LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
-tRs-Landor
Szóval ha veszek egy 40F86-ot és akarok DVD-t is nézni rajta, akor nem érdemes lecserélni a jelenlegi DVD lejátszóm (Pioneer DV-393) egy középkategóriás 1080p-s upscaling tudásúra(Samsung 1080P7), hisz majd azt úgyis jobban elvégzi maga a TV?
-tRs-Landor
A PX80-as plazma tesztjében mindkettõt kipróbáltuk, a TV konvertere sokkal jobb volt, nem éri meg tehát felkonvertálós DVD lejátszókkal szórakozni, legalábbis a PX80-as esetén.
Egy Samsung 1080P7 DVD lejátszón gondolkozom a TVhez!
-tRs-Landor
Eddig igazából csak az R-eseket néztem
megér az M-es + 30000-et?
Mert még sehol sem látok, de már az oldalukon hirdetik.
Tshiba 37CV505D Rezga
Úgy tudom az M-esekek csak áprilistól akciósak így
És mi az a XEC tulajdonképpen?
www.digimomentsvideography.com
pl 32R84-et 170-rõl 160-ra (de itt még egy kis odafigyeléssel akár 155-be is el lehet hozni)
40R84 pedig 260-ért szintén a tied lehet. A többire most kapásból nem tudok árat mondani, de ha valamelyik konkrétan érdekel, utána nézhetek.
A válaszokat elõre is köszönöm!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
ÚJ SAMSUNG CSEREAKCIÓ PROMÓCIÓ 2008.02.15.
"Képzeljen el régi tévéje helyett egy újat!"
Hozza be régi, használt készülékét, és a következõ termékek vásárlásakor beszámítjuk az alábbiak szerint:
Samsung Le 26 R 81 BX/XEC vásárlásakor 8000Ft - ot ér régi készüléke
Samsung LE 26 R 84 BX/XEC vásárlásakor 4000FT - ot ér régi készüléke
Samsung LE 32 R 81 BX/XEC vásrlásakor 10000Ft - ot ér régi készüléke
Samsung LE 32 R 84 BX/XEC vásárlásakor 10000Ft - ot ér régi készüléke
Samsung LE 37 R 81 BX/XEC vásárlásakor 25000Ft - ot ér régi készüléke
Samsung LE 40 R 81 BX/XEC vásárlásakor 18000Ft - ot ér régi készüléke
Samsung LE 40 R 84 BX/XEC vásárlásakor 18000FT - ot ér régi készüléke
Tudja valaki az árakat amikból lejön ez?
Ha esetleg valaki vett ott vagy érdeklõdött legyenszíves írja be
Ha most akarod megvenni, akkor szerintem tedd. Az újabb modellek inkább csak az árakon változtathattnak.
a FULL HD-ról lebeszéltél, viszont 37" helyett már 42-es tévéket böngészek 😊))
Az adott TV olcsó, ár/értékben szvsz nem rossz. Viszont extrém igényeid azért ne legyenek, mert ez egy belépõ szintû model.
Kérdésem a következõ: mit jelent a tv leírásánál az, hogy tv tuner? dekóderes csatornákat is lehet vele fogni, mint pl AXN? ha persze van hozzá elõfizetés, vagy az a tuner teljesen más?
Elõre is köszi a válaszotokat. illetve szerintetek jó ez a tv enyiért?
http://www.muszakidepo.hu/product_info.php?cPath=288_101_123&products_id=29446
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Jelenleg van egy 51cm-es CRT tv-m, és szeretném lecserélni egy 82cm-es LCD-re, aminek 5ms képfrissítése van és 5000:1 arányos fényereje. Mindkettõt 2,5-3 méterrõl nézem, nézném. És a kérdésem a következõ lenne: Melyik károsítja jobban a szemem? a nagy lcd tv, vagy a kicsi CRT?
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
-tRs-Landor

-tRs-Landor
Ezt miböl nézted ki?
Ha arra a zöld pontra gondolsz, az az üzemállapotot jelzõ zöld dióda.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
-tRs-Landor
Az AVfórumon már én is nagyon várom azt a tesztet.
Hát ha valóban ilyen lesz a feketéje mint ezen a (hangsúlyozom )nem saját készítésü képen.Akkor valóban ebben a kategóriában nem nagyon lehet majd megszorítani.<#guluszem1>#guluszem1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Komolyan mondom, hogy utoljára a Pio Kuro-n találtam ilyen nehezen fogást, ott az eszméletlen magas ár és a nevetséges eladási koncepció (külön vedd meg a talpat, a hangszórókat hozzá...) volt kritizálható. Itt az árat is teljesen korrektnek tartom, márpedig még friss, ropogós termékrõl beszélünk.
Frankón köszi !!!!!
Walk the Talk.
Emthor! A tv adásnak is jó a képe a PV70-esnél?
Elõre vezetésnek: igaz hogy csak egy 1024x768-as felbontású plazma, de átlagos felhasználásra szvsz per pillanat mindent visz. TV-re, DVD-re, Blu-Rayre tökéletes 2 méternél messzebbrõl (közelebrõl a pixelesedés azért már felfedezhetõ, dehát átlagos ember nem néz két méternél közelebbrõl egy 42" TV-t, csak az olyan eltemültek, mint én 😊)). A feketéje pedig olyan, hogy a Pioneer Kuro-khoz lehet hasonlítani... csak az ára fele annyi, mint egy Kuro-é.
Õszintén szólva nem tudom, hogy mi extrát tudnak nyújtani majd a nagyobb testvérek, hiszen elvileg ez a belépõszint jelenleg. A felbontáson túl valószinüleg USB és hálókapcsolat, esetleg Wi-Fi, de kontrasztban, feketében aligha tudnak még ennél is továbbmenni....
dKora: szvsz sürgõsen felejsd el a PV7/PV70/PV700 kategóriát. A PX80 oda és vissza elveri, felszeleteli és lenyeli, és még csak drágának sem mondanám. Persze az is igaz, hogy jönnek az új LG és Samsung plazmák is...
Kinéztem magamnak egy Panasonic TH42PV70 típusú plazmatévét, el is mentem egy üzletbe megnézni, az eladó persze dícsérte, de elkeserítõen rossz képe volt sztem (hangyás)! Ezt õ azzal magyarázta hogy a gyenge analóg jel hibáit érzékeli a TV, mert annyira jó a felbontása....stb. Tudtok valamit errõl? Minden plazma és LCD tv-nek ilyen gyenge képe van TV adással? Csak a DVD filmek jók ezeken a TV-ken, ill. a majdani digitális adás? Csakmert nem kizárólag DVD-t szeretnék nézni a készüléken, hanem tv mûsort is, de ezen rosszabb kép volt mint a hagyományos katódsugárcsövesen! Pedig tudtommal az általam kiválasztott modell nem egy gagyi darab.....
igazából csak azt akartam hozzátenni de teljes mondatból kiemelve kicsit fura lett volna ezért idéztem egyben.
Olyan tompa volt nekem. Beállítás lenne? Ennyivel nagyobb fényerõt adnának ki az LG és a TOSHIBA tv-k? Mondjuk azok eléggé fel voltak tolva, kezdték súrolni a túlzott fényerõ kategóriát.
az avplanetben meg nettó 265, amit még így is sokallok 😛
na de ki akar itt boltban vásárolni?! :Ð
-tRs-Landor
egyébként igaz; meglátom hogy mennyiért tudnék hozzájutni ezekhez a modellekhez (LE-40M87BD/LE-40F86BD/42XL2E/KDL-40V3000)
szóval ha lesz közöttük alkalmi vétel, akkor kompromiszumot hozok 😊
-tRs-Landor
Sharp LC42x20E 340eFt
a MM ma akciózik, ÁFA mentesen a TVket
Pana 37 LZ70p sem lenne nekem rossz, de túl széles (két oldalán van a hangszóró)
a Sharp vagy rosszul van beállítva, vagy anyira gyatra a képe az LG, Toshiba tévékhez képest (nem látom annyira fényerõsnek)