LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
Most van egy 5:4 arányú LCD monitorom.
A következõ mindenképpen szélesvásznú lesz...
Nem tudom melyiket érdemes venni, milyen képarányút!
A 16:10-é lesz a jövõ, vagy a 16:9-é?
Kicsit zavar, hogy egy 16:10 arányú monitoron egy normál szélesvásznú filmnél is van alul felül pár centi fekete csík.
A filmek nagy része most már OAR arányú, az meg végképp kicsi lenne rajta...
Van olyan MONITOR ami 16:9 arányú?
-tRs-Landor
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vagy tedd át a TV-t AV2-re 😄
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Az igaz, hogy ilyenkor csak be kell állítani a képet (kontraszt, fényerõ meg ilyenek)? De a gépen, vagy a tv-n?
HDMI-HDMI 10k
DVI-HDMI 14k
aranyozott, szarrászigetelt/árnyékolt 😊
-tRs-Landor
Panasonic DVD-S53 24.000
Panasonic DVD-S511 28.000
PSN ID: mombullet
Én nem találom az új Samsungok paramétereinek leírását! Vagy még nincs konkrét infó ezekrõl?
-tRs-Landor
Most a számítógépet és a tv-t dvi hdmi kábellel kötöm össze és nagyon szép képet ad a tv.
Ha olyan videokártyával kötém össze amin csak VGA kimenet van és úgy kötném rá a tv VGA bemenetére akkor mennyire változna a tv képminõsége?
(a kábel hossza 1,5 méter lenne maximum).
Jah és a tv egy LG lc51 => full hd-t nem jelenít meg.
PS3 ID: hdcsaba
-tRs-Landor
PSN ID: mombullet
Csak azért mert a 8 és a 10bites vmit DVB-T & DVB-c-s tv között 50ft külömbség van (h +ér-r ennyi külömbséget?) a 50 és 100hz között majd200eFT (érdemes lenne-e még várni a vásárlással?).
Valamint nemtudja vki,h mikor jönnek be az új Braviák??? (a sony.com on már vannak komoly 120hz-esek olyan árban mint nálunk a W-s típus...)
Van egy Samsung tv-m, 1360x768max felbontással. Venni akarok hozzá egy asztali DVD-t ami divx-et is lejátszik.a Panasonic DVD-S53 vagy DVD-S511-et néztem ki ( ennyit szánok rá ). A kérdésem az lenne hogy ha HDMI-n keresztül kapcsolom össze a TV-vel a lejátszót akkor az milyen felbontáson fog menni, és ha pl 1360x768-on megy, de a divx pl 756x452 (hasból) akkor mi fog történni. Akkora lesz a kép ahány pixel a divx, vagy széthúzza? Hogy mûködik ez?
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
-tRs-Landor
Ha az adott feltételeknek keresel TV-t, és holnap mész vásárolni, én azt mondom, hogy egy D3500 is megteszi.
láttam egy egy olcsóbb, de jó falikonzolt 22ért a mediamarktban, ez volt az egyetlen, amin normálisan kézzel, szerelés nélkül lehetett állítani a dõlésszöget
az avplanetben én már többször is vásároltam, mindig meg voltam elégedve. annyit azért hozzá hogy ott helyi és csak 1 éves garanciát adnak a termékere
-tRs-Landor
A közeljövõben szeretnék venni 1 FULL-HD LCDTV-t, a már meglévõ Playstation3-am mellé😊.
Nagyon sok fajtat megnéztem már és úgy néz ki,h a Sony mellett döntök, de azok közüll sem túl egyszerû választani. A 3jelöltem: KDL-D3500 (SonyCentrumos ára:399000), KDL-V3000 (430000), KDL-W3000 (450000). Ismerem a termékek közötti technikai külömbségeket (DVB-C tuner, 10Bit, BraviaEngine-EX...), láttam is már õket,de mégsem tudom eldönteni,h pl 1 W-s készülék megér-e 50Ft-al többet mint 1 D-s (a jövõre nézve is)(egyébként már a 400is elég plafon és még fali konzol is kellene, de nagy nehezen -ha tényleg megérné- kiköhögném azt a plusz 50-et)?
Nézegettem a 100hz-es tévéket is,de nagyon-nagyon drágák (nemtom nem-e érné meg MÉG😞 várni mert olvastam,h jönnek a 120&180hz-es TV-k).
A Sony mellett még a Sharp és a Samsung ami számításba jött nálam, de vevõ vagyok mindenféle ötletre, tanácsra, véleményre (40" és 42"-os tévék érdekelnek, szertnék majd blu-ray-t nézni rajta, tvadások közül csak sportot nézek - a 100hz miatt írom)
Ja, és böngésztem a netes boltok között is; AV-Planet, Mûszakishop, TV-Store ahol remek árak vannak (pl KDL-40D3500 305000-ért ami majd 100ezer forintos külömbség), de megnéztem mind a 3boltot 'élõben' is és nem volt vmi megygyõzõ. Ha vkinek van tapasztalata, véleménye errõl is, azt szivesen olvasnám...
Milyen pdf-et? Milyen belsõ infók?😊
Elõre is köszi az infókat,
Üdv,
G
www.digimomentsvideography.com
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
köszönöm a felvilágosítást
Ja és ha összekötném géppel akkor milyen felbontásba tegyem amin szép képet ad?Mert végülis mint írtam nekem PC-hez kellene a régi monitorom helyett,amúgy érek vele annyit mint egy monitorral???
KÖsz a választ😊
már kb. 1 órája olvasom a hozzászólásokat de a kérdésemre nem találom a választ,namost,engem az érdekelne,mert szretnék venni egy HD Ready tv-t és én leginkább a PC-n játszani akarok és a filmeket nézni,tehát engem az érdekelne,hogy egy 1366x768-as felbontású HDTV-t PC-vel öszzekötve játékoknál feltudom-e tenni 1280x1024-es felbontásba vagy nem,és ha igen akkor teljesen befedi a képernyõt vagy 16:9-es lesz,és a képminõség milyen lesz,persze minden grafikai beállitás maxon lenne.
Köszönöm a választ.
+3db HDMI csati, amelyek 1.3-as szabványúak (R8x: 1.2)
+10 bites panel (legalábbis az adatai alapján)
#5151re tudsz valamit mondani? :o
-tRs-Landor
Az utolsó kérdés tõled a topic felé a 32" M87-es felé irányult. Ez amennyire én láttam csak a 100Hz-ben és pár apróságban tér a 32" R8x-ektõl. Hogy megéri-e, az egyéni dolog szerintem, mert én pl. nem rajongok a 100Hz-es TV-kért (bár a PX80-as pana plazma esetén pl. semmi negatívumot nem láttam a 100Hz-el kapcsolatban, igaz csak kb. 3 órát teszteltük).