt hozzá. -
#7082 Ugy legyen,de sokszor a kis ceges garipapir nem er semmit se! :( -
Xerxész #7081 Tud valaki 2 tuneres PIP funkcióval rendelkező LCD vagy plazma tévét mondani? -
waspika #7080 Nekem 2 évet mondtak a cuccra.
Bízom benne, hogy nem szarik be. Eddig is k drága elektronikai cuccaim voltak, hála az égnek semmi soha nem szart be. Remélem itt se lesz szükség a garira. -
#7079 A lenyeg a garin van,sima nyomtatott szar nem er semmit se!! -
waspika #7078 Nem tom. Én a soproniaktól rendeltem. 2 is volt raktáron. Kihozzák, megnézem, ha valami gebasz van, nem fizetek. Szóval nagyon nem tudnak megsz*patni.