LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
A közeljövõben terveztem egy LCD TV beszerzését, de nem tudom, hogy tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb. Egyelõre Samsung-ban gondolkodtam, mert az összes vásárolt TV otthon Samsung. A hely, ahova beférne, kb. 80 */- 5cm. Árban még nem gondolkodtam, de azért 150 felé nem akarnék vele szaladni. Nézegettem, de FULLHD-ban ebben a méretben nem nagyon találkoztam.
Tudtok valamit ajánlani?
A válaszokat elõre is köszönöm!
ACER Aspire 5738ZG
ha vki tudja elárulhatja nekem.
A 1.080p/24 Hz-t semmire sem tudnám használni jelenleg 😞 Itt most nagyon jó árban lenne 501:
http://www.digitall.hu/index.php?conect=shop&fokat=23&alkat=79&fullview=51344
Csakhát magyar gari nincs rá...
A 32xv501 a site szerint mindenben kitûnõ, csak 1.080p/24 Hz mód esetében a kép lassú mozgások esetében kicsit remeg, s a távirányító mûködési "szélessége" lehetne nagyobb.
Az analóg képei óriásiak., tehát ha tudsz kompromisszumot kötni, ne habozz. Minden tipusnál van ami not ok.
A másik pedig, hogy milyen sûrûn használod egyenlõre a 1.080p/24 Hz-t.
Walk the Talk.
http://www.areadvd.de/hardware/2008/toshiba_32XV501P_1.shtml
Már csak az kérdés, ha nem ezt akkor mit ?
Walk the Talk.
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
utána olyan a képernyõ mintha vadiúj lenne
nem marad foltos stb... (és tuti nem karcolja)
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Nagyon fontos, és SOS-es kérdésem lenne. Hogyan, mivel lehet szépen letakarítani a maszatokat az LCD tv-rõl???
Elõre is THX
Nézd meg személyesen, probáld ki.
véleményetekre lennék kíváncsi az alábbi lcd-vel kapcsolatban:
Toshiba 32AV500P
http://www.edigital.hu/product.php?bid=5&partner=11342&productid=37709
ár/érték elég jónak tûnik és a toshiba sem ismeretlen gyártó. szerintetek megéri-e beruházni, vagy tudtok esetleg jobbat kb. ezen az áron?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
És ha ezt HD minõségben szeretném nézni tök mindegy tudja-e a TV-m az mpeg-4-et
Ha ilyen 300-es csodatv-m lenne ami tudja az mpeg-4-es kódolást akkor is
kéne használnom az õ set top-box-ukat.
Te kevered a földi sugárzást és a kábelen jövõ jelet.
Elõbbi elvileg ingyenes és vételkörzetben mpeg-4-es TV-vel fogható
utóbbinál ez nem így van.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sony KDL-32W4000 Sony RDR-HX750
attól még, hogy nem mpeg4-es a tunerja nem biztos, hogy gagyi egy tv.
Fõleg ha vki nem nagyfaluban lakik és vszínû úgyis kábelen jön neki az adás nem földi sugárzással
Amúgy kinéztem én is egy KDL-26E4000-est, de elég drágának találom, ahhoz képest, hogy csak 66 centis. S zavar, hogy az LCD keretje nem fekete, hanem fehér. (Eddig csak CRT-m volt, de annak mindnek sötét volt a kávája. Most egy Grundig ST 63-270/8-as, 100 Hz-es készülékem van, gagyi LCD-re nem akarom lecserélni...)
Sony KDL-32W4000 Sony RDR-HX750
de ugyebár a sony a minõségi minõség... <#rolleyes>#rolleyes>
Mi a véleményetek a panasonic LCD tv-krõl?
Én most kinéztem egyete: tx-32le8p. Nézegettem samsungokat is hasonló árkategóriában és jobbak a tulajdonságai mint a panasincnak.
Melyik a jobb, érdemes megvennem a panasonicot?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
egyébként megnéztem külföldön ugyan ez a tv csak 250-be kerül...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a boltban meg szinte bármit össze tudsz hasonlítani 😊 bár kicsit meleg lehet 😊
De ha egy 32" 190e ft-os HD Ready tv-t hasonlítunk egy 32" 250-280e ft-os FullHD-val, akkor természetesen jobb lesz a kép, hisz annyival komolyabb kategória is, amiben mégjobb elektronikák vannak. Tehát így jobb. 😄
Én speciel egy HD Ready 32D3010-et cseréltem le egy 32E4050-re, ami már FullHD árban hasonló a kettõ, csak ugye majd egy év különbséggel. Jobb az új tv-m, kb 30%-al.
www.digimomentsvideography.com