LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Már bocsi EasyLife, de ezt így inkább ne... <#rolleyes>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

PyRex
Nu 46A656 lesz, találtam egy "relatív" olcsóbb árat 😄 elvben 1 hét és meglesz, rohadtul kiváncsi vagyok rá 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

😊 Na megy a marakodás úgy látom 😊 EasyLife szerintem úgy csináld meg ezt a honlapot hogy a cikkeket ne másold át...hanem csak a linkeket add meg egy általad írt egyszerû kommentárral utalva a forrás eredetére. Így nem fog senki cseszegetni érte és legalább mindenki örül, mert egy honlapról rengeteg cikk érhetõ így majd el.
Ha önálló cikkeket akarsz írni akkor meg ezt csak úgy tedd ha nagyon értesz hozzá...mer nem lessz egyszerû még ha annak tûnik is.
Így mindenki örülni fog! Sok sikert hozzá!
köszi az õszinte hozzászólást!
megpróbálom megcsinálni amit tudok 😊

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Elég érdekes ember vagy. Mások által megírt cuccost felrakni... Hááááát. Ez agyon nem szép dolog, ráadásul jogilag is eléggé hézagos a dolog. Örülj, ha nem perelnek be. A te általad létrehozott tartalom 6 gyártó honlapjának megkeresése. És ez a lista sem teljes.

Javaslat:
- vedd le a mások által készített cikkeket
- írj újat (próbáld ki milyen és mennyi idõ egy színvonalas cikket összepakolni, képekkel, próbákkal stb.)
- töltsd fel a lapot valamilyen szinten, ez így vérciki.

Ha új cikkekkel jelentkezel, akkor érdemes hozzád benézni, egyébként meg nem. A helyesírás nem nagyon jön össze neked. Az meg, hogy az oldal készülõben van, nagyon szar duma. Ajánlom neked a Lorem Ipsum generátort, amivel megnézheted, hogy nézne ki az oldalon egy nagyobb cikk.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

mint mondottam készülõben van az oldal!
szal még semmi sem végleges.
a cikkeket próba képp tettem fel! by google!
idõ hiány miatt nem nagyon értem rá vele foglalkozni ezért ami kézhez jött azt tettem fel.

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Hát már bocs de ez így buziság. Az egy dolog hogy nem kérdezed meg Cifu-t vagy mást hogy másolhatod e (feltételezem nem kérdezted meg ha igen bocs). De nem írtad oda hogy ki készítette, és minimum az oldalra egy link.

Sziasztok!
idõ szûkében de sikerült valamilyen szinten összehoznom egy honlapot.
itt egybõl elnézést is kérek a honlapomra lejegyzett át másolt tartalmak miatt!
észrevételeket és javaslatok szívesen várok! a honlap még nagyon kezdetleges, de amint akad rá idõm foltozgatom, javítgatom.
jelenleg még csak egy sima uw.hu -s oldalon fut ezért fórum át lett irányítva ideiglenesen erre a fórumra 😊
a honlap címe http://www.lcdplazma.uw.hu

Pedig core 2 duo 6750 4 giga ram meg gainward 8800 GTS van.

Köszi ezel már müködik.Csak az a baj hogy lagol😄😄 proci 90-100%

[NST]Cifu
Telepísd fel a Windows Media Player 11-et.

[NST]Cifu
AU Optronics Corp. Egy Tajvani cég, a világ harmadik legnagyobb LCD panel gyártója a Samsung és az LG.Philips után. Szállít szinte mindenkinek, a Samsungtól kezdve a Philipsen át a Sonyig.

cifu nem tudod hogy wvc1 hez mijen codec kell? mert megszereztem a bolygónk a föld cimu fullhds filmet és nem játsza le a bs player csak hang van kép nincs és eszt irja ki hogy wvc1 😞

Ez a Auo mit takar?😊

igen

[NST]Cifu
Tada! AUO paneles TV-d van. 37" modell?

A

[NST]Cifu
Matrica a TV hátulján, a felsõ sor végén egy magányosan álló betû.

S -> Samsung
A -> AUO
C -> CMO
W -> CPT

Amúgy ilyen fényes panelja van nagyon babán néz ki😄 sokat még nem néztem mert melóztam nemrég jöttem haza. Digi tévét néztem rajta meg megnéztem 1 DVD filmet meg 1 full hd.Digi tévén elég jó a kép meg a DVD is korrekt volt FullHD vall voltak gondjaim mivel magyar kézikönyv ugye minek a tévéhez mondjuk magyar nyelvre tudtam tenni a tévét de így pc keresztül még nem használtam soha LCD tévét és a 1080p filmnél volt olyan hogy a hátérbe bevillant ilyen zöld elszínezõdés meg mintha hangyák futkároznának rajta. Átnéztem a vga bealítást dualviewben használom és 60 hertzen ment ,átraktam 24 hertzre és megszûnt a zöld bevillanás és a kis hangyák is eltûntek😊.Annyi gondom van meg vele hogy észre vettem a film alatt KB 2x hogy mintha le esne az fps de csak alig észrevehetõen az volt az érdekes hogy visszatekertem ugyanara a jelenetre és akkor nem csinálta. Lehet hogy ez proci függõ és valamit tekert a gép vagy nem tom sajnos 😞

Igen Av- planetben vettem meg az utolsó darabott😊 hogy mijen paneles nem tudom elsõ lcd tévém😄

Bár hozzátéve nálunk itt egerszegen még egy w3000 est sem tudtam megnézni mert sehol sincs készleten,csak az olcsóbb d3500 volt mindenhol.Úgyhogy mehetek ezért pestre megint:-(
én is ezen a kettõn rágódom,már várom a sonyt.
a lesz továbbra is 1 sz........

-tRs-Landor

PyRex
Már a lélektani határ alatt van, 399-ért hozzá lehet jutni 😊

Én most ezen a kettõn gondolkodom:

Samsung 40A656
Sony 46W4000

Az elég "jó" ára miatt a Sony 40W4000 ami még számításba jöhet.
Hát ha esetleg az A5 szériában matt kijelzõ lessz attól még lehet nagyon szép 😊 Nem kell azért aggódni csak hát a fényes azért jobb volna... A 37A557-et azt láttam és az matt, de hát a 37M8 is matt volt. Viszont szerintem matt lessz a 40"is 😞 de mondom azért nem baj biztos nem lessz rossz. Igen Clear Paneles csak az A5.
Az A650nek menjen már lejebb az ára 😊 Jó volna egyet beszerezni belõle 😊
[NST]Cifu
Pardon, akkor azon átfutottam: igen, az A650-es széria is fényes panellel bír.

Viszont most nézem, hogy az A550-esnél mégsem írják a Super Clear panelt, pedig rémlett valami ilyesmi. Akkor lehet mégis tévedésben vagyok a feltételezésemmel. :S

A PH! fórumában nemrég egy illetõ azt írta, hogy az A550-es, amit látott, abban nem tükörözõdõ, hanem matt felületû panel volt, ezért választotta inkább az M87-est. Sajnos a saját szememmel még nem láttam A550-est. :S

Hát a V3000 -tõl az M8 valóban jobb panellal rendelkezik. Ezzel a fényes panellal nagyon üt a Samsung. Azért is kérdeztem nemrég tõled hogy az A656-nál a Samsung megtartotta-e a jó szokását és esetleg abba is fényes panelt rakott. Ezt a fényes panel, matt panel/nevezzük így õket/ notebookoknál szokták alkalmazni. A fényes panel sokkal jobban kiadja a színeket és a kontrasztott...hátránya hogy tükrözõdik.
A Samsung 40A557 modelleknél hogy milyen panelt használnak azt sajnos nem tudom, mert nálunk csak 40" alatti modelleket gyártanak. Viszont esetleg ha úgylesszmintahogyangondolod és egy tuningolt M8/F8 panelt kap a Samsung 40"-os A5-ös modelljei és azokban is fényes panel lessz akkor nagyon ott lehet majd a szeren a 40A5 széria és valószínûleg a Sony W4000 nem tudja mejd felülmúlni az A5-öst.
PyRex
Na akkor ennyit az A5 szériáról. Akkor marad a "keserû" 40 coll 😊 Az a +6 coll nem ér meg 150 ezer forintot basszus 😊

Csabesz100
Köszi a választ! Ez sajnos igen elszomorító.

PS3 ID: Csabesz82

[NST]Cifu
Jobb panel (Ultra Clear vs. Super Clear), 100Hz, és talán a hangszórók, no meg a desing a fõbb különbségek. Én a panel miatt mondtam le az A550-esrõl, mert az A650-es panelje egyszerûen briliáns, a többi annyira nem mozgat meg.

A fõ problémám amúgy az, hogy ennyit kiadni TV-ért még mindig rémálom kategória. Ha megoldható lenne egy rendes házimozi szoba, és nem a nappalim maradna ilyen célra, akkor nem gondolkodnék tovább, és egy 235cm széles vászon + egy jó projektor (mondjuk Sony AW15) lenne a megoldás, ez még talán 300e Ft körül ki is jönne. De a fehér falak és problémás besötétítés miatt sokkal többet kéne rááldozni, hogy valóban igényesen meg lehessen csinálni. :S

[NST]Cifu
Egyik általam ismert mai modell sem bír 2 tunerrel. Még a felsõ kategóriás Sony, Philips vagy Pioneer modellek sem.

PyRex
Igen csak nem tudom, hogy mennyi különbség van az A5 és az A6 széria között. Mivel a 46-os A6-os az q.va drága nekem, tehát vagy 40-es A6-os, vagy talán 46-os A5-ös... 😊

Csabesz100
Igen, azokat néztem már, de nem nagyon lehet már beszerezni, meg csak 1 hdmi van rajta. A mostaniakból nem tudod, hogy esetleg melyikben lenne?

Csabesz100
Ja, 42"-os érdekelne!

[NST]Cifu
A mai modellek egyikébe se nagyon. A kb. két éves LG LC2RR szériában még találsz ilyet például.

[NST]Cifu
Háááttt... igen, a 46"-os készüléke ára is szépen ereszkedik lefele. Az a plusz 6 col meg csak plusz hat col... :S

Csabesz100
Hi!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Melyik LCD vagy plazma tv-ben van 2 tuneres pip? Olyan 260eFt-ig. Elõre is köszi!

[NST]Cifu
Õszintén szólva én azért kíváncsi vagyok arra a W4000-re. A fõ problémám az, hogy láttam egymás mellett V3000-es és M87-est. Hiába jobb a belsõ elektronikában, és esetleg minõségbe a Sony, ha a Samuba egy klasszissal jobb panel került. ^^

Amúgy mit lehet tudni az A550-es széria paneljeirõl? Csak mert 40" esetén nekem úgy tûnik, mintha az M86/F86 kissé feltuningolt paneljét kapná... :S

PyRex
király. Én most (mivel a tesztkészülékrõl "lecsúsztam") továbbra is egy 40-es A656-ost nézegettem, de elgondolkoztam egy 46-os 557-esen is 😊

Hát egy kicsit több infot. Oszd meg velünk is a tapasztalatokat. 😄

jAsOn VoOrHeEs
A 94cm-est vetted meg AV-Planetbõl? Milyen panellel szerelt?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

<#eljen>

-tRs-Landor

Én ma vettem 1 samsungot A557 és nekem nagyon tecik.😊

Az MPEG4 és hasonló tunereknek alap dolognak kell lenni a nyártól több helyen is valóban.
A Németeknél pedig a 40W4000 a legolcsóbb helyen /amit legalább is én tudok/ 318eFt most néztem meg pont. A 46W4000 pedig 400eFt. Árban nagyon szeren van szerintem. aki esetleg Samsung A557 szériát akar venni az elõbb mindenféleképen nézzen utánna a Sony W4000 szériának...kicsit lehet hogy drágább a Sony /40A557 278eFt, 46A558 391eFt/ de nagyvalószínûséggel jobb is lessz a Samsung A5 szériától egy kicsit.
A Sony-nak majd a Z4000 lessz az ami nagyon ott lessz meg hát ügye az X4000 bár mire ide ér Európába ki tudja miben fog megváltozni a kiírt specifikáció. Elvileg az év elején még úgy lökték a sódert hogy lessz ügye a V4000 amitõl a W4000 abban fog eltérni többek között hogy tudni fogja a 100Hz-et...na most ebbõl semmi nem lett 😊 V4000 meg még nincs is.
Na majd meglátjuk eddig ügye van egy W4000 meg egy E4000 széria.
francba, még nem az igazi, ebben a wmapro típusban csak 2.0ás kimenetet tud optikai kimenteten 😞

-tRs-Landor

jó hogy mondod, most ki is próbálom, hogy viszi-e az asztalim <#beka2>

-tRs-Landor

Köszi! Ezt én is megtaláltam. Eddig ez a legjobb oldal. Kár h csak szgéprõl tudom lejátszani (wmv)...

a Fighter Pilot megvan teljeseben, ez pl fennvan torrenten <#smile>

-tRs-Landor

hö, tökjó <#eljen>
és vanak 1080p-sek is <#taps>

-tRs-Landor