LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

athlon7
Min. 2m és max. 3m lenne a nézési távolság. Amire kéne: DVD - majd késõbb Blu-Ray, Konzol (XBox360) és Tv nézés (Tv adás minõsége nem lényeg, olyan amilyen). A filmek és a játékok a hangsúlyosak! Erre keret 200-250 Ezer Ft .
De akkor a 40" HD a nyerõ, rendben. Köszi!

Atika :o)
Aha ertem koszi az infot mert nem tudtam hogy az mit jelent pontossan 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

230 000 Ft
cloud.strife
Na megérkeztek az N szériás Bravia-k!!! 😊 Holnap szemügyre veszem õket. Igaz ua. mint a W4000, de a káva, az valami gyönyörûûûûûûûûû!!!! 😊

Csak épp barna fakeretes nem jött még..... 😞

www.digimomentsvideography.com

[NST]Cifu
Attól függ mennyiért. ^^

Olyan 180e, max. 200e Ft-ért megteszi. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Az egy tuneres PiP annyit tesz, hogy az egyik ablakban mehet a TV adás, a másikban a DVD vagy konzol vagy számítógép. A két tuneres PiP esetén a két ablakban két eltérõ TV adás mehet, de ilyesmi csak régebben volt jellemzõ.

Sziasztok!

Szerintetek jó vétel a Panasonic Th37pv80 94 cm plazma TV?
Vagy ennyi pénzért van jobb?
Atika :o)
Sziasztok egy plazma tvnel lattam a kovetkezot "1 Tuner PIP" es nemtudom hogy ez most mit jelent a tvben van analog es digitalis tuner is ez most akkor azt jelenti hogy a PIP csak az eggyiknel mukodik?? Es ha igen akkor melyiknel? 😊 Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

[NST]Cifu
Mire és mennyiért? ^^

[NST]Cifu
MAx. nézési távolság van, de min.?

Egy 40"-os HD képernyõnél kb. egy-másfél méterrõl már láthatóak, zavaróak a pixelek, legalábbis a saját tapasztalatom szerint. Tehát ha közel mész hozzá (pl. konzolon játszol), akkor inkább a FullHD. Viszont három méterrõl inkább a 40"-os kijelzõ, mint egy 32"-os...

[NST]Cifu
8ms-os, számomra látható nincs. De nekem a 8ms-os monitornál sem volt, míg egyes HC gamerek állítják, hogy õk még az 5ms-os monitoron is látják az utánhúzást...

Samsung 37a451c ehez mit szoltok ?...
+ ehez 1 Samsung HT-THX25R ?
athlon7
Hali!

Egy gyors kérdésem lenne, melyikkel járok jobban?
Egy 82cm-es Full HD vagy egy 100cm-es HD Ready LCD Tv-vel, max 3m-es nézési távolságból?

Cifu a Samsung a656-nál ugye nincs gond a gyors mozgás megjelenitésével, pl nincs utánhúzás?
[NST]Cifu
LG 32PC51, de meg is érdemli, aki olyat vesz, akkor már inkább LCD TV ebben a méretben...

Klemice
94 centinél kisebb plazma ugye nincs?
amúgy kösz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Panasonic TH37PV80
Klemice
hd ready 100cm alatti plazmák közül mik a jók?
úgy hallottam plazmán szebb a tv adás valamint nagyobb tv nem nagyon férn be a szoba méreteibe

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ezt a megállapítást,legalábbis az én tévém alapján cáfolom nekem full hd tévén nagyon jó a sima tévé adás,de ahogy cifu is írta adás és tévé függõ a dolog,nagyobb áruházakban mondjuk én még nem láttam jó adást.
[NST]Cifu
Nem a felbontás a lényeg, hanem elsõ sorban az, hogy milyen a TV jel minõsége (sz@r TV jelbõl sose csinálsz éles és szép képet), illetve hogy milyen a TV belsõ elektronikája.

Ne haragudj CIFU, de az igaz, hogy a normál TV adás szörnyû FullHD-n?
Köszi a választ!

Walk the Talk.

[NST]Cifu
Samsung LE-40A450-es széria, ez már ugye 102cm-es.
Alternatíva a Panasonic plazma (PV8, PV80), de szvsz annak a képarányai nem olyan jól eltaláltak, mint a Samu-é. A Samu széles nagyítás opciója korrektebb, mint a Pana Zoom lehetõségei.
Olcsóbb megoldás 94cm-en a Sony KDL-37P3000. Itt a SMART képarány elég jó kis cucc...

[NST]Cifu
Mint az LF65, csak egy fokkal jobb a panel benne.

Hali Skacok most akarok én is Lcd-Tv-t venni + hozzá valami házimozit...
A Tv 94 cm-re gondoltam kb 220 Ft-t szánnékrá.
Amire kellene normál használat tvnézés 😊, Dvd ...
+ ugye hozzá 1 házimozi nem kell valami nagyon állat hogy a szomzéd is jól halja 😉 az a lényeg hogy Dvd nézéskor 1 4x5ös szobában jól szóljon ..
Nah szal ebben kérném a segítségeteket.
Köszi ...
40F86 😛

-tRs-Landor

Üdv Cifu
Errõl mi a véleményed?
http://www.argep.hu/product_444050.html
[NST]Cifu
Hát 250e Ft elég komoly határ.

Samsung LE-40M87, Sony KDL-40D3500 vagy KDL-40V3000 (ha sikerül ennyiért hozzájutni) esetleg LG 42LF65/LF66/L75/LF76.

Az LG feketéje nem az igazi, ennyi a hátránya, cserébe olcsóbb általában.

[NST]Cifu
Bevilágítás. Sajnos az LCD TV-k egyik rákfenéje. :S

[NST]Cifu
Ha elégedett vagy vele, és nem akarsz nagyobb képátlót, akkor várj. Ha képátlóban nagyobbat akarsz, és tervezed esetleg konzol, vagy számítógép ill. asztali Blu-Ray lejátszó rákötését, akkor érdemes.

Üdv
LCD TV-t keresek.
40-42" FullHD. Amire kellene Pc--tv-dvd. Max 250 000-em van rá. Tud valaki ajánlani valamit ami jó is? Mit érdemes venni? Eddig samut meg LG-t néztem.
Valami 5let?
THX
Sziasztok!Vettem egy lcd tv-t.A képernyõ alján ha szélesvásznú filmet nézek a fekete részben 4cm-es világosabb rész van.Ha teljes képernyõn van nem látszik semmi,szerintetek mi lehet a baja?
PyRex
nincs tv elõfizetésem 😄😄AS:ASD:

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Nekem most iylen tv-m van samsung ws-32z308p, igaz csak hd-ready,szerintetek érdemes most lecserélni vagy várjak vele még?
Nekem upc direct van, igaz nem hdmi-s a beltéri. Szerinted ezzel milyen lesz?
[NST]Cifu
Mint minden TV-nél, függ a jel minõségétõl. Gyenge analóg jelen ennek is sz*r a képe, mint minden TV-nek, jó jelnél viszont éles és tiszta, a legjobb persze a digitális TV szolgáltatásról.

[NST]Cifu
Hidd el, Rea4-nél csináltunk egy BR tesztet (csak aztán rájöttünk, hogy a kutyát nem érdeklik a BR lejátszók ^^), 52X20E volt amin néztük a BR-eket. Utána láttam 42XL2E-t. Nem rossz TV-k, de az A656-os lelépi mindkettõt.

Akinek samsung a656-os tv-je van , lécci mondja meg hogy milyen a tv adás minösége, mert pár német oldal nagyon lehúzta.
PyRex
a sharpoknál is jobb szerinted? ez meglep, de adok a vélemányedre, én csak régebbi sharpot láttam.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

NEM tudok képeket feltenni nem engedi.máshova feltudtam nézd meg ott.av fórum,index-en
CIFU!
Nagyon sok írásod olvastam más oldalakon.
Gratula!!!!

Walk the Talk.

<#wave>

-tRs-Landor

na így mindjárt más...<#papakacsint>
[NST]Cifu
Szó nincs róla, nagyon elégedett vagyok az A656-ossal, továbbra is azt mondom, hogy per pillanat ez a legjobb LCD TV, amivel valaha is dolgom volt (beleértve a Sharp XL2E-t, X20E-t, Sony W4000-est, X3000-est, stb.), csak kiváncsi vagyok, hogy miben tud többet az A659-es.

Ennyire nem jött be? Mi lenne helyette?
[NST]Cifu
Számomra nem ennyire egyértelmû. Elõször is a Pananának nincs normális 4:3 -> 16:9-es képmódja, mint a Samunak a Széles Nagyítás. A Zoom opciók ilyen téren szinte használhatattlanok. A másik dolog a konzol / pc felhasználás. Ilyenre sokkal jobb a Samu.

Én nem véletlenül írtam, hogy kb. egy szinten mozog a kettõ.

és 220ért meg 42es pana pv8 is leveri ezt a samut....
samu 457 vs pana pv8 is 0:1....eddig 0:2 a pana javára
amúgy annyita a teszthez,hogy
194ért van már px80as is igaz csak 37es átlóval,de az azért jóval inkább odaver képben egy samsung le-40a457esnek mint egy pv8-as.....
http://www.argep.hu/product_711755.html

sztem samu 457 vx pana px80 0:1 árban és minõségen is.
[NST]Cifu

Guer
Felhívtam a boltot, szinte kikérte magának, hogy újracsomagolt lenne ott náluk bármi... Az S31 és egyéb gyanús számok a termékek neve után belsõ használatú raktárazonosítók. Úgyhogy be a böngészõbe kezdõlapnak, oszt figyeljük... <#wow1>