LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek a Samu LE32A551 milyen lehet?
Sosem gondolkoztam FullHD-an de ennek az ára baráti még a számomra.
Vagy még lenne a Samu LE32S81 v.LE32R82B nem tudom melyik az újabb széria meg mik a külömségek ezek mondjuk már HDReady-sak.
Hétköznapi DVD-re és tv-re elég lenne?
Mi az elõnye a FullHD-nak?Divx meg DVDRip is menne rajta,esetleg képjav.funnkciók jól jönnének!Ja és mindegyikben van tuner de van vagy száz féle,melyik az ideális a jövöre nézve?
Köszi!
Szüleim akarnak 101 cm körüli FullHD LCD vagy plazma tv-t venni. Sokat nézik, nagy szobában. A Sony vagy a Panasonic jöhet szóba kb 250e-270e lenne rá szánva. Amit néztek egy SonyKDL40D3500. Vélemény? Érdemesebb plazmát választani? Lesz kábeles HD adás is.
Elõre is köszi.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
az avplanet-nél vesszük, most akciós:
http://www.avplanet.hu/LE-40A656A1F
Ale Alonso! poppe fan club™
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Kinnt is nezegettem osztrakbol betudnam hozatni ,de ott se olcsobb 1050 euro! 😞
egy kis segítségre lenne szükségem.
Kinéztem álomtévémet, egy Sony 40W4000-et.
Kábé három méterrõl néznénk, nagyobb tehát semmiképpen sem kell, elsõsorban dvd-ket néznénk rajta (nem tv-t) és rámegyünk a HD-cam/BR vonalra is hamarosan, szóval kell a fullHD is.
A kérdésem az lenne, hogy nézegessek még végtelenül izgalmas teszteket, hasonlítgassak össze k*rvára érdekes katalógusadatokat, lamentáljak még heteket és idegesítsem magam különféle elbizonytalanító/megerõsítõ kérdésekkel, vagy gyorsan vegyem meg ezt a varázslatot, mert ezért a pénzért ( kábé 300K) úgysem kapok jobbat ?
Mindenkinek elõre is köszi a segítséget.<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
pc(9800gtx) összekötéshez egy dvi-d-hdmi kábelt kell vennem? ebbõl van többféle is? <#lama>#lama> 😊 tökkkéletes hangot és képet akarok! 😄
Szeretnék venni egy 42" HD ready plazmát, 150-170 körül. Tudnátok ajánlani vmit? Nagyon balfék vagyok a témában, egyáltalán nem tudom milyen márkát érdmes venni. Karácsonykor mekkora kedvezményt dobnak egy ilyen tv-re? Nem tudom várjak-e addig. Mekkora kontraszt arány alá nem érdems menni, ha szép képet szeretnék?
Köszi!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tudnátok valamilyen jó Sony vagy Samsung LCD TV ajánlani max 200e FT-ig ?
PS3 ID: SDani456
www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/2827_7238.htm
Valon mi lehet benne?
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ACER Aspire 5738ZG
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális, hogy ha kikapcsolom a TV-t, egy ideig (kb. 1 óra) egy pici, enyhe sipoló hang jön a hátuljából?
Nem feltûnõ, csak azért na 😄. A TV amúgy egy Sony KDL-32L 4000.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
ACER Aspire 5738ZG
Samsung PS42A410C1
Samsung PS-42A450P2
Samsung PS-42A456P2D
Samsung PS-42A457P1D
Samsung PS-42A451P1