21171
LCD - Plazma
-
#9837 Ne viccelj már!Annyira életbevágó,hogy azonnal legyen?
Inkább várj egy hasonló jó vételre vagy spórolj még egy kicsit hozzá.
Napi használatban lesz gondolom hosszú hónapokig nálad.
Miért vennél gagyit? -
#9836 Minden márkának a TV-i folyamatosan drágulnak. Nem a gyártás, gazdasági dolgok miatt, hanem az euró ára miatt. -
david18 #9835 nem igazán találok olcsón samu lcd-t.asszem a daweoo-nál maradok 60-ért adják, gari még van rá. -
david18 #9834 na a fenébe.Ez tényleg nagyon jó vétel lehetett mert már el is adta a csávó mire írtam neki pedig csak ma vagy tegnap rakta fel.Nézelődök akkor valamerre tv-k után.Csak aza abaj h kicsit bizonytalan vagyok ezekkel a panel dolgokkal meg csúcskategória, alsókategória.Nem vágom melyiknél milyen. -
speedfreak #9833 Üdv.
Vette 2 napja egy "panasonic tx-32lx80" tv-t.A dvd-vel szeretném összekötni digitális kábellal.Ehez van esetleg átalakító hdmi-re?Vagy esetleg vban más megoldás is? -
david18 #9832 RT Most nézem csak mi van neked oda írva alúlra.PC,Xbox360,Samsung lcd(nem írom ki a sorszámot) .Nekem i smár csak a tv hiányzik bár van kinn a nappaliban egy 120-as full hd LG , de azon nem nagyon lóghatok gépemmel. -
Zsolt01 #9831 Még olcsóbbak lehetnek az LCD-tévék (?)
Itt is írva volt, hogy drágulnak !
Meg boltba is azt mondták, hogy drágul.
Na gyors akkor vettem.
Most meg !?
(nem lett volna még muszáj, hogy vegyek pedig) -
david18 #9830 télleg jónak tűnik még két évi gari van rá szerintem 70-ért oda is adja.kössz szépen a segítséget, ha ez nem is jönn össze akkor is inkább orientálodok samu és lg felé nem ilyen neve nincs márkákhoz.kössz -
#9829 pl ez egy jó vétel ennyiért szvsz. 11 honapos, tehát még garisnak kell lennie ... -
#9828 a kor nem mindegy, de többet számit, h adott évben mennyire volt "csucsmodell" (akár LG, akár Samu)
az also kategoria ma sem tud többet a régebbi jó lcd-nél (sőt!), tehát ki lehet fogni jó vételt használtan
tehát pl samsungnál (ilyenem van, ezt ismerem):
32R81 jobb, mint egy mai 32A330 (ill. paneltől függően egy 32A451 mellé is oda lehet tenni simán)
de pl a 32S81 már gyengébb egy mostani 32A330nál, merthogy az S sorozat régen is az alsokategoria volt -
david18 #9827 és az mind1 mennyi idős? -
david18 #9826 samsungot vagy lg-t? -
#9825 samsung 32A656 -
Jobson #9824 tudnátok egy jó 32" lcd-t ajánlani? köszi -
#9823 szerintem nézz inkább egy használt samu-t, LG-t .. :) -
Leky #9822 Akkor valószínű a portal lehet valami, mert két kábellel, két különböző egységgel is próbáltam és az 1-es-nél ugyanaz a jelenség. -
david18 #9821 sziasztok.LCD tv vásárlása előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni.Nézegettem az olcsóbb noname tv-ket amikről állítják h lg,samsung stb belső van benne.Nem tudom mennyire megbízhatóak ezek vagy melyiket kéne választanom.Az a lényeg nekem h 82 cm felett legyen és 1366 x 768 felbontást tudja.Na meg az ár 70 körül legyen, hasznát is jó. én ezeket néztem mi a véleményetek:
Daewoo DLP-32C3FB ezt 60-ért adják és 2008 novemberi
MEDION (LG-electronics) T-30-6C ezt 65-ért és új
WATSON (LG-electronics) LCD-3051TS szintén 65 szintén új
Néztem még egy egy éves Thomson 32LM051B6 ezt 70-ért adnák de nincs már rá gari.
mi a véleményetek? -
aranarth #9820 Szia Leky! Gond lehet a port-tal. Ha a forrás, a jel, a kábel és a csatlakozó is jó, mert ugyanaz az összeállítás másik Scart bemeneten jól működik, akkor csak a TV csatlakozójával lehet gond. Próbálj ki rajta másik eszközt, másik kábelt, hátha azok rendben lesznek! -
Leky #9819 Bocsi: scrat=scart(AV) -
Leky #9818 Mitől van az, hogy az 1-es scrat-on zavarást látok bármit dugok rá. A többi bemenet teljesen jó. Sharp DH65E. -
astrago #9817 Köszöntem a választ Aranarth! -
aranarth #9816 Persze, hogy tudja, Astrago.
Zsolt01 - az USB portot meg hagyd békén! Nem véletlenül van rá írva, hogy csak szervíz. A lényege, hogy az esetleges szoftverhibákat a szerelők azon keresztül javítják. Ne dugj bele semmit! Azon túl, hogy nem fogsz tudni vele képeket nézegetni, meg zenét hallgatni (utóbbira úgyis minden TV alkalmatlan, amilyen hangszóróik vannak), szerencsétlen esetben még tönkre is teheted.
És igen, azért írja le a kézikönyv, hogy ne nyúlkálj. -
#9815 thx -
Kimi23 #9814 16:10-es. -
#9813 ennek a monitornak 16:9-es vagy 16:10-es a képaránya? -
Zsolt01 #9812 Sziasztok.
Adott 1 LG LCD TV 32LG5000
Van 1 USB csatlakozási lehetőség a hátulján. Gondoltam kipróbálom 1 Pendrájv, de a kezelési leírásába nagybetűkkel írják, hogy CSAK SZERVIZ !
Akkor ezt nem kéne próbálgatni ?
Vélemények, esetleg tapasztalat akinek ilyen van !
LG LCD TV 32LG5000 - PC összekötési kérdés:
Számítógép, 7600GT: S-video, DVI össze kötési lehetőség.
Milyen 5 méteres kábelt szerezzek inkább be ?
Ha jól tudom, akkor a legjobb összekötési mód a HDMI - DVI kábellel csatlakoztatás
DVI - D-SUB kábel ez ugyan az mint ha DVI átalakító D-sub és D-sub – D-sub kábellel csatlakoztatás !
Mennyivel gyengébb megoldás, ez mint a HDMI – DVI ?
Jó a DVI átalakító D-sub és D-sub – D-sub kábellel, mert ezt biztos betudom szerezni a jövő hét elején. (A HDMI - DVI kábelt meg nem tudom, hogy mikorra tudnám beszerezni.)Ha nagyjából mindegy, akkor …
Küszi előre is a válaszokat ! -
astrago #9811 Tisztelt sharposokat kérdezném,hogy a dh65e tudja a 24p-t? -
opcsi #9810 Mit gondoltok a Hitachi L42VP01C típusáról?
100 Hz, Full HD, 42"-os... -
KovyZoly #9809 köszönöm a válaszokat! -
opcsi #9808 Hali!
Mi a véleményetek a Samu LE-37A656-osáról?
Cipőkanállal még belefér a keretembe, és úgy tűnik, megfelelő cucc DVD és BR-nézéshez.
Tapasztalat, vélemény?
Köszi! -
aranarth #9807 Én fektettem. Semmi baja. Támaszd ki, hogy ne csúszkáljon! -
aranarth #9806 Üdv Zoleeboy2! Nem tudsz belőle Mpeg4-et csinálni. A tuner hardver, nem szoftver. Amúgy van megoldás, Set Top Bux-nak hívják (UPC-nél mediabox.) Sajnos más lehetőséged nincs. -
Kimi23 #9805 Soha nem csinálsz belőle Mpeg4 tunerest. -
Zoleeboy2 #9804 Üdv! Lg 32"-os lcd tv-m van, DVB-T tuneres mpeg2-s.
Hogyan lehetne ebből mpeg4-t csinálni? DTV Szoftver frissítéssel?
Mert ugye az mpeg codec csak 1 progi és gondolom DVB-T vétel esetén,
ha mást vagyis DVB-C -t nem szeretnék fogni a tv-l,akkor
Tv-alaplapot nem kell átalakítani! Segítsen vki,pls!!!! Nem szeretnék új TV-t venni,ha van más megoldás is. -
#9803 tévézési távolságból, ahol a felbontás már nem nagyon látszik: a plazmán sokkal szebb/kellemesebb/mozisabb a kép
de ha belebámulsz az LCD-be 60 centiről, ott a jobb felbontás diadalmaskodik azért, sokkal több a finom részlet/grain :) és a nagyon világos jelenetek a nagy fényerő miatt LCD-n szebbek (de ez elég ritka) -
#9802 Milyen a PV80-ason egy 720p-t vagy egy fullHD filmet nézni a Samuhoz képest? -
#9801 "elvileg" nem lehet fekve szállítani, de mi ugy hoztuk el a PV80ast, nem fért be máshogy a kocsiba ('képpel' felfele)
tegnap lemértük a Panasonic 42" PV80as plazmájának fogyasztását (eco modban): 60-150W
lemértem a Samsung 32" A656 lcd-t is: 120-150W
durván meglepett, h a pana ennyire le tudta vinni a fogyasztást :O -
KovyZoly #9800 Video Expert 2 év garit ad rá
szállítani hogy lehet ezeket? el lehet fektetni? -
KovyZoly #9799 Köszönöm a válaszokat! Jövő héten akkor meg is rendelem! Elektro Plazaról tud vki vmit? 1+1 év gyártói garancia jár hozzá. Ez azt jelenti, hogy 1 évig teljes körű a garancia, a további 1 évben pedig alkatrész garanciát biztosítanak.
Máshol 2 év teljeskörűt adnak. -
#9798 mira használnád, milyen távolságból néznéd?