LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Vedd meg nyugodtan nagyon jó tv,én is ilyet vettem.A PS3-t meg add el nekem,mert pont azt keresek akciósan!!!
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Ezért kérdezem, hogy hol 250ezer a tv 😛
Amúgy most media marktban Sony KDL-40V3000 + PS3 + GT5 egybe 349e FT. Vélemények? Megéri, nem éri? Bár gondolom az utóbbi, ha már csak a boltra gondolok is 😊
nem veszek tvt csak ha a crt-m tönkremegy, nekem 94cm elég lenne és plazma hd vagy full HD ...itt mi a jó ajánlat? panasonic?
kösz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
szóval a MM-es hirdetésben nézegettem a LG 32LB76 LCD-jét 120k-ért vagy rádobni még jó sokat és SamsungPS42C62 Plazmát 170-ért. ezek jó tv-k? jó minõségûek? megéri a drágább plazma? jó vételek?
xbox360-al, és upc digitallal nyüstölném.
elõre s köszönöm a segítséget!
Felhívnám a figyelmedet (és másokét) az alábbi linkre:
Sony Centrum UEFA EURO akciók
www.digimomentsvideography.com
Mostanában esedékes tv csere nálunk, lcd-t szeretnék vásárolni. Fõként ps3 lenne nyúzva rajta, dvd filmet néznénk, valamint a notebookom szeretném idõnként összekötni vele. Most néztem az MM aktuális prospektusát és van benne egy sony tv + ps3 350k-ért. Kérdésem az lenne, hogy ez megfelelõ lenne arra amire használnám? A tv típusa KDL 40 V 3000.
Elõre is köszi a válaszokat.
na tortenet: megigertem mar havernak(gyerekkori cimborasag prioritast elvez ugye^^), hogy kimegyek hozza de kozben megvettem a TV-t... nos mivel megigertem neki igy kiszaladtam hozza es kb kicsit ketto elott eljottem es elkezdtem tesztelgetni a TV-t, 3-ra kb megneztem amit akartam igy irtam ide izs^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Lammer, grat a TV-dhez. ^^
Jé, maga is zenész! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>. Mivel akarod futtatni, ha nincs benne a VBA támogatás, akkor igaz lehet. Mi is kínlódunk a kedves PSZÁF adatszolgáltatással.....
no! osszessegeben NAGYON vaj a TV, szep keppel meg minden^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Költõi kérdés. Egy olyan PSZÁF excel táblázat van elöttem, aminek a makróit csak az M$ Office tudja rendesen lefutattni, semmi más...
Ez most nem csak a Sony-ra vagy a Tv-kre vonatkoztatva, hanem úgy anblokk probléma az autógyártóktól a mobil gyártókig. Kell még pár évtized, amíg az EU felnõ a feladathoz...
Hiába van ráírva a játékra a felbontás, az csak a külsõ felbontásokat jelenti. Sem a CoD4, sem a GT5 Prologue nem 1920x1080-ban számolja a grafikát, ahhoz túl gyenge a PS3...
Ps3 ID: Gascoigne74
A konzolok két felbontással számolnak, az egyik a belsõ felbontás, amiben a játékot lerendereli, a másik a külsõ felbontás, amit a TV-nek küld. Mind a Box, mind a PS3 hardvere kevés egy 2008-as szintû grafika 1080p-ben való megjelenítéséhez. Múlt hétvégén volt itt egy PS3, és néztem rajta a GTA4-et. A konzolboyok vitatkoznak rajta, hogy 630p, 640p vagy 720p felbontásban számolja a PS3 a grafikát, majd ezt skálázza. Mondjuk sok jelentõsége nincs. Ehhez felesleges a FullHD TV...
Ha ki akarod használni a FullHD TV-det, legalábbis demózás szintjén, akkor PC és Unreal Tournament 3 - 1920x1080 pixeles felbontásban.