LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A bajom nekem is az, hogy igazából egy olyan TV-t (vagy eleve monitort) kellene a Samunak kihoznia, amiben az A656-os panelje figyel, de mentes a sok sallangtól (100Hz, Movie plus, stb.) amiket úgy sem lehet használni PC mode-ban. Csak persze nem hülyék, nem csinálnak ilyet, mert egyszer már bebuktak vele (pár éve kihoztak 32, 37 és 40 colos monitorokat LCD TV panelekkel, 1360x768-as felbontással, de a TV-k árai úgy zuhantak, hogy a megoldás becsõdölt, mivel egy ilyen 32" monitor még most is 200e Ft körül van, két-három éves technológiát képviselõ panelel, míg egy vadonatúj LCD TV modell 20-50e Ft-al olcsóbb...).

Ha elégedett vagy most a TV-del, akkor plusz 100e Ft-t rááldozni nem hiszem, hogy megéri. Jó az A656-os, de azért ennyivel nem jobb. Én igazából azért akartam mindenáron megszabadulni a V3000-estõl, mert zavart a betük elszínezõdése. A szép ebben az, hogy az új tulaj semmi ilyesmit nem tapasztalt. Erre varj gombot, ugyanaz a gép, ugyanazok a kábelek (három féle kábel volt rákötve), ugyanaz az a két op.rendszer (XP és Vista), és LG-n nem volt elszínezõdés, Sony-n volt, Samsungon megint nincs. Márpedig ez, hogy az új tulaj nem tapasztal ilyesmit annyit jelent, hogy mégis nálam van/volt valami bibi, amire egyszerûen nem tudtam rájönni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

PyRex
#5750 ?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

[NST]Cifu
Színvonal...

[NST]Cifu
Ugyanabban, amiben a 2007-es modellek is eltértek. Az utolsó szám a külsõt és a DVB-T tuner meglétét jelzi. Az 1-4 végûek ugyanolyan belsõt, eltérõ külsõt takar, DVB-T tuner nélkül. Az 5-8 végûek sorban azonos külsõt jelentenek, DVB-T tunerrel szerelve. A 0 végûek elvileg a fehér kávásak lennének, ha jól veszem ki.

PyRex
pedig igaza van :d

<#mf2><#action>
PyRex
Na kezd elegem lenni az a656 körülötti mizériából (várakozás, stb.)
Kérdésem, hogy ha alapvetõen monitornak akarom használni, illetve pc-rõl akarok HD filmeket nézni, akkor nyújt-e annyival többet az a656 az F86-nál, hogy érdemes rá kiadnom +100 ezret és várakozni rá még ki tudja, mennyit? Illetve ha nem érdemes, akkor F86, vagy M87?

Sziasztok

Mi a különbség a következõ tvk között?
Samsung LE32A551, LE32A552 és LE32A553.
A Photo Halban megjelent az 551-es, az
Electro Pont az 552-õt fogja forgalmazni.
A www.samsung.at honlapon az összehasonlításnál semmi különbséget nem találtam. Valamiben azért mégis csak eltérhetnek.

Üdv
Texis

[NST]Cifu
Akkor vedd meg zuluföldön, és hagyd már abba ezt a folyamatos kérdezgetést. Ha lesz ára, akkor valószínûleg egybõl felkerül Cloudék oldalára is, inkább azt frissitgesd...

[NST]Cifu
Tuti 24p támogatása van, jobb a belsõ elektronika, viszont a Samu paneles M87-es egyesek szerint jobb képminõséggel bír.

CLOUD!

Már tûkön ülünk! Mennyit kell még aludni, hogy legyen már magyar ára is a W4000-nek. Zuluföldi árak már régen fellelhetõk a neten!!!!!!
A Samsung 40A551P2R jobb lehet mint a Samsung LE40M87? Felépítését tekintve jobbnak tûnik.

[NST]Cifu
A régebbi 100Hz-es modelleket én sem szerettem emiatt, de itt az A656-osnál csak a Magas beállításoknál hibázik olykor, a közepes beállításoknál nem láttam, hogy bármikor is hibázott volna.

koszi, de itt mar vagy egy honapja fent van. Ez nem a hivatalos Sony altal kozolt ar, arra lennek kivancsi
http://avplanet.hu/KDL-32W4000

Itt fent vannak
Most mar elvileg nem titok a W4000-es sorozatu LCD tv-k arai, esetleg elarulod Cloud? 😊
Neztem neten de nem talaltam semmi hivatalos infot errol meg
Alien!
sztem a samsung 100hz-e amúgy is úgy sz×r ahogy van,egyszerûen olyan mintha gyenge lenne a számítási teljesítmény,nálam az f86-osnál soxor belassul,elmosódik,hibázik(fõleg maxon),egyszerûen ebben gyenge a samsung nagyon. Az elõzõ tv-mben (LG42lb2r) 100x jobban mûködött,pedig az egy 2006-os modell.De a phillips féle DRM is lekõrözi...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sir Quno Jedi
Ammár igaz, én is jártam így új TV-vel, csak én már a pízt sem kaptam vissza. Mindenesetre lutri ez. Hogy mit nézzél meg?! Tápot pl., hogy nem zizereg, vagy van-e fura hangja, nomeg a háttérvilágítást fekete képen. Mást nem nagyon tudsz, majd kiderül otthon. Arra azért kérdezz rá, hogy konkrátan mire van gari és mire szól...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

én azt a szar 100 hercet sose kapcsolom be.. olyan mintha egy béna brazil sorozatot néznék, amit kézikamerával vettek volna fel!
A Cloverfield effekt nem rulez <#wilting>

-tRs-Landor

[NST]Cifu
Javítani javít, de közepesnél feljebb sose tettem, mivel úgy már néha láthatóak voltak csúnya grafikai hibák, ahogy próbálta a plusz képkockákat kiszámolni. Elementális változásnak nem nevezném, és ha azt nézem, hogy cirka 100e Ft van egy "sima" és egy 100Hz-es TV között mostani LCD modelleknél, akkor én személy szerint ennyit nem adnék érte. Igaz nem is nézek szinte egyáltalán TV-t, csak filmeket, emellett konzol plusz számítógép. ^^

Szia Elmerfudd

Köszi a választ. A helyzet az, hogy még egyik
TVt sem tudom megnézni, mert még nincs a boltokban.
Összességében a Panasonic szimpatikusabb a Samasungnál, de azért nagyon érdekelne azok véleménye akik már komoly tapasztalatokkal rendelkeznek
e két márka terén. Megbízhatóság, képarányok, gyors mozgásos jelenetek,
színhûség stb... A Samsung LE32A551 P2-nél jelen van a Movie Plus ami elvileg a gyors mozgások élethû és elmosódás mentes visszaadásában segít, a Panasonicnál pedig a 100 Hz Motion Picture Pro technológia van jelen. Vajon érezhetõ e jelentõs különbség a két technológiánál?

Szia Cifu !!!!

Írnál véleményt a 40A656 100Hzérõl? Hogy muzsikál a külömbözõ alkalmazásokban...sokat segít vagy sem? Már megvan néhány napja a TVd biztos alaposan letesztelted 😊 és engem ez a 100Hz érdekelne hogy ennél a modelnél mennyire jó...Sportmûsoroknál ahol igazán gyorsan mozog a kép ott javít rajta sokat?
Ne foglalkozz a kontrasztaránnyal. A legtöbb cég dinamikus adatot ad meg, ezzel átverve mindenkit.
Nézd meg milyen a képe, és az alapján dönts!!!!
Sziasztok!

Mi a véleményetek a PANASONIC TX-32LX85P?
Úgy tûnik ezen már lehet Blue Ray-t is nézni,
és a 100 HZ is benne van. Ami zavar a kontraszt
arány 10.000:1 Ez alacsonyabb a Samsung 15.000-nél.
Nem tudom ez az új model, hogy kezeli a fekete színeket.

Köszi
Texis

[NST]Cifu
Az a panel típusától (S-PVA, S-IPS, CPS, stb.) függ.

PyRex
a subpixelek elhelyezkedésében nincsen difi?

[NST]Cifu
A felbontás és a képátló a különbség. Amúgy semmi, azonos alapelvek, mûködés. A panel típusa pedig ugye ár és tudás függõ.

Bucser
köszönöm.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

networked media tank

-tRs-Landor

BaSZNáD Bucser!!!4

-tRs-Landor

mi az az nmt?
Bucser
Kérdés:

Mi a különbség az LCD technológiás TV-k és monitorok között a méretükön kívül? Valamint ez a különbség milyen mértékben rontja az eszköz értékelhetõ teljesítményét és a hasznáûlat funkcionalitását az ellentétes funkcióra való használatkor? (pl LCD-tv-t monitorként LCD monitort TV-ként használva?)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ha ilyesmit akarsz, akkor egy nmt-t kell hogy vegyél..

-tRs-Landor

Talán megoldás lehet egy HDMI-s dvd lejátszó(720p/1080p felkonvetrtálás),azok talán már lejátszák a duplarétegû DVD re kiirt HD filmet.Tudtok errõl vmit?
nemtudom, ramom is van elég, a vidkártya nemhinném, hogy gyenge lenne (8800gts). most olvasgattam valamiféle purevideo codecrõl, majd ha hazamentem a géphez, akkor megnézem mit lehet még ott állítani. Az a durva, h az itteni hp laptopon sokkal folyékonyabbnak tûntek a filmek, pedig semmi extra nincs benne.
Ugyanez a problemam van nekem is,720p HD film a létezõ összes codec variációt probaltam rá de ugyanolyan "belassult kép" alig észrevehetõ de mégis,a videokártya a mumus szerintem neked is,mert nekem tuti az(radeon 7500 128mb)...azt hittem elõször hhogy memoria,megtoltam 512 mb-al de maradt minden a régiben...<#shakehead>
cloud.strife
Oksa. 😊

www.digimomentsvideography.com

na igen ezt is nézd meg, ha jól emlékszem az nvidiám alapból nekem is 1080i-re rakta a benetet <#felkialtas>

-tRs-Landor

PyRex
ha szálkásak akkor nem lehet, hogy 1080i-t nézel?

24p-t még ha támogatja is, mintha valaki azt írta volna hogy még az F86-os szérián is tapasztalható ez..
azért egy normális kodeket próbálj ki..

-tRs-Landor

Hello!

Van egy samu le37m86-os tv-m, amit sz.géprõl hajtok (q6600,8800gts stb, csak azért írom le , h ez nem lehet szûk keresztmetszet) vga-vga kábellel. Azt vettem észre, hogy a letöltött 720 ill. 1080p-s filmek mintha nem lennének teljesen "folyékonyak". Nem szaggat, meg a procihasználat is alacsony marad mindvégig, de olyan érzést kelt, fõleg közelrõl nézve, hogy nem folyamatos a kép, gyors mozgásoknál pl.: ha egy ember átrohan a kép egyik oldaláról a másikra, akkor az élek nem élesek, hanem "szálkásak". Míg mondjuk egy bevásárolóközpontban nézett bemutatódarabon, a sokkal olcsóbb kategóriában is gyorsabbnak tûntek a mozgások,élettelibbnek. Nemtudom mi okozhatja, lehet csak a letöltött anyag, vagy a megfelelõ codek hiány (vlc-t használok). Létezik rá megoldás? (ja arra is gondoltam h a 24p-nek köze van ehhez,de ha jól tudom ez a készülék támogatja) Köszi elõre is a segítséget.
CLOUD,Bartók Béla úton lévõ bolt?Majd ha járok Gyõrben,és lesz w4000 üzend meg itt benézek akkor majd.
Sajnos az elozo, ujonan vasarolt TV-m a vasarlas utan 1 hettel elromlott (ez utan a szerviz 2 honapig nem csinalt vele a vegen sikerult visszakapnom az arat fenyegetesekkel), igy mar az ujban se tudok bizni. Most TV nelkul vagyok, ha 1 ev gari a refurbishedeknel is megvan es van rendes bolt ahova tudok menni panaszkodni, akkor nekem lehet megeri a 30%-al olcsobb ar.
Ha ilyet vennek mit nezzek meg a TV-n a vasarlas elott a karcolasokon meg a dead pixeleken kivul?

cloud.strife
Nem. Gyõr.

cloud.strife
05.05-ig.

Csak nem a József körútiban?
Köszi<#wave> akkor már értem,legalább tudom kihez fordulhatok w4000 ügyben.Ez az utolsó amit még megvárok,ha nem jön be akkor pana pz85 lesz.
Meddig lesz titkos?
cloud.strife
Sony Center

Bocs fórumkeresõbe akartam írni de ha már elbénáztam megkérdezem mi a véleményetek a Samsung A551-es modelljérõl?