LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De végülis a kép átmegy, az asztal hátterét viszi át a tv-re. Ha megfordítom, hogy melyik az elsõdleges/másodlagos, akkor ott megy az asztal és a gép monitorán meg csak az asztal háttere és hálistennek 15mp után visszaáll.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Légyszíves segítsetek, elõre is köszönöm! Lehet nektek ezek hülye kérdések de én nem tudom.
Ma megjött a dvi-hdmi kábel.
Újraindítás után a tv-n megjelent az asztal háttere csak a tv közepén.
Próbáltam a megjelenítés beállításoknál a másodlagos képernyõnek a felbontását 1920*1080-ra beállítani, de akkor eltûnt a kép a tv-rõl.
Ati videókártyám van. Van ugye a megjelenítõ eszközöknél négy négyzet. Abban van 2 megjelenítõ, alul tv és FPD. Most nekem egy megjelenítõ eszköz és az FPD van bejelölve, igaz az FPD-nél írja, hogy a megjelenítõ neve sony tv xv.
Szóval ami minket érint, az az európai modellek bejelentése.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
jelzõt pedig nem, az a fekete csikra kerult. <#falbav>#falbav><#conf>#conf><#taps>#taps>
Szlovákok meg tudták csinálni, hogy a logó legyen fent az eredmény pedig lent.....
Mondjuk ez már az új Sigma 8635ös chippel szerelt medialejátszó lesz, szóval talán nem jelentkezik ez a hiba jelenség.. :S
-tRs-Landor
Most rendeltem egy HDMI 1.1esel rendelkezõ media HD Mediaplayert!
Származhat hátrányom belõle hogy ha majd meglesz a Samsung TVm hogy azon már 1.3 van?
-tRs-Landor
illetve természetképeket...erre mit mondjak 😉
Ja...már kitalálta, hogy megfûzzük a környéken lévõ boltokat, hogy nálunk reklámoztassák magukat (mármint kapnak 2-3 snittet és ott leírhatják milyen frankók, milyen áron szállítanak pizzát stb.) 😉)) Azt mondja pikk-pakk vissza hozza az árát a készülék...Neki el is hiszem 😉
Számítógéppel való összekötésre én amúgy inkább az LG vagy a Samsung TV-it ajánlom, velük van a legkevesebb probléma.
Én inkább az LCD-t javaslom a beégés elkerülésére. Samsung LE-40R8x, LG 42LC41/LC51 jó választás lehet, az LG olcsóbb, pár téren gyengébb, de a feladatra (számítógéppel való összekötés) tökéletes.
Véleményeteket, segítségetek szeretném kérni:
Nejem fodrász üzletébe akarok pakolni egy kijelzõt 101-106cm között. PC-rõl hajtanám meg és képeket jelenítenék meg rajta.
Mindenképpen olcsón szeretném megúszni...de örök kérdés LCD vagy Plazma?
Amit kinéztem:
- Pana 42PV7P (bár, ha jól láttam pont ezen nincs PC bemenet), egyáltalán van más megoldás PC összekötésre?
- Samsung 40R vagy valami hasonló kaliberû....jó volna 200.-230.000 körül kihozni a dolgot...
Minden ötletet várok!
Köszi:
Les
[email protected]
[email protected]
Én azt szeretném megkérdezni, hogy valaki találkozott - e már azzal, amivel én...
Szóval van egy Samsung le40n87bdx full hd LCD tv-m.Ha teljesen fekete képet nézek sötét szobában, halványan a képernyõn fehér folt látszódik a jobb felsõ sarkában, valamint lent a képernyõ alján is..Ez nem szabályos kör vagy négyzet alakú , olyan mintha lefröccsent volna valamivel, szóval nem szabályos alakú.Ez kizárólag fekete kép esetében látszik ,tehát amúgy nem (amúgy a kép kristálytiszta semmi problémám vele,de azért idegesít hogy ez mi lehet).Nem pixelhibáról van szó, abban biztos vagyok, mert nem pontok világítanak fehéren hanem halvány fehér folt van a képernyõ bizonyos részein,talán mintha hátulról ott nagyobb megvilágítást kapna ...nem tudom...Esetleg valaki találkozott már haonlóval?Mi lehet ez az egész?Elõre is köszönöm a segítséget!
Egy alsó kategóriás LG 42PC1-es plazmán viszont szebb az itteni analóg kábelTV (Fibernet) képe, mint a V3000-esemen...
www.digimomentsvideography.com
Itt a kérdés az, hogy mennyi idõre ruházol be, és mire szánod.
"Ha valaki elsõsorban a jelenleg fogható TV adások nézésre keres jelöltet, az semmiképpen se a FullHD LCD TV-k körül nézelõdjön."
Mennyire bírják ezek az LCD tvk a gyors mozgásokat, focit is néznék rajta elég sûrûn. Movie+, DNIe és hasonló technikák érnek e valamit vagy ez is csak egy marketinges hasba akasztó szöveg ?
A 37A558-hoz AUO érkezett a próbagyártásra.
Jövõhéten kezdik a 26A457 modellt ami szintén AUO.
Ezen kívül érkezett egy 32" Samsung kijelzõ is talán az 5-ös szériához.
Szóval változatlanul szórják az AUO kijelzõket, de lessz itt még CMO is szerintem 😊
KDL-40V3000 ill. KDL-32V2500 érdekelne...
Köszi!
na majd erre térjünk vissza, ha vásárlásra kerül a sor nálam 😄
-tRs-Landor
(a panel lottó dolog azért érint amúgy, mert még decemberben csináltunk egy kis házitesztet egy 40" Sony V3000-es és egy szintén 40"-os Samu M87-es között (valószinüleg Samsung paneles, a matricán az utolsó karakter a felsõ sorban S). Azon döbbentünk le, hogy a feketéje mennyivel jobb a Samunak, különösen a decens feketéjû filmeknél (pl. Sin City vagy a fekete-fehér részek a Kill Billben). Ez alapján egy srác meg is rendelt egy másik 40"-ost, ami viszont AUO paneles lett (utolsó karakter A). Nem azt mondom, hogy nézhetettlen akármicsoda volt, de egymás mellett a kettõ között zongorázni lehetett a különbséget a Samu paneles javára... :S)