21171
LCD - Plazma
  • mg8248
    Sziasztok! Mi a különbség a Samsung LE37A451 és a LE37A456 között? Melyik a jobb? Előre is kösz!
  • cloud.strife
    Biztos jól.. :D

Viccet félretérve nem hiszem hogy bármi gond lenne vele. XBOX 720p kiemet és csókolom. Az eredmény kifogástalan. Ennyi. :D
  • cloud.strife
    Ejha. 2 millió cuccot kötöttem már össze, de ilyet még nem tapasztaltam... :D
  • Leky
    Cloud.strife: Arty ajánlotta, hogy kérdezzelek meg a Sony KDL32S4000 Lcd és az Xbox360 hogyan viszonyul egymáshoz?
  • aranarth
    Vettem, így OK.
  • Body80
    Én nem a földi digitális adókról beszéltem, mert azokat problémamentesen be tudom hangolni, lévén, hogy a tvmben van mpeg4es tuner kártya. A digitális kábelre gondoltam, erre írtam, hogy bizonyos szolgáltatónál el lehet kerülni a set top box használatát, ha csak a smart kártyát kéred az előfizetésed mellé. Csak hát mivel mifelénk a t-home a kábel szolgáltató (amelyik csak boxxal adja a csomagot), így ez az út egyelőre járhatatlan számomra...
  • aranarth
    Cloud.strife: bizony-bizony, rágjuk a fülüket, mert az stb nem más, mint egy ronda, - sok esetben - felesleges kiadást és távirányítót jelentő, általában kínai sz*r. Bár én most a T-kábeltől a T-Sathoz írok alá, úgyhogy nem úszom meg.
    Body80: szerintem összekeveredtél. Lehet, hogy tévedek, de szerintem a földi digitális adások vételéhez szükséges Mpeg4-es DVB-T tunert nem tudod kiváltani a CI kártyával. Azzal csak a STB kerülhető el, ha előfizetésed van és a szolgáltató rábólint a kérésedre, hogy Neked (és bárki másnak) kártyát adjon.
  • Kimi23
    Az egyik ismerősöm a notebookját kötötte a plazmája HDMI bemenetére. Mikor a notit töltötte becsíkozódott a kép, ha levette a töltőről ez a jelenség megszűnt. Vett egy földhurok leválasztót és azóta semmi gondja. Szóval miért is nem rondít a földhurok a HDMI bemeneten?
  • Body80
    Van már egy két szolgáltató, amelyik nem köti az előfizetés feltételéhez a set top box megvételét, választhatsz hogy kártya vagy box (ha jól tudom ilyen pl a tvnetwork). Sztem ez lenne a legkorrektebb megoldás mindenkinél. Az a debil T-Home meg köti az ebet a karóhoz...
    Aranarth: köszi a kiegészítést, az mpeg4 digitális tuner kártya lemaradt, de azt hittem, hogy ez egyértelmű :))
  • cloud.strife
    Az elég érdekes lenne, hogy a földhurok a HDMI bemeneten is rondítana...
  • cloud.strife
    Na ezt vadászom egy ideje, csak nekem a Vidanetessel kell összehozni.
    Elvileg Conax-ot kell tudnia a CA-nak, csakhát egyenlőre párosítják a kártyát a STB-hez, így egyenlőre nem megy.

Viszont azt hallom egyre többen érdeklődnek náluk emiatt, így mindenkit csak buzdítani tudok, kapjanak csak egyre több ilyen jellegű kérdést, előbb-utóbb csak megoldják ezt is.
  • aranarth
    Kedves Warlok76! Ha veszel egy TV-t, a használati utasítását is érdemes ám átlapozni, vagy felugrani a hivatalos honlapra, ahol részletes leírást találsz.
    Body80 hozzászólásához pedig egy kis kiegészítés: Mpeg4 formátum vételére képes DVB-T kell az ingyenes földi digitális adások vételéhez. (A CI foglalat nyugaton és reményeink szerint kis hazánkban is a STB-ot válthatja ki, mert a szolgáltatónál (tehát nem ingyenes, hanem előfizetéses programcsomag esetén!) kérhetsz a doboz helyett kártyát is.)
  • Body80
    oda kell behelyezni a CA modult a szolgáltatótól kapott smart kártyával. Ha a tv-dben van digitális kábel(DVB-C)tuner, akkor így tudod nézni a dig adókat set top box nélkül.
  • gator
    Udv!
    Szeretnem segitsegetek kerni, hogy mire használható a LE32A451 típusú készülékemben található Common Interface lyukazat ?
  • Body80
    szia

Itt olvashatsz a 24p-ről: http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1106
  • warlok76
    szia

nekem a 40w4000 van a sony-tol
    nagyon szép,tökéles a képe.ugyhogy én azt mondom: SONY

nekem bevált,csak bátran.
  • warlok76
    hali

nekem is ez van,valoban tökéletes.csak egy kérdésem volna:24p True Cinema™
    ez mit jelent?
    köszi

warlok
  • zsolt320i
    Kimi, Las vegas, Body, kösz szépen!
    Megnézem a Sharpot is mert a technikai leírások elég biztatóak.
    Szal vagy a Sony vagy a Sharp lesz.
  • aranarth
    Vagy vegyél DH65/66-os Sharpot, még spórolsz is a Sonyhoz képest.
  • Kimi23
    még egy szavazat a Sony-ra. Azén 46w4000-m kedden érkezik
  • las vegas
    zsolt320i mindenképp a sony-t vedd nem fogsz benne csalódni nekem 46w4000em van már fél éve és nagyon meg vagyok vele elégedve az lg közelébe sem érhet.
  • Body80
    nekem a sony nagy testvére, a 40w4000es van. Nagyon megvagyok vele elégedve, egy nagyon jó választás volt, csak ajánlani tudom. A kontrasztaránya teljesen jó, szép, éles a képe...
  • SteveR1
    Sziasztok megvan a megoldás visszavittem a sam.Le40A551-et és hoztam helyette egy sam.Le40A656-ost. Három különböző tv és fullhd-ban szellemcsíkos, nem tudom ajánlani az 5-ös szériát semmiféleképp de viszont ez a 6-os na ez LCDTV a javából!!! Tényleg komolyabb!!!
  • zsolt320i
    sziasztok,

szeretnék LCD tv-t venni, és ehhez szeretnék tanácsot kérni tőletek.
    A keret 180K
    Film és sport nézésre + játszásra használnám.
    Jó lenne ha nem kéne majd hozzá setup box meg minden kutyafüle digitális tv nézéshez, olyan tv-t szeretnék amibe már ezek a tulajdonságok be vannak építve.
    Az eddig kiszemelt áldozatok a :
    Sony KDL 32 W 4000
    LG 32LG5700

Az LG vel az a baj hogy nincs benne mpeg4 tuner, viszont sokkal jobb az ára, és a kontrasztaránya, mint a Sony-nak.
    A fenti két tv közül melyiket ajánlanátok, esetleg van e valakinek tapasztalata ezekkel a tv-kell, illetve milyen tv-k jöhetnének még számításba a fenti igényeket figyelembe véve?

Kösz!
  • Body80
    Nem tudja valaki, hogy milyen CA modullal lehet összeegyeztetni egy T-Home-os smart card-ot? DVB-C Sony tv-m van, már csak egy megfelelő modul kellene bele...
  • schrank
  • Szasza20
    Full HD tv-re ha kirakok HD ready felbontásba játékot akkor az csúnya lesz?
  • SteveR1
    Sziasztok nálam ez a jellenség csak 1080p-be jelenik meg ugy, hogy már hd kábelt is cseréltem mindent kihúztam csak a playst.van vele összeköttetésben és elindul a blue-ray vége mindennek jönnek a csíkok!
  • schrank
    csá
    ilyen faqotok nincs HD filmekhez mert gondolom nem ugyan az a sztori mint a játékkal
  • Chrisx
    Nálam is ugyanez a probléma, de csak a tv adásnál. Engem is érdekelne hogy mit lehetne ellene tenni, fel kellene hívni a szolgáltatót?
  • Faterx
    Először a dvd-én állítsd be az outputot
  • Kimi23
    Próbáld meg kihúzni az antennakábelt a tv-ből, mikor blu-ray filmet nézel. Ha eltűnnek a csíkok akkor földhurok probléma lesz.
  • SteveR1
    Sziasztok nekem egy fullhd sams. le 40A551 tv-m van és ha blue-ray filmet nézek rajta akkor a sötét jeleneteknél vizszintes szellem csikok mennek rajta! Találkozott már valaki ilyennel vagy van valakinek ilyen tv-ja mert ez nekem már a 2. az elsőt kicseréltem de ez is azt csinálja!Mi lehet a baj? Válaszokat előre is köszönöm
  • arty
    15 tüs a vga/d-sub (két neve is van)

sima vga kábelt vehetsz a legelső teszkoban is :) svideot lapostévéhez már nem érdemes használni, borzalom képet ad és csak SD felbontást (se!) tud ...

zsolt: és a felvevőn a hdmi kimenet mire van allitva? 576p ? 576i ? vagy 720p ? vagy 1080i vagy 1080p ? ha van allitasi lehetőség, tedd meg, próbálgasd!
  • warlok76
    van 1 s-video kimenet és 1 15 tüs kimenet
  • zsolti001
    Sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni szakértöktől!!!

Van nekem egy Samsung LE27S71-es LCD HD ready tv-m és egy LG RH277H asztali felvevőm.
    Vettem kétféle HDMI kábelt is egy APM 1.3b és egy Panasonic 1.3a.
    A készülékeke összekötése után (bármelyik kábel) a TV a következő üzenetet irja ki : "NEM TÁMOGATOTT ÜZEMMÓD" és akkor itt meg is állt a tudományom, mit is hogyan kéne tenni a müködésre birás érdekében?

Előre is köszönöm mindenki válaszát!
  • arty
    Leky: szerinte nem lesz szép. ezekre a sonykre inkabb HDMI-t használj!

warlok76: vga vagy HDMI kimenet van a laptopodon? ahoz valo kábelt vegyél ... ;)
  • warlok76
    Sziasztok.
    Most vettem egy sony kdl 40w4000 lcd tv.Ráakarom kötni a laptopomat,és ehez milyen kábelre van szükségem.

hali
  • Leky
    Arty, milyen lesz a kép ha veszek egy Sony KDL-32S4000-es Lcd-t és mondjuk vga-n keresztül kötöm rá az Xboxot, de a Tv így csak 1280*768-at tud. Nagyon szar lesz a felbontás, képminőség?
  • Szasza20
    Köszöntem...