LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jack-jack kábel kell, az egyik vége a hangkártya kimenetére, a másik a TV-n a VGA bemenet melletti jack audio bemenetre.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nvidia videokártyám van.
Tudna valaki ebben segíteni?
A DVD lejátszó vétele már csak azért is esedékes, mert a régi már kissé akadozva olvassa be a lemezeket (félek, hogy bemondja az unalmast) meg a lenti nappaliban sem ártana, ha maradna valami.
20-30 körül már lehet kapni Samsung-ot. Azért valamelyest érezhetõ javulást hoz? Milyen jellegû lesz a változás? Pontsabb kontúrok - színek - kisebb képzaj? Mondjuk az utóbbi nem jellemzõ, inkább a kontúrok zavarosak helyenként picit, de ez a DVD minõségétõl is függ. Illetve nem bánnám, ha picit "intenzívebbé" válna a kép.
Mi plazma tv-t szeretnénk venni 42"-t.
Mi kinéztük a Lg 42Pc35-t nektek mi a véleményetek róla?
Nem nyúlok mellé nagyon vele, vagy olvasom itt nagyon dicséritek a panákat. Miért jobbak? Vagy csak lcd-ben és plazmában már nem?
Nem akarlak nagyon lebeszélni, lelked rajta, de szvsz akkor már inkább egy olyan asztali lejátszóban gondolkodj, ami BR vagy HD DVD filmeket is lejátszik. Azok a DVD lejátszók, amik csak sima HDMI kimenettel rendelkeznek, nem valószinû, hogy látványosan jobb képet produkálnak, amik már érnének valamit, azok meg inkább 40e Ft-tõl kezdõdnek.... Ha ennyit megér neked, hogy egy kicsivel jobban nézzenek ki a DVD filmjeid, akkor körülnézhetsz persze, én ismerõsöktõl két típusról hallottam jókat, a Pioneer DV-600-as és a Samsung DVD-HR753 (ha jól rémlik ez utóbbi), a Pio-t láttam élõben, tényleg elég korrekt volt a DVD-k képe rajta.
Kérdésem: Mit remélhetek attól, ha a kb 6 éves Panasonic, kissé fapados (no divix) lejátszómat egy HDMI-s korszerûbb lejátszóra cserélem?
Számottevõ javulást hozhat?
Azt sem bánnám, ha ajánlanátok valamit, az sem feltételenül baj, ha nem Samsung. Tényleg, annak van pozitív hozadéka, ha Samsung TV Samsung DVD lejátszóból kapja a jelet, vagy ez csak urban legend?
Nna, megvettem a 40 colos Samsung R81-est! Az analóg TV adás hatalmas pozitív meglepetés volt: Nem túl jó jel jön a kábelen (4 Tv van felcsatlakoztatva a házban erõsítõ nélkül.) A földszinten a pöpec Grundig crt-n a csatornák 90%-án enyhén hangyás a kép, a Samu viszont szépen szûri a zajokat! Persze így, analóg jellel még nem az igazi, de sokkal rosszabbra számítottam!
Nagyon fontos a jó (szín/kontraszt, dtb.) belövése a DVD minõsége pl. eléggé csalódás volt, amiíg nem lõttem be a magam (film alapbeállításból kiinuló) beállítását.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A napokban vettem egy LG 32LC51 típusú TV-t, aminek 1366x768 a felbontása. PS3-at szeretnék majd rákötni, de úgy hallottam, hogy csak 720p, 1080i-t tudok majd használni. Ha 1280x720-ban használom, akkor nem lesz rossz a képe? Azért gondolom, hogy rossz lesz, mert nem natív felbontásban hajtja. A másik dolog, hogy milyen formában fogja az 1080i-t megjeleníteni, ha nem tudja azt a felbontást? Ráadásul 1080p bemenete is van, amit gondolom le skáláz 720p-re. Ha volt már ilyen kérdés, akkor bocsánat, de még új vagyok LCD-ben.
Értelme nem sok van, de baj nem lesz belõle. Mondjuk én tegnap próbaképp betettem a Karib2 DVD-t, és kifejezetten szép. Azt hittem, szemcsésebb és pixelesebb lesz, de nem.
A kérdésem lényege, hogy egy HD (nem fullHD) LCD esetén
HASZNOS - INDIFFERENS - (netán)KÁROS
...ha a DVD lejátszó DVD-1080P-re konvertálja fel a DVD jelet?
Konkrétan ezt írja az egyik forgalmazó:
Ha az LCD televízióját maximálisan ki akarja használni egy DVD vetítés alatt, nagyon fontos, hogy jó lejátszót vegyen. A Samsung DVD-1080P7 lejátszó nagy felbontású minõséget kínál, minden hordozóhoz! A DivX formátumú fájlokkal és a video DVD-vel is kompatibilis DVD-1080P7 HDMI csatlakozóval és egy erõs upscaller-rel rendelkezik mely a videókat 1080p-re alakítja, akármilyen hordozón legyen is. Így a televíziója tökéletesen visszaadja a film minõségét.
Ettõl persze nem lesz 1080P a kép -ezt a hülye is látja- (fõleg egy 1366 x 768-as TV-n!) de állítólag jobb lesz a kép!
Mit gondoltok?
csak annyit, hogy egy német site-on olvastam, hody samuval akkor kezdõdtek a bajok, amikor kb 2-3 évvel ezelõtt szinte az egész mérnöki gárdát lecserélték.
Walk the Talk.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csamuval alapvetõen nincs baj, csak a magyar samsung árusokkal.😊
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Valaki ajánljon egy Samsung R81-es HD-Ready LCD tv-hez egy megfelelõ (Samsung) DVD (HDMI) lejátszót!
A szolgáltatások (DVD írás, egyebek) nem érdekel, csak a kép/hang minõség, a házimozi (hang) csatlakoztatás és persze az ár.
Hallottam errõl a biz. képfelbontás feljívító funkcióról, ami persze nem szó szerint értendõ (nem lesz tõle HD a jel :-) de javít a képminõségen.
Errõl mit tudtok?
Ha meg komolyan írja, akkor meg lehet már jönnek érte a muszájkabáttal az ápolók. 😄
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
www.digimomentsvideography.com
- Képernyõ technológia LCD Bravia
- Képernyõ felbontása 1366x768 pixel
- Képernyõ kontrasztaránya 1200 : 1
- Képernyõ formátuma 16:9
- Képjavító technológia BRAVIA
- Válaszidõ 8 ms
- Látószög 178°
- Tuner (analóg) igen
- Tuner (DVB-T)Digitális földfelszíni adások vételére alkalmas tuner. Egy szokványos UHF antennával a DVB-T nagyobb mûsorválasztékot, kiváló minõséget és megbízható vételt fog biztosítani a nézõk számára.: igen
- Támogatott HD jeletípusok 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i
- Hangrendszer VIVA
- Programhelyek száma 100
- Menü magyar, grafikus
- Teletext 700 oldalas memória
- SMART üzemmódAmikor a 4:3 képarányú képet 16:9 formátumúvá nagyítjuk, a képernyõ felsõ és alsó sávjában található képrészek elvesznek. Az intelligens üzemmód egy lineáris képnagyító funkció, amely teljes formátumú, 16:9 képarányú képet készít a 4:3 képarányú adások képadataiból.: igen
- Távvezérlõ igen
- Bemenetek (AV) 2 x SCART, 1 x RCA, 1 x S-Videó
- Bemenetek (egyéb) 1xPC (D-Sub), 1xkomponens (progresszív), 1xHDMI
- Bemenetek (jeltípusok) kompozit, S-Videó, RGB, progresszív komponens, HDMI
- Kimenetek (AV) 2xAV (SCART), 1xaudió (RCA), 1xfejhallg. (3.5Jack)
- Méretek állvánnyal (szé x ma x mé) 797 x 580 x 220 mm
- Méretek állvány nélkül (szé x ma x mé) 797 x 548 x 125 mm
- Súly 16 kg
pl
Magyarnyelvû használatit nemkéne elolvasni?
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
" Mert hülye azért nem vagyok"
100 millás büntetés érte. Meg is érdemelték.
Már az elsõ alkalommal is kiakadtam rajta amikor láttam.<#falbav>#falbav>
Csak az a baj hogy ezt is a fogyasztók fogják kifizetni.<#wilting>#wilting>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
valamilyen scartos -koaxos kábel kllene , létezik ilyen? Kicsit nagyon szomorú vagyok most emiatt
Már tavaly túlestem a plazma vásárláson.<#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: