21171
LCD - Plazma
-
#9999 Jó rendben akkor a tényállás: W4500 rendelkezik Mpeg4 DVB-T és DVB-C tunerrel, megbízhatóbb, és kisebb az input lag mint az említett konkurens samunál. -
#9998 Zsolt01: nem véletlen adtak hozzá :) Samsungokhoz én is kaptam, használom is őket - szemüveg tisztításra is jó :)) -
#9997 grimi: fekete keretet itt(kép!) kell "eltüntetni", tévén semmiféle overscant ne állíts! Huzd 0-ra a csuszkát, tévét 1920x1080as felbontásban hajtsd, HDMI2 bemeneten, catalystben RGB 4:4:4 legyen a HDMI-re beallitva, ne 4:2:2 ! (nézd át a beallitasi lehetőségeket, én képemen nem látni)
Ami csikozodást látsz, az a vsync gond vagy tearing, amikor oldalmozgásoknál a kép egyik fele már a következő képkockát mutatja ... catalystban a 3D allitasoknak forced/kényszeritett vsync ON-t allits! hátha segit ... (géped tuti elég erős? milyen kodekek vannak használatban amikor nézed a filmet? MPC -> play -> filters lejátszás közben kiirja!) -
Zsolt01 #9996 Én amikor most pár hete vettem az LCD TV ezt ajánlották és meg is vettem egyből hozzá.
2000 ft. volt biztos olcsóbban is belehet szerezni, de ez volt ott és ez hama, jó minőségű.
Használatára meg azt mondták, hogy mikrószálas tisztítókendőre a tisztító folyadékot és így törölni az LCD TV -t.
Végül is akartam is már kérdezi, ez megfelelő tisztító és a használata is így jó, igaz ?
Kaptam az 32 LG5000 -hez 1 törlőkendőt, ez milyen minőségű, használható nyugodtan ez is az LCD -hez ?
Köszi a válaszokat ! -
securefb #9995 Sziasztok!
Mi a különbség a Sharp LC-37D654E és a Sharp LC-37DH65 között? -
#9994 Ez a jobb, szebb leg tagas kategoria es kinek mi a szep! Szal lehet neked szep, de nekem kurvara nem tetszik, pedig sony termekek szoktak altalaban! -
grimi #9993 Nem tudok képet betenni róla, nem állandóan csinálja. Egyszerűen csíkozódik a kép időnként, hol itt hol ott, ahogy megfigyeltem mikor vmi gyorsabb mozgás van valahol, annak a környékén. ár állítgattam mindent a catalystba is (jól bele is kavarodtam) de mindig csinálja.
Nem tudom miért!! -
sirdond #9992 hát nem igazán értem miről van szó, de ha felraknál egy képet talán tudnék mondani valamit -
#9991 Sziasztok
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy Samsung 40A656-ot elsősorban Xbox360-hoz és érdekelnének a tapasztalatok legfőképpen emiatt:
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40A656/Conclusion.htm
"Mild input lag (except in "Game" mode or over VGA) may affect sensitive gamers" -
grimi #9990 Igen az volt a baj, most már van hang :D Illetve kiválasztva nem az van alapértelmezettnek hanem a Realtek, de fel kellett hozzá tennem az ATI audio drivert is.
Köszi, esetleg a többire problémára megoldás?
-
sirdond #9989 akkor valamit mégsem jól csináltál
az ati kártya hd audio drivere is fent van, és azt választottad ki?
biztos,hogy működik, mert nekem is sapphire 4670es kártyám van és próbáltam már jvc lcdvel hdmin keresztül, és akkor működött -
grimi #9988 ezeket használom most is, de mégsem megy -
konrada #9987 A W4500-asban van mpeg2 és mpeg4-es DVB-T-C vevő és ez hosszabb távra biztosan nyerőbb. (Én egyenlőre HD-t csak az m1HD-n és az m2HD-n nézem, de q..a jó azoknak a képe!) -
sirdond #9986 így állítsd be és menni fog:
http://uhd.no-ip.org/readarticle.php?article_id=23 -
r4pt0r #9985 Nem a tv hibája. Valszeg az ATInál kell keresni valami beállítást. -
grimi #9984 Antisztatikus mikroszálas törlőkendővel, általában csodás kék színben kapható:D Egyébként pár száz forint, még élelmiszerboltokban is kapható...
De van tisztító oldattal impregnált eldobható törlőkendő is hasonló árban, neten is rendelhető, ez sem túl drága. -
grimi #9983 Helló!
Kb 2 hete van meg a Samsung40A656 TV-m de csak most tudtam kipróbálni számítógéppel, most jutottam HDMI kábelhez.
VGA : ATI Sapphire HD4670 HDMI kimenettel
Kábel: ez
Problámám a következő:
Nem megy át a hang, pedig szerintem minden adott hozzá. Alapértelmezettnek a vezérlőpulton a "Realtek HD Audio outout" van állítva.
Két filmmel próbáltam, egy 720p(Gladiator 9GB), és egy 1080p-s (Quantum csendje 14GB) mkv-val, plusz egy játék (Race Driver:Grid)
A kép aljától kb 8-10centire vízszintesen szétesik a kép időnként, illetve csíkozódik. Elsősorban mozgásoknál, filmnél szintúgy mint játéknál. Mitől van, és hogyan kiküszöbölhető? Sima SD adásnál nincs ilyen. Remélem nem a TV hibája.
A Tv-n kellene vmit állítanom, esetleg a PC-n?
A Catalist 9.3 van fennt, mi az ideális beállítása ha esetleg vki tudja?
Alapból a kép körül 1-2 centis fekete keret van, ezt el tudtam tüntetni "overlay" funkcióval, de nem tudim így kell-e.
Bocs a sok kérdésért, de tudom, hogy vannak itt hozzáértő, segítőkész személyek :)
-
#9982 Sony KDL40W4500! Megbízhatóbb, jobb, szebb, ja és valamivel kisebb input lag stb.. :) -
luckyboi #9981 Csak egy rövid kérdés:
Samsung 40A656 vagy Sony 40W4500 ?
(Gondolom ezt a kérdést már sokan feltették magukban ill. itt is.)
Amit szépen kellene viselnie: Xbox360 , DVD, HD filmek , földi(majd később digitális) tv adás , ebben a fontossági sorrendben. Kb 5-6 évre venném. -
Leky #9980 Mivel lehet tisztitani karcolás mentessen a LCD Tv-t (képernyő + káva)? -
zsolti7755 #9979 sikerült!!! köszi szépen -
chicco24 #9978 Nah vásároltam ma egy Daewoo dlp-32c3fb 82cmes LCD tévét. Nem egy csúcsmodell,de kezdő LCD tévének meg Xboxhoz sztem tökéletesen megfog felelni. -
astrago #9977 Sport szerintem jó,sokat nézem rajta bár én analógon nézem,digin valszeg jobb.DVB-T-n láttam BL meccset (1080i)mondhatom lenyűgözött. -
sirdond #9976 köszi
pip nem gond, nem lényeges számomra, csak valahol mintha azt írták volna,hogy tudja... (fránya webshopok)
sportműsorok milyenek rajta? foci pl?
valaki nézett már rajta m1 hd bl adást?
arra azért kíváncsi lennék,hogy milyen :D -
#9975 Állítsd át "üzlet" üzemmódról "otthon" üzemmódra. -
zsolti7755 #9974 Hali!
Tudna valaki segíteni?
Olyan problémám van, hogy Samsung LA32A330 LCD-m nem jegyzi meg a képernyő beállításokat.Hiába állítom be az élességet meg a felbontást stb...stb... az első kikapcsolás vagy csatorna váltás után el felejti.
Ha tud valaki segíteni írjon!
Előre is kösz!! -
astrago #9973 Ezekben a modellekben nincs pip funkció,hdmi-n tudja az 1080p-t. -
sirdond #9972 köszi a válaszokat
és hdmi-n keresztül tud 1080p-t?
pip funkció van a tv-ben
amúgy, naná,hogy tetszik :)
nem igazán hiszek a samsung/lg féle tömegproduktumokban
még egy philipset és egy sonyt néztem, de ár/érték arányban ez tűnik a legjobbnak
2 hét múlva lesz aktuális a dolog,hátha addig egy kicsit lejjebb mennek az árak -
aranarth #9971 Mi az, hogy arra már nem? Az egyik legjobb TV a kategóriájában, ár/értéke meg főleg, ráadásul 3 év garit kapsz rá. Sokunknak van, de páran már eltűntek (Shaihulud, freesas). Nyugodtan vedd meg, ha tetszik. -
astrago #9970 szia sirdond!
Szerintem vehetsz nyugodtan sharpot én is nyüstölöm rendesen.Bírja a játékokat rendesen, filmről nem is beszélve. -
astrago #9969 Szia Leky!
Jelenleg az M1hd és a M2hd is csak kábelen tudod elérni valamint a tányérosok többségén.A földfelszíni jelenleg szünetel. -
#9968 40A536 -
#9967 ez melyik típus?
chicco24: most ha vki megnézi tatabányán és van a teszkoban éppen, az segit rajtad? a reklámujságban bennevolt... akarsz Te tévét venni? mert nem ugy tünik :)) -
sirdond #9966 sziasztok
láttam használnak itt a fórumon egy páran sharp d65/66e típusú lcd tv-ket, nos én is szemeztem vele és megtetszett
annyi kérdésem van, hogy valaki használja számítógépre kötve hdmi kábellel? filmnézésre,játékra stb...
vagy arra már nem ajánlott? -
Leky #9965 Ma délben láttam az M1-en, hogy a logója M1HD volt. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor hol, illetve mivel lehet fogni HD-ben a csatornát? -
chicco24 #9964 A Tescoban valóban 80 ezer Ft a 82cmes LG LCD tévé? Vagy pontosan mennyi az ára? Lusta vagyok bemenni és meglesni. -
#9963 no a mai nap megérkezett a tv, sajnos van egy kis gond vele..panelhibás a kicsike...
ahogy melegszik a csíkok száma megtöbbszöröződik, és vastagszik. fél óra üzemidő után egész érdekes látványt kelt...marad az újabb várakozás a cserekészülékre..
-
#9962 Szerintem egyszerű felrakni a fali konzolt. A csatlakozókhoz a hozzáférés a fali konzol típusától és a tv típusától is függ de nem vészes általában. -
chicco24 #9961 2 egyszerű kérdést szeretnék megkérdezni:
-LCD fali konzol felszerelése nehéz?Vagy jobb hozzá szakembert hívni?
-Illetve ha az LCD fali konzolon van,akkor hogy férek hozzá a hátsó csatlakozókhoz?Mert én gyakran cserélgetem(dvd,xbox,ps3,kábel,stb).
-
hdmi #9960 Ma voltam a Westendbe, a 220 Voltba kehet kapni 40W4500-ast 329,990 FT-ért.