LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.digimomentsvideography.com
Persze mostantól már nem mondok ilyet senkinek.
Én láttam mindegyiket mûködés közben Full HD filmmel és nagyon brutálisak.
Igazából nehéz választás, de minegyik tv mindent tud a mai technikáról.
Én talán a Samut választanám, de ez mindenkinek más. Kinek mi tetszik vagy éppen milyen tapasztalatai vannak egyik illetve másik márkával kapcsolatban.
Képmozgatás terén nem tudom, hogy mennyire lehet ezt szabad szemmel érzékelni. Mondjuk egymás mellett a kettõt nem láttam mûködni, de ha tehetném és biztos az újabbat venném.
A következõ három modell közül melyik volna a bölcsebb választás?
Sony 40V3000
Sony 40D3500
Samsung 40F86
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
nem aktuális már a kérdés...nem támogatja a Pc formátumnál az 1024*768 nál nagyobb felbontást. Ugyanis PCrõl nézném a fimeket
Mégiscsak jo volt a link😊
Köszi
nem gondolom hogy a Philips honlap objektiv képet adna a saját termékérõl😊
Saját benyomások érdekelnének, de mindenesetre megnézem a honlapot is
klikk
http://www.consumer.philips.com/consumer/hu/hu/consumer/cc/_productid_37PFL7662D_12_HU_CONSUMER/37PFL7662D-12
Probáltam átrágni magam a forumon, szerencsére sok újat tudtatok mondani. Köszönöm
Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki találkozott már ezzel a típussal:
37PFL7662D. Philips Nem sok jót hallottam a Philipsrõt (itt sem), de igen jó árban lesz egy áruházban jövõ héttõl. FullHDs és 270ropi "csak".
Viszont nem nagyon találok hozzá magyar oldalt, olyan mintha még itt nálunk nem is lenne.
Ezért gondoltam hátha ez kivétel a Philipsek közül
Köszi elõre is
krampy
Azt szeretném megtudni hogy a Samsung 40F86 az 1080p\24p jelet tökéletesen kezeli vagy sem?
(amúgy meg tényleg baromság)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
32" FullHD LCD TV-k már 2006-ban is léteztek, igaz nem az európai piacon, hanem ázsiában és az USA-ban.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(Ráadásul az itthoni tv adás még mindig lutri utána... Ezért félek a full HD lcd-tõl, az 50-s plazma viszont nem fér el. (+ fogyasztás + tutira rajta felejtenénk valami axn vagy hasonlón...)
NEM IGAZ. Fejetsétek már el ezt a faszságot..... <#falbav>#falbav>
Egy LCD panel 7 rétegbõl áll és ebbõl egy, amit KÖZÖSEN gyártanak. Mind a félvezetõ, mind a megvilágítás is mindenkinek a sajátja.
www.digimomentsvideography.com
Amugy azt szokták mondani az emberek, hgogy el kell menni egy nagy áruházba és meg kell nézni a tv-ket és ott kell eldönteni, hogy melyik tetszik neked.
A Samunak ez a zogora lakk kialakítása pl. nem szokott mindenkinek tetszeni.
Meg egy picit talán drágábbak a Sonyk,d e még1x mondom azért a Sony az Sony. Kinek mi tetszik.
"A Hitachi nemsokára piacra dobja új LCD és Plazma televízióit, melyek 32, 37 és 42 inch-es méretben lesznek kaphatóak. Valamennyi modell teljes HD felbontással (1920x1080), 178 fokos látószöggel, Deep Color technológiával, dinamikus kontrasztjavítással és extra halk hûtési megoldással rendelkezik. És a méret – ami általában a lényeg -: 1.5 inch-es mélység valamennyi változatnál!"
A Hitachi milyen márka?? Hol helyezkedik a "márka rangsorban"?? Amúgy van már 32 inch-es LCD Tv Full HD felbontással???
Ez most egy elég jó tv-nek számít: Samsung LE-40M87BD
Legalábbis szerintem és azért is mert az egyik kollégám nemrég vett egy ilyet és gyönyörû rajta a PS3 valamint a fotók is szépek.
Mostanság új tv vásárlása komolyan próbára teszi az embert, fõleg, ha utánaolvas egy kicsit. Mit érdemes venni? Tökéletes megoldás nincs... Egy kis segítséget kérek, hogy Ti mit vennétek a helyemben a családnak:
jelenleg egy 72 cm CRT van
gyakorlatilag állandóan megy, ha itthon vagyunk (és mostanában állandóan itthon vagyunk)
kb. 4-4,5 méterrõl nézzük
nincs konzolom (mert nem volt mire rákötni eddig, ha vennék új tv-t, valszeg konzolt is)
jó lenne a fotelból netezni (a konzolok tudják ezt?)
DVD csak ritkán
szeretek fotózni, nem bánnám, ha meg lehetne jeleníteni nagyban a képeket a tv-n
Köszönöm a segítséget.
Üdv
Gy.
nincs tapasztalat?
grat. az Onkyohoz, nekem ilye ilyen rendszerem van, igaz korábbi
Végre eldölt a tv kérdésem és megrendeltem egy 42-es Q92-t.
A következõ lépés a hang és ugye a DVD lejátszás kialakítása.
Ehhez már meg is tettem az esõ lépéseket. Rendeltem egy Onkyo TX-SR505E erõsítõt és a megfelelõ hangfalakat is megrendeltem. NA most a kérdésem az lenn, hogy érdemes-e venni egy jó dvd lejátszót (Pioneer DV-600AV-K) vagy a számítógéppel való összeekötés a célszerûbb. Amugy a gépemben egy GT 7600-os van és egyáltalán nem tervezem, hogy új kártyát vegyek bele. Ráadásul a a gépem se a mai AMD 3000+ 2 giga ram.
Ja és még az is érdekelne és nagyon megköszönném ha segítenétek, hogy milyen ábeleket vegyek? Tényleg érdemes egy HDMI kábelre 10 ezret kiadni vagy butaság.
Köszi
Én a számítógéprõl való lejátszásra voksolok, VGA vagy DVI-HDMI kábelel.
Van egy -meglehet- rendkívül ostoba kérdésem : Van egy YAMADA Mi220 DVD lejátszóm, és a plazmára HDMI kábellel csatlakoztattam.
Elvéreztem ? Esetleg VGA kábelen PC-rõl...? A seggítéget elõre is köszönöm..
válasz jöhet ide is : [email protected]
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Akkor hogy tudom pontosan összekötni a számítógépemet egy lcd TV-vel?
A videókártyába hátul csak a HDTV cable megy bele de az meg elég rövid.
A DVB sugárzás MPEG Transport Stream-et továbbít. A kódolt kép minõségét a választott MPEG formátum (MP@ML-tõl MP@HL-ig) és a kompresszió mértéke határozza meg. A felhasználható adatsebesség a csatorna-kapacitástól függ, ez 5 Mbit/s és 31 Mbit/s között lehet, így lehetõség van egy HDTV (21-28 Mbit/s) vagy hat (4.5 Mbit/s) SDTV program átvitelére. A hangcsatornák átvitele szintén MPEG kódolással történik. A transport stream tartalmaz szolgáltatási információkat (Service Information - SI) is. Ezek az adatok a kisugárzott mûsorra, a mûsorszolgáltatóra és hálózatra vonatkozó információkat hordozzák. Adatszórásra is alkalmazható a hálózat az MPEG-2 szabvány szerint. A kép-, a hang- és az adatcsomagokat egy közös transport stream-be multiplexálják. A már elõállított transport stream-be utólag is lehet újabb programot inzertálni. SFN mûsorszóró hálózat kiépítése esetén MIP (Megaframe Insertion Packet) inzerter is szükséges. A MIP szolgáltatja a modulátorok real-time szinkronizálását.
A mûsor vételére a jelenleg használatos televízió antennák megfelelõek, azonban a hagyományos TV készülék önmagában erre nem alkalmas. A digitális adásokhoz egy ún. Set-Top-Box szükséges, amely az érkezõ digitális jeleket veszi és feldolgozza, majd a kimenetén analóg jellé alakítva továbbítja a TV készülék felé. A földfelszíni, mûholdas és kábeles terjesztésû mûsorok vételéhez különbözõ Set-Top-Box szükséges az eltérõ modulációs technika miatt. Várható a késõbbiekben olyan vevõkészülék megjelenése is, amely mindegyik modulációs mód kezelésére alkalmas lesz, a kép- és hangfeldolgozás, tömörítés ugyanis az egyes rendszerekben azonos módon, az MPEG-2 szabvány szerint történik. Az ilyen vevõnek három tunert és három demodulátort kell tartalmaznia.
Szóval többször is az MPEG-2-rõl beszélnek. Akkor most mi az igazság??
(DVI / HDMI / VGA / komponens - melyiken milyen felbontást tudsz átvinni, melyik eszközödön milyen be/kimenet van, és melyiket mivé lehet konvertálni, ha szükséges!)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
egy kérdés: az mkv filmeket hogy tervezed nézni? mirõl futának?
az elsõ az van nekem otthon, a második az nincs <#nevetes2>#nevetes2>
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
most a Sharp - LC-37XD1E FULL HD-s 300ért vihetõ