21171
LCD - Plazma
-
#8117 Azért árultak árrés nélkül, mert jutalékszerződéseik voltak a szállítókkal.
A Jutalékszerződések jó dolgok egy növekvő piaci környezetben... Mo nem az. -
#8116 Én tudok mondani! Igaz, hogy a barna áruknak (tv, dvd, kamera, házimozi stb.) folyamatosan esik az ára, de a fehér áruk (hűtő, gáztűzhely, mosógép, mosogatógép) vagy tartják az árukat vagy emelkednek! -
aranarth #8115 Természetesen csak illusztrációként mondtam a magas árréseket, hogy érthetővé tegyem a mondanivalóm lényegét, ráadásul nem a kis magyar vállalkozásokról beszéltem, hanem a multikról. Szerinted egy MM mekkora árréssel dolgozik, ha egy 219.900,-Ft-os tévét (amin mondjuk még így is keres az eladó) 279.900-ért ad? Nagy tételben, olcsón vásárol és mégis marha drága. Te sem fogsz árat emelni, mert a kutya sem venne tőled. Ha meg megbeszélnétek, hogy egyszerre emeltek árat, jöhet a Versenyhivatal.
A Ft. árfolyama évek óta ugrál, de tudsz mondani akár egyetlen műszaki cikket, aminek felment az ára? Projektor, TV, BD lejátszó, PSP, számítástechnikai kütyük, tök mindegy. Szerintem nincs ilyen. Úgyhogy szerintem semmi emelkedés nem lesz. Persze nem vagyok Nostredamus és lehet, hogy Neked lesz igazad...
-
#8114 Írtam priv-t! Ha van egy kis idő, nézd már meg! Köszi! -
krisstus #8113 Ok. Köszi szépen. -
#8112 Igen, a sok büntetésnek, meg annak, hogy árrés nélkül árultak! Nullán vagy mínuszban minek árulnak?! Ne a banki bónuszokra és a beszállítók bónuszaira alapozzanak! Megérdemelték! Én csak örülni tudok neki! :-) -
#8111 nem tudom, nekem 32a451 van samu panellal, nem vágom a nagyobb méreteket és full hd kategóriát, csak itt olvasgattam azokat amiket mondtam, ezért mondom hogy hátha tud valaki jobban segíteni -
#8110 EW az kamunak bizonyult, szal ők nem mennek sehova, EP-nek meg már csak a végeredménye volt a készletfinanszírozás. Volt ott minden ami nem etikus magatartásnak bizonyul, saját maguknak köszönhetik (meg annak a pár10-100milliós versenyhivatali bűntetésnek. Mocskos, tetves multi volt (mint a többi). -
#8109 Az igazán lényeges az lesz, hogy hány nagy hálózat fog még beomlani készletfinanszírozási problémák miatt (lásd Elektropont vagy ElectroWorld aki kijelentette, hogy lehet távozik a magyar piacról jövőre). -
#8108 XBOX etéren is elég LOL számomra... :( -
krisstus #8107 Samsung LE40A551 az már jó panelos? Vagy a tuti a 656-os közel 40e eltérés. -
#8106 A 270-80-as határ stabil támasz a forintnak.. Akkor fog gyengülni ha beomlik az EURO árfolyam ami figyelmbe véve a híreket kizárt jelen állapotban.. -
#8105 Milyen jó hogy ennyire vágod az árréseket... még a közelébe se jársz az igazságnak (nem felfele) :D
Sajnos az áremelkedés sanszos lesz, hisz a legtöbb cég negyedéves fix euro árfolyammal dolgozik és január 1-el váltanak sávot. Azaz tuti feljebb áraznak a biztonság kedvéért. Viszont a január a készletkipucolás hónapja, így februárig nem érzünk majd semmit. De lényeges emelkedésre nem számítok. -
#8104 37es samsungban nem samsung panel van, vegyél 40eset ha befér
talán az 551es szériában is van rizikó hogy nem kapsz jó panelt ezért szánnak rá több pénzt egyesek és vesznek 656ot
hátha más többet is tud segíteni neked -
krisstus #8103 Hoppá az a 551 Full HD, 451 HD. -
krisstus #8102 Üdv! 180e. körül vásárolnék TV-t kb: 3-3.5m-ről nézném.
Samsung LE37A451 Full HD
LE37A551 HD
LG 37LG5000 Full HD
Nagyjábol egyforma árban mozognak. Mit javasoltok? Akár másik típus, márka is szóba jöhet (max 180e). -
Kimi23 #8101 El tudom képzelni mekkora eladások lesznek az lcd-plazma tv vonalon egy esetleges áremelkedés után januárban... -
loxi #8100 Hello!
Milyen a Sony? Analóg jellel hogy boldogul? Én föleg Tv és Dvd nézésre használnám. Írhatnál róla mi az ami tetszik, esetleg mi a "hibája". Kép,hang elmosodás,utánhúzás stb.
Nagyon megköszönném ha elmesélnéd a tapasztalataidat.
Kösz szépen! -
#8099 Ezekszerint neked az LCd-k képe jön be jobban.
Látatlanban nem tudom megitélni a 3 tévét, ha neked a Philips tetszett, azt vedd meg(pláne ha jó ára van!) - Te fogod nézni :)
cloud.strife: nem halsz bele, ha lepattintod a müanyagboritást a box kábeléről - ekkor befér alá a HDMI is - gáz, de működik és a seggét ugysem látod :P
---
áremelkedés akkor lesz, ha tovább gyengül a forint. benne van a pakliban. -
#8098 június 32a451 170ről leakciózva 140re
most mediaban vagy edigitalban 120
fél év alatt 20 ropi, igaz hogy 1-2 hónap alatt esett egy tizest 130-ra akkor még szívtam a fogam, de hát most ez van
mondom én midnen benne van a pakliban -
Norbi7 #8097 én sem tudom elképzelni az áremelést.
az áresésről meg annyit hogy 2 hónapja vettem 140k-ért egy Sony 32L4000-est, most az EW-ben 110k. :(
mondjuk azt hozzáteszem, hogy Sony boltban vettem 3 év teljes körű garival, nem tudom hogy az EW-ben mennyit adnak mondjuk. de amíg az le nem telik biztos nem cserélem le. -
#8096 Hat elvileg csokkenteseket mondtak, h muszaj lesz eszkozolniuk , kulonben nem visznek semmilyen hardvert se ilyen arakon ..!! -
aranarth #8095 Egyértelmű, hogy áresés lesz.
1) mert a válság a fogyasztót érinti leginkább, vagyis a multi kénytelen alacsonyabb áron megszabadulni a készletétől (hozzáteszem: nem bukik rajta, mert 50 helyett mondjuk 25% haszna lesz egy TV-n), a kiskereskedő pedig - bár nem tart komoly árukészletet, - de kénytelen versenyezni a nagyokkal, hogy megéljen.
2) mert minden műszaki termék ára mindig esik - mert kijön egy újabb, modernebb típus, ami devalválja a korábbi modellt. Ami most az alsó-közép kategória, az 2 éve a csúcs volt.
Nem lesz semmilyen áremelkedés, ez hülyeség. Riogatnak, hogy most vásárolj.
Ideírom, január 23-án ellenőrizhetjük: Sony Bravia KDL-32W4000: 219.900,-Ft a hivatalos Sony márkakereskedésekben és az Edigitalban is.
-
#8094 Ezt kizartnak tartom, hogy olcson dobalnak mondjuk 1 jo eros kozep-felso kategorias tv-t! :) DE nelegyen igazam! -
#8093 drágulás?? deflációs nyomás mellett? aligha...
ingyen fogják a karácsonyi szezon után az emberek után dobálni a cuccokat annyi lesz a beragadt készlet a visszafogott fogyasztás miatt.. csak vigyék már... -
SIDE76 #8092 Jaj, de gyönyörű TV ez a Panasonic 46PY85 :) Most néztem meg még csak, de nagyon tetszik. Mind a külseje mind a képi megjelenítése csodálatos!!!! Egy baja van csak ami miatt számomra elvérzik.... :( Ez az átkozott plazma képvibrálás :(((( -
#8091 Miket érdemes figyelni új LCD tv vásárlásakor? 32"-es kellene (100-150 körül gondoltam rá). Melyiket ajánlanátok? -
#8090 MEg 1 hetet birjon ki a dragulas LCD TV-k terén! :) -
SIDE76 #8089 Igen állítólag egy kis drágulás lesz az év elején és a 2009év végére fog erősödni majd a forint, bár ebben a tehetetlen piaci helyzetben még sok minden változhat. -
r4pt0r #8088 Én valami 15%-oa drágulást hallottam, de majd kiderül. -
Scooby87 #8087 most az árcsökkenésre azért nem mernék fogadni,mert pénzügyi válság miatt a 2009 nehezen fog indulni. -
#8086 az a helyzet hogy most volt téligumi projekt és jönnek a zh-k és a vizsgák, ezért csak akkor vennék most ha miskolcon lenne 30ezres akció, amúgy februárban mire lemegy minden és akkorra számítok egy kis árcsökkenésre is, meg úgy még nem végleges döntés, a nézelődésnél tartok két hete :) -
Scooby87 #8085 nem :)....,de miért nem kérsz meg mondjuk egy debrecenit hogy vegyen neked egyet.....ismerős,rokont vagy bárkit? Sztem nyugodtan megkérhetsz vkit ilyesmire. -
#8084 miskolcon nem tudsz valami ilyesmit?:D -
Scooby87 #8083 a saturnba még délután is volt 30ért...elég sokat elvittek....Mégiában percek alatt elfogyott.....,de karácsony elött megint lesz a saturnba ;) -
#8082 Biztos van és még az is lehet hogy pöpec működik.... :) -
#8081 Mondjuk mielőtt rohannék a boltba DVD-lejátszót venni, gondoltam van valami szoftveres megoldás is, azért kérdeztem. -
#8080 gondolom már 17-én elfogyott az összes nyitáskor -
#8079 45ért, de debrecenben 30ért vágtak hozzád egyet.. 17 perc alatt elfogyott a készlet :D -
#8078 Már 30e-ért adják azt a fost? :D:D:D:D