LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A harmadik a legnagyobb. Valaki rákukkantana ezekre? Tudom, nagy kérés de hátha...
Samsung le40a551p2r
Sharp lc 42x20e
Sony kdl-40v3000
Illetve egy sima HD-s
Panasonic TH-42PV80P plazma
Nagyon-nagyon szépen köszönöm.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szóval a játékok jelzõire ugyanúgx érvényes a beégés?
Köszi
Üzemmód: Normál
Háttérvilágítás: 5
Kontraszt: 95
Fényerõ: 40
Színtónus Normál
Gamma: -1
Dinamikus kontraszt: Közepes
Semmi változás. Azóta sincs semmi gond, illetve most már 4db E4000 sorozatú tv is van a boltba, de azokkal sincs semmi gond. 😊
www.digimomentsvideography.com
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
mert nekem pl mikor elhoztam volt ami be volt kapcsolva
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek!
Nem is olyan régen nagyon nagy gondolkodás és mérleges után sikerült eldöntenem, hogy milyen tv-t vegyek. 42-es Samu Q92 lett belõle, amivel teljesen meg vagyok elégedve azóta is. Viszont amikor vettem a tv-t akkor még úgy gondolkodtam hogy én soha nem akarok venni konzolt és nem kell a full hd. Viszont mivel azóta vett egy ismerõsöm xbox 360-at (neki full hd-se van) azóta én is elgondolkodtam rajta, hogy esetleg veszek egyet én is. Csak azzal nem vagyok teljesen tisztában, hogy mit fog szólni a plazma a konzolhoz.
Aki tud errõl valamit vagy esetleg van tapasztalata legyen szíves ossza meg velem.
Elõre is köszönöm szépen!
Sikerült kipróbálni a W4000-est "mindenféle beállítással" ?
Nagyon szemezek a TV-vel, de a fõ jelforrásom HD-s mûholdvevõ lenne, ahol 1080i és 576i a két fõ mód
Nnajó, persze a kvízben a legalapabbat lehet megnyerni 😛
Szõrszálhasogató leszek, de ez miért van?
Összehasonlító elemzés
http://www.palfalva.hu/zp/plazma_2006.pdf
"Ügyeljünk otthonunk fényviszonyaira isa választáskor! Ha sötétebb és nemannyira világos a nappaink akkor az LCD tv fakóképet mutat majd. A Plazma tv viszont erõsebb megvilágitás esetén enyhén halványabb képet mutat. "
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ja, és akinek Philipse van, mennyire elégedett vele, stb...? Hangzása?
Elõre is köszönöm