21171
LCD - Plazma
  • crish86
    Segítsetek légyszi most akarok venni tv-t, de nem tom melyiket LCD vagy PLASMA legyen, FULLHD sztem nem kellvagy is nem tom kihasználni, és még annyi hogy az adott tv.-n bellül milyet kellene ami jó max 190 e ig
    -Panasonic TH-42PX8 /plasma
    -Samsung PS42A451P1 / plasma
    Samsung LE40A551P2R
    vagy milyet tudnátok ajánlani
    LÉGYSZI SEGÍTSETEK!! KÖSSZ
  • Scooby87
    37a656os volt.....és panelhibás volt.
  • lowdog
    nem érted, úgyhogy én itt befejeztem.
  • cafe986
    Hello Guruk! 2 hete vásároltam egy 42-es lg3000 lcd tv-ét és a gondom a következő, bekapcsolás után lehet hallani egy viszonylag halk búgásta készülék hátuljából, persze ha feltolom a hangerőt akkor nem hallom, vagyis a hangerő növelésével nem hangosodik a búgás, de iszonyat idegesítő amikor pl csend van vagy kisebb hangerőn nézem. Segítség!!!! Kösz
  • Kimi23
    Hogy miért fizetne többet, az a garancia hossza, és nem más. Az Egyesült Királyságban pl. vehetsz 5 év garanciát is a tévéhez, persze jókora felárral. Azt meg mindenki eldöntheti, megéri-e neki.
  • lowdog
    nem azt mondtam, hogy az összes, hanem hogy ez az általános, de ne feledd, az egész beszélgetés onnan indult hogy vajon miért fizetne valaki többet ha meg lehet venni olcsóbban is? én csupán erre válaszoltam, persze egy kicsit túlozva...
  • Ombika
    Mivolt a baja az 32A656-osnak?
  • Kimi23
    Érdekes amit írsz, de akkor én hogyan kaphattam teljesen okés, a magyar forgalmazó által kibocsátott garanciapapírt webshopban vásárolt cuccomhoz, ugyanolyat mintha bármelyik multinál (nem márkakereskedő) vásároltam volna. Szerintem a Magyarországon forgalomban levő készülékeket, megfelelő garanciajeggyel nyugodtan viheti az ember szervizeltetni, nem fogják elhajtani. De pl Panasonic PX PZ szériás, itthon hivatalosan nem forgalmazott tv-t valószínűleg én sem vállalnék be, amihez ugyebár EU garancia jár.
  • las vegas
    Teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal,éljen a tiszta beszerzés biztos garanciával,dehát mindenki maga dönti el kinek mennyit ér meg a nyugodt alvás,nekem megérte hivatalos sony márkakereskedőtől vásárolnom és ezután is csak ilyen helyen vásárolok,még jó pár évnek el kell telnie mire az online kereskedőknél is minden rendben lesz garancia,levásárlás terén.De hozzáteszem itt is vannak már most is kivételek,de ezek vannak kevesebben.
  • lowdog
    jó tudni, viszont sok webshop saját importba hozza a készülékeket, így az áfával (és vámmal) sikerül jóárasítani a gépet. ez nem a hibaarány miatt probléma, hanem a garancia (plusz zárójelben "erkölcsi" oldala) miatt: az itthoni szakszervíznél nem feltétlenül fogod tudni érvényesíteni a garanciát, a kereskedőhöz kell visszavinned aki majd visszaviszi (jó esetben) oda ahonnan hozta, és elintézi a javítást. tehát így eleve hátrányból indulsz, ha még számla nélkül veszed akkor még rosszabb.

nem konkrétan a digitalplázáról vagy a másikról van itt szó, csupán az beszúrt hivatkozáson az volt az első kettő a sorban, így azokat említettem példaként, tehát bármelyik másik webshopról lehet szó - valahol le kell szorítani az árat, és biztos hogy nem a gyártó és nem a kereskedő terhére lesz. no de akkor kiére?
  • Scooby87
    egy valamit jó ha tudsz minden tv-t legyártanak és egy központi raktárba kerül onnan szét minden boltba....legyen az webshop vagy márkakereskedés.....ergo itt is ott is ki lehet fogni a rosszat....

értem én a szöveget ,de miért pont a digitalplazával van bajod....amikor az totál korrekt cég akkár csak a 220volt(és nem reklámozni akarom a boltot,mivel 2 rossz tv-t is küldtek ki tölük ismerösnek,de partnerként másnap szónélkül cserélték sztem ez totál korrekt)Nekem is volt bajom a 37a656ossal és a pénzt kértem helyete és vissza is kaptam maradéktalanul másnap amint visszaküldtem a hibás tv-t)

szerintem a márkaboltban sem lesz jobbfej az eladó és ott is belehúzhatsz a rosszba.....csak annyi elönyöd lehet,hogy kicsomagolhatod,de akkor sem biztos hogy elöjön a hibája rögtön.
  • lowdog
    olvasd át még egyszer a hozzászólásokat mondjuk 7253-től és tedd fel ismét a kérdésedet, ezúttal személyeskedés nélkül, és szívesen válaszolok ha valamit nem értesz.
  • Scooby87
    digitalplaza miért nem jó?...

na erre leszek én kiváncsi......fejtse ki a nagyon okos kolléga.
  • lowdog
    akkor rendben :)

"engem aztán baromira nem érdekel"
    csupán ebből a megnyilvánulásból következtettem, hogy valami nincs rendben, hiszen ha nem érdekel, minek kérdezted, de ezek szerint tévedtem!
  • Kimi23
    Abszolút nem sértődtem meg, csak kifejtettem a véleményemet, és nem zavar ha Te másképpen gondolkodsz erről mint én.
  • lowdog
    nem kell megsértődni, ha jól emlékszem Te tettél fel egy kérdést amire választ kaptál... vagy minek kérdeztél egyáltalán ha nem vagy kiváncsi a másik véleményére?

én inkább ráfizetek kicsit és választom a nagyobb biztonságot és igényesebb szolgáltatást. ennyi.
  • crish86
    HELP!!HELP!!HELP!!
    Segítsetek légyszi most akarok venni tv-t, de nem tom melyiket LCD vagy PLASMA legyen, FULLHD sztem nem kellvagy is nem tom kihasználni, és még annyi hogy az adott tv.-n bellül milyet kellene ami jó max 190 e ig
    -Panasonic TH-42PX8 /plasma
    -Samsung PS42A451P1 / plasma
    Samsung LE40A551P2R
    vagy milyet tudnátok ajánlani
    LÉGYSZI SEGÍTSETEK!! KÖSSZ
  • Kimi23
    Vettem én már selejtes műszaki cikket "nagymúltú és elismert" áruházban, és kifogástalant neten keresztül. De nem akarok általánosítani, mindenesetre nem vagyok a saját pénzem ellensége, és nem fogok 1 év plusz garanciáért tízezrekkel többet fizetni. Akinek meg igénye van rá vegye ilyen helyen a tv-jét, engem aztán baromira nem érdekel.
  • lowdog
    akkor vegyél tévét a nagymúltú inter hifitől vagy a szintén ismert ÉS elismert digitalplázától, nekem mindegy :)
  • Kimi23
    Nem hiszem hogy egyről beszélünk...
  • lowdog
    mondjuk aki azt mondja hogy nem bízik a csomagtartóból számla nélkül értékesítő szürkeimportos áfacsalókban és inkább kicsit többet kicsenget de az jólegyen?
  • Kimi23
    Értem én, de most komolyan, ki az aki ott veszi meg 379991 Ft-ért?
  • Klemice
    de ő hivatalos árat mond.. sony márkabolt
  • Kimi23
    330e a W4500
  • cloud.strife
    40W4500 360e körül van mostanában és 100Hz, DLNA, 50 000:1
  • cloud.strife
    Semmi.
  • athlon7
    Hali!

Valaki tudna erre válaszolni: "Mi a különbség a 40U4000 és a 40S4000 között, mind tudás, mind ár??"
  • Klemice
    köszönöm
  • Ombika
  • [NST]Cifu
    Bemész a Kácsa-Audio-hoz (vagy valamelyik más audio-videó kábelkészítő céghez), és csináltasz egy 7.5 méterest. ^^
  • [NST]Cifu
    Miért rontana? Digitális átvitel. Ha persze gagyi a kábel, akkor ront. De akkor függetlenül attól, hogy most DVI-DVI vagy HDMI-HDMI...
  • Ombika
    JAh felre ovlastam sorry! :)
  • Ombika
    Nalam 3 meteres jart,kizart,hogy csak 10 meteres lenne! :)
  • Klemice
    ?
  • Ombika
    Kizart nalam 3 meteres jart!
  • Klemice
    5 méternél hosszabb hdmi-hdmi vagy hdmi-dvi kábel kellene de csak 10 métereseket látok itthon
    7.5 méteres nem jutott el itthonra?
    mekkora a jelveszteség ilyen hosszúságnál?
  • Ombika
    Samsung 244T-nel ilyet hasznaltam,de ez nem ront a minosegen,mintha HDMI-HDMI lenne?! Irtam 1 privit!
  • [NST]Cifu
  • Ombika
    Igaz uj vga-kon mar az is van! :)
  • r4pt0r
    Nincs. Nagyon ritkán látok DVI ilyen nagy TVken. Ott van helyette a HDMI szinte ua.