21171
LCD - Plazma
  • KovyZoly
    létezik olyan dvd-olvasó, ami rendelkezik HDMI és USB csatlakozóval is?
  • Kyru74
    Itt az ój ára!
  • Kyru74
    http://www.argep.hu/product_434129.html
  • EasyLife
    150e az sok érte. néhány használt árus oldalon 100e ért hirdetik 1 év garanciával.
  • dieselG
    Köszönöm!
  • dieselG
    Ok, bocs és köszi a felvilágosítást! Remélem a számla nem keveredett el a költözés során.
  • Scooby87
    150 reális érte....185ért 37a656osok mennek el gyári garanciával.
  • aranarth
    Kedves dieselG! Korlátalan ideig élő garancia? Esetleg egy 20 millás Mercedesre biztosít ilyet a gyár átrozsdásodás ellen...
    A garancia a vásárlás napjától él. Mennyire tartod életszerűnek, hogy mondjuk 9 éves korában indul a gari, mert Neked akkor megy tönkre? :-) Ha nincs ledátumozva akkor viszont nem sokat ér - kivéve, ha igazolni tudod, hogy hol és mikor vetted és a számlába nem köt bele az eladó (vagyis a garancialevélre rányomta a bélyegzőjét, a számlán meg látszik a dátum - és egyértelműen beazonosítható a termék, összeillik a számla meg a garanciajegy.)
    Amúgy 215e-ért kapod a zsír új 40"-osat... Egy használt 37"-osra, max 2 hónap garival ennyiért nem nagyon fogsz vevőt találni...
  • dieselG
    Vagyis ha jól látom, olyan garanciája van ami nincs is ledátumozva, magyarul nemhogy áprilisig, hanem gyakorlatilag korlátlan ideig él. Akkortól lép életbe a gari igazából, amikor baja van... jól gondolom?
  • dieselG
    Sziasztok!

Eladnám 37"-os Samsung M87BD lcd tv-met kihasználatlanság és huzamosabb külföldi tartózkodás miatt. Most itthon vagyok, így szabadulnék a felesleges cuccoktól. Áprilisig van még rá garancia, 200 ezer Ft reális ár érte? A válaszotokat előre is köszönöm.
  • KovyZoly
    értem, és ez csak a gyári dvd-ket skálázza fel, vagy a sima írottakat is?
    esetleg a divx-szel kezd valamit? :-)
  • radical
    Rengeteg HDMI kimenetes kártya van...
  • Guer
    oké akkor nem jellemző :)
  • FlyHigh
    Én mikor a 8800GT-met vettem anno, ugyan annyiba került a dual dvi-s mint a dvi+hdmi portos.
  • rolik750i
    Értem, köszönöm a segítséget!
  • Norbi7
    amelyik DVD lejátszón van HDMI kimenet az feltudja skálázni a képet (DVD film) 720p-be vagy 1080p-be. azt nem tudom hmennyire szép, PS3-on látható a különbség, sokkal szebb!
  • KovyZoly
    már kérdeztem, de senki nem válaszolt, DVD-lejátszón mi értelme van a HDMI csatlakozásnak? scart is tudja a dvd-felbontását átadni, akkor minek? nagyfelbontást a sima dvd úgy sem tud
  • KovyZoly
    de van!
    most hirtelen nem tom melyik, de van, láttam már ilyet, nem olcsó, de van!
  • Guer
    nincs olyan vidoekártya amin van hdmi kimenet
    dvi - hdmi ugyanaz szal ilyen átalakito kell neked
  • rolik750i
    Csak az a baj, hogy a GeForce 8800 gts-en (320MB) én nem találok hdmi-kimenetet, csak két dvi-d van meg tv-kimenet.. így is átalakító kell majd D-subhoz. De remélem azzal is megy normálisan..
  • arty
    argep.hu ;) (én sem tudok többet...)
  • KovyZoly
    az mennyi?

mert eddig egy helyről válaszoltak, 1+1 év gyártói

1 év teljeskörű és 1 év alkatrész garancia

ez így elég halovány...
  • arty
    ahol a legolcsobb és kapod a hivatalos pana garit :)
  • KovyZoly
    na igen, ez a fogyasztáskülönbség elég húzós...

a PV80-hoz képest a PY8 fogyasztása 50%-kal több, nem igazán éri meg...

hol érdemes egyébként ilyen tv-t venni?
  • radical@work
    igen. én a 40S4000esemet kötöttem össze a PCmmel HDMIn és 1080ps filmeket tolok, meg wowozok rajta.
  • nismoka
    Inkább HDMI-vel kösd össze.
  • rolik750i
    Ha a Sony kdl 40W4500-asra rákötöm a D-Sub videókártya kimenetemet és elindítok egy HD filmet akkor HD-ban tudom nézni a tv-n? Gondolkozok azon is, hogy esetleg játéknál rákötni a tvre a gépet, bár elég nagy ez a felbontás, nem mindenhol fogja vinni a videókarim, de azért ha nem akad akkor lehet jól játszani esetleg rajta?
  • arty
    a nagyobb felbontású kijelzőn jobban mutatna. viszont plazmák esetén a fullhd felbontásnak nagy ára van: extrém fogyasztás

ha elmész egy boltba, ahol hd anyagokkal demozzák a tévéket, könnyedén öszehasonlithatsz egy hdready és egy fullhd plazmát: beállsz 3 méterre és ellenőrzöd a saját szemeidet - látsz-e 20-30ezernyi különbséget :) (plusz nem e zaklatna fel +100W óránként)

egyébként lehet h a fullhd plazma árán már fullhd LCD-k is vannak, amik esetleg versenyképes képet adnak :)
  • elwoodblues
    gondolom mindegy, a 1280x720-as filmet ha 1366x768-as TV-n nézel, vszínűleg akkor is kinagyítod és nem csak a közepén nézed pixelhelyesen. Full HD tv-n nézve ugyancsak ki kell nagyítani.

ha viszont hd szolgáltatónál műsort fizetsz elő az 1080i-ben fog jönni, így az legalább pixelhelyes lehet egy full hd tv-n. (hogy aztán szemmel ebből mi látszik ... )
  • KovyZoly
    a sorozatoknál-filmeknél az x264 720p melyiken mutatna jobban? mert a sorozatokat a tv vétele után csak ilyen minőségben szedném le! érdemes lenne ezért 25-30e Ft-tal többet kiadni érte? megjegyzem hosszú távra tervezek tv-t venni, tehát pár év múlva nem fogok újat venni a full hd képesség miatt, ha érdemes venni, akkor inkább most rászánok annyival többet!
  • naigen
    Meg 1 kerdes arty: ha xd engine van benne, annak kell legyen a menujebe olyan, h XD on es XD off?
  • naigen
    Neztem az LG hivatalos oldalan es abban mintha nem lenne. En is azt hittem. Elmentem az uzletbe es megneztem, de ott sem talaltam! Az inteligent senzor megjelenik az 5000-es szeriaban... http://www.lg.com/util/search/web_list.jsp?kwd=LG%20PRODUCTS&entryNm=web
    Vegul nem tudom, nem tudok eleg okos lenni....
  • arty
    sajnos nem ismerem országod árait :)
    LG 32LG3000 - ebben van és itthon elég olcso!
  • naigen
    Milyet ajanlasz amelyikben van xd engine es max 32-es es nem dragabb 450 euronal?
  • arty
    kovyzoly: fullhd-t csak akkor, ha elég közelről néznéd és jó a szemed plusz sok fullhd anyagot néznél :) (a nézési távolság vs. szemed kérdésében bármelyik üzlet segit, ahol ki van téve hd anyaggal hajtott hdready és fullhd plazma. meg kell ugyanis nézni, mert mindenkinél más a határ)

naigen: régi modell és mint ilyen: felejtős szvsz
  • naigen
    Sziasztok!
    Tud valaki velemenyt mondani az LG32lb76 - rol?
    Kosz elore is!
  • KovyZoly
    és a 42PY8, vagy 42 PZ8(ES) full HD?

• hdmi
    Márciústól kaphatók az új 2009-es Sony Bravia-k:

KDL-40S5500 http://www.sony.hu/product/t32-s-series/kdl-40s5500
    KDL-40V5500 http://www.sony.hu/product/t32-v-series/kdl-40v5500
    KDL-40W5500 http://www.sony.hu/product/t32-w-series/kdl-40w5500
  • arty
    100hz nem számít. Nézd meg, állítsd be az izlésednek megfelelően mindkettőt és a látottak alapján dönts :)

Samu 37A656 a hasonló kategória, de az drágább.
  • securefb
    Sziasztok!

kb egy árban vannak, de melyik éri meg jobban?

Sharp LC-37DH65 aminek azt mondják, hogy gyönyörű képe van, vagy
    LG 37LG6000 ami már 100 Hz-et is tud.

Samsung LE-37A??? ból van valami ami ár/érték arányban felveszi a versenyt ezekket?