LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezeket a full HD-s mozikra értettem.

Walk the Talk.

Most lehet, hogy hülységet beszélek, de filóztam a dolgon. Miért hajszolja szinte mindenki a legtutibb full TV-ket. Én sem vagyok persze különb.
Kb 1 hónapja vettem egy 32"-os HD ready LCD TV-t, 130k-ért. Qrva jó a képe Sd-n is, DVD pedig fenomális. Felvettt anyagot szoktam nézni, tehát tulképp egy igazi full adást, ha lenne is nem tudnám élvezni. Mire nálunk mindennapos lesz, el fog telni egy csöpp idõ. Sõt még a felvett, kapható filmek sem olyan számosak. S mire eljöve az idõ, akkor én lehet, hogy OLED TV-t fogok venni.

Walk the Talk.

hello,
érdemes LG 37LG5000-et venni 200e-ért?
37LG5000
Guer
nemhinném hogy jelentõs külömbség van...

cloud.strife
Na ennél drágább lesz. 😄

www.digimomentsvideography.com

Itt egy ár viszonyításnak.

Helló!
A Sony új szériáját,azon belül is a KDL32-V4500-t mennyire látod jónak fõleg DVD-re,analóg tv-re de a jövõre nézve HD adásra ill.BR-re vagyis mindenre?😊
Olyan 170e körül van de többet nem akarok rá költeni...
Tudom van ennyiért FullHD is de nem gondolom hogy olyan nagy különbség lenne ill.általában az emberek elfelejtik(vagy nem számít nekik)a fogyasztás.Sajna jóval többet fogyaszt egy Fullos.
Köszi

[NST]Cifu
Akkora nagy választék nincs 32" FullHD TV-kbõl. Samu LE-32A55x és A65x, Sony KDL-32W4000 és E4000 illetve a tavalyi Sharp LC-32E20.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mennyi lesz a 46-os?
Helló mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni tv vásárlásban.
Egy 82 cm-es Full Hd Tv-t szeretnék csak azt nem tudom, hogy milyet.Leginkább filmnézésre,számítógépre csatlakoztatva használnám.
Úgy 180-190-et tudok rászánni.
A segítséget elõre is köszönöm!
Köszi! Akkor az uccsó kérdésem és le is teszem a voksomat a 32L4000 mellett, ami az hogy ebben a típusban csak Mpeg2 vagy 4 is van? És ha nincs, az fog majd okozni valamilyen gondot ha bejön a digitális mûsorszórás?

cloud.strife
A Sony Tv-kbe kábeles tuner is van, a szolgáltatón múlik, hogy egy CA modul segítségével amibe a kártyájukat beleteszed mûködik-e. De a kérdésedre a válasz az jelenleg, hogy nem kell nézni. Azt inkább kell nézni, hogy a földfelszíni DVB-T az Mpeg2- vagy tudja az Mpeg 4-et is.

Ja hétfõn kapjuk a 40-46W4500-asokat!!! 😄

Oké, köszi. Egyébként most mennyibe kerül,ha van?
És még valami. Gondolom ezerszer leírtad már de nekem még nem tiszta - ha nekem kábeltévém van a digitv-nél, akkor van jelentõsége, hogy milyen digitális tuner van a TV-mben vagy hiába van benne, úgyis csak a szolgáltatómtól kapott box-szal tudok majd tévézni?
köszi elõre is!

#7186-ra valaki légyszi...

cloud.strife
Még nem tudjuk az akció pontos leírását, sem az árat... 😞 Coming soon...

cloud.strife
W4000 és W4500-as modellek vannak forgalomban a régiónkba. W47xx szériáról nincs hír, valszeg ugyanaz, csak más régióé.

Ombika
Samsung 6-os szeriaja mikor jott be,varhato ujitas mostansag szerintetek?

Szia!
Köszi a választ. Egyébként mit jelent az hogy érdekes? Mennyibe lesz a 32S4000?

Pimpedli
Idézet több oldalról:

"A vételhez MPEG-4 és HDTV képes DVB-T vevõ szükséges, az eddig használt DVB-T készülékek többsége a vételre nem alkalmas!
A sugárzás 3 telephelyrõl (Széchenyi-hegy, Száva-torony, Hármashatár-hegy) történik SNF módban, ami azt jelenti, hogy minden adóállomás ugyanazon a frekvencián (UHF 38) sugároz."

Nem tudom, végül is láttál e m1HD-t v. m2HD-t, a készüléknek elméletileg tudnia kell, lehet, hogy vételen kívül voltál, vagy valamit rosszul állítottál be.

Én is hasonló (KDL-32W4000) töröm a fejem...

Sony KDL-32W4000 Sony RDR-HX750

Mi a különbség a w4500 és a w4730 sorozat között?
cloud.strife
32U3000 is kifutó, a 4000-esek az újak. Érdekes lesz a dolog, hisz a 32U4000 szinte teljesen megegyezik a 32S4000-el, jövõ hónapban "érdekes" akciók lesznek mindkét modellre.

Szerintetek melyik érné meg jobban,a Panasonic tx32-lx70 v.lx80.
Úgy nézem szinte ugyan az csak a 100hz a külömbség viszont a 80-as jóval olcsóbb és az idei még a másik tavalyi cucc.
Mennyire kell az a 100hz,nem parasztvakítás kategória?
Csak a tv adásnál számít v.DVD-nél is?

Minstrel
köszi

http://topgearhungary.blogspot.com/

desigo
70 cm x 39,5 cm
Számold ki!
16:9-es képarány stb.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Minstrel
a 82cm-es lcd tv képernyõmérete mekkora? a szélesség/magasságra gondolok 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ombika
Akkor igy mar nem is olyan jo ar! 😊

Na az lemaradt, hogy Cloud, neked címeztem!

poppe
megnéztem a papírját, egy év garancia van rá...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Szia!
Olvastam, hogy korábban írtad, a 32P3000 már kifutóban van. A 32U3000 típussal mi a helyzet és mi a véleményed róla? Mennyibe kerül? Valamint milyen más típust ajánlanál vele megegyezõ kategóriában, ami most a SonyCentrum boltjaiban megtalálható? És tényleg 3 év gari jár rájuk?
köszi elõre is!
üdv

A Panasonic TX-32LX70-rõl van valakinek hosszabb távú tapasztalata?
Ma néztem egy üzletben 169e és elég szép képe volt+100Hz-es.

Ombika
Jogos,bar en joyt rendeltem toluk es semmi baja,de semmilyen papirt nem kaptam rola! Most naluk(pixmania) 235.000 Ft a Samsung 40A656 LCD TV!!

Mivel külföldi beszerzésû tévét árulnak nem kapod meg a gyári garanciát,a PIXMÁNIÁNÁL van a francia beszerzés,na tõlük tényleg ne vegyél,az av planet állítólag jobb cég,bár én ekkora értékû mûszaki cikket nem rendelek neten,ha tényleg jóval olcsóbb csak akkor kockáztass ha csak 20-30 ezer ft a külömbség akkor rendes márkaboltban vagy mûszaki szaküzletben vásárolj,de ez csak az én egyéni véleményem,Neked kell meggondolnod mennyit ér rizikózni,én inkább márkaboltban vettem a sonymat 3évig biztosan nyugodtan alszom.
Ombika
NAh erre en is kivancsi vagyok!

Sziasztok!
Szeretnék egy samsung le40A656-os lcd tv-t rendelni az AvPlanet-tõl, na most a kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezek a webáruházak is megadják a hivatalos samsung 2+1 év garanciát, és a tv esetleges meghibásodása esetén nem lesz-e hosszas bonyodalom a szervízelésnél.
(gondolok itt arra h több helyrõl olvastam a tv-t franciaországba küldték vissza és hosszú heteket kellett várni rá)
Ombika
Meg varok 3 hetet kb,aztan johet nekem is! 😊

poppe
ne idegeljél fel
most már mindegy 😊
kurvajó tévé, 100%-ig elégedett vagyok

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Ombika
Sajna sok kinai, japán stb cég választ európai márkanevet és jegyezteti be magát.
guardian hero
az is 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

jah, akkor az intel is maláj mert az van rajta 😛

guardian hero
Valszeg nem ez a három úriember rakja össze a tévéket 😄

Amúgy ami nem kínai, az csak hamisítvány lehet...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Board of Directors:
Gerd Brachmann (Chairman),
Christian Eigen (Vice-Chairman),
Dr. Knut Wolf (Member of Board).

Registered office: Essen AG Essen HRB 132 74

CLOUD!

Tudsz valamit arról, hogy mi a különbség a W4500 valamint a W4730 sorozat között? Köszi.
Klemice
a 4:3mas felbontásról ne is beszéljünk

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

cloud.strife
"nem kinai, német."

Ezt ugye nem gondolod komolyan.

SD456
Kösz megnéztem õket és szerintem a KDL-32V4500 lesz az amit megveszek. Árban is pont jó, és biztos szép is a képe.

PS3 ID: SDani456

Pár hete vettünk egy ilyen mediont, nem kinai, német. Biztos nem a legszuperebb, de azért meg vagyunk vele elégedve itthon. Vga bementen nem bírja a full-hd felbontást, az 1280x1024 érdekes módon még megy neki. A kézikönyv szerint hdmi-n tudná, egyelõre nincs mivel kipróbáljuk. Ez egyébként mennyire jellemzõ ez az lcd tévéknél? Gúgli se tud róla sokat. Tunerbõl van benne két analóg, pip-hez.

cloud.strife
A 32P nem 100Hz-es.

közbe van itt egy két versenyzõ:
Pana TX32LX70 100Hz
Sony KDL32P3000 100Hz
ez a 100Hz nem tudom mennyire számít,a Sonyt nagyon dícsérik másutt ennyi pénzért(kb.130e)elég sokat tud
az 1 év gari nem kevés?
samukhoz 2+1 van