LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Csodálkozom, hogy az avforum adás-vétel részlegében még nincs meghirdetve a 656-osod. ^^
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Hát eddig is ment folyamatosan a W4000 vs. A656 kérdés, de ezek után elég egyhangú lesz, ha a Sony nem megy árban a Samu után. Kb. azonos áron ugyanis nem kérdés, melyik a jobb vétel...
Pyrex: Sajnos nem vicc, tényleg ilyen durván estek az árak. A jelek szerint befürödtünk, hogy nem vártunk két hónapot... dehát az LCD TV piac már csak ilyen. ^^
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Esetleg másik TV van kéznél, kipróbálni? Vagy kompozit-SCART átlakító?
Ha sehogy se megy, akkor vidd vissza. Sajnos már láttam olyat, hogy egy TV-nek meghalt a SCART bemenetje (de hogy kettõ is, olyat még nem. 😊))
Köszi az infót.
Az általános feltételeknél ezt írják: "Minden készüléket gyári bontatlan csomagolásban tárolunk a raktárunkban."
Egyébként a refurbished mit jelent? Sérült?
Amúgy a Philips 42pfl7603H-ra vagyok rákattanva, (ambilight+mpeg4+usb+naturalHD3 etc...)
ebben a boltban
közel 60 ezer forinttal olcsóbb a Samu LE40 A656, mint máshol? Mi a neve után az az S31? Nekem ez gyanús, nagyon gyanús...
Szerintetek?
Esetleg van valakinek tapasztalata errõl a boltról?
Köszönöm elõre is a válaszotokat.
Vettünk egy LG 32 LB 76 LCD tv-t.hazajöttünk,felszereltük,bedugtuk a vezetékeket.2 scart bemenet van rajta.az egyikbe az antenna digital dekódert,a másikba pedig egy Sony dvd felvevõt dugtunk.Bekapcsolom a tv-t,erre mindkettõn csak hang van,kép nincs.Dekóderbe és a Sonyba is belepróbáltam sima komponens kábelt(sárga-piros-fehér vezeték)ott viszont jön a kép és hang is rendesen.próbálgattam beállítani a dekódert és a Sonyt is,de nem tudtam rábírni hogy jöjjön a kép.Van valami ötletetek?elõre is köszönöm a segítséget.
A szine milyen?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
130E-ig mien 32"-os tv-t tudnatok ajanlani?
hd filmeket, dvdket, es neha tvt neznek rajta. illetve nem hatrany ha a gepet ra tudom kotni.
amit idaig neztem az a
Samsung LE-32S62BX
legbarátibb áron hozzájutni.
ThX!
Ps3 ID: Gascoigne74
Ha csak filmnézés a cél, akkor belefér egy jobb HD Ready készülék 32"-ból (pl. Panasonic TX-32LX85), vagy egy közepes színtû 37"-os (pl. Samsung LE-37A450-es, Sony KDL-37P3000). Opció a Samsung LE-37M86/M87, ez már FullHD modell, számítógépre jobb választás, de 2,5-3 méterrõl már nem nagyon fogod látni a felbontásbeli különbséget.
Walk the Talk.
nekem elég 82-94cm, fõleg filmeket néznék, legyen összekapcsolható számítógéppel
egyenlõre a Blue-Ray nem annyira fontos
Köszi a válaszod!
Walk the Talk.