21171
LCD - Plazma
  • Norbi7
    Oké, szívesen!
  • Ombika
    Nincs DVI bemenet csak sima vga bemenet Samsung 40A656-oson?! :(
  • Scooby87
    köszönöm az infokat,de ezek alapján nem keressem meg őket....mivel tisztábban vagyok a modellek tulajdonságaival(ismerem is őket,mondjuk jelenleg samsung 37a656ossal nyomulok,de később lehet sonyra cserélek) és 1nap alatt megrendelhetem magamnak digitalplazátol vagy 220volttol,extremedigitaltól...igazándiből csak az x szériát szeretném majd megnézni élőben ezért érdeklődtem....

köszi mégegyszer.
  • aranarth
    Sziasztok! 32-colos LCD TV-t szeretnénk vásárolni a feleségemmel. A Full HD felbontásból semmiképpen, a 100 Herzes frekvenciából lehetőleg nem szeretnék engedni, mert bár jelenleg csak tévézésre és dvd filmek nézésére fogjuk használni, nem akarom 2-3 év múlva lecserélni a készüléket. A Sharp és a Sony a két „legszimpatikusabb” gyártó (vagy csak brand?), de a Sharp X20-asban és a Sony W4000-esben nincs 100 Herzes 32 colos, a Sharp XL8E-nek pedig csak az adatait ismerem, mert egy standon sem kötik TV adásra… Pedig nem mindegy, hogy melyik TV hogyan jeleníti meg a 4:3-at. Azt sem tudom, hogy melyik tudja az Mpeg4-et.
    Kedves Cifu! Tudnál nyugodt szívvel ajánlani olyan TV-t (természetesen lehet más minőségi gyártó is – esetleg Samsung A656?) ami megfelel a kritériumainknak? Illetve a fenti 3 (illetve 4) közül melyikről vagy a legjobb véleménnyel?
    Előre is köszönöm a segítséget!
    Aranarth
  • Neo92
    Sziasztok TV-zésre melyiket érdemesebb venni? Lcd, vagy Plazma Tv-t?
  • Norbi7
    Ja és persze megadják a 3 év teljeskörű garit!
  • Norbi7
    Szia!
    4024 Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. (Biki Hifi Shop)
    Ha a Piac utcárol mész lefele bal oldalt az elején van (Cool-lal szemben majdnem). Egyébként Sony és JVC termékek vannak. nagyon kicsi bolt, sajnos TV-ket élőben nem tudsz megnézni, mert nincs hely számukra, ha van valami elképzelésed akkor segítenek kiválasztani katalógusból, elmondják melyik TV mit tud stb. és ha kell 10% előleg ellenében lerendelik kb. 2-3 nap alatt jön meg, de lehet hamarabb is. Ja és szep. 30-ig szombaton nincsenek nyitva. (én múlt héten pont szombaton mentem volna :-)
  • Scooby87
    hol van a sony márkabolt Debrecenbe?
    mi van a közelében?
  • Norbi7
    Na ne ijesztgess, mert jövőhéten hozok el 2 db-ot is a debreceni sonycentrum boltból. :)
    és utána már vissza sem jön a kép, csak ha mondjuk kikapcsolod és utána be? mivel csak a kép megy el és a hang az marad az biztos hogy nem normális működésre vall, szerintem hívd fel őket ahol vetted mert ez szervíz lesz!
  • balla27
    sziasztok!mi lehet az oka,hogy egy sony 32 kdl l 4000-nek a képe kb10 perc után elmegy,csak hang van
    köszi?
  • athlon7
    Mi a különbség a 40U4000 és a 40S4000 között, mind tudás, mind ár??
  • Sir Quno Jedi
    Naugye.
  • poppe
    szép képe van, a többit leszarom :)
  • Sir Quno Jedi
    De az is kamu, remélem már felfogtad az eddigiekből! :D
  • poppe
    akkor megnyugodtam :)
    jó nekem az 50.000 is :)
  • [NST]Cifu
    Hogy teljesen haszontalan lenne, azt azért nem mondanám. A filmnézés tekintetében sok esetben segít, hogy a sötét jelenetek tényleg sötétebbek legyenek, a világosak pedig tényleg világosak. Bajban akkor van, ha világos és sötét részek is vannak a képernyőn, mert akkor a sötét részeken és a világos részeken is elvesznek a részletek. A LED háttérvilágítás lokalizációs dinamikus kontrasztja ezen egy picit segít, de egy 52"-os kijelzőn 96 régió még sajnos kevés. Marad a reménykedés az OLED-ben...
  • Sir Quno Jedi
    A dinamikus kontraszt parasztvakítás. Majd nézd meg, hogyan tűnnek el a finom átmenetek és a fehér közeli árnyalatok egycsapásra, ha dinkontrasztot tolsz rá. A kép színhelyessége sérül, ergó csak lámáknak jó, hogy villoghassanak. Hányás a végeredmény. Aki az ellenkezőjét állítja, anank javasoloma "digitális" mélyhangkiemelést és ekvalizereket a winamp-ban! (HAHA)
  • [NST]Cifu
    Nincs lehetőség, a megoldás külső MPEG-4-es DVB-T tuner (beltéri egység).
  • [NST]Cifu
    A Dinamikus kontrasztarány jó ideje semmit sem jelent. A LED háttérvilágítású modelleknél és a plazmáknál már megjelentek az 1.000.000:1, sőt 2.000.000:1 (Pana PZ85, PZ800 plazmák, samu A78x és A95x LED LCD modellek) dinamikus kontrasztok, de látványosan nem jobbak azért, mint egy "csak" 30.000:1 vagy 50.000:1-es LCD TV.

Számbűvészet, trükközés, vevőátverés, hazugság, kinek hogy tetszik.
  • poppe
    asztakurva :D dinamikus kontrasztarány: 1.000.000:1
  • athlon7
    Köszi!
  • hape60
    Helló mindenkinek! Tavasszal vettem egy Sony Bravia TV-t (KDL-32D2710), a nyáron kiderült, hogy a benne levő digitália tunerrel nem fogom a magyar digitális adást venni, mert ugyebár a TV-m MPEG2-t tud, az adás meg MPEG4-es lesz! Van-e valami lehetőség utólagos MPEG4-MPEG2 átalakító beépítésére, vagy marad a set top box, mint öreganyám 20 éves TV-jénél?
  • [NST]Cifu
    Az X sorozat (X4000, X4500).
  • [NST]Cifu
    Az X20E egy tavalyi felső-közép kategóriás FullHD modell, az S4000 egy idei belépő szintű FullHD modell. A kettő tudása kb. azonos, bár az S4000-esben ha jól rémlik van natív 24p támogatás, az X20E meg ebben elég gyenge. Tehát ha Blu-Ray filmeket is akarsz nézni, akkor inkább a Sony. Amúgy meg kb. azonos tudásúak, bár emlékeim szerint a Sharp-okban még mindig nincs magyar menü (bár az idei modellekben már talán lehet).
  • SD456
    Hi all!

Sony LCD TV-ből melyik sorozat a legjobb ?
  • athlon7
    Helló!

Egy gyors kérdésem lenne, melyik a jobb Tv: a Sony™ KDL–40S4000 vagy Sharp™ LC–42X20E LCD Tv?? Mindegyik ára: 250.000 Ft.
  • PLackó
    Vagy esetleg egy általában csak kábeltv-t néző családnak elég lenne mondjuk ez, a sima HD ready-s TV?
  • PLackó
    Üdv!
    130-140e Ft-ig keresnék 32"-os (82cm képátló) LCD tévét.
    Melyiket ajánlanátok ebben az árkategóriában?
    Vagy érdemes egy kicsit fentebb menni, és pl. ilyen FULL HD tévét venni?
    Milyen esetekben használhatom ki a full HD-t, mi az előnye?
  • teknősbika
    Nem hülyeség, de ezek az örök kérdések: ezt vegyem vagy majd a jobbat, úgyis lemegy az ára, elavul, stb. A fogyasztói-átbaszói társadalom hétköznapjai.
  • Norbi7
    Én is a héten veszek TV-t, Sony 32L4000, csak ready-s. Azon a véleményen vagyok én is, hogy mire tényleg szükség lesz a full-ra addigra azok is olyan árban lesznek, hogy nyugodtan lecserélhetem majd. Vagy ki tudja mi lesz addigra! :)
  • patiang
    Ezeket a full HD-s mozikra értettem.
  • patiang
    Most lehet, hogy hülységet beszélek, de filóztam a dolgon. Miért hajszolja szinte mindenki a legtutibb full TV-ket. Én sem vagyok persze különb.
    Kb 1 hónapja vettem egy 32"-os HD ready LCD TV-t, 130k-ért. Qrva jó a képe Sd-n is, DVD pedig fenomális. Felvettt anyagot szoktam nézni, tehát tulképp egy igazi full adást, ha lenne is nem tudnám élvezni. Mire nálunk mindennapos lesz, el fog telni egy csöpp idő. Sőt még a felvett, kapható filmek sem olyan számosak. S mire eljöve az idő, akkor én lehet, hogy OLED TV-t fogok venni.
  • Landro
    hello,
    érdemes LG 37LG5000-et venni 200e-ért?
    37LG5000
  • Guer
    nemhinném hogy jelentős külömbség van...
  • cloud.strife
    Na ennél drágább lesz. :D
  • Kimi23
    Itt egy ár viszonyításnak.
  • Gabyee
    Helló!
    A Sony új szériáját,azon belül is a KDL32-V4500-t mennyire látod jónak főleg DVD-re,analóg tv-re de a jövőre nézve HD adásra ill.BR-re vagyis mindenre?:)
    Olyan 170e körül van de többet nem akarok rá költeni...
    Tudom van ennyiért FullHD is de nem gondolom hogy olyan nagy különbség lenne ill.általában az emberek elfelejtik(vagy nem számít nekik)a fogyasztás.Sajna jóval többet fogyaszt egy Fullos.
    Köszi
  • [NST]Cifu
    Akkora nagy választék nincs 32" FullHD TV-kből. Samu LE-32A55x és A65x, Sony KDL-32W4000 és E4000 illetve a tavalyi Sharp LC-32E20.
  • rinpocse
    Mennyi lesz a 46-os?
  • Dante93
    Helló mindenkinek!
    A segítségeteket szeretném kérni tv vásárlásban.
    Egy 82 cm-es Full Hd Tv-t szeretnék csak azt nem tudom, hogy milyet.Leginkább filmnézésre,számítógépre csatlakoztatva használnám.
    Úgy 180-190-et tudok rászánni.
    A segítséget előre is köszönöm!