21171
LCD - Plazma
-
#8237 főoldalon hírdeti a Tesco 80-ért, két áruházban voltam megnézni az első napon......egyikben sem volt....szal kapják be, biztos csak csalinak írták, hogy ha már ott vagy vegyél vmit. -
#8236 ne cloneba használd hanem dualviewba -
Jackson #8235 Ezt pontosan ,hogy érted áthúzni a tv-re? -
Kimi23 #8234 8228-ra ment. -
Kimi23 #8233 Azt nem tudom, hogy a Samuhoz képest hol áll, de itt egy teszt. -
krisstus #8232 Szia. Szerintem a videókarártya beállítás. Próbáld meg "áthúzni" a média playert (balra vagy jobra) a tv-re. -
Jackson #8231 Sziasztok. Összekötöttem a pc-t lcd tv-vel. Minden szépen be is jön de ha egy filmet elindítok media player-rel akkor a kép nem jön be a tv-n . Mi lehet a gond? Videókártya driver vagy PC-TV felbontásából adódó probléma lehet? -
#8230 Marketing. -
DoubleB #8229 Hali
Kíváncsi lennék a véleményetekre e két tv felől:
Sharp LC-32D65E
LG 32LG5600
Persze ha ebben az árszegmensben tudtok jobbat, az is érdekel.
Köszi
üdv -
#8228 En irtam 1 szoval is szerinted? Kerdesem masra utalt aszem! -
Devergo Boy #8227 Köszönöm szépen a válaszokat. AMint írtam nem nekem kell,hanem egyik ismerősömnek. Elmondtam a ismimnek hogy miket ajánlottatok. Köszönjük szépen. -
#8226 A Philips tévékben mi az az öregedésgátló áramkör? -
Scooby87 #8225 ha figyelmesen olvasnál rájöttél volna,hogy nem ledes. -
#8224 Basszus eleg korrekt ar!! Samu 40a656-hoz kepest hol all sorrendben? -
#8223 szerintem meg nagyon szar a 330 (és a 431 sem túl nagy szám)
akkor már inkább egy LG, ebben az árban! (vagy akcios sony, ha még van L4000) -
#8222 A Samsungnak az alapmodellje! Ha van rá lehetőséged, vegyél inkább 32A431 vagy 32A451-et! Azok szerintem lényegesen jobbak, bár az A330 sem annyira rossz! -
Piko888 #8221 le32a330 srácok ez milyen tv? Köcce -
Kimi23 #8220 Okés hirtelen kerestem a linket igazad van. Most megint átfutottam a Digitális házimozit , és tényleg benéztem IPS paneles, a lélegző LED világítás kifejezés kicsit megtévesztett, sorry. -
Scooby87 #8219 már ott gyanus volt,hogy "csak" 50.000es lednél meg a gyártók pófátlanul magas értéket adnak meg kivétel nélkül....1millió fölötti.....
a másik gyanus pont ,hogy a kényelem funkciónál van és nem a képnél....
szóval szerintem benézted,de az is előfordulhat,hogy tévedek...(csak kicsi az esélye) -
Scooby87 #8218 ne haragudj,de szerintem az nem azt jelenti :D -
Kimi23 #8217 Igen ledes . Specifikációk
KÉP
Full HD-felbontás
TruMotion 100Hz
Dinamikus kontrasztarány: 50.000:1
Intelligens adaptív fényérzékelő
24p Real Cinema
AV mód (Mozi, Sport, Játék)
Expert mód / ISF Ready
HANG
Rejtett hangsugárzók
Mark Levinson úr beállításával
Clear Voice (Párbeszéd kiemelés)
Dolby Digital
SRS TruSurround XT, 10W+10W
KÉNYELEM
4 x HDMI (1.3 verzió)
USB 2.0 (JPEG/MP3)
CU:V (Egyszerű és könnyített menürendszer)
SIMPLINK
Innovatív „Slim” stílusú design
Bluetooth
Változó fényű LED -
Scooby87 #8216 ez ledes???? Mert sehol nem látom feltüntetve. -
kemgyuri #8215 ja, basszus, már 200e is "über" határvonal nálam, nem hogy 800e. Bár én csóringer vagyok. :) -
Kimi23 #8214 Érdemes lesz figyelni az LG új ledes sorozatára, elég agresszívan árazták be őket.42LG7000 -
#8213 nézd szerintem egyértelmű, hogy 100-120 körül keres a srác tv-t te meg ajánlasz neki egy 750-800 ezreset, ennyi -
puntocsento #8212 hali. én arra irtam kicsi szivem, hogy a CCFL es világításos LCD tv-knél nincs rendes fekete szin. az előző tv-m egy samsung 40M86-os volt. és sötét jeleneteknél, sötét szobában foltos volt a kép. annyira hogy a középrésznél oylan volt mint ha egy gyengébb fényerejű elemlámpával világitottam volna a tv-re. -
#8211 Valakinek tapasztalat: Samsung LE 40"(vagy 46") A 656 szériában vagy LG 47"LG6000 ? 5 üzletben voltam(!!!) mindegyikben egyenként 1 órát minimum beszélgettem a srácokkal, és 80% ban úgy látom, hogy én jobban értek hozzá mint a kedves eladók, de az a tapasztalat ezt leszámítva, hogy ezek a készülékek ár/érték arányban a legjobbak mind filmezni, számgépezni és tvre is egyaránt.. más vélemény? Van valaki esetleg (rajtam kívül) aki olyan elvetemült hogy 100cm felettit vesz számgépre? :DDD -
#8210 Egyetertek! :) -
krisstus #8209 Üdv. Nemrég vettem egy SAM. LExxA551 LCD tv-t. És az a gond, hogy az Audio kimenetén (2xRCA) késik a hang a hangszóróéhoz képest, kb 0.5-1mp-et. Tapasztalt már valaki hasonlót illetve ez most hiba? -
#8208 jól van babám.. neki 32 colos kell nem 55, a 4es szériát nézte ami hd ready, te meg ajánlod neki a 9es szériát
ez a hozzászólás számomra olyan értékű volt hogy igen nekem nagy, mindent tudó drága tv-m van
Devergo neked meg ajánlom a 32a451-et amiben samsung panelt is ki lehet fogni és nem sokkal drágább a gyengébb paneles tesójánál -
puntocsento #8207 Devergo Boy: arrón nem tudok semmit. de kb. 1 hónapja vettem egy samsung LE-55A956 LCD TV-t. és csak ajánlani tudom. nagy on szép a képe, rengeteg szolgáltatást tud. és a fekete tényleg korom fekete. nem úgy mit a CCFL-ek nek.
-
#8206 én hd65öt venném :) (hd70esem van, az az 'elődje')
devergo boy: ha mindenképpen samu, akkor inkább a 451 (minimum). de ebben az ársávban van lg és sony is, nézegesd meg valahol őket! -
Devergo Boy #8205 Hali! Van vkinek véleménye a Samsung LE32A431 tipusú tv-ről? Egyik ismim szeretne venni és nem tudja hogy megéri e az árát. Tv nézésre dvd-zésre, ps2-re használná,meg esetleg összekötné a pc-vel. Válaszokat előre is köszönöm a nevében. -
gezse23 #8204 szia!
nézd meg Makón a Spart, ott szoktak lenni Orion-os cuccok. Nekem régi TV-m volt orion (plusz volt ilyen videónk is - mindig ezt a márkát kaptuk karácsonyra ajándékba :)), és nem volt velük semmi gond. Azt nem tudom, hogy LCD-ben milyen a minőségük. Itt Pesten az összes Interspar tele van Orion LCD tv-kel.
üdv -
mg8248 #8203 Az edigital-nál 120, az euronics-nál 125... Az utóbbinál vettem, mert nem kellett annyit utaznom... -
#8202 fú nem tudom :S
én a képet ugye a tvre kötöm a hangot meg hifire
ha az 5.1-en van aux bemenet akkor a gépet arra is rá tudod kötni csak nem tudom hogy jön át az 5.1-es hangzás
amúgy mennyiért kapható most egy 32a451? -
mg8248 #8201 Az is megoldható, hogy 5.1-ben tudjam hallgatni a házimozin? Mert ez így csak sztereó. Vagy tévedek? HD-s filmek miatt kérdezem... -
#8200 nekem is ugyanilyen tv-m van, tényleg látható a különbség a két tv között
van aux-os pc audio innevezetű piros fehér csatlakozó a hátulján
a képet meg ugye hdmi-n -
mg8248 #8199 Sziasztok! Végül is a Samsung LE32A451 mellett döntöttem... Szerencsére az Euronics-ban a 451 mellett a 431-es is ki volt rakva és látható volt a különbség! Tudom, hogy nem igazán vág a fórum témájába, de lenne még egy kérdésem: Hogyan tudom összekötni a Pc-mel úgy, hogy hang is legyen? Házimozim: Sony DAV-DZ230. PC-m: GeForce 7600 GST videokártya (2 DVI és 1 S-VIDEO csatival), Gigabyte 965P-S3 alaplap (integrált 5.1-es hangkártyával, nem alsó-kategóriás). Előre is köszönöm segítségeteket! -
fugelaci #8198 Ha van valakinek konkrét tapasztalata az Orionokkal, az bátran irjon már! De érdekelne a Videoton L42W20-AV-as vonal is! Tehát mi újság HAZAI fronton? Továbbra is várok teszt eredményeket, linket e két tipussal kapcsolatban. Lehet, hogy a végén nem ilyet veszek, de mostmár szeretnék a végére járni, tényleg olyan rosszak-e, mint az eddigi hozzászólások. Mivel Makó a kedves szülőhazám, igy nehézkes a szemrevételezés konkrét készülékeknél ( megfelelő üzlet közelségének hiányában), ezért hagyatkozom szakértő hozzászólásotokra. Ha valamelyikőtök épp egy ilyen "multiban" jár, gondoljon már rám, és nézze meg ezeket a típusokat, és mondjon véleményt, de ne csak azt, hogy sz..! Köszi