LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv..végre sikerült leszükítenem a döntésemet...vagy panasonic 37px80-at veszek 194ért vagy samsung 37r82b-t 145eért(auo paneles)...szted,ha tv nzésre,dvd nézésre és számítógéprõl történõ filmlejátszásra(hdripek) netalántán xbox 360-al fogom összekötni vagy ps3-al akkor melyiket vegyem meg?....
amúgy ha a panát vagy samut összekötöm notival akkor is csak filmet fogok nézni rajta, szóval csakis filmnézés miatt teszem és nem monitorként akarom hasnzálni....dvd-t is csak képfájlból szóktam nézni notival való összekötésnél...
meyliket érdemesebb megvennem?.....szerettem,ha a képen szépek a színek és gyönyörû lenne rajta a dvd...esetelg dvx film,hdrip....valamint az EB.re is nagyon szívesen használnám és a jõvõben nem tervezem lecserélni sem....annak is örülnékl,ha az 1:1 -et is jól kezelnék...
VÁLASZOD ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!! FONTOS LENNE EGY HOZZÁÉRTÕ VÉLEMÉNYE!
amúgy ha a panát vagy samut összekötöm notival akkor is csak filmet fogok nézni rajta, szóval csakis filmnézés miatt teszem és nem monitorként akarom hasnzálni....dvd-t is csak képfájlból szóktam nézni notival való összekötésnél...
meyliket érdemesebb megvennem?.....szerettem,ha a képen szépek a színek és gyönyörû lenne rajta a dvd...esetelg dvx film,hdrip....valamint az EB.re is nagyon szívesen használnám és a jõvõben nem tervezem lecserélni sem....annak is örülnékl,ha az 1:1 -et is jól kezelnék...
VÁLASZOD ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!! FONTOS LENNE EGY HOZZÁÉRTÕ VÉLEMÉNYE!
Köszi a segítséget. Nagy dilemma, de remélem jól fogok dönteni. Bár ezek közül nem lehet rosszat választani, mert mindegyik jó készülék!
PS3 ID: Csabesz82
Hi, melyikben láttad? Azonnal indulok, már hetek óta vadászom... :-S
Láttam / teszteltük a KDL-52W4000-est Rea4-nél, az A656-ossal meg ugye személyes kapcsolatom van egy ideje. Nagyon jó kis TV a W4000, de azért nem versenytársa az A656-osnak. Egy klasszissal le van maradva kontraszt terén, plusz ugye nem 100Hz-es. Hozzáteszem, a W4000-es nagykerára sem az A656-ossal, hanem az A550-es szériával versenyzik...
Az A656-osnál a tükrözõdõ képernyõ a legnagyobb negatívum, amit fel tudok hozni. A W4000-eshez képest még a fogyasztása az, ami nagyon brutális, a 40" A656-os többet fogyaszt, mint az 52" W4000-es! Szóval a háttérvilágításnál valamit nagyon eltalált a Sony....
Ettõl eltekintve az A656-os minden szempontból jobb a W4000-esnél. Sajnos a W4000-es beépített DVB-C tunerjét nem nagyon lehet használni, mivel mind a Chello, mind a T-Kábel másfajta kártyát használ, mint amit a TV képes fogadni (a többirõl nem tudok nyilatkozni)... Az UPC szerint csak a saját beltérijükön keresztül lehet a digi szolgáltatást használni. Talán lesz majd valami adapter, amivel megoldható, errõl nem tudok most nyilatkozni.
Csabesz a három TV közül azt válaszd, amelyik a legszimpatikusabb neked személy szerint. Mindhárom jó kis TV, játékra is mefelelõ lesz neked. Mindegyiknek van pár pozitívuma a másikkal szemben. Az A656-os per pillanat a legfelsõbb kategória, jobb panel figyel benne, és van 100Hz-es támogatás. A Sony nagyon energiatakarékos, és alaphangon jó kis tuner van benne (ha beltérirõl hajtod, akkor lényegtelen), és persze ott a Sony SMART képarány, ami 4:3-as TV nézéskor jól jöhet. A Philipsnél ott az Ambilight, ami nem egy rossz dolog...
Az A656-osnál a tükrözõdõ képernyõ a legnagyobb negatívum, amit fel tudok hozni. A W4000-eshez képest még a fogyasztása az, ami nagyon brutális, a 40" A656-os többet fogyaszt, mint az 52" W4000-es! Szóval a háttérvilágításnál valamit nagyon eltalált a Sony....
Ettõl eltekintve az A656-os minden szempontból jobb a W4000-esnél. Sajnos a W4000-es beépített DVB-C tunerjét nem nagyon lehet használni, mivel mind a Chello, mind a T-Kábel másfajta kártyát használ, mint amit a TV képes fogadni (a többirõl nem tudok nyilatkozni)... Az UPC szerint csak a saját beltérijükön keresztül lehet a digi szolgáltatást használni. Talán lesz majd valami adapter, amivel megoldható, errõl nem tudok most nyilatkozni.
Csabesz a három TV közül azt válaszd, amelyik a legszimpatikusabb neked személy szerint. Mindhárom jó kis TV, játékra is mefelelõ lesz neked. Mindegyiknek van pár pozitívuma a másikkal szemben. Az A656-os per pillanat a legfelsõbb kategória, jobb panel figyel benne, és van 100Hz-es támogatás. A Sony nagyon energiatakarékos, és alaphangon jó kis tuner van benne (ha beltérirõl hajtod, akkor lényegtelen), és persze ott a Sony SMART képarány, ami 4:3-as TV nézéskor jól jöhet. A Philipsnél ott az Ambilight, ami nem egy rossz dolog...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a sony w4000 a samsung a556-os "ellenfele", az a656 egy picivel magasabb kategória. persze ízlések és pofonok (nomeg sony fanboy-ok 😊). én a samsungot vettem - a656 - és nem bántam meg. x360-nal használom, meg pc-re kötve egyelõre.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Te melyiket ajánlanád? Láttad már valamelyiket összekötve ps-sel? Melyiken volt szebb a kép? Bár gondolom ez beállítás kérdése is!
Ez a teszt mind szép és jó csak még nem tesztelték a A656ot, de írták hogy majd lesz. És szerintem a Samsung fog nyerni de majd kiderül.
© Devergo Boy
tegnap 18:03 | válasz erre | #5980
Hali! Plazma vásárlás elõtt állok, és véleményket szeretnék kérni a Samsung PS-42Q97HD készülékrõl! Szeretnék minél több infót megtudni. Van még idõm,mert nyár vége fele tervezem a vásárlást.😊
Samsung párti vok,igy ebben gondolkozok csak. Q sorozatról mi a vélemény? Vkinek esetleg van? 50% tv,30% dvd,20% konzolozásra használnánk. Számitógéppel is összeszeretném kötni. A Q sorozaton kívül melyik sorozatot érdemes még venni? Hol érdemes venni plazmát? Netrõl érdemes venni vagy inkább vmilyen üzletbõl személyesen? Ha mondanátok megbizható üzletet megköszönném. Nem nagyon értek a mûszaki cuccokhoz ezért fordulok hozzátok,mert ahogy olvasgatom a fórumot látom ti értetek hozzá.😊
Mi a különbség a
Ps-42Q92
Ps-42Q96
Ps.42Q97-es között?
Válaszotokat elõre is köszönöm! Üdv.Laci
tegnap 18:03 | válasz erre | #5980
Hali! Plazma vásárlás elõtt állok, és véleményket szeretnék kérni a Samsung PS-42Q97HD készülékrõl! Szeretnék minél több infót megtudni. Van még idõm,mert nyár vége fele tervezem a vásárlást.😊
Samsung párti vok,igy ebben gondolkozok csak. Q sorozatról mi a vélemény? Vkinek esetleg van? 50% tv,30% dvd,20% konzolozásra használnánk. Számitógéppel is összeszeretném kötni. A Q sorozaton kívül melyik sorozatot érdemes még venni? Hol érdemes venni plazmát? Netrõl érdemes venni vagy inkább vmilyen üzletbõl személyesen? Ha mondanátok megbizható üzletet megköszönném. Nem nagyon értek a mûszaki cuccokhoz ezért fordulok hozzátok,mert ahogy olvasgatom a fórumot látom ti értetek hozzá.😊
Mi a különbség a
Ps-42Q92
Ps-42Q96
Ps.42Q97-es között?
Na szal az Xboxom-at szeretném összekötni HDMI kábellel,de lehet kapni oylan HDMI kábel ami már 1.3-as (én ezt venném meg mert ez a legujabb) de azt nemtudom hogy a tv-m tudja e az 1.3-ast 😊 amugy most az xboxom kábele a tv-m hátulján komponensbe van bedugva,de HDMI kábel sokkal digitálisabb,csak nemtudom hogy a tv-m 1.1 -es(ezt biztos) sztem, de tud-e vajon 1.3 is fogadni?! 3db HDMI kimenete van az egyik HDMI/DV többi kettõ sima HDMI...googlen,kézileirásban mindenhol néztem hogy mivan...pont ezt nemirják sehol...tök gáz 😄 max annyit tehetek hogy veszek egy 1.3-as HDMI kábelt és ha nem mukodik akkor lecserélem 1.1-re...
Én most vettem a Philips-et, igaz csak a 37PFL7603-ast, de meg vagyok vele elégedve, fõleg PS3-ra használom. Szerintem szép képe van, és kívülrõl is mutatós. De a felsoroltak közül, szerintem mind a három parádés lehet, nekem ezt tudták olcsóbban szerezni. Ha tudod, nézd meg mind a hármat élõben, és utána dönts.
Ps3 ID: Gascoigne74
Van valakinek/látott már közületek valaki olyan párosítást, hogy Ps3-40W4000 és/vagy Ps3-40A656? Melyiken volt jobb a kép? Ha bemegyek a MM-be, ott úgysem fogják a kedvemért rádugni a ps-re! :-(
NE csak az adatokat figyeld,hanem élõben nézd meg mindkettõt és úgy dönts.olvasd el ezt a tesztet a w4000rõl.www.hdtvtest.co.uk oldalon,és lehet,hogy ezután sonyt veszel<#nevetes1>#nevetes1>mint én tettem,csak jönne már meg.<#falbav>#falbav>
De ahogy nézem az adatait, a Samsung jobbnak tûnik! Bár én is Sony párti vagyok, de jó lenne látni élõben is egymás mellett a tv-ket és összehasonlítani.
Sony40W4000 egyértelmûen a legjobb ezek közül😊
Sziasztok!
Egy kis technikai tanácsot szeretnék kérni. Gondolkozok, hogy veszek egy full hd-s lcd tv-t. Fõleg Ps3-al használnám, meg persze simán csak tv nézésre. Számítógépet nem kötném rá. Ezt a 3 típust néztem, Ti melyiket tartjátok a legjobbnak? (ha valakinek ps is van rákötve, leírhatná, hogy mennyire van vele megelégedve)
Ezek lennének a kiszemeltek:
Samsung 40A656
Sony 40W4000
Philips 42PFL7603
Egy kis technikai tanácsot szeretnék kérni. Gondolkozok, hogy veszek egy full hd-s lcd tv-t. Fõleg Ps3-al használnám, meg persze simán csak tv nézésre. Számítógépet nem kötném rá. Ezt a 3 típust néztem, Ti melyiket tartjátok a legjobbnak? (ha valakinek ps is van rákötve, leírhatná, hogy mennyire van vele megelégedve)
Ezek lennének a kiszemeltek:
Samsung 40A656
Sony 40W4000
Philips 42PFL7603
PV80 / PX80: V-Real3 (2008-as) képjavító technológia, jobb panel (500.000:1 din. kontraszt), a PV-ben nincs DVB-T, a PX-ben van.
ez alapján azt gondolnám,hogy a pv80 olcsobb...,de nem így van...miért?...pv80 200e px 80 194e...vki megmondja,hogy most akkor mi van?
ez alapján azt gondolnám,hogy a pv80 olcsobb...,de nem így van...miért?...pv80 200e px 80 194e...vki megmondja,hogy most akkor mi van?
061-577-01-07 LG szakszerviz.
Mas HDMI kablet kell venni egy 1.1-es vagy 1.3-as kimenethez?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyebkent vigyazz a googleval ez tipikus olyan kerdes hogy lehet rossz infot tartalmaz, meg akar a gyarto honlapja is..
Egyebkent vigyazz a googleval ez tipikus olyan kerdes hogy lehet rossz infot tartalmaz, meg akar a gyarto honlapja is..
kerestem googlen,nemtaláltam rá! tv-m re igen de amit tudni akarok arra nem!
www.google.hu
Srácok!!! Vali segitsen már nemtudom hogy a tévémnek(LG 32LB76)a hátulján 3 db HDMI van és azt akarom tudni hogy hányas... 1.1-es vagy 1.3-as? mert hdmi kábelt akarok venni az xbox és a tv-m összekötéshez és nemtudom hogy milyen hdmi kábelt vegyek 1.1-es vagy 1.3-as...
Köszönöm emberek!!!!
Köszönöm emberek!!!!
Most jut eszembe, hogy az LCD korszakomat egy 15"-os SONY monitorral kezdtem, s immár 4 éve van egy Samsung SyncMaster 173P tipusú monitorom. Ezenkivül a lakásban van még egy Samsung 222BW tipusú monitor is a fiúk szobájában.
Nem vagyok márkafüggõ! <#wave>#wave> Valamikor az voltam, Panasonic.
Mostanában úgy választok, hogy megnézem a mûszaki paramétereket, a PR dumák nem hatnak meg, s ezt követõen jöhet a design.
Nekem nagyon bejött a Sony 40W3000-es. Ha más gyártó terméke- azonos paraméreket feltételezve - ennél szebb, akkor azt fogom megvenni. <#wink>#wink>
Ha a W4000 feketéje/kékje olyan mint a Samsung lakkfeketéje akkor az - kizárólag a külalakra értve - bizony számomra az a gagyi kategória.
Mostanában úgy választok, hogy megnézem a mûszaki paramétereket, a PR dumák nem hatnak meg, s ezt követõen jöhet a design.
Nekem nagyon bejött a Sony 40W3000-es. Ha más gyártó terméke- azonos paraméreket feltételezve - ennél szebb, akkor azt fogom megvenni. <#wink>#wink>
Ha a W4000 feketéje/kékje olyan mint a Samsung lakkfeketéje akkor az - kizárólag a külalakra értve - bizony számomra az a gagyi kategória.
Mi a különbség a
Ps-42Q92
Ps-42Q96
Ps.42Q97-es között?
Mi a különbség a
Ps-42Q92
Ps-42Q96
Ps.42Q97-es között?
már megvan...csak kéne egy táblázat,hogy melyik betû milyen panel...abban esetleg vki help?
37R82/Bxec ez milyen paneles?...vagy azt hogy kell keresni...tom már kismilliószór volt...,de akkor is...
A W4000-es viszont nem a Samu A656-os "ellenfele", hanem inkább az A550-es szériának. Épp ezért írtuk lent, hogy a hivatalos Sony kereskedõi árak ehhez képest kicsit túl vannak lõve. A webboltokban olcsóbban kínálják, általában 320-330e Ft körülre vannak belõve, ez reális ár, ennyiért tényleg nagyon jó kis TV.
Hát igen nem sok embert láttam aki azt mondaná rá hogy "szar" 😄 Én is majd ezt veszem pár hónapon belül.
Hát srácok, ma volt szerencsém körülnézni az EW-ben, a w4000-re lettem volna kiváncsi élõben, design, kép, stb..
Sajnos nem volt már, tegnap vitték el még a mintadarabot is.
De legalább meg tudtam nézni a Samu 656-ot.Hát tényleg kurva jó képe van, nem túlzás a hype körülötte. Én úgy általában nem vagyok ilyen vagy amolyan párti, a jót szeretem, de eddig távol tartottam a samsung tv-éktõl magam. Sonyaim és Panáim voltak crt-bõl.
Most a hálómban egy Sony 32v2000 van, ami nem mai modell, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont a W4000-nek, ha sikerül megnéznem, baromi jónak kell lennie, hogy ne a Samut vegyem.
Még annyit a Samuról, hogy a teljesen laikus asszonyt is gyorsan odahívtam, hogy melyik tv képe tetszik neki a legjobban ( voltak x-es, v-és sonyk, phillipsek, lg-k), habozás nélkül a Samu 656-ra mutatott.
Mindegyiken ugyanaz a HD anyag futott. Persze a beállításokkal biztos el lehetett volna játszani.
Szóval a hsz.-met lezárva nagy respect a Samunak ezért a tv-ért!
Sajnos nem volt már, tegnap vitték el még a mintadarabot is.
De legalább meg tudtam nézni a Samu 656-ot.Hát tényleg kurva jó képe van, nem túlzás a hype körülötte. Én úgy általában nem vagyok ilyen vagy amolyan párti, a jót szeretem, de eddig távol tartottam a samsung tv-éktõl magam. Sonyaim és Panáim voltak crt-bõl.
Most a hálómban egy Sony 32v2000 van, ami nem mai modell, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont a W4000-nek, ha sikerül megnéznem, baromi jónak kell lennie, hogy ne a Samut vegyem.
Még annyit a Samuról, hogy a teljesen laikus asszonyt is gyorsan odahívtam, hogy melyik tv képe tetszik neki a legjobban ( voltak x-es, v-és sonyk, phillipsek, lg-k), habozás nélkül a Samu 656-ra mutatott.
Mindegyiken ugyanaz a HD anyag futott. Persze a beállításokkal biztos el lehetett volna játszani.
Szóval a hsz.-met lezárva nagy respect a Samunak ezért a tv-ért!
Sziasztok kinek van ilyen tipusu tvje? LG 32LB76 kérdeznék tõle 1 dolgot 😊
Igazán jó CRT-ket már nem gyártanak, sok gyártó már egyáltalán nem is foglalkozik CRT-kkel.
Én eddig azt mondtam, hogy átlagos TV nézésre a plazma jobb. De az újabb, közepes vagy felsõ kategóriás LCD TV-k egyre jobban beérik õket, így már nem ökölszabály...
Én eddig azt mondtam, hogy átlagos TV nézésre a plazma jobb. De az újabb, közepes vagy felsõ kategóriás LCD TV-k egyre jobban beérik õket, így már nem ökölszabály...
Az idén nyáron új TV-t szándékozunk venni. Biztos, hogy nálunk még sokáig nem lesz digitális csak analóg kábeltévé szolgáltatás.37"-ostól 42"-os-ig godolkodunk. Ebbõl a szempontból milyen jelenlegi színvonalu (LCD vagy plazma) TV-kel van jó tapasztalatotok. A multkor egy 106 cm-es plazma TV-n néztem egy üzletben foci meccset és az is felmerült bennem, hogy talán analóg kábeltévé szolgáltatáshoz jobb egy hagyományos tv. Errõl miként vélekedtek ? Esetleg milyen nem plazma és nem LCD és manapság is elérhetõ TV típus az, amirõl jó véleményetek-tapasztalatotok van?
Ha még nem vetted volna észre elég Sony párti. De nem baj minidg kellenek a fanok. ^^
"a gagyi hatást keltõ fekete lakk szinvilágba."
Hmm, hát az a656-omról nem lehet azt mondani, hogy gagyi hatást keltene... 😊
Hmm, hát az a656-omról nem lehet azt mondani, hogy gagyi hatást keltene... 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Abszolute nem olyan gagyi fos mûanyagból készül, mint a sokat hirdetett Csamu kristálytiszta design pianoblack szar. Csak fényes és nagyonszép kék metál. Attól még karcolódhat....😞
www.digimomentsvideography.com
Panasonic TH-37PV8P plazma TV br:189.900 ennyiért megéri?...
ugye ez már az a verzió amivel a noti dvi-hdmin kersztül összeköthetõ...és nem ég be...valamint a ghosting sem jellemzõ már rá...tvnézésre(eb) DVDnézére lenne...esetleg notival összkötve hdripek....és xbox360....szóval úgye ez már beégés mentes?
ugye ez már az a verzió amivel a noti dvi-hdmin kersztül összeköthetõ...és nem ég be...valamint a ghosting sem jellemzõ már rá...tvnézésre(eb) DVDnézére lenne...esetleg notival összkötve hdripek....és xbox360....szóval úgye ez már beégés mentes?
Nekem egy 40W3000 van, s most gondolkodom, hogy õsszel lecserélem a 42" -os Pana PA-50-es plazmámat egy 46"-os W4000-re. Mivel élõben nem láttam még az új sorozatból egy darabot sem, ezért érdeklödõm.
Ezek szerint a Sony belépett a gagyi hatást keltõ fekete lakk szinvilágba. Kár.
CLOUD! Az amerikai oldalakon van egy Z4100 sorozat is. Ez váltja az X-et vagy pedig csak amerikai piacra szánt termék?
Ezek szerint a Sony belépett a gagyi hatást keltõ fekete lakk szinvilágba. Kár.
CLOUD! Az amerikai oldalakon van egy Z4100 sorozat is. Ez váltja az X-et vagy pedig csak amerikai piacra szánt termék?
Háááát, kb fifti-fifti. Mindkét modell gyönyörû, talán a W3000 a bejövõsebb, mivel takarítás, karcolódás szempontjából a zongoralakk fekete kényesebb.
Nekem monnyuk már megvan az új tv-m. 32E4050 lesz... 😊
Nekem monnyuk már megvan az új tv-m. 32E4050 lesz... 😊
Miért anno mi volt? A D3000 és az X3000 is felsõ kategóriás modell volt, csak az egyik HD, a másik FullHD.
Nincs mit csodálkozni! Jön az EB meg az olimpia! Szeptemberben meg majd utánad dobják..... Na ez csak vicc volt, de az biztos, az eredeti ár alá fog menni szeptemberre. Legalábbis én így gondolom.
Egyébként a W4000 és a W3000 közül neked melyik jön be? Mármint design vonatkozásában?
Egyébként a W4000 és a W3000 közül neked melyik jön be? Mármint design vonatkozásában?
Azt asjnálom nagyon, hogy a Sony már csak a felsõ katos tv-iben hagyta meg a 100Hz-et...40D3000-et vagy 46D3000-et lehet még kapni? Menniyvel jobb a W4000?
Üdv,
EW-ben a 40W4000 349.900- 😉) BTW, LG6000-es 399.-
EW-ben a 40W4000 349.900- 😉) BTW, LG6000-es 399.-
Szép ez a TV, grat! 😊 (azt a sok kábelt elünteted a hátamögül és mehet katalógusba a kép...😊