LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha elégedett vagy most a TV-del, akkor plusz 100e Ft-t rááldozni nem hiszem, hogy megéri. Jó az A656-os, de azért ennyivel nem jobb. Én igazából azért akartam mindenáron megszabadulni a V3000-estõl, mert zavart a betük elszínezõdése. A szép ebben az, hogy az új tulaj semmi ilyesmit nem tapasztalt. Erre varj gombot, ugyanaz a gép, ugyanazok a kábelek (három féle kábel volt rákötve), ugyanaz az a két op.rendszer (XP és Vista), és LG-n nem volt elszínezõdés, Sony-n volt, Samsungon megint nincs. Márpedig ez, hogy az új tulaj nem tapasztal ilyesmit annyit jelent, hogy mégis nálam van/volt valami bibi, amire egyszerûen nem tudtam rájönni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kérdésem, hogy ha alapvetõen monitornak akarom használni, illetve pc-rõl akarok HD filmeket nézni, akkor nyújt-e annyival többet az a656 az F86-nál, hogy érdemes rá kiadnom +100 ezret és várakozni rá még ki tudja, mennyit? Illetve ha nem érdemes, akkor F86, vagy M87?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Mi a különbség a következõ tvk között?
Samsung LE32A551, LE32A552 és LE32A553.
A Photo Halban megjelent az 551-es, az
Electro Pont az 552-õt fogja forgalmazni.
A www.samsung.at honlapon az összehasonlításnál semmi különbséget nem találtam. Valamiben azért mégis csak eltérhetnek.
Üdv
Texis
Már tûkön ülünk! Mennyit kell még aludni, hogy legyen már magyar ára is a W4000-nek. Zuluföldi árak már régen fellelhetõk a neten!!!!!!
Itt fent vannak
Neztem neten de nem talaltam semmi hivatalos infot errol meg
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Cloverfield effekt nem rulez <#wilting>#wilting>
-tRs-Landor
Köszi a választ. A helyzet az, hogy még egyik
TVt sem tudom megnézni, mert még nincs a boltokban.
Összességében a Panasonic szimpatikusabb a Samasungnál, de azért nagyon érdekelne azok véleménye akik már komoly tapasztalatokkal rendelkeznek
e két márka terén. Megbízhatóság, képarányok, gyors mozgásos jelenetek,
színhûség stb... A Samsung LE32A551 P2-nél jelen van a Movie Plus ami elvileg a gyors mozgások élethû és elmosódás mentes visszaadásában segít, a Panasonicnál pedig a 100 Hz Motion Picture Pro technológia van jelen. Vajon érezhetõ e jelentõs különbség a két technológiánál?
Írnál véleményt a 40A656 100Hzérõl? Hogy muzsikál a külömbözõ alkalmazásokban...sokat segít vagy sem? Már megvan néhány napja a TVd biztos alaposan letesztelted 😊 és engem ez a 100Hz érdekelne hogy ennél a modelnél mennyire jó...Sportmûsoroknál ahol igazán gyorsan mozog a kép ott javít rajta sokat?
Nézd meg milyen a képe, és az alapján dönts!!!!
Mi a véleményetek a PANASONIC TX-32LX85P?
Úgy tûnik ezen már lehet Blue Ray-t is nézni,
és a 100 HZ is benne van. Ami zavar a kontraszt
arány 10.000:1 Ez alacsonyabb a Samsung 15.000-nél.
Nem tudom ez az új model, hogy kezeli a fekete színeket.
Köszi
Texis
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Mi a különbség az LCD technológiás TV-k és monitorok között a méretükön kívül? Valamint ez a különbség milyen mértékben rontja az eszköz értékelhetõ teljesítményét és a hasznáûlat funkcionalitását az ellentétes funkcióra való használatkor? (pl LCD-tv-t monitorként LCD monitort TV-ként használva?)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-tRs-Landor
-tRs-Landor
azért egy normális kodeket próbálj ki..
-tRs-Landor
Van egy samu le37m86-os tv-m, amit sz.géprõl hajtok (q6600,8800gts stb, csak azért írom le , h ez nem lehet szûk keresztmetszet) vga-vga kábellel. Azt vettem észre, hogy a letöltött 720 ill. 1080p-s filmek mintha nem lennének teljesen "folyékonyak". Nem szaggat, meg a procihasználat is alacsony marad mindvégig, de olyan érzést kelt, fõleg közelrõl nézve, hogy nem folyamatos a kép, gyors mozgásoknál pl.: ha egy ember átrohan a kép egyik oldaláról a másikra, akkor az élek nem élesek, hanem "szálkásak". Míg mondjuk egy bevásárolóközpontban nézett bemutatódarabon, a sokkal olcsóbb kategóriában is gyorsabbnak tûntek a mozgások,élettelibbnek. Nemtudom mi okozhatja, lehet csak a letöltött anyag, vagy a megfelelõ codek hiány (vlc-t használok). Létezik rá megoldás? (ja arra is gondoltam h a 24p-nek köze van ehhez,de ha jól tudom ez a készülék támogatja) Köszi elõre is a segítséget.
Ha ilyet vennek mit nezzek meg a TV-n a vasarlas elott a karcolasokon meg a dead pixeleken kivul?