LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt még nem írták át:
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/panasonic-th-42pv70-p13522075.html
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mennyi volt az ára amikor belinkelted?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://bolthely.hu/technicar/id/00413
Mindenhol máshol 259-280ezer Ft.
Nem tudom kamu e gondoltam szólok, hátha valakit érdekel.
Bár nem konkrétan TV-rõl kérdeznék, de szorosan kapcsolódik hozzá a kérdésem, így felteszem, hátha tudtok valami jó ötleted adni!
LCD TV falra szereléséhez keresek fali konzolt. Alap helyzetben a falhoz közel, azzal párhuzamosan lenne a készülék, viszont legyen forgatható (amihez ki kell "húzni" a faltól).
A "Vogel's EFW 6445" tökéletes lenne, azonban kicsit drágának tartom (kb 90 eFT). Ehhez hasonló a "Hama 49509 LCD Falitartó", amely jóval olcsóbb (10 eFT alatt), azonban csak kisebb TV-khez használható. Egy harmadik fajtát találtam eddig, ami tudásban és árban is a kettõ között van, azonban még mindig kicsi, ez a "SlimFix LCDFix TS1", 30 eFT körül.
Egy 42"-es LCD TV-hez kellene - ahogy látom itt inkább a méret (szélesség) a szûk keresztmetszet, minthogy a súly!
Tudtok esetleg olyan márkát/terméket ajánlani, ami még szóba jöhet? Egyelõre én csak ezt a hármat találtam!
Elõre is köszönöm!
üdv
PSN ID: Zottyantas
Viszont nem tudom hogy a 40"-os modelleknél milyen is volna a TV mûsor./40M87, Sony 40V3000/
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Így marad a Panasonic 42PV70. Vagy LCD-bõl a Samsung 40M87, Sony 40D3000 vagy esetleg 40V3000.
Az a baj csak hogy most jelen pillanatban TV nézésre és DVD-re használnám a készüléket amire ahogy olvasom a hozzászólásokat a plazma volna a jó választás. Jövõre meg jó lenne venni egy PS3-at amire meg az LCD szerintem jobb volna. Plussz a Blu-Ray filmekre is ha már lessz PS3 az LCD volna a kedvezõbb. Hát nem tudom Ha vennék egy plazmát azért jövõre nem szeretném eladni egy PS3 meg a Blu-Ray miatt. Viszont az LCDken nem igazán mutat jól az SD TV mûsor. Számodra mennyivel nyújt jobb képet egy Plazma az LCDtõl SD adásnál a felsorolt TV típusoknál.
Jaj, de nehéz a döntés! 😊
Vagy csak 50Hz mûkszik?
Ha meg konzolra kell, akkor Sony KDL-40S3000, Samsung LE-40R81, vagy esetleg LG 42LF75...
Akik általában keresnek, azok az alsó v. középkategóriában nézelõdnek, 32" esetén általában 200e Ft-ig, de inkább 140-160e Ft körül.
Olyan kérdés meg elég ritkán van (konkrétan talán egyszer láttam ilyet a PH!-n), hogy no, engem egy csúcs 32" modell érdekelne, mit ajánlotok? Esetleg egy 37" FullHD modell, ár nem számít, csak minõség?
a Pana úgy él sok ember tudatában, hogy elsõsorban plazma, és nem LCD gyártó, ami igaz is, VISZONT: épp ezért soha nem merül fel mint alternatíva, csak a sony, samu, esetleg lg amit ajánlgattok.
a fenti típusok azonban bõven ütik a mércét, sõt 😊
Walk the Talk.
-Jobb TV, DVD nézésre (SD, vagyis kis felbontású adásokra)
-Képátló/ár arányban egy fokkal jobb, mint az LCD-k.
-Beégésre hajlamosak lehetnek, pl. az LG mostani PC51/55 széráját szídják is emiatt, mint a bokrot. A komolyabb Panák és Samuk már nem ennyire érzékenyek.
-Elõfordulhat látható "foszforlag", vagyis a pixelek ha hirtelen kell színt váltaniuk világosból sötétbe, akkor zöld vagy kék színû utánhúzást lehet látni.
Azt mondod, hogy tv nézésre és dvd-zésre ne vegyen az ember full dt-t, mert az úgy van hogy ha ilyen tv-d van akkor a sima adás esetleg még nemhogy jobb hanem rosszabb minõségû lenne, mint egy sima tv-n?
Nem ökölszabály, de nagy általánosságban igaz.
Még1x hangsúlyoznám, nem 2 évre szeretnék tv-t venni, de ha ez hülye gondolat, akkor azt is mondjátok meg.
Szvsz túl hosszú idõre nem fogsz venni, elöbb-utóbb le fogod cserélni, mert ha házimozit akarsz, akkor újabb HDMI csatlakozó kell (vagy akármi is lesz akkor), vagy egyszerûen jutányos áron jobb minõséget kaphatsz akkor már.
Én azt mondom, hogy most per pillanat, ha hosszabb távra akarsz venni TV-t, akkor mindenképpen kompromisszumok között fogsz örlõdni. TV-re és DVD-re a plazma jobb. FullHD filmekhez egy FullHD TV az igazi, de már 24p támogatással, ez a minimum. Szóval nem egyszerû. Ha rám hallgatsz, akkor most veszel egy olcsóbb TV-t 2-3 évre, és majd akkor esetleg beújítasz, ha szükségét fogod érezni.
Szakadjatok már el ezektõl az "xy gyártó jó, ab gyártó rossz" címû sztereotípíától...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Hülye kérdésre hülye válasz. 😊
A kettõ közül szvsz a P3000 TV képe szebb, de úgy kb. ennyi. Szerintem válaszd azt, amelyik szimpatikusabb számodra.
Ez szétszedi neked DVD5 formátumra.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Tudna valaki segíteni ?
Szükségem volna egy progira: mkv fájl nem fér rá dupla rétegûre, ezért le kellene vennem róla az angol hangot! 20-30 mb-on múlik az egész!!
Honnan tudnék leszedni ilyen progit?
Elõre is Kösz!
Ezt DVD recordernél olvastam. Azt jelentené, ha beteszek egy HD lemezt, akkor minõségromlással leadja? Avagy fel is vehetek "olyan" jelet?
Elõre is köszi!!
Walk the Talk.
de azért tegyél magad elé elõkét, hogy a szájacskádból kibuggyanó gúny ki ne marja az armani ruhácskádat
<#integet2>#integet2>
Walk the Talk.
Pár oldallal elébb valaki /lehet, hogy Te / hasonlót írt, hogy csak közelrõl van látható különbség.
mégegyszer THX!!!
Walk the Talk.
Olyan kérdésem volna, hogy a Samsung LE-37S61 tv ben van e vagy pedig nincs dvb tuner, nem tudom hány oldalt megnéztem és egyiken irják, a másikon meg nem, amúgy szerintetek mennyire érdemes most a közeli jövöre tervezve dvb tuneres tv t venni, pl a nemrég belinkelt indexes cikk alapján?
Nagyon köszi a segitséget
rinpocse: ha te mondod. 😄
Eddig folymatosan legalább is én azt hallom hogy ma már nem szabad plazma tv-t venni. Ez mennyire igaz?
Amugy filmeket úgy nézek a tv-n (lehet hogy ezt eddig nem említettem), hogy számítógéprõl, de csak egyenlõre, mert tervezem egy normális házi mozi szett vásárlását, ami nem komlpett házi mozi, hanem külön összeakott.
Ami pedig számomra fontos, hogy nem szeretnék 2 év múlva új tv-t venni, mert akkor mit csinálok a mostanival. Max fél vagy negyed áron eladom? Az nem olyan jó buli.
Azt mondod, hogy tv nézésre és dvd-zésre ne vegyen az ember full dt-t, mert az úgy van hogy ha ilyen tv-d van akkor a sima adás esetleg még nemhogy jobb hanem rosszabb minõségû lenne, mint egy sima tv-n?
Még1x hangsúlyoznám, nem 2 évre szeretnék tv-t venni, de ha ez hülye gondolat, akkor azt is mondjátok meg.
Hahülyeségeket beszélek bocsi.