LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
PS3 lehet, hogy engem is érdekelne, de tényleg csak akkor, ha nem rajtam akar valaki pénzt keresni és esetleg odaadja annyiért, amennyivel drágább volt neki így... privizz!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Szia Sippie!
Vedd meg nyugodtan nagyon jó tv,én is ilyet vettem.A PS3-t meg add el nekem,mert pont azt keresek akciósan!!!
Tyler Durden
Persze, ez a magamfajtáknak jött kapóra, akinek ps3 meg tv is kellett <#nyes>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sippie
najó, csak ha az embernek nem feltétlen kell PS3, akkor önmagában a tv 270-ért jobban megéri. Én is ezért hezitálok most, hogy kell-e PS3 😊
Tyler Durden
Imho a 15k is jobb mint a semmi.. Én ma voltam bent MM-nél, hétfõn hozzák ki a pakkot. Nagyon kíváncsi leszek a TV-re.. /Sony kv29fx30-ast cserélek le/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

itt 270+PS3 GT pack 95

Digitalszalon

Sippie
meg egyébként maga a tv jó-e, megéri-e egyáltalán, vagy már vannak sokkal feljettebbek? Nem értek hozzá 😊
Sippie
az attól függ. Sony boltban pl a tv önmagában 329ezer forint. Ahhoz képest 20ezerért kapsz egy PS3-at Gran Turismo 5-el a médiába.
Ezért kérdezem, hogy hol 250ezer a tv 😛
cloud.strife
Sehol se.... csak terv volt.... 😞

www.digimomentsvideography.com

kemény 15 ezret lehet megpsórolni ezzel az egybe pakkal?

Sippie
hol 250?
Amúgy most media marktban Sony KDL-40V3000 + PS3 + GT5 egybe 349e FT. Vélemények? Megéri, nem éri? Bár gondolom az utóbbi, ha már csak a boltra gondolok is 😊
mohus
Sziotok,

nem veszek tvt csak ha a crt-m tönkremegy, nekem 94cm elég lenne és plazma hd vagy full HD ...itt mi a jó ajánlat? panasonic?

kösz

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Philips 42 PFP 5332 ez is jónak tünik....jön az eb és vmi tv-t kéne választanom...170ért érdemes ilyet venni..bocs a sok kérdésért...
szerintem hívd fel õket!

ja és,hogy a pv70 és a pv7 között mi a külömbség?
42PG3000 errõl mi a vélemény?...ez vagy a pana px8-as?
nem tudnád a tv típusát beírní és,hogy melyik euronicsbe lehet kapni?
[NST]Cifu
A C62-es Samu "kissé" régi modell, felejsd el, legalábbis szerintem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

sziasztok, tanácsot szeretnék kérni, mert a nagy akciócunamiban tv vásárláson töröm a fejem.
szóval a MM-es hirdetésben nézegettem a LG 32LB76 LCD-jét 120k-ért vagy rádobni még jó sokat és SamsungPS42C62 Plazmát 170-ért. ezek jó tv-k? jó minõségûek? megéri a drágább plazma? jó vételek?
xbox360-al, és upc digitallal nyüstölném.
elõre s köszönöm a segítséget!
anyuék kaptak otthon egy euronics hirdetõujságot. Grundig Full HD 94cm 150-ért. Nem rossz...

Szerintem szuper választás.Elég jó akció csodálkoztam is rajta mikor megláttam.
cloud.strife
Igen, megfelel.

Felhívnám a figyelmedet (és másokét) az alábbi linkre:

Sony Centrum UEFA EURO akciók

Tyler Durden
Sziasztok!

Mostanában esedékes tv csere nálunk, lcd-t szeretnék vásárolni. Fõként ps3 lenne nyúzva rajta, dvd filmet néznénk, valamint a notebookom szeretném idõnként összekötni vele. Most néztem az MM aktuális prospektusát és van benne egy sony tv + ps3 350k-ért. Kérdésem az lenne, hogy ez megfelelõ lenne arra amire használnám? A tv típusa KDL 40 V 3000.
Elõre is köszi a válaszokat.

Lammer
ja nem! 😄 havernal voltam es keson jottem haza, gondoltam meg beirok a forumra^^

na tortenet: megigertem mar havernak(gyerekkori cimborasag prioritast elvez ugye^^), hogy kimegyek hozza de kozben megvettem a TV-t... nos mivel megigertem neki igy kiszaladtam hozza es kb kicsit ketto elott eljottem es elkezdtem tesztelgetni a TV-t, 3-ra kb megneztem amit akartam igy irtam ide izs^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csabesz100
Köszi a segítséget!

PS3 ID: Csabesz82

PyRex
és ezt így hajnali 3-kor sikerült beszerezni? 😄😄DDD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

[NST]Cifu
Openoffice-tól kezdve minden létezõ M$ Office alternatívával próbáltam. Az Openoffice esetén az egész makró minden sora végig REM-el kezdõdik, kézzel próbáltam tegnap rendbeszedni, de feladtam... marad majd valamilyen M$ office feltelepítése.

Lammer, grat a TV-dhez. ^^

"PSZÁF excel táblázat van elöttem".
Jé, maga is zenész! <#nevetes1><#nevetes1>. Mivel akarod futtatni, ha nincs benne a VBA támogatás, akkor igaz lehet. Mi is kínlódunk a kedves PSZÁF adatszolgáltatással.....
cloud.strife
Grat hozzá és orulok, hogy osszejott... 😊

Lammer
gyerekek... Cloudnak koszonhetoen meg a netes kutakodas izzadas eredmenye... nem bantam meg, hogy lecsereltem a fullhds plazmat(42py70) egy S-PVA paneles Sony 40S3000-es hdredi lcdre... a fekete mar-mar plazmas(najo plazma agyonveri meg igy is^^) de a betekintes meg a szinek is egesz jok(teknologianak koszonhetoen)... nagyon-nagyon meg vagyok elegedve^^ aki hasonloan szinbuzi es fekete erzekeny es occcccckodik a plazmitol es raadasul eleg neki a Hádéredi(fontos tenyezo volt, hogy ne erolkodjem szet a szememet pecezesnel esetleg ) annak melegen ajanlom ezt a Tévét!4!4!negz <#vigyor2>

no! osszessegeben NAGYON vaj a TV, szep keppel meg minden^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

[NST]Cifu
Off

Költõi kérdés. Egy olyan PSZÁF excel táblázat van elöttem, aminek a makróit csak az M$ Office tudja rendesen lefutattni, semmi más...

cloud.strife
Igen, soxor gondolkodom azon, hogy ebbe az országba mûködik-e vmi egyáltalán rendesen... 😞

[NST]Cifu
Na pont ez a problémám. A fürdõvízzel együtt a gyereket is kiönteni tipikus esete...

Na akkor fel is hívtam az eladót(régi ismerõs),és megbeszéltem vele,hogy holnap lefoglalózom,megrendeli és jövõ héten szállítják is ha minden jól megy.<#vigyor2>Azért ez hihetetlen,hogy 5 hónap alatt sikerült választanom egy tévét.Még szerencse,hogy másban nem ilyen bizonytalan vagyok.Mindenkinek köszi aki segített<#worship>.Még biztos írok ha meglesz,CIFU veled meg egy másik fórumon is találkozunk még.REA írta,hogy lesz w4000teszt már azt is várom.<#integet2>
cloud.strife
Igen, viszont addig is jó fegyvertény a feketézõ, áfacsaló, szemétláda webáruháznak álcázott pénzmosó, stb.. cégek ellen.

[NST]Cifu
Na ez az, amiben az EU még nagyon el van maradva. A piacok megnyíltak, de egy "globális" cég vásárlója arra nem képes hogy a garanciáit érvényesíteni tudja egy másik EU tagállamban?

Ez most nem csak a Sony-ra vagy a Tv-kre vonatkoztatva, hanem úgy anblokk probléma az autógyártóktól a mobil gyártókig. Kell még pár évtized, amíg az EU felnõ a feladathoz...

cloud.strife
Igaz a hír, a gyári számot lejelentjuk.

cloud.strife
Jó vétel, pláne hogy 499990Ft lesz kis tv-vel.

Én is ezért rágódom.Az mennyire igaz,hogy a magyar importõrön keresztül vásárolt sony tévére érvényes itthon a garancia,a kintrõl online boltból vásároltnál még a garanciális javítást sem csinálják meg.Állítólag hivatalos eladásnál leadják a sorszámát és ha javításra kerül a sor akkor látják,hogy kinti vagy itthoni a beszerzés.Ezt az eladó mondja,de inkább vennék többért itthonit,mint kintit ha ez tényleg igaz.Nem szeretnék futkozni vele sehova,hamár ennyit kiadok érte.
[NST]Cifu
430e Ft-ért szvsz elég jó vételnek tûnik...

Már majdnem rábeszéltem magam egy pana pz/py85 re,de játszanék is a tévén,filmet is nézek gépen keresztül, meg tv adásnál jobb a sony átméretezése is és hát nekem jobban tetszik a kontrasztos,világosabb,színesebb kép.
Cloud,CIFU,kaptam egy nagyon jó ajánlatot a helyi sony márkakereskedõtöl.Ha rendelek egy sony 46w4000 est 470ezer és kapok hozzá akció keretében egy sony 20g3000lcdt.Viszont,ha otthagyom a kicsi tévét,ami nekem úgyse kell akkor megkapom 430 ezerért a 46-ost magyar 3év telejeskörû garival..SZERINTETEK megéri?<#help>Holnap kell választ adnom.Sajnos élõben nem láttam csak v3000 van náluk tv adásnál necces,talán ez már jobb,hd nél kifogástalan.Cloud,tényleg milyen analógon a tv adás.
Gascoigne
Értem, Thx! <#worship>

Ps3 ID: Gascoigne74

[NST]Cifu
Mindenképpen a Philips inkább, 2008-as modell, a Samu meg 2007-es.

Hiába van ráírva a játékra a felbontás, az csak a külsõ felbontásokat jelenti. Sem a CoD4, sem a GT5 Prologue nem 1920x1080-ban számolja a grafikát, ahhoz túl gyenge a PS3...

Gascoigne
Hát igen, a nálam lévõ játékokból csak kettõre van írva mind a három felbontás (HD 720p, 1080i, 1080p), az pedig a COD4 illetve a Gran Turismo 5 Prologue.

Gascoigne
Mondjuk tényleg nem nagyon értek hozzá, a válaszidõ jelentésével, meg a látószöggel tisztában vagyok, de hogy a dinamikus kontraszt arány az egyiknél 8000:1, a másiknál meg 44000:1, az nem tudom mennyit számít.

[NST]Cifu
Aha. Ment. Csak éppen felskálázva. A játék 640p felbontásban van renderelve, azt skálázza a Box a kimeneti felbontásra, ami lehet 480i-tõl 1080p-ig minden...

A konzolok két felbontással számolnak, az egyik a belsõ felbontás, amiben a játékot lerendereli, a másik a külsõ felbontás, amit a TV-nek küld. Mind a Box, mind a PS3 hardvere kevés egy 2008-as szintû grafika 1080p-ben való megjelenítéséhez. Múlt hétvégén volt itt egy PS3, és néztem rajta a GTA4-et. A konzolboyok vitatkoznak rajta, hogy 630p, 640p vagy 720p felbontásban számolja a PS3 a grafikát, majd ezt skálázza. Mondjuk sok jelentõsége nincs. Ehhez felesleges a FullHD TV...

Ha ki akarod használni a FullHD TV-det, legalábbis demózás szintjén, akkor PC és Unreal Tournament 3 - 1920x1080 pixeles felbontásban.

deep
De nemám. Minden játékot 1 bizonyos felbontásban renderel a gép (egyébként ez PS3-on sok játéknál rendre kisebb, mint X360on. GTA4 esetében a box 720p-ben, PS3 meg 640p) Menni megy 1080p-ben de csak felskálázza sajnos. Nincs elég erõ ezekben a gépekben, hogy natívan ennyiben nyomassák a játékokat.
Gascoigne
Köszönöm a hozzászólásokat. Mondjuk még mindig bizonytalan vagyok. Azért megpróbálom valahol meglesni a Philipset is, eddig csak a Samsungot láttam élõben, annak nagyon tetszik a képe.

Minimum 4 méter és 40'-os tv kell ha normálisan szeretnél full hd-t. Szerintem. De a Digi tv szarúl fog mutatni rajta, mert minõségre igen gány. A tv meg nem kultiválja a ratyi minõséget.