21171
LCD - Plazma
-
#8197 A kiszemelt áldozat: LG 47LG5000 -
#8196 Tiszteletem az informatikus kollégáknak és a házimozi kedvelő közönségnek egyaránt! Kérdésem tökéletesen egyezik "dbdadi" barátunkéval.. 250K-t szánnék rá max.. elvárásaim: Full hd, min 107cm, max 5 ms elérés, tudjon beszélni és vigye el a gyereket oviba! Felhasználási célja elsősorban monitor, másodsorban filmlejátszás gépről ( 720,1080,simadvd) harmadsorban TV. Tévére ez használható, vagy hiú ábránd? Előre is köszi a hozzáértő választ! Instixx -
dbdadi #8195 Még annyit hogy azokat a filmeket amiket letöltök 720p-s,megtudom nézni rajta(PC-n)"8193",nem kell hozzá semmilyen lejátszó ugye? -
#8194 Elsősorban Xbox 360, másodsorban pc-ről filmek vetitése, sötétítés nem gond mert főleg éjszakai műszakban melózóm, igy "estére" is esnek a szabadnapjaim, nappal meg csak döglök :) Egyelőre a "környéken" csak az Optoma 65 vagy Optoma GT 7000 elérhető, és igen a 32' lcd kijelzőket tényleg kicsinek találom :( -
dbdadi #8193 Hali!
Szeretnék venni egy LCD/Plazma tv-t csak nem nagyon tudom milyet lenne érdemes venni mert főleg a monitoromat akarom lecserélni ebből kifolyólag
játszani,filmeket nézni,szeretnék rajta PC-n keresztül,csak azt nem tudom hogy HD Ready vagy FULL HD legyen,és 250e ft-nál többet nem tudok szánni rá.
Esetleg tudnátok ajánlani nekem párat?
Előre is köszönöm! -
#8192 Mar az elejen is irtam hogy nalunk is 1080i HDTV adassal mennek a tv-k regota, azota mar vagy 15db 40W tv is volt a polcon, de egyetlen egynel sem jelentkezett a gond.
-
#8191 Nincs deinterlance probléma! Vegyél egy W4000-eset, nézd 3 hónapig és utána mondd azt, hogy akadozik! Honnan veszed?
Van, 1080i HDTV adásnál, legalábbis bizonyos körülmények között. 4 készülékből négynél láttam én. Mondanám, hogy az UPC miatt, de akkor tucatnyi más TV-nél miért nem jelentkezett, ugyanarról a beltériről, ugyanott?
Ha neked nincs 1080i forrásról akadozás, akkor hurrá, örülj neki. -
#8190 mire vennéd? mert ha csak filmeket akarsz nézni, a vetitő jó választás (feltéve hogy be tudsz TELJESEN sötétiteni)
ha viszont játszanál is sokat, meg tévéznél akkor szerintem nemigazán ...
viszont 4-500 fontból a vetített képhez képest elég kis méretű kijelzőket kapsz :) 32-37" max.
tényleg jo lenne tudni, h mire kell -
patiang #8189 Ha a kártyádon van DVI, akkor sokkal szebb képet kapsz DVI-HDMI-vel -
#8188 VGA - HDMI átalakitóval. Vagy pedig a "CV" széria amiben van VGA csati. -
#8187 pc-vel hogyan kötötted össze? -
las vegas #8186 Hátha ha te a metróból akarsz tévét venni szakértő eladóktól,akkor nincs több kérdésem,gondolom jól fel volt nyomva a kontraszt,meg fel voltak turbózva a színek stb,otthon meg majd lesz a nagy meglepődés amikor teljesen más képet látsz,de mindegy,ha neked tetszik vedd meg.Olvasgass el pát tesztet stb,én 6 hónapig kerestem a megfelelő tévét míg júniusban megvettem a sony46W4000 emet és nem bántam meg. -
#8185 Srácok valami ötlet hogy milyen lcd-t esetleg plasmat (nem tudom lehet-e szépet kapni ilyen árban) vagy projektort (ezt nézegettem, elég jó véleménnyel vannak róla - ) vegyek 400-500gbp környékén? Valtani szeretnék év végén minden hozzászolást szivesen várok - jelenleg egy Samsung tft-n tolom az ipart, elsődleges szempont a kis fehér X360 projector -
aranarth #8184 Az MM-ben néztem én is Oriont, meg Videotont, semmivel nem volt rosszabb képük, mint a kategóriatárs, olcsó Samuknak, LG-nek, meg a noname egyebeknek. Nem babráltam velük, nem tudom hogyan voltak beállítva, de nem hiszem, hogy az Orion ótvar lenne. De aztán ne engem szidj! -
aranarth #8183 Scooby87! Nincs deinterlance probléma! Vegyél egy W4000-eset, nézd 3 hónapig és utána mondd azt, hogy akadozik! Honnan veszed? Egy tesztben olvastad? Nem értem. Egyfolytában ezzel jöttök. A Sony-nak egy baja van, hogy drágább mint a Samu. Szerintem jobb is, Azon viszont tényleg lehet vitatkozni, hogy megéri-e a tudáskülönbség és megbízhatóság az árdifferenciát. Ezt elismerem, mert a japán tényleg drága. Nekem megérte, másnak nem. Ízlés és pénztárca kérdése is. Ráadásul a V4000-es tesztjét hivatkoztad, nem a W4000-esét - ott még véletlenül sincs szó ilyenről - és ugyanezen az oldalon a TV választónál első helyen ajánlják a W4000-eset (nem pedig pl. az A656-ot)...
Kaszi46! A felsorolt paraméterekkel (MPeg-4, FullHD) 220-ért kizárólag egy 82 centis Sony W4000-et kapsz. 106 centiset biztos nem. -
fugelaci #8182 Ennyire rossz a helyzet? Neked már volt, és minden nap elromlott? Vagy a fekete helyett véletlen fehéret mutatott? A metróban láttam a képét, a többi mellett, amiket említessz, de nem az ORION (az a sz.r)volt a legcsúnyább! Az ára viszont pont egy százassal kevesebb! Persze megértem, ha rossz, de miért? Meg tudod magyarázni ellenszenvedet, vagy csak "azért mer mán csak!"? -
las vegas #8181 ORION AZ MI? a te érdekedbe inkább ne szerinted iért nem tud senki tanácsot adni,azért mert mindenki azt vett és el sem tudnak mozdulni előle.az én véleményem inkebb más márkák felé nézegess,pl:sony,samsung,sharp -
fugelaci #8180 Halihó! Továbbra sincs, aki látott már ORION LCD Tv-t, vagy tud valamit a T42 LCD Full HD-s változatról? Vélemények, tanácsok? -
#8179 itt van spancinak 32" es már egy éve bámuljuk lassan és nem egy nagy szám sztem
nekem 32R71 van ahoz tudom hasonlitani és hát jóval fakóbbak a szinei és életlenebb (csak box megy rajta ugyhogy másrol nemtok véleményt alkotni) -
kemgyuri #8178 Nekem toshiba 32av500p-m van. Még 100e vettem. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Kisszobámba tökéletes, design is klassz, és 2*20 Wattos hangcucc szépen szól. Következő amit nagyszobiba néztem az 42"-es full hd-s toshiba lesz. Maradok márkahű. -
#8177 Biztosabb ha saját szemmel vállasztod ki.: Ha pesten vagy, Saturn vagy MediaM ahol a legtöbb a tv. Elöbb azokat vállasztod ki amik max 220 ezer. Azon belül a 106cm-seket. És azon belül amelyiknek neked a legjobb a képminösége. Több csatorna közzül navigálhatsz hogy ne csak promo müsort láss mert az csaloka. De ugyan igy kereshetsz a veboldalakon is. -
#8176 Sziasztok, szüleim szeretnének lcd tv-t venni, de nem nagyon értünk hozzá. Légyszíves írjatok pár tippet, hogy 220eFt környékén mi lenne a legjobb választás.
igények: fullhd, mpeg4, 106-os képátmérő.
köszi előre is!
-
fugelaci #8175 Halihó! Látom, nem csak engem érdekel, mire képesek az ORION Tv-k, de úgy látom, nincs, aki segítene, Pedig komolyan érdekelne, mitől olyan olcsó, és vajon ér-e annyit is? Valaki segísen már nekünk, de tényleg! Köszi előre is! -
patiang #8174 Site:
német -
Mentol #8173 Sziasztok!
Jaja! Az Orion márkájú LCD TV-ket összevetve a dömpingárukkal (LG, Samsung, stb) mi ez eredmény? Tényleg annyival szarabb, amennyivel olcsóbb? -
#8172 nemnagyon tudok mást ami támogatja az avivot -
#8171 az egyik legszarabb lejátszo. de ez itt off ;) -
#8170 hát ezek már 260 körül vannak én max 230-240-et szánok rá semmivel sem többet. Szal samu lesz szerintem -
#8169 a-a powerdvd szerintem az egyki legjobb lejátszó (ha ati kártyád van) mivel tartalmaz avivo támogatást ami az ati hd bizbasza :D szal szebb lesz től a kép de windows media player classik home cinema is jó (állítólag én nem hazsnálom) pont most írták le ati hd topikba hogy kell beállítani hogy jól mennyenek a hd filmek és ne terhelje a procit max 5-6 százalékba. -
fugelaci #8168 Sziasztok! Tud valaki az ORION T42" LCD Full HD Tv-ről valamit? Szívesen olvasnék róla, vagy link, stb. Köszi! -
#8167 Ahamm! Köszi az infot. -
#8166 bocs h ide írkáltam és kössz a pm-eket, megoldódott a probléma, a torrentet kell csak kikapcsolni :DD
bemount, és power dvd viszi simán, bele is lehet tekerni akár 2 órát, meg se röccen
kössz és bocs -
#8165 de ez egy 40 gigás iso és nem sok kedvem van kicsomagolni ha nem muszáj...
amúgy én is azt használom mindenhez... -
patiang #8164 Én a KMPlayer-el nézek szinte mindent. DVD-t is.
Az HD-s filmeket (full-t is), és semmi szaggatás, a hang is jó.
Karim: GF 8500 GT -
#8163 Toshiba-nal belépö szintü az "AV500,-P" széria. Én hasonlót 37"-ben néztem ki. Elég nagy márka és nem "kér" többet a neve miatt mint a Sony. Képernyöje és a paraméterei is renben vannak. Én Xbox-hoz és müholdas adásokhoz használlom majd.
Mikulábáti hodda nekem. -
#8162 de mégis mit?
semmi nem olvas be 40 gigát...
(iso-ban van, kicsomizni nem nagyon van helyem) -
#8161 re-OFF
powerdvdhez nem kell kodek, az maga a "kodek"
és igen, ennyire fos! használj normális szoftvert, ha a géped erős -
#8160 alig kapcsolódik ide, de hátha vannak itt emberkék akik szoktak 40 gigás filmeket nézni :)
power dvd 8 ultrához milyen codec kell? szaggat mint a barom, pedig a vassal tuti nincs gond -
#8159 Toshiba 32 AV500P-ről már hallott valaki? 80k a Tecsóban, kollégám ezzel szemez, lehet megvenné. Tudom, hogy az ára miatt nem kell túl sokat várni tőle, de mégis, ha valakinek van megjegyzése hozzá, szóljon. THX! -
Scooby87 #8158 neked még ajánlom a philips 42pfl7603ast is ha gondolod(ambilight).....vagy 42pfl7403ast(100hz) ....de ezekről keveset tudok...bigdigit kollégát kérdezd ezekről...szintén jó vétel 240körüli áron...egyedül a 24p hiánya ami fájó lehet.
így senki sem vádolhat,hogy csak samut ajánlok...bár szerintem az éri meg leginkább az árát. :)