LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ne mennjünk már át szánalmas kategóriába... -.-
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Jól tudom, mi az az interlace, deinterlace jel elhiheted... 😄
www.digimomentsvideography.com
BTW, valós 1080i / 576i jelet nézz, ne konvertált jelet. Az ugyanis eredetileg progresszív jel, amit utólag bontanak le interlacedre. Tehát a páros és páratlan sorok értelemszerûen nem is csúszhatnak el egymáson...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De igazad van, neked semmi samud nem ment tönkre, ez olyan, mint a kínai mp3, dvd lejátszó, ha kifogod akár sokáig jól mûködik. 😄
a boltunkban van 32W-40W-46W-52W, 32E 2db, 40E 3db kint, mindre rákötve PS3, Bluray, HD beltéri és egyiken sincs semmilyen szaggatás 1080i 576i jelnél.
Tehát semmi, azaz semmi szaggatás, interlace probléma..... semmi.
Walk the Talk.
Löszi!
Walk the Talk.
Ez igaz lehet?
By the perception of illusion we experience reality.
Már el volt döntve, hogy w4000-es lesz, de teljessen elbizonytalanodtam. Emiatt a Samsung A656-ot is felkerült a listárámra. Bár annyira a Samu külsõre nem tetszik, tudásában számomra megfelelõ (akár még jobb) alternatíva lehet.
Egyelõre marad a várakozás ... Sajnos utaznom kellene ahhoz, hogy megnézzem/kipróbáljam személyesen a w4000-et. Amikor láttam akkor én sem tapasztaltam a problémát, mivel ps3-ról tolták rá a jelet a Medimarkt-ban ...
Nem tudja esetleg valaki Wii-vel, vagy Gamecubéval kipróbálni a w4000-et? Jó lenne tudni, hogy kezeli az 576i játékokat a w4000 ...
By the perception of illusion we experience reality.
A HDTV adások 16:9-es képarányúak, az HBO HD lassan kezd feltápászkodni, mivel az elején szinte nem is volt HD felbontású filmük, ezért sok film 4:3-as képaránnyal, felskálázva ment. Azóta már azért javult a helyzet.
HDMI jelet kapva a tv jobb képet ad dvd-ról mintha analóg jelet kapna? sima dvd és divx film esetén is?
valamint a digitális adások 4:3-masak vagy már 16:9 vagy pedig fajtája válogatja hogy melyik adó milyen
sajnálom ha kicsit off
elõre is köszönöm
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Menüben semmi újdonság. Én elsõre csak azt látom, hogy brutálisan jó a képe. Hogy jobb-e az A656-osnál valószínûleg csak úgy derülne ki, ha egymás mellett lenne a kettõ. Rea4 azt mondja, hogy szerinte jobb a A659-es egy fokkal. Vitatkozni nem tudok vele, mert õ egybõl cserélte az A656-osát A659-re, míg nekem majdnem két hét telt el az összehasonlítás terén. Mikor nála láttam az LE-52A659-est azt tudtam mondani, hogy tényleg durva. Nehéz megfogalmazni, de "mélysége" van a képnek (magas-ra állított 100Hz-en meg pláne).
Mi lehet akkor mégis ez?
Kezdek arra gyanakodni, hogy ez egy trükk. A különféle országoknak saját alváltozataik vannak. Az A616-ost csak az osztrákoknál látni, felteszem náluk az volt a lényeg, hogy valahogy kielégítsék az igényeket, és úgy vélték, hogy az elektronika van olyan jó, hogy még az Ultra Clear Panel nélkül is elviszi a hátán a TV-t. Az A659-es Rea4 szerint csak a németeknél van. Az A676-os a franciáknál.
Az A659-es esetén valószínûleg az volt a cél hogy túlszárnyalják az LG-t a dinamikus kontraszt versenyben. Lett tehát 60.000:1-es dinamikus kontraszt, amit valószínûleg a fényerõ növelésével értek el (10-es fényerõn már nem is fényszóró, hanem focipálya-világítás érzésem van). De ez a készülék sehol máshol nem látható. Még az amerikai vagy a koreai oldalon sem. Az amerikai oldalon viszont az A650-esnek 4ms, a koreai oldalon 3ms a válaszideje. Érdekes? Eléggé....
BTW, Amerikai A750-es brossura. Nekem az Infolink-en és az MPEG képes Wiselinken túl más nem tûnt fel.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nvidia kontroll paneljében, dualview módot preferálom, mivel felbontásilag, frekiileg,teljesen függetleníteni lehet a CRT monitort a HDTV(1080p) LCD-TV-tõl.
De,hogy a bánatba lehet azt megcsinálni,hogy ne menjen át a monitoron az eger a 107cm HDTV-be is?
A másik az, hogy dualview módban miért csak a háttérkép látszik... Az asztal elemek, és a tálca sehol sincs <#confused>#confused> Csak a videó tartalom jelenik meg ha elindítottam CRT-n.
De nem csak BD lemezzel, hanem AVCHD lemezzel is próbáltam. Azmegugye már a felvételkor interlace.
Mit tudsz az 5000-es sorozatokról?
Én felraktam, minden ok.
A "gyengébb" paramétereit tekintve és több fórumot olvasva és a visszajelzések alapján, még is az új samuval a6xx minimum egy szinten, de inkább valamivel jobbnak tartják.
Én úgy tudom a 5603D gyk. majdnem dettó.