21171
LCD - Plazma
  • piamania
    Akkor ez mák,mivel pont egymás mellett van a kettő:)
  • Klemice
    tecsóban el van árazva 5000ről 3000re 2 méteres hdmi-hdmi és dvi-hdmi átalakító egyben :)
    ha meg tudod oldani hogy laptopot vagy gépet odaviszed a tv mellé akkor oké a hossz
  • poppe
    csak kábel kell hozzá, dvi-hdmi vagy hdmi-hdmi attól függ a videókártyán milyen kimeneted van. nem lesz olcsó mulatság :)
  • piamania
    HEllo!

Megvettük a Samsung tv-t.Lenne egy hülye kérdésem.Ha összeakarom kötni PC-vel,akkor csak kábel kell hozzá?Vagy kell lennie a pc-ben tv-tunernek?Köszi szépen
  • Tomy Lee
    Grundig vision 3-as lcd 89e.ft-ért megéri?90k-m van semmi több tv-re:)
    Vision 3
  • The Fugitive
    Üdv emberek!
    Egy hozzáértő segítségét szeretném kérni! Elszántam magam egy LCD tv vásárlására, viszont pár dologban nem vagyok biztos, illetve segítség kellene. CSAK pc-vel lenne összekötve, filmnézésre lenne használva. (xVid, DVD, HD mkv) körülbelül 250k-t szánnék rá, ha olcsóbb, az előny, ha drágább valamivel, akkor átgondolom a dolgot.
    Az üzletben, ahol nézelődtem, a FULL HD tv-ket ajánlgatták, mondván hogy az 1920x1080-as felbontás mégiscsak szebben néz ki, mint az 1366x768.
    A kiszemeltjeim pedig:
    Toshiba Regza 42XV500P ~200k
    Philips 42PFL7603D/10 ~250k
    Sony KDL-40W4000 ~270k
    A honlapon utánanézve Toshibánál egyáltalán nem találtam infót a PC-vel összekötésről, a másik kettőnél pedig ha pc-vel kötöm össze, 1024x768-as felbontást kapok. Namost ez mennyire igaz? mert egy Full hd-s tv-nek illene tudnia pcvel is az 1920x1080p-s felbontást.
    Illetve azt is olvastam valahol, hogy ha pc-vel vannak összekötve az LCD-k, akkor a képjavító technológiájukat nem lehet használni, nem lehet 100Hz-t használni, stb. Ezekszerint ha én csak pcvel kötném össze, akkor nem is lényeges, hogy milyen képjavítók vannak a tvben, vagy hogy 100Hz-es-e vagy sem?
    Ti mit ajánlanátok ebben az árkategóriában, kihangsúlyozva azt, hogy csak és kizárólag PC-vel lenne összekötve, és leginkább filmnézésre lesz használva, később játékra is.
    Még mielőtt elfelejteném, HDMI kimenetes 8800GT videókártyám van, tehát szimplán HDMI-n keresztül lenne összekötve a géppel!
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • rayman2003
    Hello
    Sok forum lapozgatás után ezt a két tv néztem ki:
    32LG6000
    32a551
    Én sima analog tv adást néznék és pcnkeresztül divx és pc-s játékra később xbox360ra is használnám.
    Én 2,5m nézem tv-t.
    Melyiknek szebb a képe tv-adásnál, divxnél és játéknál?
    Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
    Ilyen méretben érdemesebb Full-HD-t venni?
    Mert nekem azt mondták ilyen méretbe nem számít a full HD elég a HD-ready.Ez igaz?

A SAMSUNG 32A551 tudja 24p-t?
    Letudok vele HD filmeket akadás nélkül?
    Mert valahol azt írják tudja 24p-t máshol meg hogy nem tudja akad a HD Blue-Ray film.
    Most melyik az igaz valaki meg tudná mondani.
    Plzzz help!!

Előre is köszönöm a segítséget.
    Üdv.
  • alma2
    hm, szamomra vegre egy tetszetos elemzes, valami hasonlot probaljatok osszehozni kedves cikkirok ha valami ujat kaptok a kezetekbe :)

Samsung LE40A786 Review
  • kifli
    hd kell mert filmeket hd-ben fogom nézni gépról
  • SD456
    Hi!

Maximum 200e Ft. KB 32"-ra gondoltam úgy hallottam 200ért már van ilyen méretű aminek jó a képe.
  • alma2
    Ma jartam electroworldben, szemugyre venni a tv-ket.
    Egymas melle volt teve egy ledes meg egy sima lcd. Az oke, hogy mindenki a feketeert van oda, de sose beszel senki a feher kozeli szinekrol. Egy noci arcat eros fennyel vilagitottak koncerten.
    Az is sokkal szebb dinamikusabb,feherebb, csillogobb volt a ledes eseteben, a masiknal sokkal homogenabb maradt az arca.
    A lenyegre terve, a 37" a656-os mellett ki volt teve az uj 37lg7000, ami elsore szimpatikusabb volt. Hasznalhato infot nem is talalni meg nagyon rola, az ara is kb huszezerrel a samsung ala volt belove. Valaki valami osszehasonlito tesztet talalt mar rola ?
    100Hz 24p 1080p stb alap, amit mondtak meg, hogy blutooth kapcsolattal is lehet ratolni kepeket, eljen :)
  • [NST]Cifu
    Akkor szerintem felesleges FullHD... Hacsak nem a HDTV-re készülsz...
  • kifli
    tvézni kellene :) de szerintem néha átviszem majd gépet is egy kis játékra :)
  • [NST]Cifu
    Túl sok ilyen nincs még a piacon. Sharp 32X20E (tavalyi modell), Samsung LE-32A55x és A65x sorozat (az A65x jobb elektronikát és panelt kapott), Sony KDL-32W4000 és E4000 (az E4000 egy decens "képkeret" kávát és külsőt kapott), meg az LG 32LG5700.

Mire akarod használni? A Sony TV adásra elég decens tunerrel bír, és relatíve korrekt hanszórói vannak. Amúgy kb. hasonló tudásúak.
  • R0sc0
    32-es FullHD tv-krol mit gondoltok? Melyen tvket ajánlanátok? Gondolkodok a 32 FulLHDn, de nem sok infot találtam róla a neten. Nagyon halas lennek ha valakinek mar van tapasztalata egy-egy tvrol.
    üdv,
  • [NST]Cifu
    Mire akarod használni? Plazmánál ott van a ghosting jelenség, ami miatt ha elsötétített szobába használod, nem annyira jóak. Ha konzolra vagy PC-re szánod, akkor inkább LCD TV.

Sony KDL-40S4000, Samsung LE-40A55x vagy LG 42LG5000.
  • [NST]Cifu
    Ez baromság. Ugyanúgy jó egy LG vagy egy Sony TV is...
    A kérdés inkább az, hogy mekkora képátló kell, és mennyi pénzed van rá...
  • Pimpedli
    KDL-32W4000-n eddig mosódást nem tapasztaltam még én sem.
  • r4pt0r
    Semmilyen mosódást nem tapasztaltam még, multiban meg tv adást nem szabad nézni, mert lehet pont a samu nál volt szarul elosztva.
  • bab66
    sztok, most izgultam rá én is az LCD-re és beleszerettem a samu 656-ba igaz a 37-be, no vettem a fáradságot és járjuk körbe a témát. felénk nem volt 40-es és nekem az menne a szemem színéhez. régebben sony párti voltam TV-ben de 4 éve egy 82-es Samum van a 40g vinyós fajtából szép képpel hiba nélkül. így a samu érd. az egyik múltinál ráleltem és gyönyörű!!! de azért nézzük a többit hát közel hozzá vigyorog egy w4000-es Hmmmmmm... a samunak feketébb a színe mintha kontrasztosabb is lenne persze jobb a dn.kontraszt. de a színei túlnyomottak a sonyhoz képest, azért a samu mégiscsak szebb egy kicsit a színt meg majd levesszük.. , egyszer csak egy gyors csata jelenet és mosódik kép a sony 50hz- és ott nem a tv2 meg főrtelem a samun amott türhető. csak rosszul láttam a mosódást vagy a samu tényleg zavarba jött???? akkor ha aw4500-at venném az gondolom egyforma tudású lenne csak jobb minőségbe?? valaki látott márw4500-at. kérlek válaszoljon aki ért hozzá!!!
  • kifli
    te térjünk vissza arra hogy milyen tévét ajánlotok 100cm körül 200-250e-ért :)
  • r4pt0r
    Telek, lakás ez a 2 legdrágább de a legjobb is. :D
  • kifli
    lakás :)
  • Klemice
    manapság mi jó befektetés? :)
  • Norbi7
    Xbox-ot simán hozzá tudod majd kötni. Sajnos TV egyáltalán nem jó befektetés :), de sztem amennyiért adják jó vétel.
  • kifli
    ja és mindegy hogy lcd vagy plazma 200-250-e van rá de inkább 200
  • dbala
    200.000 Ft
  • piamania
    Vki válasz?
  • kifli
    csoki!
    Tudnátok nekem ajánlani valami jó kb 100-cm-es tv-t? Fontos a jó ár érték arány!
  • SD456
    Hi all!

Valaki tudna nekem ajánlani Samsung LCD TV-t ? Xbox 360-hoz használnám. Úgy hallottam Xbox 360-hoz Samsung TV a legjobb választás.
  • piamania
    SZóval akkor jó befektetés lenne ez a TV?A másik kérdésem,hogy tudok majd hozzá kötni Xbox360-at?KÖszi
  • Klemice
    nekem ilyen van vagy 3 hónapja
    semmi baja nincs, jó vétel volt
  • Szasza20
    Sziasztok
    Mi a véleményetek erről?
  • cloud.strife
    Igen. A 40S az nem a A656 szériával van paliban. Én 40W ajánlanék az Mpeg4 tuner és a WCG panel miatt is. Igaz az drágább... :(
  • Klemice
    mondd mennyi az ára
  • dbala
    Hello.
    Olvasom, hogy a toshiba TV-nek csúny a képe, másnak is ez a véleménye róla?
    Én ezzel szemezek: Toshiba 42XV500P
    Ha valaki tud jobbat hasonló árban azt szívesem venném.
  • leventei88
    ezt a tvt néztem ki én is magamnak, csak a "kistestvérét" a 26 colost!
  • piamania
    NA Toshiba kilőve,csúnya a képe.
    Viszont találtunk egy Samsungot.Ehhez mit szóltok?

Samsung LE32A330

HD Ready LCD televízió Méret: 32" (82 cm) képátló Képarány: 16:9 Felbontás: 1366 x 768 pixeles Dinamikus kontrasztarány: 8000:1 Látószög: 178 fokos Válaszidő: 6ms CCFL háttérvilágítás 1 tuneres PIP (HDMI üzzemódban) Teletext Level 1. 5 1 analóg tuner NICAM/ A2 sztereó SRS Trusurround Teljesítmény: 2 x 10W Csatlakozók: 2db HDMI bemenet, Kompozit bemenet, Komponens bemenet 1db Scart csatlakozó Asztali talp tartozék Méretek talppal (Szé x Ma x Mé mm): 874 x 577 x 291 Méretek talp nélkül (Szé x Ma x Mé mm): 874 x 531 x 81 Súly: 13, 4 kg
  • r4pt0r
    Az S Sony szerintem nem egy kattegória a Samuval, max W4000est néz Sonyban az kb egy szint.
  • athlon7
    Cloud szerinted melyik lenne a jobb választás: Sony KDL–40S4000 vagy Samsung LE–40A656??