LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
Kb 1 hónapja vettem egy 32"-os HD ready LCD TV-t, 130k-ért. Qrva jó a képe Sd-n is, DVD pedig fenomális. Felvettt anyagot szoktam nézni, tehát tulképp egy igazi full adást, ha lenne is nem tudnám élvezni. Mire nálunk mindennapos lesz, el fog telni egy csöpp idõ. Sõt még a felvett, kapható filmek sem olyan számosak. S mire eljöve az idõ, akkor én lehet, hogy OLED TV-t fogok venni.
Walk the Talk.
A Sony új szériáját,azon belül is a KDL32-V4500-t mennyire látod jónak fõleg DVD-re,analóg tv-re de a jövõre nézve HD adásra ill.BR-re vagyis mindenre?😊
Olyan 170e körül van de többet nem akarok rá költeni...
Tudom van ennyiért FullHD is de nem gondolom hogy olyan nagy különbség lenne ill.általában az emberek elfelejtik(vagy nem számít nekik)a fogyasztás.Sajna jóval többet fogyaszt egy Fullos.
Köszi
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A segítségeteket szeretném kérni tv vásárlásban.
Egy 82 cm-es Full Hd Tv-t szeretnék csak azt nem tudom, hogy milyet.Leginkább filmnézésre,számítógépre csatlakoztatva használnám.
Úgy 180-190-et tudok rászánni.
A segítséget elõre is köszönöm!
Ja hétfõn kapjuk a 40-46W4500-asokat!!! 😄
www.digimomentsvideography.com
És még valami. Gondolom ezerszer leírtad már de nekem még nem tiszta - ha nekem kábeltévém van a digitv-nél, akkor van jelentõsége, hogy milyen digitális tuner van a TV-mben vagy hiába van benne, úgyis csak a szolgáltatómtól kapott box-szal tudok majd tévézni?
köszi elõre is!
Köszi a választ. Egyébként mit jelent az hogy érdekes? Mennyibe lesz a 32S4000?
"A vételhez MPEG-4 és HDTV képes DVB-T vevõ szükséges, az eddig használt DVB-T készülékek többsége a vételre nem alkalmas!
A sugárzás 3 telephelyrõl (Széchenyi-hegy, Száva-torony, Hármashatár-hegy) történik SNF módban, ami azt jelenti, hogy minden adóállomás ugyanazon a frekvencián (UHF 38) sugároz."
Nem tudom, végül is láttál e m1HD-t v. m2HD-t, a készüléknek elméletileg tudnia kell, lehet, hogy vételen kívül voltál, vagy valamit rosszul állítottál be.
Én is hasonló (KDL-32W4000) töröm a fejem...
Sony KDL-32W4000 Sony RDR-HX750
Úgy nézem szinte ugyan az csak a 100hz a külömbség viszont a 80-as jóval olcsóbb és az idei még a másik tavalyi cucc.
Mennyire kell az a 100hz,nem parasztvakítás kategória?
Csak a tv adásnál számít v.DVD-nél is?
16:9-es képarány stb.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
http://topgearhungary.blogspot.com/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Olvastam, hogy korábban írtad, a 32P3000 már kifutóban van. A 32U3000 típussal mi a helyzet és mi a véleményed róla? Mennyibe kerül? Valamint milyen más típust ajánlanál vele megegyezõ kategóriában, ami most a SonyCentrum boltjaiban megtalálható? És tényleg 3 év gari jár rájuk?
köszi elõre is!
üdv
Ma néztem egy üzletben 169e és elég szép képe volt+100Hz-es.
Szeretnék egy samsung le40A656-os lcd tv-t rendelni az AvPlanet-tõl, na most a kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezek a webáruházak is megadják a hivatalos samsung 2+1 év garanciát, és a tv esetleges meghibásodása esetén nem lesz-e hosszas bonyodalom a szervízelésnél.
(gondolok itt arra h több helyrõl olvastam a tv-t franciaországba küldték vissza és hosszú heteket kellett várni rá)
most már mindegy 😊
kurvajó tévé, 100%-ig elégedett vagyok
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Amúgy ami nem kínai, az csak hamisítvány lehet...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Gerd Brachmann (Chairman),
Christian Eigen (Vice-Chairman),
Dr. Knut Wolf (Member of Board).
Registered office: Essen AG Essen HRB 132 74
Tudsz valamit arról, hogy mi a különbség a W4500 valamint a W4730 sorozat között? Köszi.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PS3 ID: SDani456
Pana TX32LX70 100Hz
Sony KDL32P3000 100Hz
ez a 100Hz nem tudom mennyire számít,a Sonyt nagyon dícsérik másutt ennyi pénzért(kb.130e)elég sokat tud
az 1 év gari nem kevés?
samukhoz 2+1 van