LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meg tudod oldani hogy laptopot vagy gépet odaviszed a tv mellé akkor oké a hossz
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Megvettük a Samsung tv-t.Lenne egy hülye kérdésem.Ha összeakarom kötni PC-vel,akkor csak kábel kell hozzá?Vagy kell lennie a pc-ben tv-tunernek?Köszi szépen
Vision 3
★ 汤姆 李
Egy hozzáértõ segítségét szeretném kérni! Elszántam magam egy LCD tv vásárlására, viszont pár dologban nem vagyok biztos, illetve segítség kellene. CSAK pc-vel lenne összekötve, filmnézésre lenne használva. (xVid, DVD, HD mkv) körülbelül 250k-t szánnék rá, ha olcsóbb, az elõny, ha drágább valamivel, akkor átgondolom a dolgot.
Az üzletben, ahol nézelõdtem, a FULL HD tv-ket ajánlgatták, mondván hogy az 1920x1080-as felbontás mégiscsak szebben néz ki, mint az 1366x768.
A kiszemeltjeim pedig:
Toshiba Regza 42XV500P ~200k
Philips 42PFL7603D/10 ~250k
Sony KDL-40W4000 ~270k
A honlapon utánanézve Toshibánál egyáltalán nem találtam infót a PC-vel összekötésrõl, a másik kettõnél pedig ha pc-vel kötöm össze, 1024x768-as felbontást kapok. Namost ez mennyire igaz? mert egy Full hd-s tv-nek illene tudnia pcvel is az 1920x1080p-s felbontást.
Illetve azt is olvastam valahol, hogy ha pc-vel vannak összekötve az LCD-k, akkor a képjavító technológiájukat nem lehet használni, nem lehet 100Hz-t használni, stb. Ezekszerint ha én csak pcvel kötném össze, akkor nem is lényeges, hogy milyen képjavítók vannak a tvben, vagy hogy 100Hz-es-e vagy sem?
Ti mit ajánlanátok ebben az árkategóriában, kihangsúlyozva azt, hogy csak és kizárólag PC-vel lenne összekötve, és leginkább filmnézésre lesz használva, késõbb játékra is.
Még mielõtt elfelejteném, HDMI kimenetes 8800GT videókártyám van, tehát szimplán HDMI-n keresztül lenne összekötve a géppel!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Sok forum lapozgatás után ezt a két tv néztem ki:
32LG6000
32a551
Én sima analog tv adást néznék és pcnkeresztül divx és pc-s játékra késõbb xbox360ra is használnám.
Én 2,5m nézem tv-t.
Melyiknek szebb a képe tv-adásnál, divxnél és játéknál?
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Ilyen méretben érdemesebb Full-HD-t venni?
Mert nekem azt mondták ilyen méretbe nem számít a full HD elég a HD-ready.Ez igaz?
A SAMSUNG 32A551 tudja 24p-t?
Letudok vele HD filmeket akadás nélkül?
Mert valahol azt írják tudja 24p-t máshol meg hogy nem tudja akad a HD Blue-Ray film.
Most melyik az igaz valaki meg tudná mondani.
Plzzz help!!
Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
Samsung LE40A786 Review
szerintem
Maximum 200e Ft. KB 32"-ra gondoltam úgy hallottam 200ért már van ilyen méretû aminek jó a képe.
PS3 ID: SDani456
Egymas melle volt teve egy ledes meg egy sima lcd. Az oke, hogy mindenki a feketeert van oda, de sose beszel senki a feher kozeli szinekrol. Egy noci arcat eros fennyel vilagitottak koncerten.
Az is sokkal szebb dinamikusabb,feherebb, csillogobb volt a ledes eseteben, a masiknal sokkal homogenabb maradt az arca.
A lenyegre terve, a 37" a656-os mellett ki volt teve az uj 37lg7000, ami elsore szimpatikusabb volt. Hasznalhato infot nem is talalni meg nagyon rola, az ara is kb huszezerrel a samsung ala volt belove. Valaki valami osszehasonlito tesztet talalt mar rola ?
100Hz 24p 1080p stb alap, amit mondtak meg, hogy blutooth kapcsolattal is lehet ratolni kepeket, eljen 😊
szerintem
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mire akarod használni? A Sony TV adásra elég decens tunerrel bír, és relatíve korrekt hanszórói vannak. Amúgy kb. hasonló tudásúak.
üdv,
Sony KDL-40S4000, Samsung LE-40A55x vagy LG 42LG5000.
A kérdés inkább az, hogy mekkora képátló kell, és mennyi pénzed van rá...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Valaki tudna nekem ajánlani Samsung LCD TV-t ? Xbox 360-hoz használnám. Úgy hallottam Xbox 360-hoz Samsung TV a legjobb választás.
PS3 ID: SDani456
semmi baja nincs, jó vétel volt
Mi a véleményetek errõl?
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
www.digimomentsvideography.com
Olvasom, hogy a toshiba TV-nek csúny a képe, másnak is ez a véleménye róla?
Én ezzel szemezek: Toshiba 42XV500P
Ha valaki tud jobbat hasonló árban azt szívesem venném.
Viszont találtunk egy Samsungot.Ehhez mit szóltok?
Samsung LE32A330
HD Ready LCD televízió Méret: 32" (82 cm) képátló Képarány: 16:9 Felbontás: 1366 x 768 pixeles Dinamikus kontrasztarány: 8000:1 Látószög: 178 fokos Válaszidõ: 6ms CCFL háttérvilágítás 1 tuneres PIP (HDMI üzzemódban) Teletext Level 1. 5 1 analóg tuner NICAM/ A2 sztereó SRS Trusurround Teljesítmény: 2 x 10W Csatlakozók: 2db HDMI bemenet, Kompozit bemenet, Komponens bemenet 1db Scart csatlakozó Asztali talp tartozék Méretek talppal (Szé x Ma x Mé mm): 874 x 577 x 291 Méretek talp nélkül (Szé x Ma x Mé mm): 874 x 531 x 81 Súly: 13, 4 kg
nofene, na majd utána járok 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
amúgy #7287
"helló srácok! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy 100körül szeretnék venni lcd tvt vagy ún. monitor-tvt. A számítógépemet szeretném összedugni a tv vel ill. monitor tvvel (VGA Gigabyte GF 8600 GT 256 DDR3) iylen tipusú a videókártyám. Én egy samsung a330j ben (mint lcd tv) vagy egy samsung t220HD ben(mint monitor-tv) gondolkoztam, de ha más ötletetek is lenne szívesen fogadom. Segítségeteket elõre is köszönöm!"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"