21171
LCD - Plazma
  • nismoka
    Valami tuti nincs jól beállítva mert tökéletesnek kell lennie! A video kártya driverben állítgasd a dolgokat, pld natív felbontás stb..
  • aranarth
    Szia Cborg! Ismétlem, nem tudom, hogy mit jelölhet az a 4E típusjelzés, de kizárt, hogy egyazon modellbe eltérő elektronikát vagy panelt szereljenek. Az még elképzelhető, hogy egy család 32"-os verziója kisebb tudású mint a 46"-os verzió, de hogy ugyanakkora méretben két DH65 között jelentős eltérés legyen, az nagyon valószínűtlen. Hívd fel a márkaszervizt és kérdezd meg, nagyon készségesek. Ha megtudsz valamit, írd meg! :-)
  • Howkeddlee #9715
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség! Kinéztem 2 plazma tv.t,s a tanácsotokat szeretném kérni,melyiket érdemesebb megvenni...!
    Igazából "eléggé vegyes" felhasználásra lenne,tehát dvd nézésre is ugyanúgy használnám mint tv.nézésre!

Szóval a típusok:

Panasonic TH-37PX8
    LG 32PG6000

Méret szerint jobb lenne a Pana,de hogy képre és hangra illetve a paramétereik szerint melyik a jobb,ezt nemtudom,s ezért kérném a segítségeteket!

Köszönöm!

Üdv.Csaba
  • rolik750i
    Hello,
    Megvettük a Sony 40W4000-t. Minden jónak tűnik, az adás is elég jó. Viszont annyi a probléma, hogy d-subbal és dvi-hdmi-vel is összekötöttem, és a d-subon szép éles és lágy a kép, közben dvi-n keresztül valahogy csúnyább a kép, darabosabb a betűk széle és ugyan erőteljesebbek a színek de csúnyábbak és a színátmenetekkel is van vmi... Ez miért van? Dvi-n nem jobbnak kéne lennie? Vagy vmi nem jol van beállítva?
  • CBorg
    Érdekes volt a kép rajta,olyan mintha 100Hz be lett volna kapcsolva.Volt mellette egy Philips 7403-as hasonló volt a képe.Azon ment a 100HZ.A menűben nem láttam a 100Hz-et.Lehet,hogy még is belerakták, valami mozgás javító elektronikával kombinálva?
  • aranarth
    Légy üdvözölve, Leky! :-) Én nem csalódtam, remélem Te sem fogsz. Shaihulud és freesas szintén elégedett. Kívánom, hogy Te legyél a következő! És feltüntetheted ám ezt is a rengeteg technikai mütyüröd között lent is!
    Cborg: A Sharp D65 2008. augusztusi típus, biztos elérhető lesz még jó darabig. A hivatalos honlapon és prospektusokban megtalálható típusoktól eltérő, ált. plusz jelöléssel vagy nagyobb számmal ellátott verziók elvileg kizárólag a kinézetre vonatkoznak (pl. az enyém DH66: kétszínű helyett lakk fekete talp), egyébként az utolsó csavarig, forrasztásig megegyeznek. Nem tudom mi lehet a 4E, de biztos nem jelentős változtatás. Nem a 10.000Hz-et vagy a 10.000.000-os dinamikus kontrasztot jelöli, az tuti! ;-)
  • CBorg
    Hali!
    Szeretném megkérdezni a hozzáértőket,mi a külömbség a Sharp LC37D65E és a LC37D654E között.Elvileg az utóbbi új tipus a D65 már nem lesz elérhető,ezt mondta egy "jól" informált eladó!Igaz lehet?A Sharp honlapján nem szerepel ez a tipus.
  • Leky
    Hát aranarth beléptem én is a Sharposok közé remélem nem fogok csalódni.:)
  • Leky
    Gyrekek=Gyerekek
  • Leky
    Gyrekek kellene egy gyors válasz melyik jobb?

Sharp LC-32DH65e
    vagy
    Sony Kdl-32v4500
  • grimi
    Most beszéltem a digitalkóval, a keresett tipús (46A656) nincs náluk, helyette ajánlották a 46A676-ot (ez ugye mpeg4-el tud többet) +20rongy körül. Hivatalos Samsung magyar garival.
    No akkor beszélek a Samsunggal...
    Kiderült, hogy ők nem szállítanak Mo-ra 676-os TV-ket, így egyértelműen nem is adhatnak hozzá magyar garit. Szal vigyázni. A 656-al minden ok lett volna, ahhoz adhatnak "elvileg".
  • Ombika
    Nem lesz nagy, 1 het es rajottem, h 52" siman johetne helyere! :O
  • grimi
    Nálunk egy sem :) Amúgy azt hiszem amúgy is már csak a Duna, meg Duna II megy jelen pillanatban, hogy mennnyire HD fogalmam sincs.Hosszútávon van a lényeg, de mivel ami nekem fontos(elsősorban sportcsatornák) az nem mostanában lesz ingyen fogható, tehát mindig lesz előfizetésem, így.........
    Más
    3 méterről néznénk a 46"-os LCD-t. Tudom, hogy szakirodalom szerint simán jó, de ki hogy tapasztalta, nem lesz az nagy?? Első időben SD adás fog menni rajta, amíg fel nem tuningolom a PC-t,(hogy megbirkózzon a HD anyaggal) és nem szerzek hozzá vmi jobb szolgáltatást mint a sima UPC.
  • naigen
    Sziasztok!
    Tud valaki velemenyt mondani az LG 32LG5000 ES 32LG6000 SCARLET-rol?
    Koszonom elore is.
  • Leky
    Szerintem csak a HD adások miatt érdemes Mpeg4 dekóderesen gondolkozni. Jelen pillanatban mely csatorna HD a kínálatban?
  • arty
    persze

az ingyenesen megy majd pár a mostani szolgáltatód kinálatábol ... de már most megy a vergődés és kitudja mikorra lesz a tévéknek szerződése az AH-val ...
  • grimi
    Kösz a megerősítést ennek örülök.:) Nálunk (salgótarján) amúgy sem fogható semmi egyelőre, 2010-re tervezi az AH antenna telepítését a Kékesen. De amúgy ezeket az esetleges ingyenes adókat amúgy is tartalmazzák, fogják a szolgáltatók is, ugye? Mert mégiscsak hosszútávra tervezek, és akkor meg végképp nincs mit vesztenem.
  • arty
    nagyonis jól gondolod! a +6" 10x annyit ér, mint 1-2 adó STB nélkül.
  • grimi
    46A656-ost akarok venni, bocs nem 40A656-ot
    Sony 40W4500 ill/vagy Samsung 40A676 helyett....
  • grimi
    Én is vagy ott vagy a Digitalplaza-nál akarok venni még a héten, egy Samsung40A656-ost. Egy árba van mindkát helyen a gari fog majd dönteni, de ha a digitalko-nál hivatalos magar garit adnak, akkor majd ott lesz, ha másért nem az "ajándék" miatt.

Sokat gondolkoztam az Mpeg4 tunerem, de végülis amellett döntöttem, hogy ne legyen benne, inkább azon az áron amennyibe kerülne, 40" helyett majdnem 46"-t tudok venni. Előfizetésem mindig lesz ez szinte biztos, kapok STB-t, így úgy gondolom számomra ez felesleges lenne megfizetni.
    Légyszi javítsatok ki ha nem jól gondolkodom.
    Van valakinek ilyen 46"-os tv-je? Kell tudni róla vmi fontosat? Gondolom uazt tudja mint a kisebb tesók, de esetleg vmi széria vagy vmi hiba?
  • arty
    ha hivatalos, sony garit kapsz akkor igen
    ha a gari a digitalkohoz szól ... akkor ismered a kockázatot, tudsz mérlegelni :)
  • Leky
    Találtam egy webshop-ot melynek neve digitalko.hu 149.890 Ft- ba kerül a Sony Kdl-32v4500 ami szerintem jó árnak minősül + adnak hozzá egy aranyozott végű HDMI kábelt + 5000ft-ot vásárlási utalványt. Ingyenes a házhozszállítás és garanciális hiba esetén ők gondoskodnak a el illetve visszaszállításról. Szerintetek rendelhetek innen? Nagyon jónak tűnik.
  • tomsh
    Volt szerencsém megnézni, tényleg igen jó! Ennek az új generációs S-ips panelnek a feketéje brutálisan mély és részletgazdag. Azt hittem sokáig, hogy ledes, mert a többitől elütött nagyon. Szemre kb. a ledessel volt egál, ami látszik is a képeken, de élőben az igazi valóban.
    Színe élessége, részletgazdagsága valamitől már szinte "bántó", jól beállítva, meg perfekt pixel-t bekapcsolva áll a padlón lesz. De, az árától is, mert 47 colos hibrid tunerest dobálják majdnem 700K-ért...
  • xfactor
    De jó h. március közepén fogok tv-t venni.
  • Leky
    Én mindenképpen áprilisban tudok tv-t venni. Lehet, hogy rába**ok.. Majd meglátjuk mi lesz.
  • cloud.strife
    Hát.... annyit mondhatok hogy nemtom milesz... :D azaz :(
  • Norbi7
    csúnya mértékű áremelkedés lesz? :(
    még kiderül hogy jól tettem hogy nem vártam a tv vásárlással. :)
  • cloud.strife
    Na skacok, most értem haza a középeurópai Sony Center találkozóról.

Ehhh.......
    Láttam a V5500-as, W5500-as, ZX1-es modelleket, meg az összes újdonságot. :D:D:D:D
    Nem gyenge az tutihíccencsíg.

Nomeg a március 9-től érvényes új árak sem azok. Akik mostanában akarnak TV-t venni azt ajánlom gyorsan döntsenek és vegyék... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
  • arty
    csak az euronics féle cuccot viheted a márkaszervizbe, az avplanetest pedig ... öö ... :)

tehát kockázat azért nagyobb!

én kb. olyan 200 ezret költöttem el náluk, de a tény az attól még tény marad :)
  • Kyru74
    Oké akkor a prohardveren rákeresek.
  • Breki33
    konkrét tapasztalatom nincs mivel én máshogy döntöttem, de akkor eléggé utánnaolvastam a dolgoknak.

Nettel és telefonvonallal együtt rendelnéd?
    2-es vagy 8-as nettel?

Azt tudod, hogy box-ot tévénként kell használni, ha különböző adást akarsz nézni?
    És akkor amikor én néztem max kettőt lehetet kérni és csak az első az ingyenes.

De lehet ez már elég off itt.
    Van nagyon jó topicja pl a prohardveren.
  • Kyru74
    Szia!
    Igen T-Home mert csomagban szeretném megrendelni és mi a véleményetek a minőségről?
  • Breki33
    T-COM-os?

Az nem csak most van
  • Kyru74
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne a IPTV-vel kapcsolatban hogy ha van valakinek milyen vélemény van róla, mert akcióban most próbahónappal 30 napon át ki lehet próbálni.
  • aranarth
    Rendszeresen vásárolok náluk, már évek óta. Kisebb összegben ugyan, tehát nem tudom, hogy milyen garit adnak. Hogy eltűnnének? Nem hiszem. Az Euronics is kivonulhat Mao-ról...
  • desigo
    cd lejátszót vásároltam náluk pár éve
    akkor korrektek voltak,mindenben segítettek
  • arty
    honnan tudná itt bárki is, hogy nem-e zár be az avplanet mondjuk holnap?

én vásároltam ott, mert olcsó. mérlegelj, h neked megér-e X ezret némi kockázat.
  • orsoja
    sziasztok!

AV Planet mennyire megbízható hely?
    Ott venném meg végül a tv-t, de kicsit bizalmatlan vagyok...
    kérlek írjatok, hogy mennyire javallott ott bevásárolni!
    köszönöm
  • arty
    jah, ráirják a csomagolására ... marketing :)
  • Ombika
    Akkor lexarom a temat, koszi! :)