LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ez mák,mivel pont egymás mellett van a kettõ😊
Klemice
tecsóban el van árazva 5000rõl 3000re 2 méteres hdmi-hdmi és dvi-hdmi átalakító egyben 😊
ha meg tudod oldani hogy laptopot vagy gépet odaviszed a tv mellé akkor oké a hossz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

poppe
csak kábel kell hozzá, dvi-hdmi vagy hdmi-hdmi attól függ a videókártyán milyen kimeneted van. nem lesz olcsó mulatság 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

HEllo!

Megvettük a Samsung tv-t.Lenne egy hülye kérdésem.Ha összeakarom kötni PC-vel,akkor csak kábel kell hozzá?Vagy kell lennie a pc-ben tv-tunernek?Köszi szépen
Grundig vision 3-as lcd 89e.ft-ért megéri?90k-m van semmi több tv-re😊
Vision 3

★ 汤姆 李

Üdv emberek!
Egy hozzáértõ segítségét szeretném kérni! Elszántam magam egy LCD tv vásárlására, viszont pár dologban nem vagyok biztos, illetve segítség kellene. CSAK pc-vel lenne összekötve, filmnézésre lenne használva. (xVid, DVD, HD mkv) körülbelül 250k-t szánnék rá, ha olcsóbb, az elõny, ha drágább valamivel, akkor átgondolom a dolgot.
Az üzletben, ahol nézelõdtem, a FULL HD tv-ket ajánlgatták, mondván hogy az 1920x1080-as felbontás mégiscsak szebben néz ki, mint az 1366x768.
A kiszemeltjeim pedig:
Toshiba Regza 42XV500P ~200k
Philips 42PFL7603D/10 ~250k
Sony KDL-40W4000 ~270k
A honlapon utánanézve Toshibánál egyáltalán nem találtam infót a PC-vel összekötésrõl, a másik kettõnél pedig ha pc-vel kötöm össze, 1024x768-as felbontást kapok. Namost ez mennyire igaz? mert egy Full hd-s tv-nek illene tudnia pcvel is az 1920x1080p-s felbontást.
Illetve azt is olvastam valahol, hogy ha pc-vel vannak összekötve az LCD-k, akkor a képjavító technológiájukat nem lehet használni, nem lehet 100Hz-t használni, stb. Ezekszerint ha én csak pcvel kötném össze, akkor nem is lényeges, hogy milyen képjavítók vannak a tvben, vagy hogy 100Hz-es-e vagy sem?
Ti mit ajánlanátok ebben az árkategóriában, kihangsúlyozva azt, hogy csak és kizárólag PC-vel lenne összekötve, és leginkább filmnézésre lesz használva, késõbb játékra is.
Még mielõtt elfelejteném, HDMI kimenetes 8800GT videókártyám van, tehát szimplán HDMI-n keresztül lenne összekötve a géppel!
Segítségeteket elõre is köszönöm!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Hello
Sok forum lapozgatás után ezt a két tv néztem ki:
32LG6000
32a551
Én sima analog tv adást néznék és pcnkeresztül divx és pc-s játékra késõbb xbox360ra is használnám.
Én 2,5m nézem tv-t.
Melyiknek szebb a képe tv-adásnál, divxnél és játéknál?
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Ilyen méretben érdemesebb Full-HD-t venni?
Mert nekem azt mondták ilyen méretbe nem számít a full HD elég a HD-ready.Ez igaz?

A SAMSUNG 32A551 tudja 24p-t?
Letudok vele HD filmeket akadás nélkül?
Mert valahol azt írják tudja 24p-t máshol meg hogy nem tudja akad a HD Blue-Ray film.
Most melyik az igaz valaki meg tudná mondani.
Plzzz help!!

Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
alma2
hm, szamomra vegre egy tetszetos elemzes, valami hasonlot probaljatok osszehozni kedves cikkirok ha valami ujat kaptok a kezetekbe 😊

Samsung LE40A786 Review

szerintem

kifli
hd kell mert filmeket hd-ben fogom nézni gépról
SD456
Hi!

Maximum 200e Ft. KB 32"-ra gondoltam úgy hallottam 200ért már van ilyen méretû aminek jó a képe.

PS3 ID: SDani456

alma2
Ma jartam electroworldben, szemugyre venni a tv-ket.
Egymas melle volt teve egy ledes meg egy sima lcd. Az oke, hogy mindenki a feketeert van oda, de sose beszel senki a feher kozeli szinekrol. Egy noci arcat eros fennyel vilagitottak koncerten.
Az is sokkal szebb dinamikusabb,feherebb, csillogobb volt a ledes eseteben, a masiknal sokkal homogenabb maradt az arca.
A lenyegre terve, a 37" a656-os mellett ki volt teve az uj 37lg7000, ami elsore szimpatikusabb volt. Hasznalhato infot nem is talalni meg nagyon rola, az ara is kb huszezerrel a samsung ala volt belove. Valaki valami osszehasonlito tesztet talalt mar rola ?
100Hz 24p 1080p stb alap, amit mondtak meg, hogy blutooth kapcsolattal is lehet ratolni kepeket, eljen 😊

szerintem

[NST]Cifu
Akkor szerintem felesleges FullHD... Hacsak nem a HDTV-re készülsz...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

kifli
tvézni kellene 😊 de szerintem néha átviszem majd gépet is egy kis játékra 😊
[NST]Cifu
Túl sok ilyen nincs még a piacon. Sharp 32X20E (tavalyi modell), Samsung LE-32A55x és A65x sorozat (az A65x jobb elektronikát és panelt kapott), Sony KDL-32W4000 és E4000 (az E4000 egy decens "képkeret" kávát és külsõt kapott), meg az LG 32LG5700.

Mire akarod használni? A Sony TV adásra elég decens tunerrel bír, és relatíve korrekt hanszórói vannak. Amúgy kb. hasonló tudásúak.

R0sc0
32-es FullHD tv-krol mit gondoltok? Melyen tvket ajánlanátok? Gondolkodok a 32 FulLHDn, de nem sok infot találtam róla a neten. Nagyon halas lennek ha valakinek mar van tapasztalata egy-egy tvrol.
üdv,

[NST]Cifu
Mire akarod használni? Plazmánál ott van a ghosting jelenség, ami miatt ha elsötétített szobába használod, nem annyira jóak. Ha konzolra vagy PC-re szánod, akkor inkább LCD TV.

Sony KDL-40S4000, Samsung LE-40A55x vagy LG 42LG5000.

[NST]Cifu
Ez baromság. Ugyanúgy jó egy LG vagy egy Sony TV is...
A kérdés inkább az, hogy mekkora képátló kell, és mennyi pénzed van rá...

Pimpedli
KDL-32W4000-n eddig mosódást nem tapasztaltam még én sem.

Sony KDL-32W4000 Sony RDR-HX750

Semmilyen mosódást nem tapasztaltam még, multiban meg tv adást nem szabad nézni, mert lehet pont a samu nál volt szarul elosztva.

sztok, most izgultam rá én is az LCD-re és beleszerettem a samu 656-ba igaz a 37-be, no vettem a fáradságot és járjuk körbe a témát. felénk nem volt 40-es és nekem az menne a szemem színéhez. régebben sony párti voltam TV-ben de 4 éve egy 82-es Samum van a 40g vinyós fajtából szép képpel hiba nélkül. így a samu érd. az egyik múltinál ráleltem és gyönyörû!!! de azért nézzük a többit hát közel hozzá vigyorog egy w4000-es Hmmmmmm... a samunak feketébb a színe mintha kontrasztosabb is lenne persze jobb a dn.kontraszt. de a színei túlnyomottak a sonyhoz képest, azért a samu mégiscsak szebb egy kicsit a színt meg majd levesszük.. , egyszer csak egy gyors csata jelenet és mosódik kép a sony 50hz- és ott nem a tv2 meg fõrtelem a samun amott türhetõ. csak rosszul láttam a mosódást vagy a samu tényleg zavarba jött???? akkor ha aw4500-at venném az gondolom egyforma tudású lenne csak jobb minõségbe?? valaki látott márw4500-at. kérlek válaszoljon aki ért hozzá!!!
kifli
te térjünk vissza arra hogy milyen tévét ajánlotok 100cm körül 200-250e-ért 😊
Telek, lakás ez a 2 legdrágább de a legjobb is. 😄

kifli
lakás 😊
Klemice
manapság mi jó befektetés? 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Xbox-ot simán hozzá tudod majd kötni. Sajnos TV egyáltalán nem jó befektetés 😊, de sztem amennyiért adják jó vétel.

kifli
ja és mindegy hogy lcd vagy plazma 200-250-e van rá de inkább 200
200.000 Ft

Vki válasz?
kifli
csoki!
Tudnátok nekem ajánlani valami jó kb 100-cm-es tv-t? Fontos a jó ár érték arány!
SD456
Hi all!

Valaki tudna nekem ajánlani Samsung LCD TV-t ? Xbox 360-hoz használnám. Úgy hallottam Xbox 360-hoz Samsung TV a legjobb választás.

PS3 ID: SDani456

SZóval akkor jó befektetés lenne ez a TV?A másik kérdésem,hogy tudok majd hozzá kötni Xbox360-at?KÖszi
Klemice
nekem ilyen van vagy 3 hónapja
semmi baja nincs, jó vétel volt

Szasza20
Sziasztok
Mi a véleményetek errõl?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

cloud.strife
Igen. A 40S az nem a A656 szériával van paliban. Én 40W ajánlanék az Mpeg4 tuner és a WCG panel miatt is. Igaz az drágább... 😞

www.digimomentsvideography.com

Klemice
mondd mennyi az ára

Hello.
Olvasom, hogy a toshiba TV-nek csúny a képe, másnak is ez a véleménye róla?
Én ezzel szemezek: Toshiba 42XV500P
Ha valaki tud jobbat hasonló árban azt szívesem venném.

ezt a tvt néztem ki én is magamnak, csak a "kistestvérét" a 26 colost!
NA Toshiba kilõve,csúnya a képe.
Viszont találtunk egy Samsungot.Ehhez mit szóltok?

Samsung LE32A330

HD Ready LCD televízió Méret: 32" (82 cm) képátló Képarány: 16:9 Felbontás: 1366 x 768 pixeles Dinamikus kontrasztarány: 8000:1 Látószög: 178 fokos Válaszidõ: 6ms CCFL háttérvilágítás 1 tuneres PIP (HDMI üzzemódban) Teletext Level 1. 5 1 analóg tuner NICAM/ A2 sztereó SRS Trusurround Teljesítmény: 2 x 10W Csatlakozók: 2db HDMI bemenet, Kompozit bemenet, Komponens bemenet 1db Scart csatlakozó Asztali talp tartozék Méretek talppal (Szé x Ma x Mé mm): 874 x 577 x 291 Méretek talp nélkül (Szé x Ma x Mé mm): 874 x 531 x 81 Súly: 13, 4 kg
Az S Sony szerintem nem egy kattegória a Samuval, max W4000est néz Sonyban az kb egy szint.

athlon7
Cloud szerinted melyik lenne a jobb választás: Sony KDL–40S4000 vagy Samsung LE–40A656??

athlon7
Akkor úgy néz ki, hogy Samu lesz, bár inkább Sony-t vagy Sharp-ot akartam venni.

Hát ha már veszel valamit nme árt ha ismered is. XD

poppe
én is arra gondoltam, ezek szerint tudja a tévém? 😄
nofene, na majd utána járok 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Kicsit bõvebben? 😄 nem 2 tuneres ha arra gondolsz az tény. De nem is kell manapság amilyen mûsrorok vannak. 😄

Klemice
tudom, de nem olyan pip mint régen 😄

hát én a kép a képbenre gondoltam. 😄

Klemice
a pip szerintem nem az a pip amire ti gondoltok

40a656ban van pip.

poppe
nekem olyan samum van, de asszem pip nincs benne
amúgy #7287

Gnome
Hali haver kérdését továbbítom^^:

"helló srácok! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy 100körül szeretnék venni lcd tvt vagy ún. monitor-tvt. A számítógépemet szeretném összedugni a tv vel ill. monitor tvvel (VGA Gigabyte GF 8600 GT 256 DDR3) iylen tipusú a videókártyám. Én egy samsung a330j ben (mint lcd tv) vagy egy samsung t220HD ben(mint monitor-tv) gondolkoztam, de ha más ötletetek is lenne szívesen fogadom. Segítségeteket elõre is köszönöm!"

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"