LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Re: #6400
Nálam az "otthoni beállításra van fixálva, Kontraszt:90, fényerõ:47,szín:52,képélesség:4
Pixelplus 3 HD-be
HD natural motion be (köz)
Minden ilyesmi közepes: Dinamikus kontraszt,mpeg artifact elfolytás,aktive controll,)
Ambilight: mérsékelt.

Ezekkel a beállításokkal, egy elsötétített szobában, lemászik a kép olyan szép nálam. 720p ill. 1080p-n
Sajnos az én W4000 tévémen még nem láttam hd adást,de egy márkaboltban pesten igen,ott sem volt semmi deinterlacer probléma.T-kábelen ment gyönyörû kép volt.
cloud.strife
Gyõrben vagyunk ugye, a Vidanet (T-csoport leányvállalat) által sugárzott DVB-C adók közül 5-6 adó ingyenesen fogható Sony TV-ken. M1, TV2, RTL Klub, BBC Prime, stb..

Sajna az Õ kártyájukat sem fogadja egyik Sony sem. 😞

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Vmit nagyon elnéztetek ezzel a deinterlace problémával. Boltunkban van 40E, 40W, 46W, 52W, mindre van kötve HD-s beltéri, 1080i-s Bluray, AVCHD lemez, stb, de semmilyen általatok leírt probléma nincs. :/

www.digimomentsvideography.com

Gascoigne
Ez a DigiTV azért jobb választás egy LCD tv-hez, mint a Digikábel? Mert arról talán csak a Viasat, AXN, HBO élvezhetõ, a többi iszonyat szemcsés. Most váltanék, azért kérdem.

Ps3 ID: Gascoigne74

Gascoigne
Milyen beállításokat használsz a PFL7603H-hoz? Csak kíváncsi vagyok, nekem csak 37-es van.

Ps3 ID: Gascoigne74

Nah ma meg rendeltem a Tv-m + házimozim 😊, elvileg holnap már hozom is haza 😊..
Samsung LE40A551P2R
+
Samsung HT-THX 25R

REmélem jó kis cuccok lessznek 😊...
[NST]Cifu
KDL-52W4000 gyorsteszt.

A deinterlacer probléma elõször majdnem ki is maradt, nem hittük, hogy a TV hibája lett volna. De sajnos nagyon úgy néz ki, hogy igen, és az E4000-est is érinti. Kár, mert ezt leszámítva nagyon jó lenne a TV. <#rinya>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

poppe
oké, akkor sony 😊 lehet még ma be is rendelem 😊
kössz a segítséget/tanácsokat
<#integet2>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Srácok, ez a tv megér 65.000-ot : samsung 23r81 ?
[NST]Cifu
Most úgy vagyok, hogy várom a telefont, egyáltalán milyen TV-k jöhetnek szóba. A vége az lesz, hogy veszek valami olcsó, 46/47"-os TV-t (LG5000, V4000, A551), és ha nem lesz már hiány az A650 (vagy kijön az 750) akkor majd veszek egy olyat, a 46/47-es meg megy a nappaliba.

[NST]Cifu
A Sony-nak jobb egy picit a TV és DVD képe, gyorsabban reagál a menüje, viszont a Samuban egy fokkal jobb panel található. Szvsz válaszd azt, amelyik szimpatikusabb neked.

Nah már csak 350k a 40es 656os, lassan itt az ideje a vásárlásnak. Egyébként bírom hogy ezen ahogy leviszi valaki az árat max pár óra és 4-5 bolt követi. 😄

Ombika
Ha ilyen gyorsan sullyed az ara ennek a korrekt tv-nek,akor varok meg par honapot! 😊)

poppe
sony kdl-40V3000 vagy samu le-40M87? igazából tök egyforma adataik vannak, és árban is ugyanannyi. melyiknek szebb a képe? (játék, tv lesz rajta)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Hehe, Te is mindennek ellen tudsz állni, csak a kísértésnek nem, mi?

<#circling>
[NST]Cifu
Hiány van az A65x modellekbõl, nem is kicsit. Én is második hete vagyok TV nélkül, mert nem kapható A659, az A656-osomat meg eladtam én balga... :S

Két 720p-s kép egy filmbõl. Fényképezõ sokat ront rajta, de azért lehet érzékelni a különbséget.
720p kép1720p Kép2
Mondjuk azért ennyire nem sz@r, nagyon zajos lett a fotó.
A digitv-s normál adásról most fényképeztem kis kompakttal vaku nélkül, kb.ilyen lenne az sd adás:
kép1Kép2
Nálam digitv van hyundai beltérivel. Az sd adás képe valahogy csatorna és napszak(?) függõ valamiért. Késõ este valamiért jobbak. Röviden olyan közepes és rossz között van, de inkább rossz. A digitv által nyújtott agyontömörített mpeg2-s kép kockásodott, mosott volt 100Hz-s normál CRT-n is. Ép vizet normál CRT tévén sem láttam, csak vízfesték. DIGI-TV anyit ér kb. mint amennyibe kerül. (2700FT/hó)
SD-n milyen a képe? pl. UPC kábel...
DVI-HDMI vel lenyûgözõ, tûéles a 7603H. Teljesen igazak az árgépen szóló német visszajelzések. 1080p PC-dvi-HDMI kapcsolat teljesen, milliméterre ok.
Szebb a képe mint a Sony G500 multiscan moncsimnak, pedig az sem piskóta.
Sziasztok, van valakinek tapasztalata a Duna-Dé-Ta webáruházról? Vagy hallott valaki róluk valami jót/rosszat?

Rendeltem tõlük múlt pénteken egy Samu LE40 A656-ot 296-ért. Ez nagyon jó ár, de ma visszahívtak (miután én zaklattam õket, hogy mi van már...), hogy 2 hetet várni kell, mert nem szállít a Samu... Tehát ha úgy 296, hogy sose lesz belõle semmi, akkor nem olcsó, hanem drága... (Persze elõre nem fizettem semmit.)

Elõre is kösz a hozzászólásokat.

...
Szerintem inkább most már a Samsung 50A4 széria plazmáit nézd meg az 50Q97 széria helyett!!!!
Hali! Vmelyik nap kérdeztem melyik plazma érné meg jobban a Samsung PS-50Q92H vagy Samsung Ps-42Q97H. Most találtam meg hogy a Q97-esben is van 50"-os! Esetleg vélemény a Samsung Ps-50Q97Hd-rõl??? Elõsre is köszi
Szerintem, nagyon jó TV az 5603 Philips. Én most újítottam be egy 42PFL7603H-ba,de az 5603 is majdnem ugyan az. Az ambilight kiba...tt jó. Nem rég tapétáztam, világos/pasztel-bézs dombornyomottal, nagyon ász látvány mikor megvilágítja és nagyon pihentetõ.
Usb-n a fényképezõgép rátolva rögtön multimédia kategorizálva jelenik meg. Csatlakozás hegyek. 3HDMI/ komponens,s-vid,spdif,2rgb scart, mpeg4 tuner,cam,common interface stb. Van még rengeteg állítható kép és mozgásjavító opció. Hangja még a nagy erõssége a Philipsnek ,nem is értem honnan jön, tiszta mozihatás, ilyet még nem hallottam semmilyen TV-bõl. Digi TV-adás viszont egy moslék ezen is, de CRT-n is az volt. Beltérit RGB-n ráküldve az LCD-re, már sokkal jobb a helyzet, egyes csatornák egész jók, de sz@rból nem lehet várat építeni. DVD ( pana s47) viszont igen jó ha szintén RGB-n van meghajtva. (de csak akkor ha DVD-n be van állítva az LCD kijelzõ opció)
Van benne demo kép beállítás, hát az 5*! Gondolom ilyen lesz majd 720p vagy 1080p-ben is. HDMI-kábel már megvan,holnap veszek HDMI-DVI adaptert. Kiváncsi leszek rá.
De tudom.
És most árulja az 52 collos 656-ost.
bocsi 52
guardian hero
Bõven jó.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ha ps3hoz nézek tv-t akkor milyen válaszidõvel érdemes? a 8ms az jó? mert 32" HDReady-kben ritka az 5ms sajnos...
[NST]Cifu
Az nekem "kicsit" nagy. ^^

bocsi 52
Van neki egy 85 colosa
[NST]Cifu
Nincs. Nekem is azt mondta, hogy talán kedden lesz A659...

Köszi, nem is lakunk messze soproni vagyok. A samsungom kb ugyanannyi lenne árban mint a sony.
hello Piko888,nekem w4000 em van és 80%-ban sportot nézek rajta foci,forma1,moto gp,tenisz stb,meg dvd-zek,pc-n keresztül is megy,nekem egyáltalán nem hiányzik a 100hz,biztos,hogy jó dolog láttam már 100hz lcdt meg simát egymás mellett,valamivel simább volt a kép,de külön nézve amibe nem volt annak is jó volt a képe,egyáltalán nem érzem hiányát nincs utánhúzás,töredezés.Nem ér meg szerintem 100-150 ezer plusszt egy 100hzes tévé,nincs akkora különbség.Én Zalaegerszegen,vagyok ha erre laksz írj privit megnézheted,de mm-ben meg nagyobb plázákban már van w4000 kirakva.
poppe
az jó kis tv lehet, pont azt nézem... nem tudod hol lehet olcsón beszerezni?

Rea4 elérhetõségét nem tudjátok? Neki van a656-sa.
[NST]Cifu
Ha olyasmit nézel rajta, ami 1080p-s vagy 1080i-s, akkor megéri. Tehát Blu-Ray filmek, 1080p-s rippek, egyes konzol játékok, ill. játékok számítógéprõl.

Ha ilyesmi nincs tervben, akkor nem éri meg. Csakhogy a probléma az, hogy amúgy általában már nincs nagy különbség a FullHD éa HD Ready között, általában 20% azonos szinten (~200e a HD Ready, és 250e a FullHD), így viszont már meggondolandó...

[NST]Cifu
Nem merek e téren teljes mellszéllességgel kiállni, de én nem láttam zavarónak a W4000-esen a Sportot (a Roland Garrost néztem pár percig rajta Eurosport HD-n). Viszont én a régebbi modelleknél sem láttam zavarónak a sportközvetítéseket, amire egyesek azt mondták, hogy hát ez kérem botrányosan rossz... :S

[NST]Cifu
Általánosságban jobbak az LCD-k, ha nem is sokkal - HD Ready esetén. A FullHD felbontású plazmák már durván többet esznek.

Az új Sony-k vannak amúgy most szerintem a toppon, nem is értem, hogy erre miért nem fekszik rá a PR részlegük. Egy 52"-os W4000-es annyit fogyaszt (~220W), mint egy átlagos 40/42"-os Samsung vagy LG LCD TV.

hykao
Még az újabb plazmák esetében is vagy 100W-tal többet fogyasztanak az LCD-knél. (42 hüvelykes kijelzõ) Egy 50 hüvelykes plazma olyan 400W-t...
Én egy 37"os tvben gondolkodom, kb 2m-rõl nézném. Szerintetek megéri az 1080p-re több pénzt kiadni vagy nem, mert vannak akik szerint ilyen méretben nincs nagy értelme...Válaszokat elõre is kössz!
Klemice
nagyon szépen köszönöm utána nézek mit lehet kapni ilyenek közül és még jelentkezem ha nem baj

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Te láttad már élõben a w4000-et? Szerinted gáz a gyors mozgás megjelenítése? Én föleg sportot nézek, foci, tenisz, forma1.
poppe
fogyasztás ügyileg is jobbak még az lcd-k vagy változott már vmit a helyzet az új plazmáknál?

[NST]Cifu
Azt, hogy felejsd el a plazmát, vagy gondolkozz 50"-osban, azoknál végre egyenlõ oldalú négyszögek a pixelek (1366x768-as felbontás). De amúgy Sony KDL-40V3000, Samsung LE-40M87 inkább. Ha távolról nézed (2m legalább), akkor HD Ready modellek is elegendõek, pl. Samsung LE-40A450-es széria.

[NST]Cifu
Nincs, mozgás-interpoláció csak az X szériában van tudtom szerint.