LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most csak egy kérdésem van, mennyire számít az az intepolációs elektronika? elvileg arra plazmánál nincs is szükség, vagy tévedek? google nem segített 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most 1920*1080-an on van.
CCC-ben vannak ilyen beállítások és nem tudom miket érdemes még bekapcsolni illetve most jól van-e beállítva
Elõre is köszi
Valakinek ötlete?<#nemtudom>#nemtudom>
Igyekszem minõségi kábelt találni.. hátha 😊 Azért egy próbát csinálok a vétel elõtt 😊
Én az LG 32LG3000 és a Samu LE-32A43x vagy LE-32A45x-et ajánlom, az Euronics-ban 130-ért akciózzák az A43x-et, és pár bolt utánament árban, tehát ez is egy opció. Mindkettõ megy hibátlanul VGA-n is 1360x768-ban.
Viszont a VGA kábel... hát valami minõségit gyártass le vagy szerezz be. ^^
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sajna a Sony-k eléggé drágák is.. bár ezek férnének bele:
KDL-32P3000, KDL-32P3020, KDL-32U3000, KDL-32D2810
Melyiket ajánlod ezek közzül?
Most sikerült találnom egy TV-t 140 alatt 37"-ost, LG 37LC41.
Ez nagyon gagyi hogy ilyen olcsó?
És most egy nagyon láma kérdés..az audió bemeneten kifelé is jön a hang??<#buck>#buck>
LCD TV vásárláshoz kérnék tanácsot, iránymutatást. Egy kis kávézóba kellene szreznem egy 32"-37" körüli LCD-t, kb. 140E HUF-ból...
Sokfelé nézegette, de nem tudom eldönteni, hogy melyik gyártó jobb ebben a kategóriában. Egyesek szerint tök mindegy, mások a Samsungra esküsznek, megint mások meg a Sony-ra..
Amit kinéztem LG - 32LG3000, Samsung LE-32R86.
Csak sima analóg jel lenne rajta, idõnként laptopról vetítenénk dolgokat, de a laptopon csak VGA kimenet van. (Attól is félek kicsit, hogy a 15m-es VGA kábelen át fog-e menni a jel rendesen...<#confused>#confused>)
elõre is köszi!
de nézd, mindenki arra költi a pénzét amire akarja 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de egy 400as tvnél nem hinném hogy ilyen drámai lenne, agy pedig még drámaibb? :S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Igaz, hogy õk 200e felett ingyen szállítanak. Viszont az sem elhanyagolható, hogy náluk legalább lehet tesztelni a tvt mielõtt kifizetném, így nem zsákbamacseszra dobok ki 100ezreket. 😊
Emberek, az mitõl van, hogy heti kb. 4-5e forinttal esnek a samu lcd tv árak. Ez döbbenet számomra. Jövõre már egy zsák krumpliért árulom a 46a656-osom vagy mi ??? 2 év múlva meg már hologramvetitõn nyomjuk a Gears of war 3-at ?!? Hova ez a rohanás ? A lehetõ legrosszabb befektetések a szórakoztató elektronikai holmik, az már biztos... X360-at is azért vettem, hogy ne keljen két havonta pc-t fejlesztenem, mert mindig lezúzta a pénztárcám.. 😞
Azon belül én az LG FULL HDTV-re szavazok !
A PV8-as csak tavalyi V-Real 2-est kapott, a PV80-as kapott 3-ast.
Köszi, eddig semmi gond a tv-vel,lekopogom, kopp-kopp.
Te mennyiért veszed?
Piko888 gratulálok a tv-hez ! Minden kerek ? Nincs egyetlen pixelhiba v bevilágítás valamelyik oldalról ? Ugyanis én is megrendeltem egy 46a656-os kis aranyost és csütörtökre jön meg. Szerencsémre soproni vagyok és jelenleg Sopronban a legolcsóbb, a Kisritternél !
Csak azért kérdezem ezeket a dolgokat mert annyiszor lecsóba nyúltam már mûszaki holmikkal, hogy úgy érzem mintha átok ûlne rajtam 😞
(pl.: samsung 931BF pixelhibás volt, 46F86 pixelhibás volt 😞 )
Persze még így is kitartok azért a samu mellett 😊))
Köszönöm Breki!
Még egy kérdés amit szinte mindenhol más speckónak tüntetnek fel. Pana PV80 ugyebár V-real 3 technológiát alkalmaz. A PX8 és a PV8 viszont hol V-real 3 , hol V-real 2-nek van beírva. Most akkor a p/x8-as szériák 2-es, vagy 3-as V-realt használnak? 😊
Még egy kérdés amit szinte mindenhol más speckónak tüntetnek fel. Pana PV80 ugyebár V-real technológiát alkalmaz. A PX8 és a PV8 viszont hol V-real , hol V-real 2-nek van beírva. Most akkor a 8-as szériák 2-es, vagy 3-as V-realt használnak? 😊
klikk
Már megint én.
Az alábiak alapján ez az LCD tv tudja-e az 1080p-t?
És az 1080p 24 Hz movie-t jelent?
Philips 32PFL5403D
Videoformátumok:480i, 60 Hz , 480p, 60 Hz , 576i, 50 Hz , 576p, 50 Hz , 720p, 50, 60 Hz , 1080i, 50, 60 Hz , 1080p, 50 Hz, 60 Hz , 1080p, 24 Hz, 25 Hz, 30 Hz
Nagyon köszi a választ?
Walk the Talk.
Sokat filóztam az elmúlt 1-2 hónapban kb. fórumot olvastam ezidõ alatt folyamatosan 😊
Egy kérdés nyitott maradt a részemrõl, mert nem nagyon hasonlította senki, ill. nem volt olyan emberke akinek az alábbi két tv jöhetett volna szóba (gondolom lcd vs plazma miatt)
Szóval a két nevezett tv a Panasonic pv80 és a Samsung LE40F86.
egyik hdready másik fullhd. Ennyire vélem én a különbséget ill. a 2 technológia adottságai.. Kérdés, hogy tv-zés (upc digital alapcsomag), nintendo wii, és szgép lenne rákötve divx filmek miatt. (bluray még nem játszik amíg nem lesz emberi áron) Elég tanácstalan vagyok, mi alapján lehetne a két tv közül dönteni? Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv.
Zsozsoo
az x a szériajelzés miatt van benne fejbõl nem tudom milyen számok fordulnak elõ a különbség annyi, hogy az olcsóbb 8500:1 kontraszt a drágább 10000:1
Manapság egyre többet hallunk a HD adásról, illetve a gyártók szinte minden új terméke HD Ready, vagy van HDMI csatlakozója. Aztán meglepetésként ér minket, ha a frissen vásárolt LCD tévén botrányos minõségben nézhetjük az adásokat. Miért?
http://www.globalplaza.hu/hir/hd-adasok-hd-tevekhez-hazai-kinalat
Mert a képen az egyik fele fekete, a másik szürke.
Mégegyszer kösz!!!!!
Walk the Talk.
A Philips 32PFL5403D valóban olyan felemás színû mint a képeken?
Ha nem, akkor milyen színû?
Köszi a válaszod, s türelmed!!
Walk the Talk.
Összegezve, ha az ár terén nincs eszement elõny, akkor inkább az A55x.
Nos ez a fajta nincs, ilyet lehet szerezni:
Bandridge SVP-1101, ára 4.990.-
Hétfõn kapok választ, hogy van-e raktáron.
www.digimomentsvideography.com
A másik választás a samsung le40m87 mellett SamsungLE-40A551P2R lenne igaz ez már 250 körül mozog de ennél többet nem tudok sajnos rá áldozni.
Kérdezném h ez a típus képes felvenni a versenyt az m87-el? Azt említetted hogy tv-tuner és SD képmínõség gyors menü terén biztosan, de a többi paraméter terén is jobb lehet ez az új 5-ös széria?
mégegyszer köszi