21171
LCD - Plazma
  • Breki33
    De, nekem
  • Breki33
    A december elsején induló digitális földfelszíni sugárzás egyelőre nem azt nyújtja, amit ígértek. Nincsenek olcsó dekóderek, nincsenek kereskedelmi csatornák. Csak a Duna televízió nagy felbontásban, de nem igazi HD-minőségben. Ha az Antenna Hungária számításai nem jönnek be, akkor is tizenkét évig fizethetnek az adófizetők.

http://index.hu/kultur/media/minidigi9690/

Kiváncsi lennék azok képére akik annó szinte lehülyézték itt azokat aki nem DVB-T tuneres tévéket mertek venni.

Főleg az a samsung ellenes gyerek volt iritáló...P

• Klemice
    magyarázd már el miért nem szabad LG-t venni :)
  • Devergo Boy
    Samu!:) Szerintem Lg-t nem szabad venni! De ez az én véleményem.
  • Paparazzi20
    37 colos méretben melyik a jobb vásár, Samu 656 vagy az LG 7000??
  • Kimi23
    Az emberek többségét nem érdekli a digitális hókuszpókusz, majd akkor vesznek stb-t ha az analógot lekapcsolják (de addigra valószínűleg az új tv-k többségében mpeg4 tuner lesz)
  • Pimpedli
    Na, ez Magyarország!

Fél éve hitegetik a jónépet, hogy december elsejétől indul a földfelszíni digitális műsorszórás, s mára kiderül, hogy nincsenek is érvényes szerződések!
    Még jó, hogy nem rohantak az emberek ész nélkül STB-kat venni, jól rá is faragtak volna!
    Ez hihetetlen...
  • arty
    az az LG nem tavalyi modell? ha az, akkor inkább a samu!

(idén az LG-k így számozódnak pl: 37LG6000 vagy 37LG5000 stb)
  • karika1
    problémádra segítséget nem tudok.
    Amúgy most nézegettem ezt a tipust. /valamit kéne venni/ Megrémítettél :). Mennyi idő után jött elő ez a probléma?

Ha valaki tud segíteni , magáról a Philisről vélemény, esetleg a 42pfp 5332d-ről?
    Köcce
  • davidragon
    ja egyébként mit ajánlotok, melyik üzletbe menjek el tájékozódni? Madiamarkt az jó? Soha nem voltam még :P
  • Devergo Boy
    Viszont konzolhoz azért csak jobb lenne egy nagyobb méretben lcd tv-t venni! 22-esben nem fogod élvezni,szerintem! Viszont ha veszel egy 26-osat az már mindjárt másabb!:)
  • davidragon
    megnéztem a samsungodat, ez is tetszik. hogy mit veszek azon viszont még agyalnom kell. várok valami szuper karácsonyi akcióra. :)
  • pongi10
    Hali!Karácsonyra vásárolnék szülőknek Full HD-s LCD TV-t.37"-ost szeretnék főleg tvzésre és xbox360-hoz.Az ár az kb. 160e.
    kettőt láttam eddig 160-ért :Samsung LE37A568 és LG 37LY95.Tudnátok jókat ajánlani vagy ezekről véleményt nyilvánítani?
    előre is köszi
  • Devergo Boy
    Hali! Én pl. 3 hete vettem egy 22"-os Samsung T220Hd lcd monitort amiben van tv tuner és nagyon megvok elégedve vele. Nagyon jó, netezek rajta és tv-zek is,bár azt ritkábban csak mikor az asszony mást néz a tv-n.:) Énis gondolkoztam hogy rákötöm a ps-t de még nem tettem meg. Neked kell eldönteni mennyi lóvéd van és mennyit szánsz rá!
  • zsolo75
    Sziasztok,

Vélemények LG PG3000 plazma?Nagyon jó árban láttam.
    Karácsonyra lenne.

Üdv
    Zs
  • z0ty #8262
    Üdv!

Philips 42pfp5532d plazma monitornál mi okozhat 8 darab, nagyjából szabályosan elhelyezkedő függőleges csíkot a képernyőn, és hogyan javítható? Előre is kösz.
  • davidragon
    hát akkor lehet gyüjtögetek még... :P
    nehéz dolog dönteni.
  • aranarth
    Artynak maximálisan igaza van. Monitor kiváltására az LCD jobb, de 32, főleg meg 26 col alatt nem is kell TV - elég a monitor egy tunerrel, még olcsóbb is.
  • arty
    26-32" alatt ne nézelődj. Akkor inkabb vegyél egy monitort és egy tvtunert a gépbe ...
  • Csabesz100
    A képarány miatt nem lesz tökéletes konzollal! Egyébként nincs rossz kép benne. Ha jól emlékszem nincs rajta HDMI bemenet. Ha ennyit szánsz rá, akkor inkább spórolj még egy kicsit és vegyél egy 26" LCD-t. Az sem sokkal drágább!
  • davidragon
    egyébként most nézem az LG az tényleg monitor és 16:10-es, de az Acer az rendes TV, 16:9-es.
  • davidragon
    értem, és az mennyivel rosszabb mint ha rendes tv-t vennék? :P
  • Scooby87
    mi a véleményetek a hama 1,5m-es hdmi kábelekről?

vagy akkor már ez:Delock 84333
  • Csabesz100
    Ezek valójában LCD monitorok, beépített tv tunerrel! Azért ilyen a felbontásuk és azért nem 16:9, hanem 16:10-es a képarányuk!
  • Klemice
    szerintem te 22 colos kategóriában monitorokat néztél, tv funkcióval
  • davidragon
    Sziasztok!
    Sokat olvasom a topic-ot, de mindenki csak nagy tvkről ír, a kisebb lcdkről semmit sem hallani. Sajnos nekem nincs annyi pénzem hogy 100e-t költsek egy tv-re. Nézegettem a 22"-os kategóriát, a 26"-osokat is vizsgáltam.
    Amit megfigyeltem, hogy a 22"-osok álalában 1680 x 1050 felbontással vannak, míg a 26-osoknál 1366 x 768 felbontásúakat találtam.
    Ez mennyire tűnik szembe? Van egyáltalán itt olyan, aki tud mesélni a 22"-os lcd-kről?

Ezeket néztem:
    - LG Electronics M228WA
    - Acer AT2245-DTV

Xbox360-t szeretnék majd venni, ez lenne az egyik elsődleges szempontom. HD adások meg ilyesmire nem tervezek. Persze sima adásokat is néznék :P
  • Csabesz100
    www.sony.hu
  • Sippie
    sziasztok! valaki fel tudna világosítani hogy a sony tv szériák között mi a különbség, illetve mit jelentek a számok? (tudom az első a képátló, de mondjuk hogy 2000 2500, 3000 stb?) vagy hol tudok erről részletesen olvasni? esetleg hogy milyen szériától felfele érdemes venni? max 66 centis tv-ről gondolkodunk, akkor fér el :) előre is köszi a válaszokat
  • Oakley2007
    HY.Van egy samsung lcd tv-ém és nem tudom rajta bekapcsolni a pip funkciót hogy kell?
  • arty
    monitor kiváltása : csak LCD! (plazma beéghet)

250 ezer nem kevés, abba simán belefér egy samsung 40A656, sony 40W4000.
  • dbdadi
    "8193"
    valaki válaszolna?
  • arty
    Jackson problémája abból adódik, hogy a medialejátszója overlayre adja ki a filemt, az pedig csak az elsődleges kijelzőn jelenik meg.
  • aranarth
    Kedves DoubleB! Csak annyit mondanék, hogy nekem a Sharp mindig a szívem csücske volt, de ha ezt az új, 2008. júliusi sorozatot (D65) nézed, akkor csakis a DH65-ben gondolkozz, mert azt szinte azonos áron "hibrid" (innen a H jelölés) tunerrel szerelik, vagyis képes az Mpeg-4 vételére is.
    Én legalábbis ilyet veszek a hálónkba. Nagyon jó a Sony W4000-es a nappaliba, de ez a Sharp végre ugyanazt tudja. És már mondtam, szeretem ezt a márkát!
  • kemgyuri
    jackson, figyeld, hogy "clone" módban hány Hz-re állítottad a kijelzőket, 60 Hz fölött nem nagyon jelenik meg a mediaplayer kép. Szerintem 50 Hz-en futtasd.
  • Jackson
    Értem, köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • Paparazzi20
    LG7000-es megéri a pénzét?
    nagyon korrektnek tűnik leírás alapján,valaki látott már ilyet élőben?
  • krisstus
    Nincs valakinek Samsung A551-es LCD tv-je?
  • krisstus
    Ha jól emlékszem ez clone modban működött. A media playert compact módban húzd ki a képernyő szélére, (bal-jobb)hogy legalább a fele lekerüljön az asztalról és ha minden igaz az lcd-n látszik a másik fele. Ha teljesen áthúzod és fullscreen-be rakod akkor az lcd-n megy a film a monitoron marad az asztal.
  • Klemice
    ><
    képernyőbeállítások
  • Jackson
    És ezt a media player-ben kell beállítani valahol?