LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nézzétek meg a videót
Nonstop Kino HD
http://www.nonstopkinohd.eu/
GGMU
Az LC45/46 és LC55/56 a fentiektõl annyiban tér el, hogy van bennük DVB-T tuner, de ez nem érdekes, mivel ha jól tudom csak MPEG-2 tömörítést ismernek, itthon meg a hírek szerint MPEG-4-es adás lesz, ergo az integráált DVB-T tunert kenhetik a hajukra azok, akiknek csak MPEG-2-õt ismer a TV-je...
Ha véleményekre vagy kiváncsi, írd be alulra a topickeresõbe az LC41 v. LC51 kulcsszavakat.
Nos mindenbe vannak kategóriák, a Sony-nak ez a T szériája nagyonnagy belépomodell, nemcsoda ha nincs benne X-es engine... 😊
www.digimomentsvideography.com
Nade az U felbontásába lehet hogy belegabalyjottttam... 😊
Megvan a T3500, eddig D-sub-al próbáltam, sajna 1360x768-ig ment a dolog, tehát a kép felét se toltotte ki.
BD filmrol kiváló képe van, ugye a régi V2500 széria kávája és tudása FullHD-be csomagolva. SZVSZ bestbuy, talán.... 😊
Akkor most mi van?!?! A T3000-es nem FullHD, nemdebár? A T3500-as az, ezt néztem be én is pár napja.
Az U esetén nem 1280x720-as felbontás volt? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Én legalábbis ennyirõl tudtam, 1280x768-asról nem. :S
A T3500-ra tényleg kiváncsi vagyok. Árban kb. ott van, mint az LG és a Samu olcsó FullHD-i. Egyedül az zavar benne, hogy nincs 24p támogatás. No nem mintha jelenleg hiányozna, de azért kicsit csodálom, hogy pont a Sony egy friss modelt kihoz így. :S
Sony Centrum Gyõr
Bocs a reklámért, csak megjelent az októberi SC magazin. Az oldalon az elsõ hír ajánlom figyelmetekbe az interaktív módot, meg a címoldalas szettet is... 😊
kipróbáltam a PC-s csatlakozást az új 40U2520-ason, a 32D3000-en, meg a 40D3000-en.
1360x768-ba mentek a D-k, az U 1280x768-ba vízszintes kitöltéssel.
Az U-n meglepõen szép, éles volt a kép, pixelmappingot a tv menüjében nem találtam.
A D az más tészta, irdatlan éles, kontrasztos képet adott, viszont pixel mappingot itt sem találtam. Sõt a vid kártya beállításai között sem. Egy Nvidia 7300GS van a benti gépben.
Most akkor mi van?
Mind progikkal, mind HD videókkal is ki lett próbálva, holnap ha lesz idõm a 40T3500-at is letesztelem FullHD-vel.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Esetleg még a TV menüjében nézd meg, hogy lehetne bekapcsolni az 1:1 PM-et. Az LG esetén a képaránynál lehet kiválasztani.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Filmnézésre meg még mindig a 3-4méteres vásznak jók, jóak kivetítõvel. Elvégre a mozi is erre alapszik...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Eme szent pillantban is ez elõtt ülök és ezen nézem amit írok.
<#wilting>#wilting>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Igaz nem olcsó... 😞 😊
Fél méterrõl ideális... 😊)))))
Mennyire használható a D3000 TV-zésre, DVD-zésre? Én 4,5m-rõl nézném, ebbõl kifolyólag a 40" jönne szóba...Igazából árban még a Pana-42PV700-as volna versenytárs, csak annak még nem láttam a képét...(nem mintha 40-es D3000-et találtam volna bárhol is kiállítva...)
Háát nemtom. A nagyátlagnak azért nem teszik (elég sok visszatérõ vásárlónk, törzsvásárlónk van hálistennek) a nagy méret, mert az SD adások iszonyat gagyik. Még akiknek plazma kellett azoknak se teccik annyira, bár igaz azon szebb a kép, mint az alap LCD-ken.
Egyébként nem vettem kioktatásnak....... 😊))))))))))))
Ez nem lenne rossz megoldás nekem sem <#vigyor>#vigyor>
Collostokkal méricskélve itthon valóban nem tûnik már olyan "picinek" 😊
Bár az öreg 55-öshöz képest jó, hogy szembetûnõ a különbség, de hisz' pont ezért (is) váltanék. Elég illúzióromboló egy 16:9-es filmet azon nézni...
"Véleményemet tartom, 107cm 2-2,5 méterre extrém távolság a nagy átlagnak. Hidd el tudom."
Aki nagynak találja elején(amit teljesen megértek) és megveszik, azokat megkérdezném 1-2 héttel a vásárlás után is, hogy még mindig nagynak tartják e. Szerintem meglepõ lenne az eredmény.
SZVSZ az eddíg nézett méret sokat számít, hisz ha vki évekig 55cm-est nézett akkor hatalmas a 107cm, nekem van PS3-am, HD adásom, HD kamerám, HD fényképezõm, tehát sok dolgot tudok HD-be nézni, 2,6m-rõl nézem (most mértem le) a 82cm-es D-s Bravia-t, de soxor még erre is azt mondom, hogy nagy. Filmnézésnél épp elég. HD anyagnál is jó, szépen láccik a HD.
De mindemellett osztom CIFU véleményét, hogy ahány szem annyi féle.
Volt már rá példa, hogy kivittük a vevõnek mindkét méretet és amelyik teccett neki az maradt... 😊
Véleményemet tartom, 107cm 2-2,5 méterre extrém távolság a nagy átlagnak. Hidd el tudom.
Mindettõl függetlenül elhiszem, hogy neked jó.
Láttam már fullhd demókat, nem csak plázákban hanem panashopban is pl, direkt megnézegettem. Láttam milyen gyönyörû fél méterrõl is és, hogy a sima dvd olyan "távolságból" mennyivel "szarabb". De! Mivel én nem fél méterrõl nézem hanem amennyirõl mondtam nekem nincs szükségem rá, elég a dvd is. Nem vagyok maximalista ennyire,onnan a dvd is gyönyörû 😊
"A Panasonic 42PV70 képe 100Hzen vibrálásmentes?"
Én ahogy mondtam 2.5-3méterrõl nézem és semmiféle vibrálás nincs, de ha gondolod és hazaértem megnézem neked fél méterrõl is 😊 (Nem mintha bármint számítana nem annyiról fogod nézni)
Szóval nem értek egyet azzal, hogy 3 méteres nézési távolság esetén nincs értelme a FullHD-nek. Menjen el a kedves vásárló, nézze meg egy szalonban, hogy lát-e különbséget az 1080p és a 720p között 3 méterrõl. Ha nem lát, akkor elég neki a HD. Ha úgy véli, hogy szebb a FullHD, akkor pedig vegyen azt...
Az 50Hzes plazmák képe az ilyen szempontból nagyon zavaró!
Egyébként ez a 100Hz milyen csatlakozási módoknál mûködik a PV70en? vagy csak sima TVmûsoroknál lehet bekapcsolni? HDMI bemeneten keresztül rácsatlakoztatok valamit akkor annál is be lehet kapcsolni a 100Hzet?