LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról ne is kezdjünk el beszélni ugye, hogy egy jó LCD tv a sima SD adásból is messze jobb képet bír kicsiholni, mint egy mezei CRT. Nekem ebben mondhatni elégnagy tapasztalatom van. Egy gyenge HDTV iszonyú pocsék tud lenni SD jelnél.
www.digimomentsvideography.com
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Megdöbbentõen szebb lehet egy HDMI-s DVD lejátszóval a DVD film. Rip-eket meg nézzen aki megérdemli.
Nem, és pont ezért megszívja. LCD tévén csak HD tartalmat érdemes nézni. SD tévéadás hányás, DVD szimplán szar rajta, már egy átlag képcsöves tévéhez képest is.
DVD meg DVDRip között pedig én nem látok nagy különbséget LCD-n, sõt...
nem vagyok annyira sznob meg pézes hogy megvegyem az 500e plazmát de nem is látom értelmét egyenlõre.viszont "régi"slim tv-t sem akarok venni ezért gondoltam egy középútas 150-200e lcd-re,csak azt kellene tudni melyik a jó mert folyót lehet velük rekeszteni
Tehát azt mondod hogy aki ma LCDtv-t vesz az mind nagyfelbontású filmeket néz tükör minõségbe(mert hát a blúréj az már hétköznapi fogalom egy háztartásba),nem foglalkozik tömörített formátummal vagy csak szimplán az esti fókuszt szeretné késõbb átálláskor HD minõségbe nézni.
Esetleg aki Divx-es filmet néz az mind egy bolhacirkusz monitor elõtt teszi kényelmetlenkedve egy 3e forintos teszkósszéken ülve??????
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lenne egy elég hülye kérdésem:ha fõleg DVDRip és Divx-es filmjeim vannak(átlagos mai tömörítési minõségre kell gondolni)akkor szerintetek érdemes LCD tv-ben gondolkodni 82-es körül vagy már most kezdjem begyüjteni a DVD-ket és ezeket meg dobhatom ki.
Milyen lehet a minõsége,nem hozza nagyon elõ a tömörítésbõl adódó hibákat?Mondjuk egy HDReady Samu,Sony vagy ilyesmi.Létezik olyan LCDtv amin ezek(megfelelõ beállításokkal)élvezhetõ minõségûek?
Akinek van némi tapasztalata az légyszi ne fogja vissza magát😊
Köszi!
Sony készülékeim meg vannak. <#vigyor2>#vigyor2>
De mindenki azt vesz amit akar de az, hogy csak egy márka mindenképp elég szbonság
És ez nemcsak a Sony-nál.
De ez nem rád vonatkozik a leírásod alapján <#wave>#wave>
Szvsz ez a "Sony jó, Samu rossz" dolog egy kissé, pardon, nagyon erõltetett dolog. Én tegnap két felsõ kategóriás Sony VW60 FullHD projit láttam, mindkettõ gariba ment, az egyik 3 hónapos, a másik nem egészen egy hónapos. Ettõl még nem tekintem rossznak a Sonyt, max. a VW60-as projikat kell majd kerülni. ^^
ja NEM
akkor abban hogy egyesek elmondhassák, hogy õk csakis sony-t
ami egy kicsit sznobság......
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
160e-ig szeretnék 82cm-s lcd tv-t. LG 32lt75 nagyon csábít a beépített hdd miatt de ha van ebben az árban más aminek szebb a képe (nem csak papíron jobbak az adatai) akkor elgondolkodnék rajta.
samsung tuti nem érdekel.....
Tudnátok ajánlani valami jó LCD TV-t 130ezer-ig kb 82cm-es kellene,
én eddig Panasonic /Viera/, Philis, Sony /Bravia/-kat néztem kb 5000:1 kontrasztarányúakat....
Esetleg ti mit ajánlanátok:?
kösz
nem tartozol magyarázattal, csak meglepõdtem 😊
Tehát csak a lejátszásban támogatja az MPEG4-et?
Walk the Talk.
2.: A DVD film szabvány PAL (576i) és NTSC (480i) felbontást támogat. Sima asztali lejátszóval csak ezt élvezheted, függetlenül attól, hogy milyen felbontású forrásból csináltál te DVD-t.
3.: Ha a DVD-re a rippet írod ki 720p / 1080p felbontásúként, akkor az asztali lejátszódtól függ, hogy mi fog történni. Ha képes lejátszani a videót, akkor hurrá, de ekkor is vagy komponens, vagy HDMI csati kell, plusz támogatnia kell a 720p / 1080p videojel kiküldését. Ezt jóóó nagy betükkel rá is írták ez esetben valószínûleg.
Nem értek hozzá, ezért kérem a segítségeteket. Ha van egy HD readys Samsung LCDm, akkor ha szedek netrõl 480ps, 720ps filmet és sima DVDre kiírom, akkor azt nagy felbontásban fogja lehozni a TVm, vagy ehhez HD DVD player kell?