LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Köszi!

Amúgy mai lúzervizsgálataim eredményeképpen inkább rátettem egy kicsit, és vettem egy samut (LE-32R82).

www.youtube.com/aabyssx

JohnnySmith
Nekem volt kb 3-4 hónapig 26A80ZU-m.....sajna arra amire akartam használni nem volt jó (pc-re kötés dvi-hdmi-tõl meghülyûlt) Amúgy nagyon szép a feketéje.
Most LG 32LC51-em van.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mrzed001
Én még mindig inkább az LG-re szavaznék (+ a géped is könnyedén rá tudod kötni) 😉

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

aabyssx
Megnéztem amúgy ma egy rakás tévét mindenféle jellel, egymással versenyeztetve, de JVC-t kihagytam.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Valaki asszonta, hogy ne higyjek a marketingmaszlagnak, és nézzek az árban egy JVC-t!

JVC LT-32A80ZU? Valakinek véleménye?

(Még mindíg az LG-vel versenyeztetek.)

www.youtube.com/aabyssx

Sikerült leszükiteni két versenyzõre a listát:
Sharp: LC-37AD5E-BK - 37 colos, kevesebb "extrával", 245e Ft
Sony: Sony KDL-32D3000 - 32 colos, "több extrával", 277e Ft
Vélemények?
aha, köszi😊 ja, azt néztem h sony-nál ilyen méretben és árkategóriában papiron több funkció van, de nemtudom mennyit számitanak ezek a szépen csengõ technikai újitások.
PyRex
ekkora méretben sony (sharpot szerintem 37 colltól fölfelé érdemes)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Sziasztok! Karácsony elõtt LCD TV-t fogok vásárolni. Nem vagyok képben a dolgokkal még. Nézegettem serényen a gyártókat, különbözõ topic-okat. Szeretném, ha ajánlanátok vmit, ami szerintetek jó és érdemes beruházni rá. Irom, hogy nekem mire kellene és a mérvadó jellemzõket:
-fõként tv-zésre, dvd-zésre, konzol gépen való játszásra kellene
-32 colos
-nemkell a fullHD
-2007es modell legyen
-a keret rá: kb. 250e Ft + - 20e Ft
-amikrõl jókat hallottam: Sharp és Sony
aabyssx
140 az LG

De tõled kérdeznék egy másikat is: Sony KDL-32U2500?

www.youtube.com/aabyssx

cloud.strife
LG

Mennyi is?

www.digimomentsvideography.com

aabyssx
Elõzõt elb*sztam. Szóval...

Samsung LE-32R82
VS.
LG 32LC51
?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Samsung LE32R32
VS.
LG 32LC51R

ár/értékben?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Tárgytalan. Elfogyott.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
SAMSUNG LE-32R86-ot 140e HUF-ért? Vélemények?

www.youtube.com/aabyssx

cloud.strife
Szõnyeg is komoly... 😊

Nexxuss
köszi hogy tetszik a barátnõm. És a szõnyeg mmilyen? most vettük.😊

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Sheltem
Felejtsd el a "mosást". A 2007 es plazma modellekben(panákról nyilatkozom többit nem ismerem) nincs beégés, ideiglenes sem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ahoj!
Régóta molyolok azon, hogy milyen tévét vegyek, aztán lassan ott tartok, hogy semmilyet, mert a hócipõm tele a sok kompromisszummal. Pedig az igények nem túl nagyok... Méretben 42 és 50 col között gondolkodtam. A lényeg, hogy lehessen rajt tévét nézni. Sokat. Mert a tévé arra való. Itt már úgye rögtön fel is merül, hogy analóg jel csorog csak a kábelbõl, amire okosok mondják, LCD-nél gáz mert ratyi kockás-zajos képet ad (csekkolni, csak haverom másfél éves belépõszintû Samsung 82-es LCD-jén tudtam, az télleg gáz), plamánál pedig minden logó, infócsík (könyörgöm fél éjszaka NFL meccseket, snookert és holdemet néznék rajt) fél napi "mosást" jelent, meg állandó parát. Persze DVD-t is néznék, na azt, tudtam csekkolni, ott tényleg a plazmának van elõnye, de ez sem olyan szignifikáns, meg hát univerzális masina kéne. Na, hát csak ennyi lenne a probléma, hogy most akkor mégis merre tovább...
Sheltem
Dugnám 😊 Vagy itt nem a csaj a lényeg a képen?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Szia!

"42"-plazma tv-nél ha kb 3méter távolságról nézem számít , hogy hd vagy full hd felbontású?"

Nos, erre a kérdésre nem lehet pontos választ adni mert hiányzik belõle egy infó, méghozzá az, hogy amit tervezel 42" os plazmát venni HD ready vagy FULLHD paneles tv. Ugyanis ha "normál" plazmát veszel és nem a méregdrága FULLHD-t annak a natív felbontása 1024*768-1366*768 körül mozog manapság arra meg édes mindegy hogy HD(1280*720) vagy FULLHD(1920*1080) felbontású képet küldesz ugyanúgy fog kinézni azonos kódolással. HD és FULLHD fullhd panelek esetében is akkor mutat különbséget ha max(!)1.5-2 méterrõl nézed. Távolabbról nem látsz semmilyen különbséget, hacsak nem sasszemûnek születtél.

athlon7
Hali!

A Sony és a Sharp után melyik a legjobb márka az LCD Tv-knél??

Néked pedig köszi, hogy meg próbálod óvni a pénztárcámat ettõl a felesleges pénzkidobástól, de tisztában vagyok vele, hogy HD felbontásban nem nagyon fogok még jó darabig nézni semmitse, ettõl függetlenül, egy LCD/PLAZMA TV hamarosan mindenképp bekerül a szobámba és gondoltam, legalább olyat próbálok választani, amit tõlem tájékozattabb emberek is javasolnak/használnak, szal' ha télleg segíteni akarsz, akkor nagyon megköszönném, ha jótanács helyett készüléket javasolnál inkább.
Üdv!
Köszi szépen az infót...igaz, hogy azt elfelejtettem írni, hogy max 32"-ban gondolkodom, mert a szobámmértete miatt nem nagyon van értelme nagyobbat beújítani, de talán a tiédnek egy kistestvérére szemet vetek majd.
Ha full HD anyagot nézel rajta, akkor biztos.

Sziasztok!

42"-plazma tv-nél ha kb 3méter távolságról nézem számít , hogy hd vagy full hd felbontású?

köszi és üdv
Janey
szintén némi infókérés a hozzáértõktõl:
LG 37LC51R - vélemények errõl a tvrõl, elõnyök-hátrányok...stb
Fõleg filmek,konzol..stb miatt kellene.
Esetleg más ajánlat? Kb 200e van rá, és szobából adódóan max 37-es jöhet szóba.

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Sziasztok, mint mindenki en is a segitsegetekre szeretnek tamaszkodni.
A haloszobaba szeretnek LCD TV-t venni 66-72cm es max 150.000,- forintig
Ki mit ajanlana? Lehetoleg pontos tipus megjelolesevel.
Elore is koszonom!
cloud.strife
Ja, jó a csaj... 😊

PyRex
Na... megvan milyen TV-t néztem ki 😊)))))

Es Samsung? az annyira ne? , ne eroltessem?
Sheltem
Nem 1-1.5 méterrõl kell nézni a tv adást hanem 2méter-3méter és akkor teljesen jó a tv adás is. Nem azt mondom, hogy HD minõség, de bõven nézhetõ, nekem semmi gondom a tv adással, sokkal rosszabbra számítottam(pedig 42 colos nem 37 mint a szüleidnél(ugye minél nagyobb annál jobban elõjönnek a hibák).

250e korul.

Hat ez a Pana ami szuloknel van, nem is talan olyan regi, de mondm analog jelnel ... huuu, nagyon karcsu (botranyos csunya) 😞
james69holden
milyen árban gondolkozol?

(amúgy a Panáknak elég jó plazmái vanak mostanság megfizethetõ áron)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nekem ugyanez a "gondom, hogy palzmat szeretnek a sk TV-zes meg a nagy latoszog miatt is, csak nagyon filozok melyik markat.
Crt-ben a Philips nagyon utos, nekem bejott, plazmanal sokan viszolyognak tole, LG ahogy nezem eleg olcso, es meg van a Samsung.
Melyiket ajanljatok jobban. Ja es 42 colosba filozom 😉

Pana-val a bajom, hogy szuleim vettek egy 37-es 70P -s vegu, es annak vmi bodulet rossz kepe van TV-nezeskor, analog jelnel. Katasztrofa amijen zajos, "tomoritesihibas" 😞
JohnnySmith
(ne foglalkozz vele már a Wii topikban is elõadta magát)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Nem tudom, én eddig NTSC (480i) és PAL (576i) felbontásokat ismertem a HD (720p, 1080i) és FullHD (1080p) mellett.

Lehet amerre õ él, ilyen érdekes felbontásokban adják ki a DVD-ket és megy a TV adás. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

PyRex
640x500 milyen felbontás? és az 1300x700? 😊)

[NST]Cifu
Ha a TV nézés is tétel, akkor visszalépés lesz mindenképpen. De a kettõ közül az LG a jobb választás, a Samu régebbi típus, nem támogat egy-két hasznos dolgot.

[NST]Cifu
Ha számítógéprõl akarsz filmeket lejátszani, akkor ne CRT-ben gondolkodj...

aabyssx
Költözés miatt új tévét akarok (kell) venni.
És akkor már olyat szereznék be, ami jó ezekhez a nextgen konzolokhoz is (HDMI-s, 720p-s, 16:9-es LCD, játékra is alkalmas válaszidõvel).

Pár perc keresgetés után ezt meg ezt talátam olcsóbb kategóriában.

Szívesen fogadom a véleményeket, javaslatokat. 100Hz-es Sony CRT után váltanék...

www.youtube.com/aabyssx

Yrda
hát szerintem a crt tv-k azok 640*480-as felbontásúak ha jól tudom..

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Yrda
sziasztok ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket:

lcd/plazma

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Valaki adjon nekem infót, hogy a mostani újjabb CRT tv-knek mi a max felbontásuk az 1280*1024-est még támogatják, vagy felejtsem el ezt a felbontást?

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

minek neked hdtv? kábeltv 640*500-as
wii max 640*500-as dvd max 640*500-as felbontásu
akkor mire is használnád az 1300*700-as felbontásu hdtv-t vagy a 1920*1080-as truehdt-t??????

számodra ez felesleges pénzkidobás semmi több

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

Sziasztok!

Kérdésem lenne, a sima régi hagyományos tv-k (CRT) azokból az újabbak bírják a HD minõséget? Ha valaki tud segíteni nekem ebbe, akkor légyszi írjatok. Én egy elég jó 82 cm-es tv-t néztem ki magamnak, csak nem tudom, hogy támogatja-e a HD minõségû filmeket, az a baj, hogy nem írják oda, és szerintem nem bírja, de azért megkérdezlek titeket.
Úgy akarnám én átjátszani a hd minõségû filmeket, hogy a tv felbontását felraknám nagyobba, pl 1280*1024-be, és így számítógépen keresztül aux kábellel rákötném a tv-t, és azon játszanám le. Lehetséges lenne ez? ezek a mostani tv-k bírják már az 1280*1024-et?
Válaszotokat elõre is köszönöm.

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

A 37PV7 200ezer körül van.
Az is tud annyit mint a nagy testvére?

Valaki eltudná magyarázni nekem hogy a plazman miért olyan szép és részletgazdag a kép, amikor csak 1024*768 as felbontású.
Minimális számítógépes játékra (néha egy kis autó verseny), HD film nézésre, és tv-nézésre hasznánám a tv-t.
TFT-t vagy Plazmat ajánlotok?
A tv-t 2,5m-4m-rõl nézném.

PS3 ID: hdcsaba

Sheltem
Én azt a tvt tudom ajánlani neked amit én vettem: Panasonic TH-42PV70P.
Azóta is imádom amióta megvan, nekem tökéletes.
Ár/érték arányban kíváló vétel:
250e Ft bibis icipicit, most legolcsóbb helyen 258 körül van, a különbség nem sok.

Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy maximum 250e Ft értékben, Pana,Sony,Samsung márkában milyen LCD/Plazma TV-t lenne érdemes vennem? 60%ban kábeltévé menne rajta, a maradékban pedig Wii és PC-rõl DVD, illetve ez az...
Elõre is köszi, ha hajlandó lesz valaki válaszolni...sokat segítene...
Üdv,
BoYesz
desigo
Csak ez az egy tv van a háztartásban.
Majd kölcsönkérek egy dvd lejátszót és azzal is kipróbálom.
Ha azzal jó akkor a kábel és a tv jó.

Kösz a segítséget...