21171
LCD - Plazma
-
#9557 32"-ben is inkább az LG3000, ha belefér :) (és abban van XD engine is(képjavito), ami a 26"-ból azért kimaradt! tévézéshez jól jöhet, bár izlés dolga) -
r4pt0r #9556 Az is lehet :D -
#9555 Aki azt írta, hogy is mondjam finoman,....... öööö....... segghülye a Sony TV-khez..
Tele már a padlás a hozzánemértő, kókler, csak a gugli az isten és a mindentmegmondó "szakemberekkel".
SZVSZ. -
r4pt0r #9554 40es Samuban 656ban mind Samu panel van, de régebben írta valaki hogy a Sonynál is van lutri szértia ahol nem lehet tudni. -
naigen #9553 Bocsi h megint zavarlak... Elore is koszonom az infokat...
Valami kedvezmeny van es nem sokkal dragabb a LCD TV Samsung 32A330.
Erdemes vele foglalkoznom v maradjak az LG-nel? -
#9552 Én egy tv-n általában a képet nézem és nem a "piacpolitikát", abban viszont nem a Samsung nyert az egy típuson belüli ezerféle panelt rakok stílusával sem.. -
r4pt0r #9551 Nah hát akkor ezt mond hogy ez a személyes véleményed. Én elhiszem hogy neked jobban tetszett, ellenben én is néztem W4000 és nekem valahogy nem jött át az a bizonyos "sokkal szebb", ha csak a képet látnám, semmi mást akkor nekem édes mindegy melyik lenne az enyém. De mivel az egészet nézem külcsinben nekem jobban tetszik a Samu, és márkában is szeretem. Én közelébe nem megyek ami Sony, sajnos nem nagyon szeretem a piacpolitikájukat. Sharpot nem láttam, ezért arról nem beszélek. -
#9550 Helyedben nem is foglalkoznék csak a V-vel ezek a szériák közül, L az egyértelmű belépőszint, egyikből ez hiányzik a másikból az. A V sorozat kb 10e forinttal drágább mint a többi és minden extrával rendelkezik. Megjelenésükkor biztos nagyobb árkülönbség volt köztük, de most már ez elenyésző. -
radical #9549 Nah akkor mégegyszer: Sony profikat kérdezném, hogy mi a különbség a 40S4000 és az L-V-U verziók között.
HA nincs lényegi különbség (sztem nincs) akkor jobbak mint a Samsung 40A55X-es sorozata?
Köszi.
-
#9548 LG 26LG3000 - az összes többi 26" modell a nagyobb testvérek durván lebutitott példánya :( éppen a multkor fedeztem fel, h az LG viszont csak méretben megy össze!
(22" philips egy "monitor", felejtsd el. samsung pedig a nagyobb 45x-höz képest durván butitott, ezeréves panellal és elektronikával adja a kis, 26" modelljeit, ráadásul szvsz drága is) -
Scooby87 #9547 eladó 37a656osom....irányár 185eFt....akit érdekel pmben jelezze.....bocs az offért,de lehet vkinek aktuális. -
#9546 94cm még úgy elmenne, arra elég nagy lenne, hogy közelről nyomni rajta a pc-s játékokat, xboxozni, hd filmezni gépről/lejátszóról. Végül is én tv műsorok nézésére abszolút nem használnám. -
#9545 hát a 94cm-es 180e forint, elég jó ár/érték arányban, végül is mindent tud. Sony W-böl meg már a 32"-os 200e forint, max így ennyit szánok tv-re. -
aranarth #9544 A magamrészéről a DH sorozattal tökéletesen elégedett vagyok, de nem ajánlottam Neked, mert a 37" és a 42" között jelentős a különbség, tehát azt hittem, neked valami nagyon nagy kell. Ha elég a 37", akkor nem jársz rosszul a Sharppal, de hasonló áron kapod meg a W4000-et is. Amelyik tetszik! Nekem a Sharp, másnak a Sony. Te döntesz! :-) -
#9543 Ez a 42SB55 az oldala szerint nem tudja ezt a pure black akármit, gondolom ez lehet a felelős az igazi homogén fekete színért. Ami még szóba jöhetne nálam az a 37DH65, mondjuk ez már minden extrát tud. -
aranarth #9542 Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert a típust (ha jól emlékszem, akkor 2008 II. félévi) csak a leírásokból ismerem - márpedig amit nem látok és használok, azt nem ajánlom senkinek. Ami tény: a Sharp FullHD paneljai kivétel nélkül Japánban készülnek, a mexikói és a lengyel gyárban csak a kisebb felbontású TV-k készülnek. A teljes körű garancia 3 év. Valami nagyáruházban "sajátíts ki" magadnak egyet és nyomogasd végig az összes beállítást. Ha szerencséd van, analóg jelen is ki tudod próbálni kellő távolságból, nagyjából rekonstruálva az otthoni viszonyokat. E nélkül lutri. -
#9541 Elkezdtem nézegetni a sharpokat, mint lehetséges alternatíva. Ami nekem elérhető árban lenne és könnyen be is szerezhető, az a 42SB55, de semmi normális tesztet nem találtam róla, valahogy azért utána járok. -
naigen #9540 Sziasztok!
En is LCD TV vasarlas elott allok es nem todok donteni(nem ertek annyira hozza)a kovetkezo 3 fele kozul:
Philips 22PFL3402
Samsung 26A450 es
LG 26LG3000.
A lenyeg h ne legyen tul nagy es ne csalodjak a kesobbiekben!
Kabel tv-t es laptopot is kotnek ra es nem szeretnem, ha torz lennea kep!
Koszonom elore is a segitsegeteket es velemenyeteket!
-
aranarth #9539 Nekem eddig külsőre a Sharp X20-asa tetszett a legjobban. Az utód, vagyis a DH66-os kinézete végtelenül egyszerű, elegáns. Nekem ez a stílus jobban tetszik, mint a csiri-csáré itt világítok ott fénylek design. De itt aztán tényleg ízlések és pofonok!
Mondjuk szerintem egy TV-nél ez a legkevésbé döntő szempont, tehát nem ez alapján kell(ene) dönteni, mert aztán bámulhat valaki egy sz*r, 10.000 órás élettartamra kalibrált kínai panelt a csilivili tévéjében... -
#9538 Nem is nagyon nézem, hogy egy tv formája milyen, csak a teljesítmény a lényeg. Besötétített szobámba abszolút mindegy, hogy hogyan néz ki egy tv, nem bútornak veszem. Azért az lg mellett nehéz szó nélkül elmenni, biztos egy modern nagy nappaliba dögös, meg fel lehet vele vágni a sznob rokonságnak, de az én "bűnbarlangomba" tök felesleges lenne. Nekem idáig a sima, letisztult sonyi forma tetszik a legjobban. -
aranarth #9537 Ennek örülök kedves r4pt0r, mert akkor legalább tiszta lett a padló. A haverom akkor vett A656-ost, amikor én W4000-est, én azóta Sharp DH66-ra váltottam. Nem a boltok polcaira kitett, így-úgy beállított éppen mit kell eladni TV-k képei alapján mondok véleményt, hanem személyes (bár laikus, nem szakember) tapasztalat alapján. Elkeserítelek: össze se lehet hasonlítani a szoftvereiket (pl. sokkal jobban, kisebb torzítással alakítják 16:9-re a 4:3-as képet), sima TV adásnál természetesebb a két japán, nem mossa el annyira a képet és (főleg a Sony) betekintési szöge is jobb. A távjuk is szebb (megint csak főleg a Sony-é). De ezeket már kitárgyaltuk alább.
FlyHigh, az LG és a Philips tényleg az a két márka, ami tud nagyon jó készülékeket gyártani, de egy csomószor a designra helyezi a hangsúlyt. Világítson a luk, diszkózzon a káva (ami nem fehér falon ugyan hogy nézhet már ki???), legyen bordó meg villogjon itt-ott - ez kit érdekel? Inkább a képe legyen tökéletes! -
#9536 pl az LG Scarletben nekem pont az nem tetszik, hogy dizájn termék, ettől még persze gyönyörű képe van és amúgy is nagyjából mindent kielégítő a teljesítménye. -
#9535 Inkább akkor úgy mondom, hogy most ezek a típusok a trendik, mellette persze jók is. Én nem gondolom, hogy a sharp nincs ilyen jó, mert amúgy egy nagyon jó márka, csak kevésbé beszélnek róla. -
#9534 konkrétan:
- melyik 5-ös sorozatu samu? 551 AUO panellal? 551 Samsung panellar? 536 fos kinai panellal ?
- melyik sony? S? L? V?
hogy téged melyik érdekel, árak alapján nyilván be tudod lőni :)
sajnos eléggé szivatják a népet a tévégyárosok :(
és valóban, a SHARP mellett sem érdemes elmenni ... LG mellett sem. meg kell nézni! -
r4pt0r #9533 "sokkal szebb képet produkál" háhá ezen fetrengtem a földön. :D -
aranarth #9532 Olvasgass még, FlyHigh barátom, mert a kategória talán legjobbját kihagytad (vagy kihagyták a cikk írói): Sharp DH65/66. És még meg is fizethető...
Feltételekkel kell kezelni a dél-koreai típusok ilyen-olyan ócska panellal szerelt készülékeinek agyon dícséretét! A multik öntik a nyakunkba, reklámoznak ezerrel, csak a tényekkel nem foglalkoznak. Az A656 mondjuk jó kis TV (mert ált. S panelos), de a Sony W4000 is és a Sharp DH65/66 is sokkal szebb képet produkál, a minőségről és a garanciáról pedig még nem is szóltunk. -
#9531 Általánosságban ahogy mostanában így olvasgatok mindenhonnan, kb a Sony W4000, Samsung A656, Lg G6000-re(asszem a 32"-es nem full hd) mondják azt, hogy minden igényt kielégítő, aránylag megfizethető LCD TV készülékek. -
#9530 vagyis ez előtt van a W sorozat, még előtte pedig már a prémium kategória. -
#9529 Hivatalos oldal szerint is a V széria van az élen ezek közül, ez után már a W jön, de annak az ára már borsosabb. -
mg8248 #9528 Arty szerintem a márkán belüli modell összehasonlításra gondolt.
Tehát a 40S4000-et mondjuk az L-el hasonlítsd össze, ne pedig a Samuval -
radical #9527 "40S4000 és az L-V-U verziók" "jobb a sony mint a samsung 5ös sorozata nem?"
ennél jobban hogyan határozzam meg a modelleket? -
#9526 ha "tanithato" akkor igen. amugy nem. -
#9525 Üdv
Bár nem illik teljesen a témához, de azért felteszem kérdésem.
Egy ilyen házimozi távirányítóval lehetséges valahogy egy samsung tv irányítása?
Előre is köszi. -
#9524 ugy általánosságban? nem
modellt modellel hasonlits, ne márkával ... -
radical #9523 Sony profikat kérdezném, hogy mi a különbség a 40S4000 és az L-V-U verziók között. S-t lehetne most 200ért venni. Gondolom jobb a sony mint a samsung 5ös sorozata nem? -
#9522 Nem lehet elég nagy tv-t venni. Meg nem a tv nagy hanem a felbontása kicsit. -
#9521 gondolom nem 1.5m x 1.5m a szobád :)
LG 32LG3000 100ért az egyetlen amit "jószívvel" tudok ajánlani. -
mg8248 #9520 Ha jól tudom akkor a 82cm-nél (32") egyel kisebb méret a 66cm (26").
Egyébként te adtál példának 32"-os LCD-t -
Norbi7 #9519 szerintem nincs 72cm-es LCD-ből, de lehet én vagyok tájékozatlan. -
bszabi84 #9518 Na bummm!
Nukott a dolog, a 82 cmes átló nagy, kis szobámba elég ratyin mutat!
72cm még elmegy, de 82 az már sok!
72esbe 100E környékén valami jót tudtok mondani???