21171
LCD - Plazma
-
#9517 nekem igy van megoldva és okés
(15m hdmi-hdmi kábel + dvi-hdmi átalakito) -
#9516 nem kell semmit venned. SCART RGB-n rákötöd a digis settopboxot a tévére és nézheted is :)
(amit ott irnak, az az ingyenes földfelszini sugárzás vételére vonatkozik, azt alapból nem tudja a tévé) -
bszabi84 #9515 Hali!
LG 32LG3000
Ezt a TV-t ajánlottátok, nekem is TECCCIK! De digim van, műholdas digim.
"A készülék kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére"
Ez a leírásban volt. Ez azt jelenti, hogy kell vennem valami kütyüt, hogy TV-zhessek?
Help please! -
#9514 nem az én gépembe kell, :/ -
#9513 Szerintem arra is nagy esélyed van, hogy nem kell venni, azért a 3870X2 egy olyan kaliberű kártya amihez szoktak adni. Így működnie kell, hdmi-hdmi azért is jó mert akár más eszközhöz is tudod használni, nem vagy megkötve mint a dvi-s verziónál. De én a helyedben vigyáznék már az ilyen 15 méterekkel. -
#9512 tehát vezsek, mondjuk 15m hdmi - hdmi kábelt, végére egy hdmi - dvi átalakítót és ok? -
#9511 jah igen, a hdmi-hdmi kábel olcsóbbra szokott kijönni mint a dvi-hdmi, nézd meg hátha adtak a videokártyádhoz átalakítót, ha nem akkor tudsz külön is venni, kábel árához képest nem tétel. -
#9510 Én a helyedben inkább közelebb vinném az eszközöket egymáshoz, vagy marad a méregdrága kábel és még így sem garantált, hogy nem fog késni a jel. Monster Cable gyártmányú kábel lenne ilyen hosszban a tuti megoldás, de az rettenet drága. -
#9509 Sziasztok guruk.
Lenne egy kérdésem, a számítógépemet összeszeretném kötni egy plazma TV -vel, DVI - HDMI. Viszont elég távol van egymástól a kettő, üszke 15m körül, nézegettem DVI - HDMI kábeleket,...hát 20m lehet venni 25 ezer környékén, ami szerintem enyhén sok, viszont, ha pl. veszek két HDMI-DVI 10m plusz hozzá egy átalakítót, akkor megúszom 12 ezer forintból.
A kérdésem az, hogy jól fog működni így két kábel összerakásából? Nem kell erősíteni? És miért ilyen baromi drága a 20m kábel, ha feleannyiból kihozom két kábellal? -
radical #9508 Üdv, valakinek van tapasztalata Samsung LE-37A615 LCD TVvel?
Miben tér el a 656ostól? Érdemesebb az LE-37A615öt venni mint a 40A558-at? Nagyjából egy árban vannak. -
elwoodblues #9507 Ha DVI nincs a kártyán, mi van rajta VGA ? VGA <-> DVI <-> HDMI kábellánc nem fog menni. -
#9506 LG 32LG3000 -
bszabi84 #9505 Hali!
Vennék egy Tv-t.
Olyan 100e környékén!
http://www.photohall.hu/1751_panasonic_tx32lm70/
Erre gondoltam, valaki tud róla mondani valamit, vagy hasonlót ajánlani!
THX Szabi -
#9504 igazad van.bocsi -
#9503 Van PS3-am is, meg az összes GT 1-5p-ig, mind 100% kijátszva. Na de ez egy másik topic... :D -
#9502 nem tettem hozzá,hogy ps3-on nem tetszett a gt5 prologue.remélem az igazi gt5 olyan tökéletes játék lesz,mint annak idején a 4 volt!ezért akartam a gt4-et nyomni,de szörnyű a kép ,ezen a tv-n.pár év,és itt van az 5.neked van ps3?lehetne online nyomni
-
#9501 GT vuzi vagyok, nehéz újat mondani!! :D
GT5 az egy dolog, nekem speciel van GT4 Prologue-om is. :D
Szal télleg kell a component cable :D -
#9500 gt 5 prologue.ha nem jelent meg,akkor mi van itt a polcomon?.tényleg nem lett valami jó a kép,de egy próbát megért
köszi
-
#9499 GT5 elég ratyi lett? :D:D:D:D Meg se jelent még :D
Felskálázza egyébként, de nem lesz jobb a dolog, hisz a PS2 a kompozit kábelen már az analóg jelet küldi ki, így az már eleve veszteséggel megy, kellene venned egy PS2 kompozit kábelt, azzal lényegesen szebb lesz. Más megoldás nincs. -
#9498 ezt csak a felvevő leirása tudja neked megmondani :) -
#9497 dvd és tv között hdmi kábel van
-
#9496 szisztok!egy olyan kérdésem lenne,ha a ps2 gépemet a dvd felvevő előlapi bemenetén kötöm be,akkor felskálázza-e nekem az lcd tv-n a képet.simán nagyon rossz a minősége.(tv 40v3000,felvevő rdr hx680)nagyon kellene a gt4 miatt,mert a gt5 elég ratyi lett
.válaszokat köszönöm -
aranarth #9495 Hogy milyen beálltásokkal használom? Változókkal (más a kábelhez, más a műholdhoz, más a dvd-hez), de úgyis mindenkinek máshogy tetszenek a színek. Nyomkodd csak lelkesen, meg fogod találni a Neked tetszőt, hidd el. Időbe telik, de megéri a próbálgatás. Nem lesz fakó, csak oldalról, nyugi.
Az AVPlanetnél 6-7 alkalommal vásároltam (mindig 25e Ft alatt - hangszóró a kocsiba, fejegység, ilyesmi), tehát a garival nem nagyon foglalkoztam, csak az árral. Előbbiről ezért én is csak sejtettem, hogy saját, utóbbi viszont nagyon jó. 3-4 eladó van az üzletben, egyfolytában csörög a telefon, mi is nagyon nehezen értük el őket anno, de pl. vasárnap nincsenek is nyitva. Kicsi bolt, alig 4-5 vevő fér be. -
kissfe #9494 végigkérdeztem az olcsóbb webshopokat avplanet, nehagyjaki (ez utóbbi igen komoly bolt lehet,semikkorse veték fel a telefont) hogy van-e 37dh65 tv-jük de ezt a választ kaptam: "Sajnos a készülék jelenleg nincs készleten és a forgalmazó információja szerint egyenlőre készlethiány miatt bizonytalan a beszerzése." és saját garanciával adták volna tv-t
de végül is mindegy mert elindultam megvenni a mm-ba a 37d65-t 169-ért és legynagyobb meglepetésre 155eFt-ra akciózták le ,úgyhogy örültem mint majom a farkának
ti milyen képbeállítással használjátok elsőre mintha kicsitt fakó lenne a képe -
red13 #9493 Sziasztok!
Van egy 32LG2000 Lcd tv-ém. A gépet szeretném rákötni. Van itthon olyan kábel aminek az egyik vége DVI a másik HDMI. A videókártyám elég régi, Radeon 9250-es, eredetileg nincs rajta DVI kimenet, de vettem egy átalakítót. Így már össze tudom kötni. Viszont amikor a gépet bekapcsolom a tv-én pedig a hdmi2-esre váltok nincs jel. Mi lehet a gond? Szar, régi a videó kártyám? Rakjam újra a gépet? Egyébként csak az a driver van fent amit anno a videókártyához adtak. -
#9492 32" alatt nem fogsz normális tévét találni :( -
#9491 Aha. Az biztos hogy szervízháttere nincs itthon. Akkor inkább gyűjtök egy márkásabbra. egy 56-66 cm-es nekem bőven elég. -
#9490 itt uk-ban nyomatják
egyszoval: olcsó szar -
#9489 Sziasztok, én az Acoustic Solutions tvkről szeretnék érdeklődni, ismeri-e valaki ezt a márkát és hogy megbízható-e. Köszi annak, aki válaszol rá valamit... -
#9488 Inkább más forrásból szerzik, ezért van a gyáritól eltérő garancia idő is. Meg még ezek az only online boltok azért tudnak ilyen árakkal dolgozni mert csak egy raktár az egész, jóval olcsóbb üzemeltetni mint egy komplett üzletet. -
pongi10 #9487 Melyik a jobb?
Panasonic TX-32LE8PA , Samsung LE32A330 vagy Philips 32PFL5403 ???
előre is köszi -
EasyLife #9486 kevesebb haszonkulccsal dolgoznak az av planetnél vagy kevesebb a gari, esetleg más forrásból veszik mint az electroworld (pl.: külföldről) -
wadamhun #9485 jó reggelt!
amikor én kerestem a TV-met, már megvolt a konkrét típus, és a bruttó ár 150e és 280e (!) között mozgott -
#9484 eredetileg 140ért akartam tv-t venni, de miután az S paneles A551 kútbaesett, maradt volna az A656 "normális" helyen 200 ezerért ... kompromisszumot kötöttem és vállaltam a kockázatot avplanettől 170ezerért :) -
#9483 Ezekszerint az ő garanciájuk sem annyira rossz, ha te megvetted így is? :) -
#9482 kédezz rá a garira. ha hivatalos, gyári garit adnak, mint az EW, akkor megveheted, hiszen nem náluk kell érvényesiteni
(én náluk vettem a samsungot, az pl szürkeimport volt, hiszen nem kaptam rá hivatalos, itthoni samu garit, hanem avplanethez kell visszavinnem, ha gáz lesz ...) -
#9481 Sziasztok!
Kinéztem egy LCD TV-t, ami EletroWorldben 20 ezer Ft-al drágább mint AVPlanetnél. Utóbbinál még nem vettem soha semmit, de jókat hallottam róla általában.
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek hogy tudják 20e-el olcsóbban adni? Van valami trükk a dologban (pl garanciával trükköznek), vagy tényleg semmi gáz nincs és vegyem meg ott? -
#9480 Pedig a Sony szalon sem olcsó, mondjuk a garancia az biztos 3év ott. -
radical #9479 Sziasztok, valakinek van tapasztalata Samsung LE-37A615 LCD TVvel?
Miben tér el a 656ostól? Érdemesebb az LE-37A615öt venni mint a 40A558-at? Nagyjából egy árban vannak. -
mg8248 #9478 Épp most került a kezembe a madaras teszkó (auchan) szórólapja... A 40W4000-t annyiért adják, mint a Sony szalon
Ráadásul úgy tüntetik fel, mintha nem a képátlója, hanem a kép szélessége lenne pl. 102 cm...