LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pixelplus 3 HD-be
HD natural motion be (köz)
Minden ilyesmi közepes: Dinamikus kontraszt,mpeg artifact elfolytás,aktive controll,)
Ambilight: mérsékelt.
Ezekkel a beállításokkal, egy elsötétített szobában, lemászik a kép olyan szép nálam. 720p ill. 1080p-n
Sajna az Õ kártyájukat sem fogadja egyik Sony sem. 😞
www.digimomentsvideography.com
www.digimomentsvideography.com
Ps3 ID: Gascoigne74
Ps3 ID: Gascoigne74
Samsung LE40A551P2R
+
Samsung HT-THX 25R
REmélem jó kis cuccok lessznek 😊...
A deinterlacer probléma elõször majdnem ki is maradt, nem hittük, hogy a TV hibája lett volna. De sajnos nagyon úgy néz ki, hogy igen, és az E4000-est is érinti. Kár, mert ezt leszámítva nagyon jó lenne a TV. <#rinya>#rinya>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
kössz a segítséget/tanácsokat
<#integet2>#integet2>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
<#circling>#circling>
Szebb a képe mint a Sony G500 multiscan moncsimnak, pedig az sem piskóta.
Rendeltem tõlük múlt pénteken egy Samu LE40 A656-ot 296-ért. Ez nagyon jó ár, de ma visszahívtak (miután én zaklattam õket, hogy mi van már...), hogy 2 hetet várni kell, mert nem szállít a Samu... Tehát ha úgy 296, hogy sose lesz belõle semmi, akkor nem olcsó, hanem drága... (Persze elõre nem fizettem semmit.)
Elõre is kösz a hozzászólásokat.
...
Usb-n a fényképezõgép rátolva rögtön multimédia kategorizálva jelenik meg. Csatlakozás hegyek. 3HDMI/ komponens,s-vid,spdif,2rgb scart, mpeg4 tuner,cam,common interface stb. Van még rengeteg állítható kép és mozgásjavító opció. Hangja még a nagy erõssége a Philipsnek ,nem is értem honnan jön, tiszta mozihatás, ilyet még nem hallottam semmilyen TV-bõl. Digi TV-adás viszont egy moslék ezen is, de CRT-n is az volt. Beltérit RGB-n ráküldve az LCD-re, már sokkal jobb a helyzet, egyes csatornák egész jók, de sz@rból nem lehet várat építeni. DVD ( pana s47) viszont igen jó ha szintén RGB-n van meghajtva. (de csak akkor ha DVD-n be van állítva az LCD kijelzõ opció)
Van benne demo kép beállítás, hát az 5*! Gondolom ilyen lesz majd 720p vagy 1080p-ben is. HDMI-kábel már megvan,holnap veszek HDMI-DVI adaptert. Kiváncsi leszek rá.
És most árulja az 52 collos 656-ost.
Ha ilyesmi nincs tervben, akkor nem éri meg. Csakhogy a probléma az, hogy amúgy általában már nincs nagy különbség a FullHD éa HD Ready között, általában 20% azonos szinten (~200e a HD Ready, és 250e a FullHD), így viszont már meggondolandó...
Az új Sony-k vannak amúgy most szerintem a toppon, nem is értem, hogy erre miért nem fekszik rá a PR részlegük. Egy 52"-os W4000-es annyit fogyaszt (~220W), mint egy átlagos 40/42"-os Samsung vagy LG LCD TV.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐