LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Itthon per pillanat a boltok polcain szinte csak a Sony V4500, W3*00, W4000, E40*0 és X3*00 TV-k bírnak MPEG-4 tunerrel. Az összes többi model/típus általában csak MPEG-2 tuneres, tehát ezekbõl nem is érdemes olyat venni, ami Digi tuneres.
Olvasd el az egyel elõbbi hsz.-t. Ezek a megoldások adott még.
csak azért kérdem, mert haver végül vett egy Samu LE32A431-est, amiben én sehol nem találom a netes leírásban, hogy volna benne ilyen digitális tuner, ergo most rosszul járt ezzel a TV-vel?
bocsi a sok kérdésért, nagyon kezdõ vagyok
1.: Vagy a kábelTV szolgáltatódnál van VALÓDI digitális csomag, HD csatornákkal.
2.: Mûholdról, pl. HelloHD (bár nagyon sokan írnak róluk rossz véleményt).
3.: Beltéri egységet veszel, amelyik MPEG-4 képes. De csak Budapest környékén. Azt az apróságot nem nagyon emlegetik, hogy csak Széchenyi-hegyi, Száva utcai és a Hármashatár-hegyi adótornyokon megy a sugárzás...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.digimomentsvideography.com
Sajna nekem is UPC Direct-em van, egyenlõre nem tervezik a HD adásokat (a marhák). 😞
Jó HDTV-zést! 😄
Történelmi pillanatok ezek gyerekek... 😄😄😄😄😄
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Tudnátok nekem segíteni a döntésben, esetleg tapasztalatok? Ja és még egy kérdés, amiért vacilálok, a Sony készülék felé hajolva, hogy elvileg õ tud 1080i-s felbontást, ami úgy tudom elég "döntõ" lehet a mérlegelésben, továbbá talán megbízhatóbb, mégis csak Sony Bravia, de lehet kicsit elfogult vagyok.
Viszont ha szimpatikusabb a Sony (BD, PS3 alapján) mint márka, akkor nyugodtan vedd meg a W4000-eset. Nagyon jó TV az is.
3 hét múlva veszek egy 46 colos lcd-t, de még mindíg a 46W4000 és 46A656 közül nem tudok választani. Én a hdtvorg.co.uk-t szoktam olvasni (szertintem jók a tesztjeik), és ott a sony-t jobbra hozta ki mint a samut (képileg). Te gondolom láttad már elõben mindkét tv-t, ténylegesen melyik a jobb?? Sajnos és a boltban ahol veszem nincs mindkettõ hogy össze tudjam hasonlítani.
Árban már minimális a különbség.
Használat:
85% BD meg PS3 a maradék tv.
Elõre is köszi a választ.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Mi ez a zene a videó alatt? valaki tudja?
Ez lehetseges vagy kamu,irtam nekik kivancsisagbol ,persze nem valaszoltak! <#conf>#conf>
Szerinted érdemes megvárni a 4500-s széiát?
Anno volt nekem egy 50 Hz-es valmint egy 100 Hz-es Pana CRT-m, de valahogy nekem jobban bejött az 50 Hz-es képe.Sajnos nincs lehetõségem összehasonlítani az LCD-ket, ezért fordultam hozzád.
Milyen lcd tv-t ajánlotok 200000 ft körül 40" mértetben.
Elõre is kösz.
W4500 széria, 40-46-52", 100hz motionflow, DNLA, S-Force, a kulonbség, valamikor októberben jon.
Z4500-ról kevéske hír van, az is titkos, sajna nem mondhatok semmit, vagy le kell lojjelek... 😄
A garipapír hiánya ez esetben tényleg fájdalmas, mert panelcsere a megoldás, az meg ha nem gariban megy, hanem fizetõsre, akkor már jobban megéri új TV-t venni... :S
A kereskedõt vagy a Pana ügyfélszolgáltatát kérdezd meg azért, hátha a sorszáma alapján azért elismerik a gari jogosságát...
TH-42PV70P tipusu Panasonic tvnk van, tavaly karacsony korul vettuk, foci eb alatt megjelent rajta egy fuggoleges csik a kepernyon, azota nemtom mennyi ido telt el, de mar an kb 7, mas szinuek, nagyon idegesitoek, mindig latszanak..itt egy kep.. mi lehet a gond?:S egyre tobb jon elo, es garancia papirt nem igazan talaljuk😞( mas talalkozott mar ilyen hibaval?
A hangfalak ügyében erre válaszolok.
A Panasonic 50PV8 plazmával találkoztál személyesen esetleg? Kíváncsi volnák rá hogy milyen lett. Gondolom a múltévi 50PV70nél csak jobb. Gondolkozgatok valami 50-es plazmán, mert nagyon mennek lefele ezek árai. A nappaliba meg jó volna egy nagyobb TV😊 Az LCD-nél meg 40 és 46 között irdatlan nagy árkülömbségek vannak. Például az A656-nál is😞 Na majd meglátom.
Akkor ezeknél a modelleknél ez az 5/5 pulldown nem a sima 100Hz opció? Ez még valami plussz?
Figyelj csak!😊 Valamelyik fórumon ha jól láttam akkor neked Yamaha NS-555, NSC-444, NS-333 hangfalaid vannak. Néhány mondatban róluk...Meg vagy velük elégedve? Én is ilyeneket akarok venni pont ezért akarok rákérdezni ezekre...igaz nem ebbe a fórumtémába kapcsolódik...😊 Elõre is köszi!