LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
Na tegnap este óta 32W4000 világít a nappaliban!!!

www.digimomentsvideography.com

Ma szétnéztem a Saturnban...érdekes módon a Toshiba 42WLT68-nak egyész jó képe volt SD-n...jobb, mint a PV8-nak. 656-oson és W4000-en is (bár az csak 32-es volt) HD demó ment...talán a w4000-nek szebbek a színei, de miután nem volt egyikhez sem távirányító, nem tudtam +vizslatni jobban...az LG 6000-es LCD-je sztem aránytalan kávája miatt csúnya...
Sziasztok!

A Mammutban lévõ narancssárga digitális boltban megtekinthetõ mûködés közben egy Samsung LE40-A656A...

Mindenkinek ajánlom, álomszép képe van!
[NST]Cifu
Igen, a plazma eladásokat a Pana vezeti tudomásom szerint, a második a Samu, a harmadik az LG volt tavaly, de az utóbbi kettõ idén már valószínûleg csak lecseng a témában. Az LG mindössze két Plazma TV modellt hozott idénre (PG3000, PG6000), FullHD plazmát nem is fejlesztenek. A Samu is kifele halad a technológiából, idén már csak a közepes A5xx szériában hoz ki plazmát, 100Hz-es modelt már nem (marad a csúcs a tavalyi P96-os). A Pana továbbra is kitart a plazma technológia mellett, 2009-ben össze is olvad a Pioneer és a Panasonic plazmapanel R&D és gyártó részlege a Panasonic neve alatt. A Pioneer meg eddigi történetében elõször LCD TV-t hoz ki õsszel...

A pana 37"-osig bezárólag azért elég decens LCD TV típuscsaláddal rendelkezik.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

cloud.strife
Nem értem a Panát, bár ugye az meg valszeg a plazma piacot vezeti.

PyRex
Nálam (mondjuk egyelõre csak PC-rõl hajtva):

Üzemmód: Normál
Háttérvilágítás: 8
Kontraszt: 93
Fényerõ: 25
Színtónus: Normál vagy Hideg 1 (néha váltogatom lol)
Gamma: 0

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Atika :o)
Koszi a gyors valaszt hat akkor marad az LCD szerintem jo lesz az 😊 es hat azert nem irtam tipust mert a samsungbol amit kineztem az jobb mint a sony de talan sony lesz mert az olcsobb es hat az se elhanyagolhato amugy SONY LCD BRAVIA KDL-40V3000AEP a SAMSUNG LE40F86BD. Plazmabol meg panasonicot lestem amiben szep volt kep de tipusat igy nemtudom

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

[NST]Cifu
Ez így elég laikus hozzáállás, nincs fekete és fehér.

LCD:

Pro: Abszolute semmi ghosting és beégés rövid távon, csak ha folyamatosan, hetekig, hónapokig van ugyanaz a kép a képernyõn. Olcsó kisebb méretekben (egyedül az LG gyárt 32" plazmát, de az is drágább, mint a vele egy kategóriás LCD TV-jük), olcsóbb FullHD felbontásnál. Nincs foszforlag jelenség, a mai TV-k esetén szinte nem jellemzõ az észrevehetõ utánhúzás effekt. Összeségében monitornak, konzolhoz ill. FullHD esetén jóak.

Kontra: A fénybeszivárgás (bleeding), nem homogén fényerõ a képernyõn, gyengébb fekete, olcsóbb modelleknél gyenge színvisszaadás, a kisebb felbontású forrásanyagok megjelenítése kritizálható.

Plazma TV:

Pro: Nagyon mély fekete elérhetõ, nagyon jó natív kontrasztarány, kisebb felbontású forrásanyagok jobb megjelenítése.

Kontra: Ghosting (ha hosszú ideig nem változik a kép (pl. logók, feliratok), akkor annak "lenyomata" egy idõre ott marad a képernyõn, típustól függ, hogy melyik mennyire hajlamos, és milyen szinten a ghostingra), foszforlag (ez is erõsen típusfüggõ, sötét-világos gyors átmeneteknél "fénypászmát" húzhat), számítógépes monitornak kevésbé alkalmasak emiatt. Továbbá a fogyasztásuk egy fokkal magasabb általánosságban.

FullHD-t akkor érdemes venni alaphangon, ha ki is használod, tehát Blu-Ray filmeket nézel, vagy hasonló 1080i/p forrással hajtod meg. Ez azonban mára már kissé okafogyott, mert középkategórig lehet már csak HD Ready TV-ket vásárolni, a felsõ kategóriában szinte csak FullHD-t kapni.

A Samsung vagy Sony egy hülye kérdés. Melyik Samsung vs. melyik Sony modell.

[NST]Cifu
Yupp, az LCD TV piacon tényleg a Sony vette át a vezetést, a komplett TV piacot néztem, azt is rosszul.

2008 Q1 komplett TV sorrend:

1.: Samsung (20,8%)
2.: Sony (13,2%)
3.: LG (11,6%)
4.: Sharp (7.3%)
5.: Panasonic (Matshusita) (7,0%)

Forrás

Atika :o)
Sziasztok tudna nekem valaki tanacsot adni akai tapasztaltabb ezen a teren mit erdemes megvenni egy Plazmat vagy LCD-t en az full HD-s LCD fele huzok es meg aszt szeretnem kerdezni hogy samsung vagy sony??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

cloud.strife
Az utolsó negyedévben a Sony volt az elsõ. displaysearch

cloud.strife
Felejtsd el azt a 100Hz-et, semmi értelme... 😊 Nekem is van, de ki van kapcsolva. 😊

"elkészûlt a fórum"
ezen jót röhögtem, ez egy instant fórum, amit beleraktál a felületbe; ha te írtad volna, írhatnád ezt, így nem

ja, a legfontosabb már ott van: gugli hirdetés... pfffff

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

[NST]Cifu
Jah, a beállításaim at A656-oshoz:

Üzemmód: Normál
Háttérvilágítás: 7
Kontraszt: 90
Fényerõ: 40
Színtónus Normál
Gamma: -1

[NST]Cifu
Tisztázzuk mik a kritériumai a "legjobb" gyártóknak. Mert ha valóban szó szerint értem, akkor Loewe, Pioneer, és hasonló prémium márkák kerülnek elõ, amik viszont aligha a mi árrétegünk. 😊

Ha a legnagyobb gyártókat nézzük, akkor a legutóbbi állás valahogy így állt:

1.:Samsung
2.:Sony (a két elsõ gyártó elég közel áll egymáshoz, a Sony terve az, hogy idén átveszi a vezetést a Samutól)
3.😛hilips
4.:LG
5.:Sharp

A piac amúgy eléggé zürzavaros, mert az utóbbi idõben a három fõ panelgyártó szövetség érdekes zagyvalékokat hozott össze. A három fõ gyártó régió Tajvan (AUO, CMO, CPT), Japán (Sharp, Sony, Toshiba, JVC) és Korea (Samsung, LG). Nos ez az elmélet, gyakorlatilag kesztül-kasul vásárolnak egymástól, a Samsung eddig is vásárolt Tajvani AUO és CMO paneleket, és épp idén írt alá az LG-vel kölcsönös panelvásárlásról szövetséget (az LG 37"-os paneleket szállít majd a Samunak, cserébe a Samu a nagyobb, max. 52"-os panelekben segít be a másik Koreai gyárnak). A Sony szintén vásárlója az AUO és CMO paneleknek, illetve a Sharp-tól is szerez be paneleket, továbbá a Samsungal is van egy közös panelgyára. A többibe már bele sem megyek. Szóval nem egyszerû átlátni. 😊

[NST]Cifu
...ezek többnyire mind elsõosztályú termékek és nem szoktak rosszak lenni a kategóriájukban.

Ezt nem is vitatom el. Csak azt, hogy sokszor azért nincs igazi mögöttes tartalom a vastagabb árcédula mögött.

...mindenki elismer, hogy a top kategória.

Azt én sem vitattam el soha, hogy az adott kategóriában jó kis TV-ik vannak, csak azt, hogy az adott kategóriában nincs jobb vétel náluk. 😊

A vásárlás meg tényleg kissé rémálom szerû dolog sajnos. Annyi gyártó és gyártóként annyi modell van, olyan idióta jelölésrendszerekkel, hogy ember legyen a talpán, aki kiismeri magát közöttük. :S

[NST]Cifu
Talán nem véletlenül mondtam, hogy megkérik az árát. Szó mi szó, tényleg nagyon jó TV-k, de azért ennyire nem jobbak az "átlagos" gyártók TV-inél. 😊

A gyártó szerinti felosztás nem biztos h túl jó. Mindegyiknek van jó -kevésbé jó szériája. Nekem LG-m van. Átlagemberként mikor elkezdtem nézegetni a tv-ket majdnem mindegyik egyformának tûnt. Itt is kaptam segítséget és olvasgattam máshol is. Japán gyártókat favorizáltam de aztán megnézve a tv-ket mégis az LG maradt (ár/érték, kép, kinézet....stb).
Szerintem egy teszten ahol letakart káva mellet csak a képernyõ (LCD) lenne látható, sokan elvéreznének annak megállapításában h éppen melyik márka képét látják... pláne ha nem egymás mellett (vagy 1xre bekapcsolva) vannak a készülékek... Lehet pl egy LG nem ér fel egy Sony-val de aki ezt mondja az vajon átmenne a fent említett teszten? Szerintem páran próbálnak "nagyobb kategóriás autóba ülni" de az árcédula önmegtartóztatásra sarkalja õket. Valszeg egy "egyszerûbb" tv-vel is nagyon jól járnának (100 Hz, valós 24p..hmm). Mire olcsóbb lesz az álom tv addigra jönnek az újabb csodák és akkor kezdõdik minden elõlrõl. ...csak 1 hozzászólás... T

Sziasztok!
véleméányeket várok a www.lcdplazma.uw.hu-ról!
elkészûlt a fórum. ötleteket javaslatokat szívesen várok. közeléjövõben jön egy sony bravia kdl40w4000-es tesztje.

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Sony tényleg nem lehet rossz, de engem a W4000-tõl az a fránya Motionflow+100 hz hiánya tántorít el. (durva hiányosság a sony honlapján szépen demonstrálva )
Szal. vagy Samsung 40a656 vagy 42LG6000. A Scarlet- LG mellett szólnak a remek paraméterei, és árainak viszonylag gyors mélyrepülése. 300K alatt lesz rámozdulok. Samu szép is jó is, de nagyon értéktartó, és nem igen mozdul lefele egyelõre.
( Ja, és kösz Cifu az infót)
5c0rp330n
egyébként mik a top gyártók akkor?
Sony, Panasonic, Samsung, Toshiba, Sharp (a szememben ezek mind az LG elõtt voltak, szóval nemtom, hogy hogy lehet az LG negyedik😊 ), LG. tudtommal a 3 legnagyobb a Sony, Toshiba, Samsung.

5c0rp330n
villog a Sony logó? <#eplus2> akkor az kell nekem! 😊
komolyra fordítva a szót: nem tartom magam Sony fanboynak, az egy dolog, hogy a mostani 2 db ~20 éves tv-m is ilyen, és semmi bajuk, illetve hasonló márkájú az mp3 lejátszóm és a hordozható konzolom de több Sony cucc most nem is jut az eszembe, amit birtoklok, és amiket birtoklok, azokat sem (csak) azért vettem meg, mert rajta van ez a 4 betû 😊

szóval a Sony nem kis cég, elég sokféle dolgot gyárt, ezek többnyire mind elsõosztályú termékek és nem szoktak rosszak lenni a kategóriájukban. vannak területek, ahol megoszlanak a vélemények róla (pl. konzol: PS), de a tv-ik abba a kevés kategóriába tartoznak, amiket (ahogy én tudom), mindenki elismer, hogy a top kategória. (egyébként az mp3 lejátszóik is hasonló szinten állnak az audiophile-ok között is, csak ez nem annyira ismert a divat-ipod árnyékában)

"Persze lehet, hogy az én tapasztalatom kevés, és te már láttad az alant említett összes TV-t,"
azt hiszem, hogy ezt inkább megfordítva mondhatjuk el, nem hiszem, hogy nekem sok közöm van ahhoz a tapasztalatmennyiséghez, amivel te rendelkezel LCD TV-k terén 😊 szóval sokat adok arra, amit mondasz. a vége már látom, hogy mindenképpen az lesz, hogy megnézem õket valahol élõben, csak mivel ez lesz az elsõ HDTV-m, valószínûleg a legszarabb is elbûvölne a mostani 20 éves után, szóval nem lesz könnyû menet. 😊

Én megnézném a Toshibát is, nekem nagyon bevált!!!!
Itt
a 42esnek is van ára: 472e azért nem kevés...
argep kuro

ezen kívül...ja és nincs kisebb..mondjuk 37be?
hol lehet kapni ilyen kuro tévét?....webshopot mondjatot pls....a kuro egyáltalán nem ég be?
[NST]Cifu
A Sharp sajnos addig nem nagyon lesz versenyképes, amíg be nem indul rendesen a Lengyeországi gyáruk. Bár most az 40"-os X20E elég korrekt áron kapható (~300e Ft-ért).

Úgy sacc per kábé a Pioneer Kuro plazmák a legjobb TV-k a piacon, legalábbis a saját kis szerény tapasztalatom alapján. Az más kérdés, hogy ezért a minõségért pofátlanul sok pénzt kérnek el. ^^

[NST]Cifu
Ha nem felejtem el, majd én is belövöm a saját beállításaimat. 😊

Ami az AVForums.com-ot illeti, noha tényleg talán a legjobb fórum a témában, de ott is gyûlik sokszor az ész. A Samu M86/M87 sorozatáról annyi rosszat írtak, hogy az alapján valószínûleg az volt a valaha kijött legrosszabb TV a világon. Aztán azért mégsenemse. Aminél meg eltört bennem valami, az az, amikor nekiálltak azon elmélkedni, hogy az XL2-es Sharp rendesen lekezeli-e a 24p-s filmeket... Szóval módjával kezelni az ott leírtakat. ^^

5c0rp330n
jó, a Sharp is belefér, csak mostanában olyan keveset hallottam róla, hogy eszembe se jutott, meg nem nagyon van tudtommal versenyképes tv-je abban az árfekvésben, amiben én tervezek tv-t venni. a Pioneer-t viszont nem erõlteted rám, õk maradjanak csak a dvd-író gyártásnál 😊

[NST]Cifu
A Sony oldalán még az U széria is "Bravia LCD TV"-ként van hirdetve, pedig semmivel sem jobb vagy több, mint bármelyik másik gyártó alapszintû modellje. Az LG úgy sacc per kábé a 4. legnagyobb LCD TV gyártó, ha jól tudom, szóval leszólni nem tudom, mi alapján akarod. Minõségre az új PG6000-es és LG6000-es szériái nagyon ütnek, a TV-k menüjének kidolgozása, és a távjuk szvsz per pillanat a legjobb a piacon (igaz ez szubjektív, és nem veszem most ide a Pioneer TV-ket azért, mert nem volna fair, egy árkategóriával feljebb sétálnak). Az LG6000-es tudásban lelépi a W4000-est (leginkább amiatt, mert 100/120Hz-es), és bár side-by-side nem tudtam összehasonlítani a kettõt, de érzésre képminõségben sem nyújt azért többet a Sony, mint az LG. Ez nem a W4000-es leszólása, hanem egyszerûen ennyire jó kis TV az LG6000-es. Csak ne lenne a külsõ designja ennyire elcseszerintve... mert e téren tényleg lelépi a W4000-es azzal a diszkréten világító SONY logójával a káva alján. 😊

Ha azért akarsz Sony-t venni, mert Sony fan vagy, az egy dolog. De ne akard elhitetni, hogy azért veszel Sony-t, mert jobb, mint minden más. Persze lehet, hogy az én tapasztalatom kevés, és te már láttad az alant említett összes TV-t, és ezért lettél Sony fan. Csak akkor érvként ne azt hozd fel, hogy "valahogy nekem egy olyan név, mint LG, sehol nincs az LCDTV piacon, nem bízok benne". Ez ugyanis nem érv.

Áhoj,
erre elég sokan esküsznek:
Backlight - 4
Contrast - 90
Brightness - 45
Sharpness - 25
Colour - 50
Tint - 50/50

Colour Tone - Warm 1
Black Correction - Low
Dynamic Contrast - Off
Gamma - 0
HDMI Black Level - Low
Edge Enhancement - Off, but On on some sources
White balances remain the same, I haven't messed with them.
xvYCC - Off, seems to cause black crush.

Sajnos az avforum brit oldalán (http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=720970) eléggé elkeserítõ dolgokat írnak az A656-ról...
Les
[NST]Cifu
A656-osom van, illetve csináltunk egy kis tesztet róla az AVForum.hu-n. Az LG6000-essel egy fél órás összefutásom volt. Mindkettõ nagyon jó kis TV, a Samu feketéje és kontrasztja szvsz jobb fokkal, de a távja az valami katasztrófa, az LG távja nekem nagyon tetszik, és a menüje is üt mindent, még a W4000-es PS3-ra hajazó menüjét is. Viszont a "Scarlet" desing azzal a lyukkal a káva alján... Az valami katasztrófa szerintem.

Szvsz válaszd azt, amelyik szimpatikusabb a számodra, mindkét TV ott van a toppon.

PyRex
Namost akkor miért Panasonic? Miért nem Pioneer? Vagy miért nem Sharp? Ami még a Sony-t is alázza (mondjuk sokszor árban is, de ez más kérdés 😊

guardian hero
Csak magadat szivatod, ha a márkát nézed, és nem a teljesíményt.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

5c0rp330n
valahogy nekem egy olyan név, mint LG, sehol nincs az LCDTV piacon, nem bízok benne. ilyen áron pedig fõleg nem vennék ilyet. Bravia helyett LG és még drágább is? számomra nonszensz a dolog, szóba se jöhet 😊 Sony mellett ami mellett még fejet hajtok esetleg, az a Panasonic és a Samsung.
apropó: W4000-nek van már magyar tesztje? egy külföldi tesztet olvastam eddig, szerintük az év eddigi legjobb tv-je 😊

Hát ez az a nagy dilemma: LG 42LG6000 (349e) vs Samsung LE-40A656. Jó lenne egy összehasonlító teszt. (Talán mostanában majd várható lesz egy kis árcsökkenés, mivel most a forint-euro árfolyam + a kamatemelés kedvez az importnak de az exportnak sajnos nem.)
[NST]Cifu
Hát azért ez így ebben a formában kissé erõs, ugyanis minden az árától függ. ~320e Ft-ért tényleg nagyon jó vétel. A Samu LE-40A550-es széria ~290e Ft-ért kapható már, és nem sokkal rosszabb. A Philips 42PFL7603 a W4000-essel mozog egy szinten tudásban, de van Ambilight-ja (fénylõ keret), és ~340e Ft-be kerül. ~360e Ft-ért már kapsz 42LG6000-est, ami egy kategóriával feljebb van, ~380e Ft-ért pedig Samu LE-40A656-ost, ami szintén csúcs kategória per pillanat...

5c0rp330n
KDL-40W4000-nél nem nagyon létezik jobb vétel mostanság a felsõ-közép kategóriában, igaz? 😊

[NST]Cifu
Az LX85 valós 24p-t tud nyújtani, tehát ilyen téren ne aggódj.

Én személy szerint semmit sem nézek 4:3-ban, TV-t otthon nem nézek, filmnézés ill. számítógép vagy konzol megy, de azok ugye 16:9-es cuccok. 😊

Köszi a gyors és részletes választ. Inkább általános használatra, mert játszani nem szoktam. Azt írtátok régen, hogy a Full HD csak közelrõl
tud érvényesülni, de mivel legalább 3 m-rõl fogom nézni és elvileg a 24P
lejátszást is tudja a Panasonic LX85P szerintem azt választom. Csak még arra lennék kiváncsi ez a 24 P lejátszás csak oda van írva, vagy valóban teljes értékben élvezhetem majd a Blue Ray-t ha majd egyszer olsóbb lesz és beruházok rá. Egyébként java részt természet filmeket és
koncert DVD-ket nézek. De fontos lenne a lehetõ legélethûbb képvisszaadás. 4:3-ban ti mit szoktatok nézni?

[NST]Cifu
A 8ms teljesen átlagos érték egy mai LCD TV-nél, semmi probléma nincs ezzel kapcsolatban. A 100Hz nem a panel reakcióidejét kompenzálja, hanem két valós képkocka közé új képkockákat interpolál, hogy folyamatosabbnak tûnjön a mozgás.

A két TV nem egy kategória. Az A550-es széria FullHD felbontású, és középkategóriás modell. Az LX85 egy felsõ-közép kategóriás modell, de csak HD felbontású.

Általános használatra inkább a Pana szvsz, ha monitornak vagy konzolhoz használod majd, akkor inkább a Samu.

Ami a képarányt illeti, ott viszont a Samu "Teljes Nagyítás" opciója jobb, mint a Pana opciói, ott ugyanis csak sima Zoom opciók vannak. A teljes nagyításnál a 4:3-as kép szélei érintik a képernyõ szélét, a kép teteje és alja meg lelóg a képernyõrõl (a távirányító nyíl gombjaival tudod fel-le léptetni, ha az alján vagy a tetején van neked érdekes szöveg). A Panasonicnál három Zoom opció van, amik egyike sem ilyen jó - szerintem...

Sziasztok!

A Panasonic TX-32 LX 85 Tv-nek állítólag 8ms a vállaszideje. Ezt is
egy német honlapon találtam meg, mert a magyar forgalmazó nem közöl ezzel kapcsolatos adatot.

Nem gáz ez egy 2008 Panasonic modellnél? Vagy a 100HZ ezt kompenzálja?
Olvastam, hogy a Samsungnak LE32 A551-nek 6 Ms a válaszideje ami jóval gyorsabb, de ott
meg nincs 100 HZ.

A másik kérdésem, hogy a fenti két TV közül melyik tartja meg arányosabban a képeket? 16:9, Auto és 4:3 üzemmódban. Úgy halottam a Samsungok nagyon széthúzzák a képet. A Panaról még nem találtam cikket.

Legyetek szívesek megírni a tapasztalataitokat. A héten szeretném megrendelni a fenti két TV közül valamelyiket. Természetesen a jobbikat!

Köszi
Texis

[NST]Cifu
52" nem nagy 3 méterre, és a W4000-es (ahogy az A656-os is) elég jó SD képminõséggel bír TV nézés terén. Igazából nem a kép minõsége az, ami zavaró, hanem a megszokás. Ha nem néznék mostanság folyamatosan minimum 720p-s rippeket, akkor talán annyira zavaró sem lenne nekem a TV adás felbontása.

[NST]Cifu
Sajnos a hétvégén nem sok idõm volt netezni, de igyekszem pótolni. 😊

PyRex
52 collos tv-hez elvileg kevés a 3m, én 4-4,5m-t ajánlanék. vagy kisebb tv-t

Alaposan szemugyre vettem az 52W4000-es modellt. Rájöttem, hogy nekem ez a nagyság pont megfelel: 3,1m távolságról fogom nézni.
A nagysága ilyen távolságból pont jó csak egy gond van vele: a DVD filmek hibái nagyon látszódnak hála a nagy képméretnek. A legujabb Karib Tenger Kalózait néztem vele ami uj film is de mégis elég rossz minõségben tudta leadni: pl ami leginkább szembe tûnt mozgos jeleneteknél viszintes csikok (redõk) jelentek meg néhol, darabosan mozgott az adott tárgy. Termeszetesen ez a DVD minosegnek koszonheto es persze 4m feletti távolságnál szép volt minden

Cifu,
Te hasonlitottad 656-os modellell annál is hasonló a helyzet ekkora képméretnél és ilyen távolságból? Lehet túl közeli a 3,1m egy 52"-es televiziohoz? Azt sajnos nem tudtam kiprobalni hogyan adja vissza az analog tv jelet, de el tudom kepzelni😞 -esetleg errol tapasztalat?

Egyébiránt tud valaki olyen boltot ahol 0% THM-re kiadják és még adnak is mellé KDL-20G3000-as TV-t? Avagy 0% THM-el hol lehet a legolcsobban beszerezni, ha lehet egyaltalan?
PyRex
igen ez engem is érdekelne!

Egy pár napja megvettem a kiválasztott tv-t.Egy Samsung 40A656-ra esett a választás végül.PC-vel és PS3-al használom.Cifu tudnál nekem ajánlani pár beállítást melyiket is érdemes használni.Oké hogy magamnak kell próbálgatni csak kíváncsi lennék a te véleményedre is.Köszi!<#integet2>

Irtok esetleg majd egy rovid tesztet, ha igen hol lehet majd megtekinteni?
Avagy az Arkadban az MM-ben tudsz meg megnezni egy 52W4000-es modellt.
Atom egy tv.