21171
LCD - Plazma
-
#7317 Akkor úgy néz ki, hogy Samu lesz, bár inkább Sony-t vagy Sharp-ot akartam venni. -
r4pt0r #7316 Hát ha már veszel valamit nme árt ha ismered is. XD -
#7315 én is arra gondoltam, ezek szerint tudja a tévém? :D
nofene, na majd utána járok :) -
r4pt0r #7314 Kicsit bővebben? :D nem 2 tuneres ha arra gondolsz az tény. De nem is kell manapság amilyen műsrorok vannak. :D -
#7313 tudom, de nem olyan pip mint régen :D -
r4pt0r #7312 hát én a kép a képbenre gondoltam. :D -
#7311 a pip szerintem nem az a pip amire ti gondoltok -
r4pt0r #7310 40a656ban van pip. -
#7309 nekem olyan samum van, de asszem pip nincs benne
amúgy #7287 -
#7308 Hali haver kérdését továbbítom^^:
"helló srácok! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy 100körül szeretnék venni lcd tvt vagy ún. monitor-tvt. A számítógépemet szeretném összedugni a tv vel ill. monitor tvvel (VGA Gigabyte GF 8600 GT 256 DDR3) iylen tipusú a videókártyám. Én egy samsung a330j ben (mint lcd tv) vagy egy samsung t220HD ben(mint monitor-tv) gondolkoztam, de ha más ötletetek is lenne szívesen fogadom. Segítségeteket előre is köszönöm!"
-
#7307 Már kicsit körülnéztem és ezt a kettőt találtam:
Sony KDL–40S4000 és Samsung LE–40A656 LCD Tv, mindkettő 240.000 Ft-ért. A Samu kicsivel többet tud (100Hz) és azt olvastam, hogy PC Monitornak is jobb, mint a Sony. Ti melyiket ajánlanátok?? Bár ha van ötlet másik Tv-re, az is érdekel. :) -
piamania #7306 Nem én fizetem hanem tesóm,olyan 100-120E Ft. -
#7305 miért nem azt írod be,hogy mennyi pénzt tudsz rá szánni max?
Én is láttam jó áron egy 40-es Samut Electro Worldben
Aztán itthon nézem a típusát pontosan és látom,hogy több mint 2 éves modell...
Tescos raktározásról,árumozgatásról meg inkább nem beszélnék... -
piamania #7304 Eldöntöttük,megvesszük a Toshibat.Még egy kérdésem volna.A közeljövőben egy Xbox360-at is vennénk,ugye mivel van HDMI csatlakozó,ezért össze tudom kötni majd ezzel a tv-vel?
Amúgy ha vkit érdekel,akkor HD-Ready-s tv, -
piamania #7303 Ezek vannak most akcióban az tescoban. -
#7302 Valaki, légyszi! > #7296 -
#7301 Sony-t, Samut nem is néztél?
A 3 kozul a Toshiba. -
piamania #7300 Szóval akkor melyiket? -
#7299 az sem fullHD! -
#7298 Ahogy nézem a Toshiba FULL HD lehet, a másik kettő csak HD Ready. Én a Toshiba-ra voksolnék a 3 közül. -
piamania #7297 Hello!
Mi is TV-t szeretnénk venni.Igaz,most beírnék 3 alternatívát,amit kinéztünk,hogy melyiket ajánlanátok.
Toshiba 32AV500P LCD TV
-képátló: 82 cm
-kontrasztarány: 20000:1
-fényerő: 500 cd/m2
-8 fajta képformátum állítás
-Full 10 bit-es processzor
-integrált jelerősítő
-aorduplázó, Pixel Processing IV
-Toshiba hangrendszer 2x25 W
-SRS WOW térhangzás
-HDMI/PC/Scart/Kompozit bemenetek
Panasonic 32LE8 LCD TV
-Felbontás: 1366*768
-S-video bemenet
-8 ms válaszidő
-5000:1 kontrasztarány
-2x HDMI bemenet
LG 32LG3000 LCD TV
felbontás: 1366*768
-fényerő 500 cd/m2
-rejtett hangszórók
-SRS TruSurround térhangzás
-S-video csatlakozó
-15000:1 kontraszt
-8 ms válaszidő
-3x HDMI
Erről a háromról lenne szó.Ezek HD ready tv-k?MErt az újság nem írja.
Inkább a Toshiba és az LG között vacilálunk.KÖszi szépen a segítségeteket és bocs,hogy ilyen hosszú lett. -
#7296 Helló!
Tv-t szeretnék venni, de gondban vagyok nem tudom milyet vegyek. Tudnátok ajánlani Tv-t, nem muszáj csak 1 fajtát, a lényeg, hogy a kritériumaimnak megfeleljen!. Amire használnám: Blu-Ray és DVD Filmek nézése DVD Lejátszóról (HDMI) és PC-ről (HD4850 PCI–E VGA), sötétített és világos szobában egyaránt. Ezenkívül PC Monitornak, főleg Netre és Játékra (szintén HD4850 PCI–E VGA).
Amit tudjon a Tv: FULL HD 1080p, 40" méret, Natív 24p, HDMI v1.3, PC Csatlakozó, PIP! Kb. 200 ezret szánok rá, max. 240 ezer.
A Sony-ról, Sharp-ról és a Toshiba-ról sok jót hallottam, igaz a Samsung-ról is, de eddig nem tudtam hasra esni se a Samsung-tól, se az LG-től. (nem fikázni akartam, előre is bocsi, csak rossz tapasztalatok) Bár lényeges, hogy PC csatlakozási problémái ne legyenek!
Köszi előre is a segítséget! -
#7295 JAh nekem nem digim van! :) -
Inquisitor #7294 Valaki hozzáértő nem tudja, mekkora esélyem van DVI/DVI összekötés működtetésére egy Samu LE27T51B esetén, ha a számítógép is HDCP-s?
Van aki szerint nem megy, van aki szerint csak 1280-at tud ... semmi konkrétat nem leltem :( -
#7293 a diginek amúgy is szar a tv adása, arról nem a tv tehet...
sajna nincs a másik szobában egy w4000 (inkább egy x szériás lenne ha már sony), szal erről a szakikat kérdezd inkább :) -
#7292 Kifejtenetek bovebben,h miert olyan szar es miben jobb a mondjuk sony w4000 -es? -
#7291 nekem ráadásul digikábeles tévém van, gondolhatod... lassan be kéne üzemelni a régi tévét a hálószobába, mert nézhetetlen a máónika só :D -
#7290 Na én meg közben közelebbről megvizsgáltam egy 656-os Samut és azt kell mondjam nem rossz. Kivéve az SD adások, stb, na abba meg se közelíti a Bravia-kat. Nem is értem. De komolyan. -
Gabesz026 #7289 Köszi a választ közben azért én is keresgéltem róla infókat meg a yutubon is néztem róla videót nagyon tetszik nekem is meg is rendeltem. :) -
patiang #7288 Az gépem nem samu, de azon szinte semmit sem kellett beállítani a számgéphez. Sőt az xVid, s az SD adás is jobb, mint az előző 100Hz-es JVC crt TV-nél. Pedig annak is nagyon frankó a képe. -
#7287 nekem ilyen van csak 40-es, tökéletesen elégedett vagyok vele :)
tv adások meg xvidek szarok, de a dvd meg a hd filmek nagyon szépek rajta, de én főleg monitornak használom játékra, arra meg tökéletes :) -
Gabesz026 #7286 Bocsi nem jó a link!
http://www.220volt.hu/Samsung+LE-37A656 -
Gabesz026 #7285 Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni erről a TV-röl hogy szerintetek milyen és hogy megéri-e az árát.
http://www.220volt.hu/Samsung+LE-37A656 -
#7284 Helyesbítek :)))) Bármilyen HD jelnél ez van sajnos... :( -
#7283 Helyesbítek:
Akár DSUB-on, akár HDMI-n keresztül kötöm rá, amennyiben a háttérvilágítást lejjebb veszem a 10-es (amúgy maximum) értéknél, hallatszódikg egyfajta zúgás, szinte alig észrevehető, leginkább akkor hallható, ha a tv hátához tartom a fülem, de éjszaka, amikor nagyon nagy csend van, hallatszik.
HDMI-n ha 1080 60Hz helyett 50Hz-es jelet küldök, akkor sokkal kevésbé hallatszik, sinte egyáltalán nem.
Ez most ilyenkor mi lehet? Esetleg a vga kártyától lehet ilyen jellegű "zaj" ? Mert mást ha rákötök, nem hallatszódik, ha eddig jól érzékeltem... -
#7282 Egy érdekes, de annál idegesítőbb dologra lettem figyelmes:
akármelyik hdmi bemeneten jön a jel ÉS ha le van véve a háttérvilágítás 10 alá akkor van egy alig hallható zúgó hang... ez másnál is előfordult? felbontástól nem függ, most még abban reménykedek, hogy talán a kábel... de érdekes, hogy csak a hdmi bemeneteknél van ez, más bemenetnél nem. Mi lehet a probléma? -
#7281 ez miért csak HDMI2-nél működik amúgy?? -
r4pt0r #7280 Nevezd át a csatornát pcre és nem lehet majd állítani ami nem kell. -
#7279 Őőő, közben utánaolvastam és megtaláltam a megoldást - HDMI bemenetnek megadtam a PC-t és ilyenkor nincs semmi képjavító áramkör - máris tökéletes a kép :) Persze lehet, hogy simán játszogatással jobbra be lehetne lőni, de nekem egyelőre elég így is! -
#7278 Sziasztok, végre HDMI-vel rákötöttem a PC-t az a656-ra és elég gány lett a képe...
Please, írjátok már le, hogy kinek milyen beállításokkal néz ki normálisan, eddig kb. erre jutottam:
- HDMI 2-re van kötve
Üzemmód: Normál
Háttérvilágítás: 7
Kontraszt: 95
Fényerő: 40
Élesség: 0 (hogyhogy ezt lehet állítani??? Alapból 50-en volt - katasztrófa PC-nél...)
Árnyalat: 50 - 50
RÉSZLETBEÁLLÍTÁSOK:
Fekete b.: Ki
Din. Kontr.: Ki
Gamma: 0
Színköz: Auto
Fehéregyensúly: 25 25 25 25 25 25 (szerintem ez sem az igazi így)
Bőrszín: 0
Éljavítás: Ki (ez is szar ha be van kapcsolva)
KÉPOPCIÓK:
Színtónus: Normál
Méret: csak pásztázás (ha nem ezt raktam be, akkor nem volt 1:1 pixel mapping)
Dig. Zajcsükk.: Ki
HDMI feketeszin: Normál (Low-on katasztrófa volt)
100Hz: Ki
Csak azt nem vágom, hogy ha HDMI-n jön a jel, akkor miért lehet ennyi dolgot állítani? Vagy másik HDMI-be kellene dugni ha PC-ről jön a jel?