21171
LCD - Plazma
  • Norbi7
    Köszi! Akkor az uccsó kérdésem és le is teszem a voksomat a 32L4000 mellett, ami az hogy ebben a típusban csak Mpeg2 vagy 4 is van? És ha nincs, az fog majd okozni valamilyen gondot ha bejön a digitális műsorszórás?
  • cloud.strife
    A Sony Tv-kbe kábeles tuner is van, a szolgáltatón múlik, hogy egy CA modul segítségével amibe a kártyájukat beleteszed működik-e. De a kérdésedre a válasz az jelenleg, hogy nem kell nézni. Azt inkább kell nézni, hogy a földfelszíni DVB-T az Mpeg2- vagy tudja az Mpeg 4-et is.

Ja hétfőn kapjuk a 40-46W4500-asokat!!! :D
  • Norbi7
    Oké, köszi. Egyébként most mennyibe kerül,ha van?
    És még valami. Gondolom ezerszer leírtad már de nekem még nem tiszta - ha nekem kábeltévém van a digitv-nél, akkor van jelentősége, hogy milyen digitális tuner van a TV-mben vagy hiába van benne, úgyis csak a szolgáltatómtól kapott box-szal tudok majd tévézni?
    köszi előre is!
  • Gabyee
    #7186-ra valaki légyszi...
  • cloud.strife
    Még nem tudjuk az akció pontos leírását, sem az árat... :( Coming soon...
  • cloud.strife
    W4000 és W4500-as modellek vannak forgalomban a régiónkba. W47xx szériáról nincs hír, valszeg ugyanaz, csak más régióé.
  • Ombika
    Samsung 6-os szeriaja mikor jott be,varhato ujitas mostansag szerintetek?
  • Norbi7
    Szia!
    Köszi a választ. Egyébként mit jelent az hogy érdekes? Mennyibe lesz a 32S4000?
  • Pimpedli
    Idézet több oldalról:

"A vételhez MPEG-4 és HDTV képes DVB-T vevő szükséges, az eddig használt DVB-T készülékek többsége a vételre nem alkalmas!
    A sugárzás 3 telephelyről (Széchenyi-hegy, Száva-torony, Hármashatár-hegy) történik SNF módban, ami azt jelenti, hogy minden adóállomás ugyanazon a frekvencián (UHF 38) sugároz."

Nem tudom, végül is láttál e m1HD-t v. m2HD-t, a készüléknek elméletileg tudnia kell, lehet, hogy vételen kívül voltál, vagy valamit rosszul állítottál be.

Én is hasonló (KDL-32W4000) töröm a fejem...

• rinpocse
    Mi a különbség a w4500 és a w4730 sorozat között?
  • cloud.strife
    32U3000 is kifutó, a 4000-esek az újak. Érdekes lesz a dolog, hisz a 32U4000 szinte teljesen megegyezik a 32S4000-el, jövő hónapban "érdekes" akciók lesznek mindkét modellre.
  • Gabyee
    Szerintetek melyik érné meg jobban,a Panasonic tx32-lx70 v.lx80.
    Úgy nézem szinte ugyan az csak a 100hz a külömbség viszont a 80-as jóval olcsóbb és az idei még a másik tavalyi cucc.
    Mennyire kell az a 100hz,nem parasztvakítás kategória?
    Csak a tv adásnál számít v.DVD-nél is?

• Minstrel
    köszi
  • desigo
    70 cm x 39,5 cm
  • ballor
    Számold ki!
    16:9-es képarány stb.
  • Minstrel
    a 82cm-es lcd tv képernyőmérete mekkora? a szélesség/magasságra gondolok :)
  • Ombika
    Akkor igy mar nem is olyan jo ar! :)
  • Norbi7
    Na az lemaradt, hogy Cloud, neked címeztem!
  • poppe
    megnéztem a papírját, egy év garancia van rá...
  • Norbi7
    Szia!
    Olvastam, hogy korábban írtad, a 32P3000 már kifutóban van. A 32U3000 típussal mi a helyzet és mi a véleményed róla? Mennyibe kerül? Valamint milyen más típust ajánlanál vele megegyező kategóriában, ami most a SonyCentrum boltjaiban megtalálható? És tényleg 3 év gari jár rájuk?
    köszi előre is!
    üdv
  • Gabyee
    A Panasonic TX-32LX70-ről van valakinek hosszabb távú tapasztalata?
    Ma néztem egy üzletben 169e és elég szép képe volt+100Hz-es.
  • Ombika
    Jogos,bar en joyt rendeltem toluk es semmi baja,de semmilyen papirt nem kaptam rola! Most naluk(pixmania) 235.000 Ft a Samsung 40A656 LCD TV!!
  • las vegas
    Mivel külföldi beszerzésű tévét árulnak nem kapod meg a gyári garanciát,a PIXMÁNIÁNÁL van a francia beszerzés,na tőlük tényleg ne vegyél,az av planet állítólag jobb cég,bár én ekkora értékű műszaki cikket nem rendelek neten,ha tényleg jóval olcsóbb csak akkor kockáztass ha csak 20-30 ezer ft a külömbség akkor rendes márkaboltban vagy műszaki szaküzletben vásárolj,de ez csak az én egyéni véleményem,Neked kell meggondolnod mennyit ér rizikózni,én inkább márkaboltban vettem a sonymat 3évig biztosan nyugodtan alszom.
  • Ombika
    NAh erre en is kivancsi vagyok!
  • barnito
    Sziasztok!
    Szeretnék egy samsung le40A656-os lcd tv-t rendelni az AvPlanet-től, na most a kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezek a webáruházak is megadják a hivatalos samsung 2+1 év garanciát, és a tv esetleges meghibásodása esetén nem lesz-e hosszas bonyodalom a szervízelésnél.
    (gondolok itt arra h több helyről olvastam a tv-t franciaországba küldték vissza és hosszú heteket kellett várni rá)
  • Ombika
    Meg varok 3 hetet kb,aztan johet nekem is! :)
  • poppe
    ne idegeljél fel
    most már mindegy :)
    kurvajó tévé, 100%-ig elégedett vagyok
  • Ombika
    259 AV-nel! :)
  • Piko888
    Sajna sok kinai, japán stb cég választ európai márkanevet és jegyezteti be magát.
  • guardian hero
    az is :)
  • Gabest
    jah, akkor az intel is maláj mert az van rajta :P
  • guardian hero
    Valszeg nem ez a három úriember rakja össze a tévéket :D

Amúgy ami nem kínai, az csak hamisítvány lehet...
  • Gabest
    Board of Directors:
    Gerd Brachmann (Chairman),
    Christian Eigen (Vice-Chairman),
    Dr. Knut Wolf (Member of Board).

Registered office: Essen AG Essen HRB 132 74
  • rinpocse
    CLOUD!

Tudsz valamit arról, hogy mi a különbség a W4500 valamint a W4730 sorozat között? Köszi.
  • Klemice
    a 4:3mas felbontásról ne is beszéljünk
  • cloud.strife
    "nem kinai, német."

Ezt ugye nem gondolod komolyan.
  • SD456
    Kösz megnéztem őket és szerintem a KDL-32V4500 lesz az amit megveszek. Árban is pont jó, és biztos szép is a képe.
  • Gabest
    Pár hete vettünk egy ilyen mediont, nem kinai, német. Biztos nem a legszuperebb, de azért meg vagyunk vele elégedve itthon. Vga bementen nem bírja a full-hd felbontást, az 1280x1024 érdekes módon még megy neki. A kézikönyv szerint hdmi-n tudná, egyelőre nincs mivel kipróbáljuk. Ez egyébként mennyire jellemző ez az lcd tévéknél? Gúgli se tud róla sokat. Tunerből van benne két analóg, pip-hez.
  • cloud.strife
    A 32P nem 100Hz-es.
  • Gabyee
    közbe van itt egy két versenyző:
    Pana TX32LX70 100Hz
    Sony KDL32P3000 100Hz
    ez a 100Hz nem tudom mennyire számít,a Sonyt nagyon dícsérik másutt ennyi pénzért(kb.130e)elég sokat tud
    az 1 év gari nem kevés?
    samukhoz 2+1 van