21171
LCD - Plazma
-
Tomy Lee #7397 Sziasztok!
Miért nem tudok pc-röl nagyobb felbontást állítani tv-mre mint 1024×768?
1366×768-at pedig tudja a tv csak azt írja,hogy hatósugaran kívül.
Köszi ha kapok help-et.. -
Norbi7 #7396 Nekem R51B-m volt és ő sem tudta megjegyezni, legalábbis nem jöttem rá ha igen. -
#7395 CSő!
Van egy Samsung LE-26S81B tévém, hogyan tudom azt beállítani,hogy mindíg a PIP-ben szóljon a hang és ne az alap képen? Mindíg beállítom,de mindíg elfelejti:D -
#7394 Jah addig a megmaradt ratyik lesznek kb marciusig, mert addig senki se szallit! :) -
kemgyuri #7393 ja és szerintem a toshiba lcd-nek szuper a képe, én is most vettem egy 32"-os, és karácsony után ha lemennek az árak tervezek egy 42"-os full hd-t is a nagyszobába. És szerintem nem elhanyagolható, hogy 2*25 Wattos hangcucc van benne, ami a Samuk és Lg-k 2*10-sét magasan veri. Én nem mindig kapcsolom be a házimozi rendszert, ha éppen egy elkapott klippet akarok meghalgatni a vizión. -
kemgyuri #7392 figyu hitch.
dvi-hdmi kábelnél a tv-t monitoként használod, ezért hangot nem kapsz. Ahhoz, hogy a tv-t önálló monitorként használd a videókártya beállításoknál a "klón" beállítástahsználd. Ja és ha a kép akadozik, először is szedd le a videókártyádhoz a legfrissebb drivert, mert nekem is ez volt a problámám és az segített -
#7391 Hi all!
Mi a véleményetek a Samsung - LE-32A551P2R -ről ? -
Tomy Lee #7390 Miért nem tudom a felbontást beállítani mikor Pc-röl használom??
Miért teszi alapból 1024×768-ra mikor ez abszolúte nem passzol egy 32"-os 16:9-es képarányu tv-hez
Sok felbontásra + ilyet ír,hogy "hatósugaron kívül":((help!! -
#7389 40 colos
elnézés a tripla post-ért -
#7388 helyesbítek 0 colos samsung 5ös széria 230 ezer -
#7387 32es full HD-t kapsz 200 körül ami 81-2 centis
106 centis full hd kategóriát ilyen árban szerintem elfelejtheted -
#7386 ja meg engem nem csak lcd hanem plazma is érdelkelne -
#7385 nekem is punt ugyanilyen paraméterekkel rendelkező kéne vagis 100 cm +-6cm -
dbala #7384 Hali.
200eFt körül milyen LCD TV-t lehet venni? Légyszi segítsetek, de lenne pár kritérium aminek örülnék, full HD és 106cm-es képátló, a kontrasztról és a fényerőségről nem tudok mit mondani mert nem tudom melyik milyen, ezért is szeretném a tapasztaltabbak tanácsát kérni. -
Norbi7 #7383 Oké, köszi! -
Grizzly4x4 #7382 Hali lehetőségem nyílt venni egy Thomson 107 centis plasma tv-t 130000 Ft-ért. Vadi új egyik ismerősömnél van most, mindenképp elmegyek megnézni mert fogalmam nincs hogy sima hd-ready vagy full hd-s(ha egyáltalán plazmából van ilyen?) Mindenesetre szertném megkérdezni hogy mit gondoltok a magáról a plasmáról és szerintetek milyen a minősége egy ilyen thomson plasma tv-nek és hogy ez megér-e szerintetek 130k-t. A Tv elvileg teljesen új modell még szerintem ma este megnézem addig légyszi ha valaki tud irjon nekem választ előre is köszönöm! -
antigua #7381 sziasztok !
Most szeretnék venni egy nagy képernyős tv-t és ezzel kapcsolatosan lenne egy-két kérdésem. Igaz-e hogy a plasma jobb választás mint az LCD akkor ha az ember kisebb felbontású filmeket, műsort akar rajta nézni
( divx, xvid és társai)no meg a tv adás???
Úgy tudom hogy a gyári DVD5 sem éri el az 1024*768-as felbontást mely ma már alap követelménye a tv-knek. Tehát attól tartok és nem alaptalanul, hogy a nagyfelbontású LCD-en (1366*768)a divx,xvid,tv anyagok, de még talán a DVD5 is rosszabb képet fog adni mint a hagyományos tv-n mivel annak a felbontása jóval alacsonyabb az előbb eliteteknél.
Kérlek segítsetek e témában, esetleg link mely technikailag is
eligazítana engem.
-
csabika6630 #7380 Hello rég jártam erre, van egy LG 37 LC51 tv-m.
Ha játszok vele pc-n és 1280*720-ra állitom a felbontást, akkor szétcsúszik a kép. Ennek mi az oka?
PS3-mat vagy xbox360at szeretnék venni, csak jó lesz valamelyikhez nem? -
r4pt0r #7379 Van benne elvileg egy fémlap és azokba megy a csavar, ás ez tartja meg nem a műanyag. -
Norbi7 #7378 Sziasztok!
Egy Samsung LCD-t akarok a falra tenni és az lenne a kérdésem attól aki vett már falitartót, hogy csavarokat adnak a TV tartóhoz való rögzítéséhez is vagy csak a tartó falhoz való rögzítéséhez? egyébként kicsit tartok hogy nem bírja a tv hátulja, hiszen műanyagból van, nyugtassatok meg lécci hogy bírja! :) -
hitch #7377 köszi az sikerült.de még mindig játéknál néhány mp-re elmegy a kép.ha netezek vagy filmet nézek a tv-n akkor nem csak játéknál.valaki más nem tud segiteni mi lehet a gond? -
#7376 köszönöm válaszod, igazábol rákötném a gépemre és hd filmeket néznék, illetve talán majd egy boxra vagy egy wiire ruháznék be! -
#7375 Értem, köszi. Viszont a neten ahogy néztem az árakat az U mindenhol drágább egy 20-30 ezerrel az S-nél, na mind1. -
#7374 Utolsó infónk szerint ugyanaz a 2 tv. Vmi csatlakozásbeli különbség, meg a design a difi.
32S4000+dvd+vezetéknélküli füles 149 990Ft
www.sonycentrum.hu
-
piamania #7373 nekem játéknál nem volt gond.Hang megoldás,dugd be a tv-be a hangfalad csatlakozóját. -
hitch #7372 sikerült meg minden de hang még mindig nincs a tv-n és a játéknál 10mp-enként elmegy a kép és utánna jön vissza.
mit csináltam rosszul?
-
piamania #7371 KÖszi.MEgvan. -
r4pt0r #7370 De lehet menüben a hang almenüben ki lehet választani minek legyen hangja. Főkép vagy alkép. -
piamania #7369 Ha jól értelmezem,akkor a tv-n nem látod az ikonokat,csak a hátteredet.Igaz?Nekem is ez volt a gondom,de csak egy sima restart megoldotta az egészet. -
hitch #7368 Sziasztok.ma vettem egy hdmi-dvi kábelt.nagyon jó kiadja a képet is meg minden csak hogyan lehetne azt megoldani hogy 1 képernyon adja ki az ikonokat meg a start menűt mert ugy van hogy van egy sima 19 colos monitorom és ott mindig át kell nyulnom a másik oldalra a képernyőnél hogy lássam a kurzort is de ott nem látom az ikonokat meg a start menűt.valaki tud segiteni.
a választ elöre is thx. -
piamania #7367 Jah és még vmi.PIP-nél nem lehet hangot adni az adásnak?Mert nálam nincs neki. -
piamania #7366 Srácok!
Köszi a tegnapi segítségeteket,ma megvettem az átalakítót.NAgyon állat tv-n keresztül netezni.Már csak egy billentyűzet hosszabbító kábelt kéne vennem, és akkor nem fájdul meg a nyakam.:)Ezer kössz mégegyszer.Jah és igen,így már működik a PIP is. -
Tomy Lee #7365 Megis van,elhoztam és sz.tem nagy vétel volt!Szép kép,szép design olcsó ár(Made in Europe hálistennek:)
Viszont abban kérnék segítséget,hogy milyen progival lehet összehozni azt,hogy csak a tv-n legyen kép ha pc-röl megy és elszeretném érni a full felbontást is de a windows alapból 1280×800-nál többet nem enged.
Köszi! -
#7364 Helló!
A Sony KDL–32S4000 vagy a Sony KDL–32U4000 LCD Tv a jobb?? -
Tomy Lee #7363 Ne elmegyek érte holnap,megveszem.Állítólag PiP-es.Én úgy gondolom,hogy ebben az árban megfelelő ez a tv,mást nemtaláltam.
Ha valakinek mégis lenne rossz tapasztalata az ossza meg légyszi velem,ty! -
#7362 nem hinném hogy a tv hibája.. a lejátszóban keresd a problémát -
EasyLife #7361 Az mitől van hogy Samsung LE-40A559-es lcd tv-n barátoméknál néztük a jégkorszak 2-t dvd -ről és nekem úgy tűnt mintha gyorsabban játszaná le a képet szal nem szaggatott meg ilyesmi hanem szép folyamatosan de gyorsabban ment a film :S -
r4pt0r #7360 Csak akkor lehet választani ha érzékel valamilyen bemeneten jelet. -
piamania #7359 Amúgy ATI radeon 9600 a videókártyám. -
piamania #7358 Másik kérdésem is lenne.Elvileg a tv tudja a kép a képben funkciót,legalábbis a kézikönyv szerint.Megkeresem a beállításokban ezt a PIP-et, meg is van,csak nem tom kiválasztani.Nem engedi.Nem ír semmit a könyv,hogy mit kéne még előtte beállítani.Lehet,hogy akkor mégsincs benne?