21171
LCD - Plazma
-
#9919 1. 10 métert egy jó kábel biztosan gond nélkül elvisz (ha zenét is hallgatnál, ne a legolcsóbbat vedd, de játékra/filmre majdnem mind1)
2. tévé hangja ugyis gagyi, elég az ultraolcsó kábel is (vagy vihetnéd a videokártya HDMI kimenetén is, akkor nem kell plusz kábel se) -
ofp #9918 Üdv!
Lenne két kérdésem:
1. 10 méteres optikai kábel mennyire működőképes, (hossza miatt kérdezem) milyet érdemes venni?
2. Ill., ha közvetlen LCD TV-re viszek át hangot PC-ről jack - sztereó RCA kábellel ugyanez a távolság jelenthet-e gondot, vagy jó az olcsó kábel is?
sry, ha kicsit off.. -
rinpocse #9917 Köszönöm. -
rinpocse #9916 Köszönöm. -
#9915 Ahogy Nismo mondja... :) -
Kimi23 #9914 Én azt szeretném, ha elhúznál innen a sz@roddal együtt. -
Kimi23 #9913 Nem is úgy vettem. -
astrago #9911 Messze álljon tőlem hogy rábeszéljelek a digire!Csak megemlítettem a tényszerűség kedvéért. -
#9910 A V5500-nak mosottabb nem annyira részletgazdag képe van mint a W5500-nak, ezen kívül a színek is jobbak a W5500-on. -
Kimi23 #9909 Kertes házban élek, itt soha nem lesz Digi. Igaz nem is kellene,mert valahogy fontosabbnak érzem a szolgáltatás minőségét, mint az árát. A UPC digitális kábeltévéje pedig összességében egy jól összerakott szolgáltatás, és még bőven van hova fejlődnie. -
rinpocse #9908 Cloud!
Jelentős-e a különbség a V5500 és a W5500 között, már ami képet illeti?
TE magadnak melyiket vennéd meg? -
astrago #9907 A digikábelnál nem köteleznek rá hogy vegyél stb-t,ha van a tévében dvb-c tuner,így korrekt szerintem. -
#9906 Ilyen TV-t, ha van rá mód ne vegyél. Nekem volt, és valami bűn szar. Zúg mint az állat a másként összerakott belső része miatt. Csábító, hogy nem annyira mély, jól is néz ki, de nagyon fos. -
Kimi23 #9905 A UPC Philips STB csak Wide képjelet hajlandó kibocsátani magából, úgyhogy bye-bye automata képátméretezés. De szép is lenne ha használhatnám azt a nyűves DVB-C tunert, amit a tévémbe építettek... -
aranarth #9904 Más. Utálom a Set Top Box-ot. A T-Home (T-Sat) előfizetéshez adott koreai/kínai noname szutyok egy kalap sz*r. Az STB-n keresztül (HDMI kábel, átjátszási pontok hiánya, közvetlen jel ide vagy oda) a kép minősége egyértelműen rosszabb mint a T-Kábelen, ráadásul az STB. "felülbírálja" a TV-t és a saját primitív képátalakító programját használja. Torzít mint állat, holott a Sharp képátalakítója tökéletes (lenne). Ezért továbbra is a kábelt nézem és csak a HD adások esetén kapcsolom be a boxot (akkor persze király). Amíg le nem kötnek a kábelről, addig nincs baj, de utána szívás...
Az árakról: a tartós fogyasztási cikkek árai mindig lefelé mennek ez tény, de a válság itt is bekavar: mert hiába csökken a kereslet, ha a Ft gyenge/gyengül és a gyártók is bajban vannak, tehát kizárólag a fél éve raktáron álló cuccaikat akciózgathatják olyan lelkesen. Szóval most simán belefér az áremelkedés (mondom ezt én, aki ezzel a megállapítással általában lelkesen vitatkozik ) -
#9903 A WCG hiánya nekem nagyon fájó pont. Nem értem miért hagyták el az új W sorozatból. Szerintem nagyon hiányzik belőle. -
hdmi #9902 Köszi a gyors választ. -
#9901 V5500 és a W5500 között a kontraszt és a 100hz a difi.
37"-ban nem tudom mi lesz, nem szoktuk tartani.
DH500-ról meg egyenlőre semmi friss hír... :(
Most még nem vészes az áruk, igaz a 40W5500 380-as ára az előd 330-as árához képest igencsak magas, továbbá ez április 1-el még feljebb megy. :( -
hdmi #9900 Szia, Cloud. Lenne pár kérdésem a Sony-val kapcsolatban:
1. A V5500 és a W5500 között a 100 Hz kivételével mi a különbség?
2. Engem a 37-es méret érdekelne, s látom, hogy a 37-ek dinamikus kontrasztja elmarad a 40-től. Ez miért van, és a gyakorlatban észrevehető a különbség?
3. A harmadik kérdésem kicsit OFF: az új STR-DH500 Sony erősítő mikortól kapható?
Előre is köszönöm a válaszodat.
Egyébként szerintem az árak nem annyira magasak, mert pl. ha jól látom a KDL-40V5500 új ára 299,990 Ft. Tavaly a KDL-40V4000 is ennyibe került, mikor kijött s év végére lement az ára 220,000 Ft körülire. Év végére a mostaniak új árai is le fognak menni, főleg ha a válság miatt csökken a kereslet a tartós fogyasztási cikkek iránt.
-
#9899 Nálunk is van már 32/40/46V/W5500. Egész jók lettek, bár az árak...... brrrrrrrr..........
Valamint nem tudom miért nincs WCG panel bennük.... :( -
#9898 avforum egyik topikjában. már lehet kapni is a tévét, az első vélemények voltak, h a kontraszt is mintha gyengébb és ugy egyáltalán oclsobb benyomást keltő tév lett a pv80 utódja :( (feltehetően azért, hogy egyszer majd nyereséggel lehessen 150 ezerért adni, mert az LCD bizony keményen olcsosodik ...) -
hdmi #9897 Megjelent at első KDL-40W5500 teszt: link -
#9896 A330? háát ... 32lg3000 jobb vétel abban az árban SZVSZ - bár gondolom anyudnak majdnem mind1 :) -
KovyZoly #9895 hát ha nem kéne vadászni normális gyártó CRT tv-jére...
délután vettünk egy 82 centi Samut a Mediában 99.990-ért -
sorrow #9894 ezt hol olvastad? mert komolyan érdekelne! Ilyen tv-t készülök venni de az idei modellek tapasztalataira-teszteire várok még. -
#9893 4:3-as 72 centis CRT -
KovyZoly #9892 hello
anyunak vennie kell egy új tv-t, max 100e Ft-ig (de inkább kevesebb) mit ajánlotok? -
#9891 köszi, rákeresek... -
konrada #9890 Ez egy crt, s mint olyan hagyományos SD felbontású. Ahhoz meg tök fölösleges a HDMI, mert analóg jelet vesz. Ettől még xboxozni lehet rajta, pont úgy mint a többi nem túl régi csövesen. -
KovyZoly #9889 én az edigitalnál vettem hozzá 3990Ft-ért fix fali tartót, csütörtök óta van rajta a Pana plazmám, eddig minden rendben van vele! -
chicco24 #9888 Mármint azért kérdeztem mert a neten olyanokat írtak hogy csak 480p-t kezeli és nem HDMI-s. -
#9887 olyan lesz mint minden CRT tévé ... lehet rajta xboxozni is, bár én inkább lehet egy monitorra kötném (ha a monitorod tft) -
chicco24 #9886 Egy Samsung WS-32Z308P slim flat Tv-t tudnék olcsón venni! Xbox360 hoz megfelel szerintetek?
Tudom,tudom,hogy van ennél jobb tévé is de sajnos az anyagi keretek csak ezt engedik meg.
Előre is köszi a tanácsot! -
#9885 szisztok!
fali konzolt vennék a 42 colos samsung plazmámhoz. ti mit ajánlanátok?
érdemes megvenni a gyári samsungot (már ha van ilyen) vagy "akármelyik" jó lehet hozzá? -
#9884 pláne, h az előzetes vélemények alapján az idei modell gyengébb(!!!!!!) lett a tavalyi PV80-nál :(
ugyhogy a plazmáknak ennyi volt, ha már a pana is "leépiti" :( -
KovyZoly #9883 na megvan a TV-m!
Panasonic TH-42PX80EA <- a PV80 nyugat-európai változata
zsírkirály cucc, szerdán hoztam el, csütörtökön ment is rá a UPC direct, hát valami eszméletlen jó képe van!
tegnap felszereltem a falra, HDMI-vel összekötöttem a settopbox-szal és néztem a 3 HD adást, rohadt jól néz ki!
bátran ajánlom mindenkinek! -
#9882 ne vegyél projektoros tévét - röviden ennyi :)
szar a képük, izzot kell bennük cserélni (kivéve, ha CRT-s, akkor örökre vége, ha vége)
emlékeim szerint 3-5000 órát mennek el 1 izzoval, de erre gari ugye nincs ....
-
chicco24 #9881 Akkor senki nem tud segíteni,hogy CRT-s,DLP-s vagy LCD projektoros tévét vásároljak? Melyik a jobb? -
Scooby87 #9880 hogy egy csicska vagy....a linket már ismertem és ha gondolod a rendszergazdának is lőkők egy mail-t,hogy váljon meg tőled ezért a húzásért..... -
#9879 azt,hogy viszlát..