LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami az extrákat illeti a DVB-T például tipikusan olyan dolog, amivel jelenleg nem lehet mit kezdeni. Még mindig nem dõlt el, hogy MPEG-2 vagy MPEG-4 tömörítésû lesz, fizetõs, ingyenes, miért, hogyan.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Remélem a tévém még kibírja a köv. generációváltásig 😄
Nincsenek nagy igényeim, de azért nem a leggagyibbat szeretném nyilván.
Ismét: hamarosan itt vannak az új modellek. Nem azt mondom, hogy nem szabad most vásárolni, csak azt, hogy egy hónapon belül teljesen más választék lesz...
Nagyon jó tv-d van! A sonyval a magas ár (40"-esek) és a kevés 37"-es választék a gondom. Nekem az a fontos hogy megbízható tv-t vegyek, elfogadható áron. A középszerûség nem nagy probléma. Átlagos a szemem. Na meg ugye a tv-knél is kezd megjelenni ez a PC-s "betegség". Megveszem és fél év múlva már sokkal jobb, okosabb tv-t vehetnék ugyanannyiból... Nem mindegy hogy 450e vagy 250e ft-os tv-t cserélek le majd 5-6 év múlva amikor mondjuk jönnek az oled tv-k (csak tippelek!!). Addig meg már bírja ki az LG ha lehet.... Egyébként a saturnban láttam az LF76-ost. Máshol még nem. Nekem tetszett a képe a többivel összevetve. Igazából ez érdekel (és ezért bújom a net-et) hogy az LF76-al nem fürdök-e be?! Kösz még1x a válaszokat! T.
-tRs-Landor
mb max 150e-et szánnék egy új lcd tv-re. normál funkciók mellett( dvd,tv-mûsor) xbox-hoz is használnám. légyszi írjátok meg mire kell figyelnem, ill ár/érték arányban mi számítana jó vételnek. ha konkrét típust mondanátok az lenne a legjobb. köszönöm annak elõre is aki idõt szán rám😊 hali
(Persze lehet kapni ilyen überrégi 26"-os LCD-ket, ami még 1280-as 16ms-es panellel van 75K körül, de azt hiszem azok már semennyiért sem érik meg.)
Az LC2D 2006-os model. Az LG-bõl az LC41/42/45/46/51/52/55/56 sorozat 2007-es. A 2008-as modellek jövõ hónapban jönnek. Szvsz ennyit nem ér meg, ennyiért LC51-eseket is látni...
A felsoroltak közül a 32LC56 a legjobb választás, ha mégis most rögtön akarsz vásárolni.
Kérdezném, hogy az LG 32LC2D megérne e 129.900-at? Ahogy látom elég nagy (32") (kisebb is elég lenne), van benne DVB-T és csak egy HDMI-je van, de legalább HDCP-s. (HDCP-nek van értelme nem full HD esetén?)
Vagy van ugyan ennyiért LG 32LE2R 32, nix HDCP, nix DVB-T, van helyette pár ez meg az.
Vagy van LG 32LC56 ugyan ennyiért és LG 26LC55 110.000-es áron. Na most ezekre némi keresgélés után azt állította pár weboldal, hogy a képminõség nem túl jó, és állítólag csak 6 bites a paneljük? Viszont újabbak azt hiszem a fenti kettõnél.
-tRs-Landor
#5270 lehet hogy panelhibás?
-tRs-Landor
http://href.hu/x/54ek
http://href.hu/x/54ey
Nem tudom milyen videojeleket támogat, sem a magyar, sem az Európai Sharp oldal nem tartalmaz semmi erre vonatkozó információt. Ha tippelnem kellene, akkor szvsz 1080p-t nem támogat, csak 1080i-t, mint a konkurensei (nem igaz, az LG 32LC4x/5x széria fogad 1080p jelet például). Nekem ez már egy negatív visszajelzés, ha a gyártó el akarja adni nekem a termékét, akkor ugyan már had tudjam meg vásárlás elõtt mégis miért adnék ki pénzt. A Samsung, LG, Sony vagy a Philips oldalai sokkal informatívabbak általánosságban...
LG 32LT75: egy középszintû LG model, és beépített DVR-el (merevlemezes felvevõ), DVB-T tunerrel. 1080p jelet képes fogadni HDMI-n (akár 24Hz-en is, de a TV valószinüleg ezt utána felhúzza 60Hz-re, nem úgy tünik, hogy képes a valós 24Hz-es üzemmódra).
Samu LE-32R86: középszintet képviselõ Samu TV, DVB-T tunerrel. Nem képes az 1080p/24Hz videojelet fogadni.
Az LG szerintem TV-k terén alapvetõen az ár/érték szintre ügyel. Nem mondom, hogy egy LG általánosságban felér egy Sharp vagy egy Sony minõségére, de egy átlag felhasználó számára az adott árért általában pont olyan minõséget nyújt, amit elvár tõle.
Ha a minõséget a hibákra érted, akkor itt inkább az ügyfélszolgálat, a garancia és hasonló kérdésekrõl van szó. Nekem volt LG TV-m tavaly, fél év után a panelje meghibásodott. Nem egész egy hét után kaptam a telefont, hogy egy cseregarira vagyok jogosult, az Auchanban pedig visszakaptam a készülék teljes vételárát (amit kifizettem anno érte, noha a készülék vételára azóta jelentõsen zuhant már). Szerintem ez teljesen korrekt eljárás volt, én elégedett voltam velük.
tipusú tv-rõl támogatja ezeket felbontásokat 720p 720i 1080i 1080p?
nem találom sehol a részleteket
segitsetek már kérek valakit
Lg-nek jó az LG32LT75-tipusa vagy samsung Le32R86-mien felbontásokat támogat?
Kezdetben a japán márkák érdekeltek. Fõleg a megbízhatóság, minõség miatt. Lehet tudni hogy milyen minõséget képviselnek a koreai típusok (fõleg LG mert most egyelõre ez a befutó...) mostanában?
T.
szerintem nincs jelentõs az élvezhetõség rovására menõ különbség a 720p és a 1080p között, ha jó a TV upscalere 😊
-tRs-Landor
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
az Lg.hu- nem találom holvan hozzá részletes leírás?
van olyan lcd tv a samsungnak mej támogatja a 1080p-t 200-e köröl
LG nek van olyan tipusa mej 200-e alat van támogatja 1080p 1080i 750p 750i-t és 8000:1 kontrasztya van vagy az Lg-nél jónak számit a 5000:1 kontraszt vagy az kevés pl a fekete színnél?
Tegnap láttam egy LG 37LF76 Lcd Tv-t.
Új modellnek tûnik.
Valaki tud errõl a típusról valamit (nem adatlap hanem tapasztalat, infó érdekelne)?
Nekem tetszik és kicsit drágább az LG 37LF65-nél.
Van látható különbség a 6ms-os és a 8ms-os lcd tv-k között?
köszi!
T.
(Le32R86)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
ennyi év crt után kicsit több idõ hell hogy megszokjuk 😄
ja ráadásul nekem meg nemtudom, de HDMIn kereszül bejövõ kép esetén ha nincs fen maxon(10) a háttérvilágítás(->világosabb fekete) akkor halk zúgást hallok.. :S most nem tudom hogy ez másnál is így van vagy a tvm szar<#whatever>#whatever>
-tRs-Landor
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
tipusú plazma tv 1,5 éve fojomatosan számitógépes tartalom megy rajta
4-5 kép váltja egymást szerintetek van károsodása? mert most
25-ezerért eladják ér az anyit?
viszont oda van írva, hogy kiállítási darab
Lehet errõl vmit tudni?
Per pillanat én azt mondom, hogy TV-re és DVD-re a Pana PX80-asnál jobb vétel emberi áron nincs. Lehet, hogy a Samsung robbant majd egy hónap múlva, de az még odébb van.
Amúgy szerintem meggyõztetek.
Szerintetek mi a jobb választás
samsung Le32R86 vagy LG32LT75